در مورد ماشینها و نحوه ایاب و ذهاب، بعد از مشخص شدن تعداد نفرات همراه، به همه خبر میدیمنوشته اصلی توسط zohreh
به احتمال زیاد محل ملاقات ، یک ساعت قبل و در محدوده ونک باشه
ممنون از حمایتت :)
در مورد ماشینها و نحوه ایاب و ذهاب، بعد از مشخص شدن تعداد نفرات همراه، به همه خبر میدیمنوشته اصلی توسط zohreh
به احتمال زیاد محل ملاقات ، یک ساعت قبل و در محدوده ونک باشه
ممنون از حمایتت :)
اگر فرصت و سعادتى بود ما هم خدمت دوستان مىرسيم.
عرض ارادت خدمت همه رفقاى اهل دل!نوشته اصلی توسط afsari_k
:ymhug:
سلام به همه دوستان
اگه خدا بخواد منم میام.
به امید دیدار همه شنگول بانینی ها ;)
الله اكبر....الله اكبر....ببين اين دل چه ها كه نميكنه....سر از جيب قناعت فروكشيده از پس ميغ برون آمده و منتظران حضورش را با برون آمدن از غيبت صغرا....چلاندي....
سلام
ماشين من 3 نفر ظرفيت خالي داره و حوالي ساعت 4 عصر از اتوبان كرج (حوالي ايستگاه مترو ايران خودرو) حركت مي كنيم .
اگر كسي از دوستان در مسير باشه مي تونيم در خدمتشون باشيم . مسير حركت از اتوبان كرج به سمت ستاري ، اتوبان حكيم ، چمران ، همت ، صياد شيرازي و اتوبان بابايي خواهد بود .
به اميد ديدار
خیلی عالیه @};-
منم اگه برنامه فردام مشخص شه حتما میام .
از دوستانی که اعلام آمادگی نمودند ، تقاضا دارم فردا مورخ 23/12/1388 راس ساعت 16 در محل ملاقات حضور یابند.
آدرس محل ملاقات: میدان ونک، بزرگراه حقانی، بعد از چهارراه جهان کودک، نبش خیابان دیدار جنوبی
(با سپاس از آقای امید برای آپلود کردن کروکی ، لطفا کروکی محل ملاقات را در صفحه اول ملاحظه فرمایید.)
زمان: ساعت 16
با تشکر از همه دوستان
کرشمه افسری
بازم متاسفانه من یزدم ، امیدوارم خدا از همه دوستانی که زحمت میکشن و میرن قبول کنه
دوستان خسته نباشن
تعریف کنن بگن چه خبر بود؟
متاسفانه به علت مشغله شدید کاری و هفته ی آخر سال نتونستم باهاتون همراه باشم ولی دلم با شما بود.
البته جاداره از دوستانی که پول واریز کرده بودن یه تشکر اساسی بکنم
واقعا عالی بود
کرشمه خانوم خسته نباشین همت فوق العاده ای کردین
@};- @};- @};- @};- @};- @};-
به امید اینکه این نوع برنامه ها، تو برنامه های همیشگی ما قرار بگیره
درود
من چندتا راپید خشکیده دستم رسیده باید برم اونا رو روبرا کنم وگرنه تعریف میکردم. مقداد الان میاد بصورت مستند و مصور برات تشریح میکنه :)