Status :
تشکر شده 6,119 بار در 1,641 ارسال

نوشته اصلی توسط
ali.goli
سلام احمد آقا. اتفاقا مسیر خوبیه.

خاصه اینکه دو سه هفته قبل قصد رفتن به همین منطقه رو داشتم که متاسفانه محیط زیست سمنان برای اون تاریخی که من می خواستم مجوز ورود به منطقه رو نداد

ولی گفتن واسه یک تاریخ دیگه مجوز میدیم.

اتفاقا همون موقع پیشنهاد این مسیر رو به آقا شهرام و آقا مهدی غلامی هم دادم. تنها نکته

واسه قدم گذاشتن تو این مسیر تعیین یک تاریخ مناسب و پیدا کردن چندتا همسفر خوب مثل شماست.
احمد آقا مسالتون؟! حدودا 80 کیلومتر پیاده رفتید که فکر می کنم می بایست دو روزی طول کشیده باشه. تو این دو روز کوله کشی با بار آب واسه دو روز کامل داشتید یا اینکه تو مسیر از همون آب انبار آب مصرفی روزتون رو تامین کردید؟

از قصر بهرام تا سفیدآب حدود 60 کیلومتر و از سفیدآب تا مرنجاب هم همین حدود (چند کیلومتر کمتر) راه هست. بین سفیدآب و قصربهرام هم حاشیه غربی سیاه کوه هست که منطقه به شدت محافظت شده است، البته عبور از این مسیر مشکلی نداره ولی شب مانی هم محیط بانها سخت گیر هستند و هم اطراف همون آب انبار که احمد آقا گفتند پلنگ هم گزارش شده. 40 کیلومتر در یه روز رقم کمی نیست و من گروههای دیگه رو هم دیدم که سر 30 کیلومتر کم آوردند و دست به دامان کمک شدند. تو مسیر هم سمت سیاه کوه چشمه هست که عمدتا آبشخور هستند و کسی بره اونور سایه اش رو با تیر می زنند. کلا فاصله کاروانسراها حدود 50 کیلومتر یا به قول خودشون یه منزله که واسه ماها خیلی رقم بالایی هست. و البته خارج از مسیرهای خاکی اش یکی از بکرترین جاهایی هست که دیدم.
برنامه واسه دوچرخه سواری خوبه.
تنها، تنها به پای کوه بلندی
تنها، تنها به روی ریگ بیابان
میرود آهسته با دو پای برهنه
کاربر مقابل از Shahram عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
احمد نهاوندي (17-02-2013)
Status :
تشکر شده 1,227 بار در 323 ارسال

نوشته اصلی توسط
Shahram
از قصر بهرام تا سفیدآب حدود 60 کیلومتر و از سفیدآب تا مرنجاب هم همین حدود (چند کیلومتر کمتر) راه هست. بین سفیدآب و قصربهرام هم حاشیه غربی سیاه کوه هست که منطقه به شدت محافظت شده است، البته عبور از این مسیر مشکلی نداره ولی شب مانی هم محیط بانها سخت گیر هستند و هم اطراف همون آب انبار که احمد آقا گفتند پلنگ هم گزارش شده. 40 کیلومتر در یه روز رقم کمی نیست و من گروههای دیگه رو هم دیدم که سر 30 کیلومتر کم آوردند و دست به دامان کمک شدند. تو مسیر هم سمت سیاه کوه چشمه هست که عمدتا آبشخور هستند و کسی بره اونور سایه اش رو با تیر می زنند. کلا فاصله کاروانسراها حدود 50 کیلومتر یا به قول خودشون یه منزله که واسه ماها خیلی رقم بالایی هست. و البته خارج از مسیرهای خاکی اش یکی از بکرترین جاهایی هست که دیدم.
برنامه واسه دوچرخه سواری خوبه.
این نکته که ماشین همراهمونه کمک نمی کنه؟ اصلا علت اینکه پیشنهاد ماشین دادم همین بود که به پشتیبانی اون جرات کنیم و برنامه سنگین اجرا کنیم و اگه سرعت پیشروی کم بود از ماشین کمک بگیرییم. تو ماشین آب مصرفی رو هم میارییم و سراغ سیاه کوه و چشمه هاش نمیرییم تا مشکلی با محیط بانی پیدا نکنیم. اگه از دستمون بر اومد یک گریزی هم به خارج از مسیرهای خاکیش میزنیم. من رو حساب تجربه قبلی برنامه ترکیبی با دوچرخه رو تایید نمی کنم چون اگه دوچرخه سواری خسته بشه خودش و دوچرخه شو باید سوار ماشین کرد که سخته!
نظرتون چیه از مرنجاب به سفید آب و از اونجا به طرف قصر برییم؟ فکر کنم ورود به منطقه از این سمت راحتتره. یک برنامه شناسایی بریم؟