به انجمن خوش آمدید
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 20

Status : Ali.Goli آنلاین نیست.
    تشکر شده 1,227 بار در 323 ارسال

Post پیشنهاد سفر آفرود

نمی دونم مربوط به این تاپیک میشه یا نه ولی به شدت تو ذهنم ایده ی پیادروی کویری همراه با ساپورت از طرف یک یا دو ماشین آفرود هست. دنبال مسیرهای بکر واسه پیاده روی دو - سه روزه هستم که ماشین آفرود هم بتونه ازش رد شه. خیلی دوست دارم ببینم کسی نظری داره یا نه، اصلا کسی از همچین برنامه ای استقبال میکنه؟!!

2. 3 کاربر مقابل از Ali.Goli عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

H¡va (18-02-2013), جاوید کوهنورد (14-07-2013), حسین (28-10-2013)

موسس
    Mehdi آواتار ها
    Status : Mehdi آنلاین نیست.
    تشکر شده 14,116 بار در 3,584 ارسال

نقل قول نوشته اصلی توسط ali.goli نمایش پست ها
    نمی دونم مربوط به این تاپیک میشه یا نه ولی به شدت تو ذهنم ایده ی پیادروی کویری همراه با ساپورت از طرف یک یا دو ماشین آفرود هست. دنبال مسیرهای بکر واسه پیاده روی دو - سه روزه هستم که ماشین آفرود هم بتونه ازش رد شه. خیلی دوست دارم ببینم کسی نظری داره یا نه، اصلا کسی از همچین برنامه ای استقبال میکنه؟!!
    اگر منظورت از کویر همون تپه های ماسه بادیه که مسیر پیاده روی زیاد داریم اما مطمئن نیستم ماشین بتونه رد بشه.

4. کاربر مقابل از Mehdi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حسین (28-10-2013)

همسفر گاه گدار
    حسین آواتار ها
    Status : حسین آنلاین نیست.
    تشکر شده 160 بار در 65 ارسال

آقا مهدی به فکر رفتن با ماشین در شن و رمل نباشید که به روز ما دچار میشید...

6. کاربر مقابل از حسین عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

H¡va (18-02-2013)

نقل قول نوشته اصلی توسط Mehdi نمایش پست ها
    اگر منظورت از کویر همون تپه های ماسه بادیه که مسیر پیاده روی زیاد داریم اما مطمئن نیستم ماشین بتونه رد بشه.
    هر چند گیر کردن جزیی از کاره و آفرود بدون گیر کردن مفهوم نداره اما هدف من آفرود نبود بلکه پیادروی بود. مثلا پیادروی تو اندازه های 70-80 کیلومتر تو 3 روز. قصد من شناسایی مسیرهایی که دو تا ماشین با کمک هم بتونن برن یعنی اینکه مسیر بیش از حد صعب العبور نباشه. خلاصه اینکه انجام کار اضافه با ماشین ممنوع! گیر کردن ماشین ها رو نفی نمی کنم اما مسیر جوری باشه که سرعت پیشرویشون از سرعت پیش روی پیاده کمتر نباشه. تازه ممکن از مسیر متفاوتی برن و تو نقطه های مشخصی اعضای پیاده رو ببینن. مسیر های اینچنینی زیاد هست. مثلا پیاده میشه دق سرخ رو رفت با ماشین هم میشه دورش زد. قصد از حضور ماشین حمل آب مصرفی گروه هستش. خودتون بهتر میدونید کشیدن کوله آب 3 روزه واقعا همت میخواد، من که توانشو ندارم آب مصرفی سه روزمو بکشم!

[QUOTE=حسین;68745]آقا مهدی به فکر رفتن با ماشین در شن و رمل نباشید که به روز ما دچار میشید...

[/QUOTE
    حسین آقای عزیز اونجوری که من از عکس ها برداشت میکنم به نظر هدف دوستان خود آفرود بود و با منظور من یکم فاصله داره. به نظر این رمل ها قابل دور زدن و مسیر پیدا کردن بودند. تازه گیر کردنی که من تو عکس می بینم گیری نیست که سرعت ماشین ها رو از پیادروی کمتر کنه. هدف ما از حضور ماشین اینه که نقش شتر رو واسمون بازی کنه!

9. 2 کاربر مقابل از Ali.Goli عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

H¡va (18-02-2013), جاوید کوهنورد (14-07-2013)

Status : احمد نهاوندي آنلاین نیست.
    تشکر شده 1,163 بار در 326 ارسال

نمی دونم مربوط به این تاپیک میشه یا نه ولی به شدت تو ذهنم ایده ی پیادروی کویری همراه با ساپورت از طرف یک یا دو ماشین آفرود هست. دنبال مسیرهای بکر واسه پیاده روی دو - سه روزه هستم که ماشین آفرود هم بتونه ازش رد شه. خیلی دوست دارم ببینم کسی نظری داره یا نه، اصلا کسی از همچین برنامه ای استقبال میکنه؟
    سلام عزیز، از کاروانسرای مرنجاب تا قصر بهرام تا حدی با خواسته ی شما تطابق داره ، مسیر پیاده از حاشیه ی رمل ها ، دریاجه ی قم ، جزیره ی سرگردان ،منطقه ی حفاظت شده ، عین الرشید و خود قصر . یک چاه آب اوایل مسیر ویک آب انبار حدود کیلو متر 75 وجود داره ، جاده ی خاکی ماشین رو تقریبن در کنار مسیر پیاده روی وجود دارد .ولی به چند دلیل توسیه نمی کنم 1- حدود 115 کیلو متره( ما گرچه حدود 40 کیلو مترشو سواره رفتیم ولی تقریبن پای بیشتر افراد ،30 نفر از حدود 40 نفر تاول زد ) 2- مجوز میخواد که گرفتنش آسون نیست .
    پاینده باشید .
    کانال تلگرام آنوبانینی

سرزنش کم کن اگر نیست مرا بار و بری

شصت سال است که چون شاخه تکانم دادند

گلچین گیلانی

11. 2 کاربر مقابل از احمد نهاوندي عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

Ali.Goli (17-02-2013), m.zarafshan (24-03-2014)

همسفر پایه
    donkishot آواتار ها
    Status : donkishot آنلاین نیست.
    تشکر شده 1,252 بار در 438 ارسال

يكي از دوستام تو اين برنامه بوده با كلي عكس برگشت كه از ديدنشون حسابي كيف كردم
    کانال تلگرام آنوبانینی
    روزي كه آمدي بدنياعريان
    توبودي گريان وجمعي به دورتوخندان

كاري كن اي دوست كه وقت رفتن
    تو باشي خندان وجمعي به دور تو گريان

13. کاربر مقابل از donkishot عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

Ali.Goli (17-02-2013)

نقل قول نوشته اصلی توسط احمد نهاوندي نمایش پست ها
    سلام عزیز، از کاروانسرای مرنجاب تا قصر بهرام تا حدی با خواسته ی شما تطابق داره ، مسیر پیاده از حاشیه ی رمل ها ، دریاجه ی قم ، جزیره ی سرگردان ،منطقه ی حفاظت شده ، عین الرشید و خود قصر . یک چاه آب اوایل مسیر ویک آب انبار حدود کیلو متر 75 وجود داره ، جاده ی خاکی ماشین رو تقریبن در کنار مسیر پیاده روی وجود دارد .ولی به چند دلیل توسیه نمی کنم 1- حدود 115 کیلو متره( ما گرچه حدود 40 کیلو مترشو سواره رفتیم ولی تقریبن پای بیشتر افراد ،30 نفر از حدود 40 نفر تاول زد ) 2- مجوز میخواد که گرفتنش آسون نیست .
    پاینده باشید .
    سلام احمد آقا. اتفاقا مسیر خوبیه. خاصه اینکه دو سه هفته قبل قصد رفتن به همین منطقه رو داشتم که متاسفانه محیط زیست سمنان برای اون تاریخی که من می خواستم مجوز ورود به منطقه رو نداد ولی گفتن واسه یک تاریخ دیگه مجوز میدیم. اتفاقا همون موقع پیشنهاد این مسیر رو به آقا شهرام و آقا مهدی غلامی هم دادم. تنها نکته واسه قدم گذاشتن تو این مسیر تعیین یک تاریخ مناسب و پیدا کردن چندتا همسفر خوب مثل شماست.

احمد آقا مسالتون؟! حدودا 80 کیلومتر پیاده رفتید که فکر می کنم می بایست دو روزی طول کشیده باشه. تو این دو روز کوله کشی با بار آب واسه دو روز کامل داشتید یا اینکه تو مسیر از همون آب انبار آب مصرفی روزتون رو تامین کردید؟

15. کاربر مقابل از Ali.Goli عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

احمد نهاوندي (17-02-2013)

Shahram آواتار ها
    Status : Shahram آنلاین نیست.
    تشکر شده 6,119 بار در 1,641 ارسال

سلام احمد آقا. اتفاقا مسیر خوبیه. خاصه اینکه دو سه هفته قبل قصد رفتن به همین منطقه رو داشتم که متاسفانه محیط زیست سمنان برای اون تاریخی که من می خواستم مجوز ورود به منطقه رو نداد ولی گفتن واسه یک تاریخ دیگه مجوز میدیم. اتفاقا همون موقع پیشنهاد این مسیر رو به آقا شهرام و آقا مهدی غلامی هم دادم. تنها نکته واسه قدم گذاشتن تو این مسیر تعیین یک تاریخ مناسب و پیدا کردن چندتا همسفر خوب مثل شماست.

احمد آقا مسالتون؟! حدودا 80 کیلومتر پیاده رفتید که فکر می کنم می بایست دو روزی طول کشیده باشه. تو این دو روز کوله کشی با بار آب واسه دو روز کامل داشتید یا اینکه تو مسیر از همون آب انبار آب مصرفی روزتون رو تامین کردید؟
    از قصر بهرام تا سفیدآب حدود 60 کیلومتر و از سفیدآب تا مرنجاب هم همین حدود (چند کیلومتر کمتر) راه هست. بین سفیدآب و قصربهرام هم حاشیه غربی سیاه کوه هست که منطقه به شدت محافظت شده است، البته عبور از این مسیر مشکلی نداره ولی شب مانی هم محیط بانها سخت گیر هستند و هم اطراف همون آب انبار که احمد آقا گفتند پلنگ هم گزارش شده. 40 کیلومتر در یه روز رقم کمی نیست و من گروههای دیگه رو هم دیدم که سر 30 کیلومتر کم آوردند و دست به دامان کمک شدند. تو مسیر هم سمت سیاه کوه چشمه هست که عمدتا آبشخور هستند و کسی بره اونور سایه اش رو با تیر می زنند. کلا فاصله کاروانسراها حدود 50 کیلومتر یا به قول خودشون یه منزله که واسه ماها خیلی رقم بالایی هست. و البته خارج از مسیرهای خاکی اش یکی از بکرترین جاهایی هست که دیدم.
    برنامه واسه دوچرخه سواری خوبه.
    کانال تلگرام آنوبانینی
    تنها، تنها به پای کوه بلندی
    تنها، تنها به روی ریگ بیابان
    می‌رود آهسته با دو پای برهنه

17. کاربر مقابل از Shahram عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

احمد نهاوندي (17-02-2013)

نقل قول نوشته اصلی توسط Shahram نمایش پست ها
    از قصر بهرام تا سفیدآب حدود 60 کیلومتر و از سفیدآب تا مرنجاب هم همین حدود (چند کیلومتر کمتر) راه هست. بین سفیدآب و قصربهرام هم حاشیه غربی سیاه کوه هست که منطقه به شدت محافظت شده است، البته عبور از این مسیر مشکلی نداره ولی شب مانی هم محیط بانها سخت گیر هستند و هم اطراف همون آب انبار که احمد آقا گفتند پلنگ هم گزارش شده. 40 کیلومتر در یه روز رقم کمی نیست و من گروههای دیگه رو هم دیدم که سر 30 کیلومتر کم آوردند و دست به دامان کمک شدند. تو مسیر هم سمت سیاه کوه چشمه هست که عمدتا آبشخور هستند و کسی بره اونور سایه اش رو با تیر می زنند. کلا فاصله کاروانسراها حدود 50 کیلومتر یا به قول خودشون یه منزله که واسه ماها خیلی رقم بالایی هست. و البته خارج از مسیرهای خاکی اش یکی از بکرترین جاهایی هست که دیدم.
    برنامه واسه دوچرخه سواری خوبه.
    این نکته که ماشین همراهمونه کمک نمی کنه؟ اصلا علت اینکه پیشنهاد ماشین دادم همین بود که به پشتیبانی اون جرات کنیم و برنامه سنگین اجرا کنیم و اگه سرعت پیشروی کم بود از ماشین کمک بگیرییم. تو ماشین آب مصرفی رو هم میارییم و سراغ سیاه کوه و چشمه هاش نمیرییم تا مشکلی با محیط بانی پیدا نکنیم. اگه از دستمون بر اومد یک گریزی هم به خارج از مسیرهای خاکیش میزنیم. من رو حساب تجربه قبلی برنامه ترکیبی با دوچرخه رو تایید نمی کنم چون اگه دوچرخه سواری خسته بشه خودش و دوچرخه شو باید سوار ماشین کرد که سخته!
    نظرتون چیه از مرنجاب به سفید آب و از اونجا به طرف قصر برییم؟ فکر کنم ورود به منطقه از این سمت راحتتره. یک برنامه شناسایی بریم؟

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

کلمات کلیدی این موضوع