با سلام
این غار واقع در استان زنجان و در254 کیلومتری شهرستان ابهر (به سمت شهرستان خدابنده یا قیدار) می باشد . یکی از غارهای خشک وطبیعی بسیار زیبا در کشورعزیزمان است . دیدن این شگفتی طبیعت خالی از لطف نمی باشد .
محمد حسین **==
با سلام
این غار واقع در استان زنجان و در254 کیلومتری شهرستان ابهر (به سمت شهرستان خدابنده یا قیدار) می باشد . یکی از غارهای خشک وطبیعی بسیار زیبا در کشورعزیزمان است . دیدن این شگفتی طبیعت خالی از لطف نمی باشد .
محمد حسین **==
mohammad.reza (20-08-2010), shaghayegh leona (21-10-2012)
من رفتم خیلی خوبه خصوصا این فصل از سال هوا خنکه:icon_neutral:
shaghayegh leona (21-10-2012)
سلام
پیشنهاد خوبی است
کتله خور معانی مختلفی مثل :تپه خورشید-روستای بدون خورشید و غیره دارد . مناسبترین معنی بدست امده یک کاربرد ترکی بوده که کتله به معنی پستی و بلندی و ناهمواری های داخل غار و خور به معنی راحتی و آسانی است که به صورت کلی به معنی پستی و بلندیهای راحت و دنج می باشد.
1341 (17-08-2010)
با سلام به جمع دوستداران طبيعت و دوستان يكرنگ خوش آمديد . با پيشنهاد شما من هم موافقم .مشروط بر اينكه هدف سه قسمت غار باشد .بخش فرهنگي - بخش توريستي و بخش ورزشي فني آن كه نياز به كليه تجهيزات غارنوردي وراهنمادارد.در خاتمه غار ابدال هم در همان نزديكي ها غار قشنگي است .وشايد بشود چادرهاي گروه را هم شبي در مجموعه تفريحي ايل داغي بر پاكرد .البته همه وهمه نيازبه تايئدآقا مهدي دارد.آنهم با واسوس ودقت بي نظيرايشان دارد
سلام
تا به حال نرفتم. اگه عکسهایی از آنجا دارید لطفاً نشان بدهید.
سلام
این برنامه جزو برنامه هایی بوده که اخیرا برگزار شده.
در لینک ذیل و صفحات بعدی اون می تونید عکس ها رو ببینید:
http://www.anobanini.net/forum/showt...p?t=871&page=7