Status :
تشکر شده 1,942 بار در 523 ارسال

نوشته اصلی توسط
Mehdi
2- اینکه اخطاری داده نمیشه موافق نیستم. لااقل برای این برنامه مورد نظر شما می تونید به گوشیتون مراجعه کنید به تاریخ 23 تیرماه ساعت 11:46 صبح که تعیین تکلیف خواسته شده از کسانی که رزرو کرده بودن.
"شما برای تور ... رزرو کردید اما ثبت نام انجام ندادید. ممنون میشم از تصمیم شما مطلع باشم"
امیدوارم شما جزء اون دسته از دوستانی نبوده باشید که حتی به پیام پاسخ ندادن
خیر بنده به این اس ام اس جواب ندادم چون اساسا همچین اس ام اسی دریافت نکردم.
سیستمی مثل اس ام اس قابل اتکا نیست، به خاطر همین پیشنهاد دادم که حداکثر تاریخ پرداخت اعلام کنید، یا حداقل تو خود تاپیک اعلام کنید کاری که بعضی دوستان قبلا برای برنامه هاشون انجام دادند.
آری، آری، زندگی زیباست زندگی آتشگهی دیرنده پا برجاست؛ گر بیفروزیش، رقص شعلهاش در هر کران پیداست ورنه، خاموش است و خاموشی گناه ماست
3 کاربر مقابل از Fatemeh_Jafari عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
ghafari (22-07-2014), JackLondon (22-07-2014), مجید مرد بیابان (24-07-2014)
موسس
Status :
تشکر شده 14,033 بار در 3,550 ارسال

نوشته اصلی توسط
Fatemeh_Jafari
سیستمی مثل اس ام اس قابل اتکا نیست، به خاطر همین پیشنهاد دادم که حداکثر تاریخ پرداخت اعلام کنید، یا حداقل تو خود تاپیک اعلام کنید کاری که بعضی دوستان قبلا برای برنامه هاشون انجام دادند.
من و شما تفاوت دیدگاهی داریم به این مسئله
شما اجبار را راهکار می دونید در حالی که بنده فکر می کنم خود آدما باید نقش حمایتی داشته باشن. شما اعتقاد دارید که اجبار بشه مثلا تا فلان تاریخ وقت واریز هست اما بنده اعتقاد دارم این پیام که در تاریخ 18 تیر ارسال شده همون معنی و مفهوم را داره اما به صورتی تشویقی و حمایتی.
"سلام
برنامه ... اجرایی است. لطفا به منظور اجرای هرچه بهتر برنامه در اولین فرصت نسبت به واریز وجه برنامه و ارسال مشخصات اقدام بفرمایید.
با تشکر"
دقت کنید این پیام 18 تیر ارسال شده. یعنی 12 روز قبل از کنسل شدن برنامه.
12 روز فرصت کافی بوده برای واریز هزینه. حتی برای کسانی که به هر دلیل نتونستن پرداخت کنن فرصت کافی بوده برا تماس و ذکر اینکه زمان بیشتری برای پرداخت نیاز دارن. در حالی که بودن دوستانی که حتی تماس هم نگرفتن (که هزینه را میدیم اما دیرتر) و بعد از اعلام کنسلی معترض شدن.
با همه این حرفا بازم ممنونم از پیشنهاد شما اما همچنان امیدوارم بتونیم با هموم شیوه حمایتی که چند ساله در گروه جواب داده ادامه بدیم.
اگر روزی این حمایت از بین رفت حتما به اجرایی شدن پیشنهادتون فکر می کنم.
کاربر مقابل از Mehdi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است: