دوستان من يك چادر مي خوام، اگر جنس و قيمت رو تاييد مي كنيد متقاضي خريد هستم
دوستان من يك چادر مي خوام، اگر جنس و قيمت رو تاييد مي كنيد متقاضي خريد هستم
با تشکر از آقا مهدی بزرگوار
در بالا عکسهای گرفته شده از چادر را گذاشتم که با کلیک بر روی آنها صفحه باز میشود
دوست عزیز درسته این چادر عکس کله گاو داره! ولی چادر کله گاوی معروف نیست! اگر به اسم نوشته شده توجه بفرمایید (arctive cole cattle) متوجه تفاوت آن با (ARCTIC POLE CATTLE) خواهید شد![]()
hnakhaei (15-02-2014)
اگه اساتید تایید کنن، منم میخوام، میخواستم کمپ بخرم، هفته پیش رفتم منیریه، زیر 700 گیر نیاواردم، بالاخره تصمیم گرفتم از همینا بخرم، همون 2 نفر0 + با وزن 2.5 کیلو رو من قیمت کردم220 تومن، شما باید تخفیف بدی، چون هم کوچیک تره و هم قطر ستوناش کمتره، یادمه اون مدلایی که من دیدم قطره 8 و خورده ای بود، خلاصه با تایید و تخفیف، منم هستم.
چندتام سوال دارم:
جنس تیرکاش چیه ؟ ننوشته
اون مدلای منیرریه پارچه هاش 2000 و 3000 میلیمتر بود، این 2000 و 5000 میلیمتر، فرق اینا چیه؟
hnakhaei (15-02-2014)
سلام جنس تیرکش آلمینیوم است
فرق 3000آن چادر با 5000این چادر در مساحت کف چادر است
بعد مزیت این چادر اینه که وزنش زیر 2 کیلو است ولی چادرهای دیگه کله گاوی را یکی از دوستان در همین سایت گفته بود که وزنش 5/3 است
من هم فکر نمیکنم این چادر کله گاوی باشه...نمیگم که قطعا نیست اما احتمال خیلی زیاد این چادر کله گاوی معروف نیست و اگه نباشه قطعا مقاومت ها و توصیفاتی که در باره اون چادر گفته شده در این چادر صادق نیست و بهتره که دوستان توی خرید دقت کنن.
البته من نمیگم که این چادر بده یا خوبه...فقط احتمال میدم که نیست.
راستی روی این چادر وزن رو بالای دو کیلو نوشته که![]()
این اطلاعات را کسی که تا حدودی انگلیسی بلد بود گفت والا من هم نمیدونم
3000 یا 5000 میزان مقاومت پارچه در برابر نفوذ آب هست که با میلیلمتر ستون آب تعریف میشه.
ضمنا بدونید کف چادر معمولا مقاومت بسیار بالایی نسبت به پوش دوم چادر داره
و همچنین بدونید بهترین یرند های موجود در بازار مقاومت نفوذ در مقابل آب اونها برای کف تا 10000 و برای پوش دوم تا 5000.اما بیشتر این اعداد دور از واقعیت هستند.