به انجمن خوش آمدید
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 11
    همسفر گاه گدار
    حسین آواتار ها
    Status : حسین آنلاین نیست.
    تشکر شده 160 بار در 65 ارسال

پیش فرض زنجیر چرخ پارچه ای

زنجیر چرخ پارچه ای برای اولین بار در سال 2005 وارد بازار اروپا شد. دلیل اصلی ابداع این محصول وجود مشکلات فراوان در سایر انواع زنجیر چرخ های مرسوم بود. جنس این نوع پارچه تا قبل از آن به عنوان اسرار نظامی به شمار می رفت و کاربردی نظامی داشت. اما به تدریج به عنوان ابزاری جهت جلوگیری از لغزش و سر خوردن برای خودروهای سواری و تجاری در اختیار عموم قرار گرفت. این محصول در بازار کشور ما برای اولین بار عرضه شده است.

جنس و همچنین نوع بافت این پارچه کاملاً خاص بوده و برای همین هدف ساخته شده است. این نوع پارچه بر خلاف سایر زنجیر چرخ ها که با ایجاد گیر در داخل برف مانع از سر خوردن می شوند، به کمک اصطکاک زیادی که با سطح برف ایجاد می کند باعث جلوگیری از سر خوردن خودرو بر روی سطوح برفی و یخی می گردد. این عملکرد مزیت بسیار بزرگی است، زیرا سایر زنجیر چرخ ها در برف های عمیق و یا نرم بیشتر باعث فرو رفتن خودرو در داخل برف می گردند، در صورتی که این نوع زنجیر چرخ با ایجاد اصطکاک با سطح برف مانع از فرو رفتن خودرو به داخل آن می گردد.

به دلیل نوع طراحی و ساخت آن به راحتی بر روی تمامی انواع خودروها قابل استفاده است. نصب آن بسیار ساده و در کمترین زمان ممکن (حدود 45 ثانیه) انجام می گیرد و مشکلات و سختی های نصب زنجیر چرخ های معمولی را ندارد.
    مطلب قابل توجه در استفاده از این زنجیر چرخ این است که همانند زنجیر چرخ های معمولی برای افزایش عمر بایستی آن را بر روی برف و یخ یا زمین خیس استفاده نمائیم. سهولت باز و بسته کردن این زنجیر چرخ به کاربر این اجازه را می دهد تا پس از عبور از جاده های برف و یخی به سرعت آن را از خودرو باز کرده و به مسیر خود ادامه دهند.

عدم آسیب رسانی به سیستم ABS

در مورد خودروهایی که مجهز به سیستم ترمز ABS هستند استفاده از زنجیر چرخ های معمولی مجاز نیست. به این دلیل که این نوع زنجیر چرخ ها با بوجود آوردن ارتعاش بر روی چرخ ها باعث اختلال در عملکرد سنسورهای این سیستم شده و عملاً این سیستم را از مدار خارج می کند. این اختلال در عملکرد سیستم ABS می تواند بسیار خطر آفرین باشد و به عدم توانایی در کنترل خودرو بیانجامد. با استفاده از زنجیر چرخ پارچه ای این مشکل کاملاً رفع خواهد شد. به این دلیل که نوع عملکرد آن کاملاً متفاوت بوده و سطح آن کاملاً صاف است و هیچ گونه ارتعاشی بر روی چرخ ها ایجاد نخواهد کرد.

جلوگیری از آسیب رساندن به سیستم تعلیق، کمک فنرها و جلوبندی خودرو
    به دلیل عدم ایجاد ارتعاش بر روی چرخ ها، آسیبی به سیستم تعلیق و کمک فنرها وارد نخواهد کرد و هیچ گونه سروصدا و ارتعاشی نیز برای سرنشینان خودرو ایجاد نخواهد شد و علیرغم حرکت در برف، راحتی سرنشینان هیچ خللی نخواهد دید.

عدم آسیب به تایر خودرو یا آسفالت جاده
    استفاده از زنجیر چرخ معمولی معمولا باعث آسیب و از بین رفتن تایر خودرو و همچنین آسفالت جاده ها می شود. از این رو استفاده از زنجیر چرخ های رایج فعلی در بسیاری از کشورهای اروپائی ممنوع بوده و غیر مجاز شمرده می شود. با استفاده از زنجیر چرخ پارچه ای علاوه بر جلوگیری از آسیب های وارده به خودرو می توانیم از آسیب رسیدن به جاده ها نیز جلوگیری کنیم.

مقاومت پارچه در برابر سایش و خوردگی
    این نوع پارچه بر اساس استانداردهای ISO موجود، از لحاظ مقاومت در برابر کشش و سایش تحت آزمون قرار گرفته و کلیه الزامات این استانداردها را برآورده کرده است. همچنین این زنجیر چرخ بر روی سطوح برفی، یخی و همچنین سطح آسفالت خیس و بارانی مورد آزمایش قرار گرفته و کلیه تست های ترمز، فرمان پذیری و سایر تست های عملکردی را با موفقیت گذرانده است.
    همچنین این محصول با توجه به مدارک موجود گواهی آزمون از مرکز TÜV را داراست.

2. 3 کاربر مقابل از حسین عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

kiani (06-10-2013), Mehdi (19-01-2013), دلوار (21-01-2013)

همسفر پایه
    majid_b آواتار ها
    Status : majid_b آنلاین نیست.
    تشکر شده 281 بار در 126 ارسال

این دقیقا کاریه که من بچه بودم ، انجام میدادم، رو کفشم جورابه کهنه میپوشیدم، که سر نخورم، همچینم وسیله کاربردی ای برای ماشین نیست، شیبه زمین زیاد بشه، سطحه زمین برفش پودر نباشه و آب دار باشه یا یخ باشه، شما با هم گیر میکنین، این تنها فرقی که با جورابه دورانه کودکی من داره، اینه که از نایلون 6 و 6 ساخته میشه که محکم تره، چون وزنو فشار ماشین بیشتره، به اولین سعی تیزی هم که برخورد کنه تو جاده ( مثل سنگ زیر موقع هرز گشتن چرخ ) پاره میشه، یهو میبینی 150 تومنت دود شد رفت هوا، من توصیه نمیکنم بخرین
    کانال تلگرام آنوبانینی

یکی از افتخار های یک کوهنورد بازگشت زباله های اوست

همسفر گاه گدار
    حسین آواتار ها
    Status : حسین آنلاین نیست.
    تشکر شده 160 بار در 65 ارسال

نقل قول نوشته اصلی توسط majid_b نمایش پست ها
    این دقیقا کاریه که من بچه بودم ، انجام میدادم، رو کفشم جورابه کهنه میپوشیدم، که سر نخورم، همچینم وسیله کاربردی ای برای ماشین نیست، شیبه زمین زیاد بشه، سطحه زمین برفش پودر نباشه و آب دار باشه یا یخ باشه، شما با هم گیر میکنین، این تنها فرقی که با جورابه دورانه کودکی من داره، اینه که از نایلون 6 و 6 ساخته میشه که محکم تره، چون وزنو فشار ماشین بیشتره، به اولین سعی تیزی هم که برخورد کنه تو جاده ( مثل سنگ زیر موقع هرز گشتن چرخ ) پاره میشه، یهو میبینی 150 تومنت دود شد رفت هوا، من توصیه نمیکنم بخرین
    مجید جان شما این تکنولوژی روز اروپا رو با جوراب کهنه های دوران بچگیت مقایسه میکنی؟
    شما با این پاسخت کلیه تست های ترمز، فرمان پذیری و سایر تست های عملکردی و
    همچنین گواهی آزمون از مرکز جهانی tüv را یهویی له کردی
    !!!
    داداش شرمنده یه لطف کن قسمت آخر پست رو دوباره بخون

همسفر پایه
    majid_b آواتار ها

من پلیمر خوندم ، کارم ساختن همین مواده دوستمم خریده بود ازینا، تو سی متر اول، پاره شد دوسته عزیز، کره ای شم بود تازه، همچینم تکنولوژی روز نیست، من سال 80 تو خیابون ملت دیده بودم، قبلشم که سنم قد نمیاد اونورا برم . تمام این حرف ها و استاندارد ها و ... فقط روشیه برای جذب مشتری، شما دوست داری بخر، انتخاب جاده کوهستانیش با شما، من با زنجیر میام، شما با جورابه چرخ این همون جورابه، جورابه من پنبه ای بود، این نایلون 6 و 6 ، میشه همون الیاف درونی طناب های کوهنوردی، اگه بهتون هم گفتن کولار هست، کذبه محضه
    کانال تلگرام آنوبانینی

6. کاربر مقابل از majid_b عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حسین (20-01-2013)

همسفر پایه
    majid_b آواتار ها

اینم جهت اطلاعات عمومی که نه ایزو و نه تی وی یو، هیچکدوم استاندارد خوده محصول نیست، استاندارد مدیریت کیفیت محصول هست و هیچ ربطبی به خوب بودن محصول نداره، اصلا از محصول تست نمیگیرن، از مدیریت کارخونه تست میگیرن.

سازمان دیدبانی فنی (SDF) ( (به آلمانی: TÜV) (توف) Technischer Überwachungs-Verein)‏ سازمانی مستقر در آلمان است که بر روی سلامتی کالاهای صنعتی ارائه شده از جانب شرکت‌های مختلف نظارت دارد تا استانداردهای ارائه شده برای سلامت انسان و محیط زیست را تامین کنند . شرکت هایی که دارای آرم TÜV می‌شوند، باید حداقل 25% سهام آنها در اختیار یکی از توف‌های زیر نظر شرکت باشند . این سازمان به عنوان یک مشاور مستقل بر سلامت کار کرد کالاها یا محصولاتی مانند محصولات کشاورزی حیاتی، دودزایی وسایل نقلیه و استانداردهای ساخت موتورهای اتوموبیل‌های سنگین و سبک و تاسیسات انرژی را بر عهده دارد . بسیاری از زیرسازمان‌های دارنده TÜV می‌توانند به عنوان سازمان دهندگان و همچنین گسترش دهندگان مقوله انرژی و مفاهیم وابسته به آن عمل کنند و راه حلهایی برای مشکلات زیست محیطی ارائه دهند و همچنین این شرکت خود وطیفه دارند از قوانینی که بر مبنای مدرکTÜV به آنها اهدا می‌شود، تبعیت کنند و در راستای سلامت انسان و محیط گام بردارند .

استاندارد TÜV قابلیت انطباق با انواع ایزو، از جمله ایزو 9001 در مدیریت کیفیت و ایزو 16949 در رابطه با مدیریت کیفیت دستگاه‌های خودکار را نیز دارد .

گول تبلیغات رو نخورین دوستان

منبع http://fa.wikipedia.org/wiki/سازمان_تی‌یو‌وی
    کانال تلگرام آنوبانینی

موسس
    Mehdi آواتار ها
    Status : Mehdi آنلاین نیست.
    تشکر شده 14,116 بار در 3,584 ارسال

من پلیمر خوندم ، کارم ساختن همین مواده دوستمم خریده بود ازینا، تو سی متر اول، پاره شد دوسته عزیز، کره ای شم بود تازه، همچینم تکنولوژی روز نیست، من سال 80 تو خیابون ملت دیده بودم، قبلشم که سنم قد نمیاد اونورا برم . تمام این حرف ها و استاندارد ها و ... فقط روشیه برای جذب مشتری، شما دوست داری بخر، انتخاب جاده کوهستانیش با شما، من با زنجیر میام، شما با جورابه چرخ این همون جورابه، جورابه من پنبه ای بود، این نایلون 6 و 6 ، میشه همون الیاف درونی طناب های کوهنوردی، اگه بهتون هم گفتن کولار هست، کذبه محضه
    منم همین رشته ای که شما فرمودید خوندم اما جرات نمی کنم یه محصولی را اینجوری زیر سوال ببرم.
    بخش زیادی از اجناسی که تو ایرانه معلوم نیست کجا تولید میشه. موردی که دوست شما خریده الزاما نشان دهنده عدم کارایی همه مشابهات نیست.
    حسین آقا را خیلی وقته میشناسم و چندین سفر آفرود در خدمتشون بودم. اگر تایید کنه جواب میده حرفش قابل اطمینانه. اگرم استفاده نکرده که اون صحبت دیگه ایه

9. 3 کاربر مقابل از Mehdi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

احمد نهاوندي (20-01-2013), حسین (20-01-2013), دلوار (21-01-2013)

همسفر پایه
    majid_b آواتار ها

به به ، بابا آقا مهدی پلیمررررررر خونده، بسیار خوشبختم البته من جرات میکنم به هرحال من نظرمو گفتم، با دلگرمی به یه جوراب تو هوای بد مسافرت کردن اشتباهه، یه همچین چیزی رو وقتی به شما میفروشن، فقط سایز چرخ رو میپرسم، در صورتی مه ماشینا با سایز چرخ مشابه ، وزن متفاوت دارن، تحمل وزن تو گشتاور بالا یه مبحث مهمه، حالا اینا به کنار، شمام که پلیمر خوندین، یه توضیح به من بدین که الیاف پارچه ای از طریق چه مکانیسمی باعث افزایش مقدار اصطکاک میشن؟ لاستیک خودش آخر اصطکاک با زمینه، ولی وقتی بین یه لایه آب و یخ قرار میگیره، مولکول های آب میشن روان کننده، سر میخوره، اونوقت یه پارچه چه تاثیری رویه این اصطکاک میذاره. من فقط فکر میکنم چون سطح پارچه به علت بافت کمی از لاستیک زبر تر هست، همین زبری باعث نفوذ میگرومتری تو برف میشه، شاید 5% گیرایی رو زیاد تر کنه.
    من هیچ وقت نگفتم بی تاثیره، ولی به درد شهر میخوره فقط، نه مناطق کوهستانی و برف درست حسابی، ماشاالله شهرام دیگه برف میاد همه راحتن
    کانال تلگرام آنوبانینی

همسفر پایه
    majid_b آواتار ها

دوتام سوال دارم؟
    یعنی واقعا ارتعاش abs رو از کار میندازه؟ یعنی این سیستم ترمز اینقدر بی خودو حساسه؟ ( من فکر نمیکنم )
    این که یه ماشینه دو تنی ، فقط با افزایش اصطکاک بین سطح و لاستیک ، تو برف فرو نره رو هم نمیفهمم، فرو رفتن تو برف به سطح تماس و وزن ربط داره، این وسط اصطکاک چیکار میکنه دقیقا؟
    کانال تلگرام آنوبانینی

12. کاربر مقابل از majid_b عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

جواد شریعتی (20-01-2013)

موسس
    Mehdi آواتار ها
    Status : Mehdi آنلاین نیست.
    تشکر شده 14,116 بار در 3,584 ارسال

ما بیشتر قربان

البته بنده مهندسی شیمی خوندم. اما به واسطه درس های پلیمر و بعدن تجربیات کاری خودمو چسبوندم به شما

هیچ اصراری به غلط یا درست بودن حرف شما یا حسین ندارم. درباره این جوراب هم هیچی نمیدونم. شاید اگر از نزدیک یکیشو ببینم بهتر بتونم حرف بزنم. صرفا حرفم اینه که زود نمیشه قضاوت کرد. شاید واقعا کارایی داشته باشه

یعنی واقعا ارتعاش abs رو از کار میندازه؟ یعنی این سیستم ترمز اینقدر بی خودو حساسه؟ ( من فکر نمیکنم )
    این مورد را منم با شما هم عقیدم. مخصوصا اینکه الان درصد زیادی از ماشین ها abs دارن و زمستون همه اینا از زنجیر استفاده میکنن

14. کاربر مقابل از Mehdi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حسین (21-01-2013)

همسفر پایه
    majid_b آواتار ها

همه بچه های این فروم دوسته مان، درسته تا حالا نشده باهاتون بیام برنامه، ولی خیلی دوست دارم بیام

آقا حسینم سروره ماس ایشونم این مطلبو که خودشون ننوشتن، از جایی پیدا کردن، من اینو وقتی میخواستم برای ماشین بابام زنجیر بگیرم خونده بودم، البته من در نهایت از شرک rud یه زنجیر کانفورت برای دیفرانسیل حلو خریدم

من فقط منظورم نحوه تبلیغ محصولات توسط شرکت ها بود، با دادن اطلاعات غیر واقعی برای جلب مشتری
    کانال تلگرام آنوبانینی

16. 3 کاربر مقابل از majid_b عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

Mehdi (20-01-2013), sep.so (20-01-2013), حسین (21-01-2013)

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

کلمات کلیدی این موضوع