E B I (30-09-2013), Iman7 (30-09-2013), Molana (30-09-2013), mra1544 (01-10-2013), مصطفی شهریاری (03-10-2013)
حالا ما یه خالی بستیم ها... بلد نیستم اشپزی.... یعنی مناسب اونجا بلد نیستم
ولی خارج از تعارف و شوخی
کاری غیر از آشپزی اگه لازم هست من با افتخار هستم
Atefe (02-10-2013)
Shelman (14-10-2013), مصطفی شهریاری (03-10-2013)
عاطفه خانم برنامه 14 و 15 مهر ؟!! یا 17 و 18 ؟!!
دوستان خوبم
برای غذاهایی که اعلام آمادگی شده:
سمبوسه
لازانیا
و سالاد پاستا
هست.
امیدوارم هر چه زودتر تعداد بیشتری از دوستان اعلام آمادگی کنند و تنوع غذاهامون هم بیشتر بشه
کوشا (09-10-2013)
منوی غرفه غذای بین الملل تا الان:
نام غذا
آشپز
لازانیا
بهاره –بنفشه-ابی-زهرا-فرشته
پیراشکی
زهرا - شهلا
گراتن
مریم محمدی
سمبوسه
مهدی
لازانیا
ناگت مرغ
فلافل
فیله با سیب زمینی
سیب زمینی
سمبوسه
با پولهای جمع آوری شده،
مواد اولیه خریداری شده و با همکاری دوستمون
مریم کوشافر عزیز(سرآشپزمون)
آنها رو آماده می کنیم.
بازهم یه برنامه دیگه از محک به اتمام رسید در کنار شما دوستانی که کمک مون کردین.
فروش غرفه غذای بین الملل در دوروز جشن قلک شکان به این ترتیب بود:
فروش روز اول
27/635/000 ریال
فروش روز دوم
35/195/000 ریال
======
مجموع فروش
62/830/000 ریال
ممنون از همه شما دوستان خوبم که ما رو تنها نگذاشتید، نام نمی برم که خدای نکرده کسی از قلم نیفته،
ممنون از همه دوستانی که با غذاهای خوشمزه شون به غرفه ما رونق دادند، دست و پنجه تون درد نکنه.
ممنون از دوستانی که تو خرید برای غرفه به ما کمک کردند.
ممنون از دوستانی که کمک نقدی کردند و با کمک هاشون تونستیم مواد اولیه غذاهای مثل فیله، فلافل، ناکت مرغ، سیب زمینی و لازانیا خریداری و برای غرفه تهیه و آماده کنیم.
ممنون از دوستانی که کنار من، داخل غرفه بودند و و البته بیرون از غرفه پای مایکروفر بودند و کلی زحمت کشیدند.
ممنون از همه شما که به بازارچه اومدید و به محک کمک کردید.
و همه شماهایی که حمایت مون کردید و می کنید..
و یه تشکر ویژه از حسین و مریم کوشافر عزیز که خیلی خیلی کمک کردند، از خرید مواد مورد نیاز گرفته، تا آشپزی و حضور در غرفه (مریم عزیز یک هفته فقط دنبال خرید و آماده کردن مواد اولیه بود تا بتونیم روز چهارشنبه آشپزی داشته باشیم)، و کمک در هر جایی که نیاز بود، با صبر و متانتی که هر دو داشتند، ممنون از شما و خیلی خیلی خوشحالم با شما برادر و خواهر عزیز آشنا شدم
دو روز بودن در کنار آدمهایی که همه در کنار هم هدف مشترکی دارند و اون هم کمک کردن به بچه های محک ه، خیلی خیلی حس خوبیه! آرزو می کنم همه آدمها فرصت تجربه این حس خوب رو داشته باشند.
آرزو می کنم تمام کودکان دنیا در سلامت کامل و آرامش باشند و دغدغه ای به جز بازی های بچه گانه شون نداشته باشند،
برای همه شما دوستان خوبم آرزوی سلامتی و شادی همیشگی دارم و امیدوارم از برنامه های دیگه شاهد حضور پررنگی تری از دوستان باشیم و من مدام غصه نخورم که کاش کمک های بیشتری داشتیم تا بتونیم کمک بیشتری به بچه های محک داشته باشیم.
scan0054.jpg