بازم سلام ، به لطف شما وضع بهتره . پنجشنبه هفتم مرداد سر زدم . درختا تازه آب خورده بودن و هر چهارتاشون سبز بودن . خوشی که حد نداره .....
بازم سلام ، به لطف شما وضع بهتره . پنجشنبه هفتم مرداد سر زدم . درختا تازه آب خورده بودن و هر چهارتاشون سبز بودن . خوشی که حد نداره .....
Mehdi (01-08-2015)
بازم سلام ،
از این درختا ، دوتا سنجد (کوچیک ) باقی موند . 22 اسفند 94 به همراه چند تا از همکارا رفتیم 10 تا درخت جدید کاشتیم . تا شنبه 25/2/95 ( آخرین باری که پیششون بودم ) نه تنها هر 12 تا درخت هستشون ( یکیشون ظاهرن خوب نگرفته ) . بلکه چندین بار هم توسط آدمای خوب آبیاری شدن . چند تا ازشون عکس گرفتم . خودم بلد نیستم اینجا بزارم . شاید با همکاری دوستان شد . خلاصه از (صرف ) سالم موندن درختا خوشحالم .
Azadeh (20-05-2016), citypedia.ir (18-05-2016), firooz (29-06-2017), kelideservat (13-09-2016), Mehdi (16-05-2016)
درود بر شما
کار بسیار ارزشمندیست
حضرت رسول (ص) فرمود:
هر که درختی غرس کند تا به ثمر برسد، خدا عوض آن در بهشت درختی برای اوغرص میفرماید.
سلام از ماست آقا مهدی.
حدود یک سال و نیم از آخرین (درخت نوشتم ) در اینجا میگذره . البته خود درخت کاری دربستر سریال چند قسمتی ادامه داره ، کم وزیاد میشن ، ولی اصل حکایت (درخت داری )برجاست . .... اسفند94 شدن 11تا بعدش . دشمن (داخلی ) لطمه زد . ملخ حمله کرد .. خشک سالی اومد ولی آخرپاییز (95) 5-6تای مونده بودن . بعدش ای.... امان از زمستان یخبندان ونداری.(آب رفتن )...... ولی شب عیدی (همین عید تازه گذشته ) باهمیاری دوستان ، شاد بودم که 12تا درخت سبز در منطقه امامزاده جعفر جاده اراک به قم (نرسیده به سلفچگان ) هست .اما ، امان از بخیل نظر تنگ....(نمی دونم اینا چه : غیر انسان هایی هستند) که نهال کنار جاده را هم میدزدند (مملکته داریم ). نیمه فروردین نشده ،همشونو (غیر از یک بادام کوچولو ) انگار که دست غیب به یغما برد . حتی دوتا سنجدی راکه بیشتر از 2سال دوام آورده بودن . این دفعه خیلی ناراحت شدم . تا تهران مثل برج زهر مار رانندگی کردم ( بیچاره همراه همیشگیم ) آخه شدت ناراحتیم از این بود که ، نهال هایی که ایندفعه کاشته بودیم :از گونه های دیر گل و تقویت شده بادام وتوت سفید بودن که با بزرگواری کارشناس محترم منابع طبیعی آقای مهندس گندم کار گرفته بودم . چه میشه کرد جز مقاومت و ادامه ی کار ....... آخرین جمله پاپیون (در فیلم مربوطه ) آهای ی ی ی ی ی حرام زاده ها من هنوز زنده ام . همیشه یادمه ./.... منم میگم آهای ی ی ی نامرد مان بییاید ببینید.، سه روز پیش (غروب پنجشنبه 11/3/95 ) خودم 9تا نهال بادام و سنجد و ایلان و اقاقیا را همونجا آبیاری کردم . آره 9تا ... راستی به کسی نگید . چند جای دیگه هم کاشتم / کیلومتر 51 جاده اراک به قم (کنار سکوی نماز ) . 61 کیلومتر مانده به تهران از قم . 51 کیلومتر مانده به اراک از قم . تازه اینا کوزه این . یعنی کنارشون کوزه سفالی چال کردم ، هروقت میرم کوزه ها رو پر آب میکنم تا نهالا خشک نشن .از شما چه پنهان مجبورم بیشتر بین اراک - تهران تردد کنم . بچه هام زیاد شدن . تشنه میمونن........ آی ی بلقیس مادرم ....
firooz (29-06-2017)
سلام مجدد
یکی از درختای کنار سکوی نماز اراک به تهران ( کیلومتر حدود50 )باقی مونده و به لطف شهر وندان عزیز طبیعت دوست کل درختای نزدیک امامزاده ( کنارجوی آب ) و تابلو تاریخچه درختکاری پارسال ریشه کن شدن . از اسفند ماه هم که از اراک بنه کن شدم و با وضع کرونا فقط یکبار از آن محور عبور کردم . دیگه فرصت آبیاری پیش نیامد ولی سه تا از کاشته هام در محور قم به تهران 59 کیلومتر مانده و دوتا در محور قم به اراک کیلومتر 51 مانده به اراک . هنوز موندن . تاچه پیش آید .
firooz (02-09-2020)
بنده به شخصه از شما بسیار تشکر می کنم. انرژی مثبت و روحیه سالم شما را می ستایم. موفق باشید و سلامت