Status :
تشکر شده 6,119 بار در 1,641 ارسال

نوشته اصلی توسط
ali.goli
رول بار تغییر وزن تو ماشین ایجاد میکنه و مهمتر از اون تغییر توزیع وزن که به هندلینگ بسیار مربوطه. اما بسیار بسیار بعید میدونم افزایش یا کاهش مقاومت پیچشی شاسی ربطی به هندلینگ داشته باشه؟! احتمالا مقاومت پیچشی که واژه رایج تو طراحی هر نوع سازه ای از جمله خودرو هست، برای شما تداعی کننده مفهوم دیگه ای هستش.
فکر کنم چون جوش راحتتره انجام می شه اکثرا جوش رو انتخاب می کنند. در ضمن ما منتظر عکسهای ماشین شما در بخش تصاویر خودروها هستیم برادر
تنها، تنها به پای کوه بلندی
تنها، تنها به روی ریگ بیابان
میرود آهسته با دو پای برهنه
همسفر پایه
Status :
تشکر شده 1,252 بار در 438 ارسال
ترجيحا پيچ و مهره ارجهتره ولي اينجا فقط جوش ميدن .
لازم به ذكره كه برج ايفل با اون هيبتش نه جوش داره و نه پيچ و همه اتصالاتش پرچه
روزي كه آمدي بدنياعريان
توبودي گريان وجمعي به دورتوخندان
كاري كن اي دوست كه وقت رفتن
تو باشي خندان وجمعي به دور تو گريان
کاربر مقابل از donkishot عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
تازه مسافر
Status :
تشکر شده 3 بار در 3 ارسال

نوشته اصلی توسط
ali.goli
اقا با اجازه بزرگترها من یک اظهار نظر کوچولو بکنم البته اول از نگاه یک مهندس مکانیک

که دست بر قضا کارش تحلیل تنش لوله هست: اتصالات پیچی اگر درست طراحی بشن در تحمل بار نه تنها باری که اتصالات جوشی تحمل می کنن رو می تنن تحمل کنن بلکه مقاومت نسبت به خستگیشون که ناشی از بارهای دینامیکی هست بیشتر هم هست.
اما از نگاه کسی که یه ماشین آفرود داره و تجربه بستن رول بار پیچ و مهره ای هم داره: به فکر همچین رول باری نباشید! تازه تا می تونید تعداد جوش ها رو کم کنید چون یک جوشکار در حد جوشکارهای خطوط نفت و گاز لازم دارید. هیچ آهنگری ندیدم چنین جوشی بده.
از نگاه کسی که بالاخره یک روز ماشینشو میفروشه: چون خود شاسی معمولا راه نمیده واسه پیچ کردن چند تا قطعه خوش طراحی و کوچیک به شاسی جوش بدید. جای پیچها رو روش در بیارید البته سعی کنید پیچها بار برشی کمتری داشته باشند. بقیه رول بارو جوشی کار کنید و به اون قطعات پیچ کنید و پیش بار هم به پیچ ها بدید. اتصالات پیچی رو زیر ماشین کار کنید که تو دید نباشن. کارو زشت می کنن.
پیچها رو چند وقت یکبار چک کنید. مثل ساختمون نیست که فقط بار استاتیکی داره. بار دینامیکی شلشون می کنه.
رول بار تغییر وزن تو ماشین ایجاد میکنه و مهمتر از اون تغییر توزیع وزن که به هندلینگ بسیار مربوطه. اما بسیار بسیار بعید میدونم افزایش یا کاهش مقاومت پیچشی شاسی ربطی به هندلینگ داشته باشه؟! احتمالا مقاومت پیچشی که واژه رایج تو طراحی هر نوع سازه ای از جمله خودرو هست، برای شما تداعی کننده مفهوم دیگه ای هستش.
ممنون از توضیح کامل .
شما کار طراحی رول بار هم انجام می دید؟؟؟ شاید اینجا به درد کسی خورد.
Status :
تشکر شده 1,227 بار در 323 ارسال

نوشته اصلی توسط
Shahram
فکر کنم چون جوش راحتتره انجام می شه اکثرا جوش رو انتخاب می کنند. در ضمن ما منتظر عکسهای ماشین شما در بخش تصاویر خودروها هستیم برادر

عکس چیه شهرام جون...خودشو میارییم خدمتتون. یه اسب پیر هستش که همراه با دوستان ازش کار می کشیم. قابل شما رو نداره.

نوشته اصلی توسط
sankar
ممنون از توضیح کامل .
شما کار طراحی رول بار هم انجام می دید؟؟؟ شاید اینجا به درد کسی خورد.
واقعیتش اینه که آنالیز کردنش با کامپیوتر از دستم بر میاد. قبلا هم از سر تفریح این کار رو کردم. اما خیلی وقت گیره و به صرفه نیست. خودم هم به کمک یکی از دوستاهام که ابزار کار داشت دو بار رو ماشین خودم رول بار بستم. بار اول اجراش افتضاح بود. بار دوم هم قیافه ماشین به دلم ننشست و ترس از گیر پلیس هم داشتم. اون رو هم بازش کردم. خلاصه اش اینکه از تجربه خودم می تونم واسه دوستان چیزی بگم اما پیشنهادم سپردن کار به بعضی از دوستانی که تجربی تو کارگاهاشون کار میکنن، هستش. یکی دو نفری با واسطه میشناسم که اینکارو میکنن و کارشون خوبه ولی واسه یه رول بار چند میلیونی پول میگیرن. خواستید معرفی کنم.
کاربر مقابل از Ali.Goli عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است: