Status :
تشکر شده 4,702 بار در 1,443 ارسال
ابنای روزگار به اخلاق زنده اند............................................ .......قومی که گشت فاقد اخلاق مردنی است
بهشت از دست آدم رفت،از اون روزی که گندم خورد..............ببین چی میشه اون کس که، یه جو از حق مردم خورد
@ge0tourism
@sha_af
@msadegh_sansari
khim.persianblog.ir
4 کاربر مقابل از Dr Ernesto عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
.saye. (09-04-2013), Ali.Goli (10-04-2013), gfattah (09-04-2013), دلوار (10-04-2013)
Status :
تشکر شده 1,227 بار در 323 ارسال
دست کم خوبی تاپیک اینه که بحثی میشه و دیگرانی هم میخوننش. خوبه که دوستان در خصوص موضوع کنجکاو بشن و من هم دلم می خواد سرنخ هایی بدم که علاقمندان شکاک پیش رو بگیرند. کل حرف ما از اولین پستمون تا حالا اینه که با حذف کامل گوشت سلامتیتون رو به خطر نندازید و همونجور که دیگران ایدشونو تبلیغ (کلمه دیگه پیدا نکردم که منظورم رو برسونه) میکنن، بنده هم سعی میکنم دلایلی در تایید نظرم بگم یا برای مثالهای نظر متفاوت نمونه نقض بگم.
کاربر مقابل از Ali.Goli عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
همسفر پایه
Status :
تشکر شده 281 بار در 126 ارسال
یعنی عصاب سایه خانم از یه شیر زخمی ام ضعیف تررررره، چوب بدم خدمتتون؟
بعله ، یه خرص به من حمله کنه ، هدفمند فرار میکنم، چون عقلم و آموزش های قبلی تو زمینه کوهنوردی این توان رو به میده در صورت برخورد با خرس هدفمند فرار کنم . شما یه آموزش هایی رو میگیرین و با توجه از اونا اولا توانایی دارین ببینین که چیکار کنین که در معرض خرس قرار نگیرین، حالا که کرفتین چیکار کنین، خودتون پست مربوط به حمله گرگ رو گذاشتین، یعنی اگه گرگ بهتون حمله کنه بدون در نظر گرفتنه تمامه نکاتی که گفتین جیغ میکشین و همینطوری به هر طرفی میدونین؟ والا
منم گوشت خونالود ببینم ، بدم نیماد، چون زحمت پاک کردن گوشت خام و بسته بندیش تو خونه گردنه خودمه و در نهایت آینده ای در حد قرمه سبزی براش تو ذهنم متصور میشم. به جای این کارا بی خودی دعوا کردن با آدمای مختلف تشریف ببرین خون اهدا کنین، بوشهر زلزله اومده.
روند حرف زدنای شما به سمتیه که آدم از صحبت کردن با شما زده میشه، منم مثل دوسته قبلیمون علاقه ای دیگه برای ادامه بحث با شما نمیبینم. موفق باشین
یکی از افتخار های یک کوهنورد بازگشت زباله های اوست