اگر اين نخستين بازديد شما از این انجمن میباشد، شما بايد پيش از ارسال و یا مشاهده مطالب ثبت نام كنيد در غیر این صورت شما نمي توانيد محتویات برخی از موضوع ها را مشاهده کنید.
با سلام خدمت همه کاربران. با عنایت به اینکه هر کس در انتخاب نام کاربری خود آزاد است و هیچ کس حق انتقاد ندارد - اما : یکی از دلایلی که باعث شد من بعنوان یک کاربر که تقریبا هیچ گونه شناختی به اعضا انجمن نداشتم جذب این انجمن شوم درک این مساله بود که در اینجا هر کس خودش هست - کسی به کسی دروغ نمی گوید - ادعای بیخود هم ندارد . همه با صفا و صمیمی هستند و دل در گروه راهنمایی و حل مشکل یکدیگر دارند - صفا و صداقت به حدی است که بر خلاف هزاران انجمن دیگر هر کاربر به نام خودش و حتی با عکس خودش ثبت نام کرده و هرچه در مورد خودش نوشته بعد از اشنایی با انها میفهمی که عین صداقت گفته است . اما چند صباحی است که کاربرانی با اعداد و ارقام در این سایت ثبت نام میکنند که این امر شاید از طرفی اسباب بی اعتمادی را مهیا کند و هم از طرفی به خاطر سپردن چنین اسامی در اذهان آشفته امروزی قدری مشکل باشد . لذا به همه کاربران پیشنهاد می شود تکرار میکنم پیشنهاد می شود مانند گذشته با نام یا نام خانوادگی واقعی ثبت نمایند .
خبری که دانی دلی بیازارد تو خاموش تا دیگری بیاورد
doorak (26-03-2013), Mostafa (26-03-2013), دلوار (25-03-2013)
نوشته اصلی توسط ahmadmobaraki با سلام خدمت همه کاربران. با عنایت به اینکه هر کس در انتخاب نام کاربری خود آزاد است و هیچ کس حق انتقاد ندارد - اما : یکی از دلایلی که باعث شد من بعنوان یک کاربر که تقریبا هیچ گونه شناختی به اعضا انجمن نداشتم جذب این انجمن شوم درک این مساله بود که در اینجا هر کس خودش هست - کسی به کسی دروغ نمی گوید - ادعای بیخود هم ندارد . همه با صفا و صمیمی هستند و دل در گروه راهنمایی و حل مشکل یکدیگر دارند - صفا و صداقت به حدی است که بر خلاف هزاران انجمن دیگر هر کاربر به نام خودش و حتی با عکس خودش ثبت نام کرده و هرچه در مورد خودش نوشته بعد از اشنایی با انها میفهمی که عین صداقت گفته است . اما چند صباحی است که کاربرانی با اعداد و ارقام در این سایت ثبت نام میکنند که این امر شاید از طرفی اسباب بی اعتمادی را مهیا کند و هم از طرفی به خاطر سپردن چنین اسامی در اذهان آشفته امروزی قدری مشکل باشد . لذا به همه کاربران پیشنهاد می شود تکرار میکنم پیشنهاد می شود مانند گذشته با نام یا نام خانوادگی واقعی ثبت نمایند . من خودم یکی از اون افراد هستم ولی چون تو خیلی از سایت ها نتونستم با اسمم عضو شم چون اون اسم قبلن توسط فرد دیگری انتخاب شده بود مجبور شدم از اعداد جلویه اسمم استفاده کنم
Babak203 (14-05-2013)
نوشته اصلی توسط mahdi1367 من خودم یکی از اون افراد هستم ولی چون تو خیلی از سایت ها نتونستم با اسمم عضو شم چون اون اسم قبلن توسط فرد دیگری انتخاب شده بود مجبور شدم از اعداد جلویه اسمم استفاده کنم اصلا ناراحت نباش...عوضش عکست کاملا" واضحه...میشه شناساییت کرد
Mostafa (26-03-2013)
راستشو بخاید من اولین باری هستش که عضو گروهی میشم.اطلاعات زیادیم راجب این چیزا ندارم پس اگه 1وقتی سوتی دادم از روی تازه واردیمه.
نوشته اصلی توسط ahmadmobaraki لذا به همه کاربران پیشنهاد می شود تکرار میکنم پیشنهاد می شود مانند گذشته با نام یا نام خانوادگی واقعی ثبت نمایند . آقای مبارکی عزیز بنده از همون گذشته هم معتقد بودم اسم مستعار هم بهتره و هم هیجاناتش بیشتره ...
آنرا که بود برگ گل و عزم تماشا ... گو خیمه بصحرا زن و کاشانه رها کن otoraby.com
دختررز (13-04-2014)
انتخاب سریع یک انجمن
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن