Status :
تشکر شده 6,119 بار در 1,641 ارسال

نوشته اصلی توسط
ali.goli
آره واقعا بیل لازمه! من دیدم یکیش کمه، دوتا بیل تو ماشین دارم. بزرگترین فایده اش اینه که یک بیل داری که بدی دست اون همراهت که دست به کمر واستاده داره تقلا کردن تو رو واسه در آوردن ماشین میبینه!!!
اگه هنوز تو بازار جک 250 باشه خیلی خوبه، خدود 4 ماه پیش 270-280 بود ولی همونا الان 400 رو هم رد کردند.
قیمت رسمی شون حدود 70 دلار شروع می شه به بالا و اگه همون رو تبدیل کنیم حدود 200 تومن به بالا می شه ولی بقیه اش دیگه بستگی داره به انصاف فروشنده 

نوشته اصلی توسط
ali.goli
تو آخرین عکس از پست اول نشون داده شده که از جک میشه جای وینچ استفاده کرد. از بین دوستانی که این تاپیک رو میخونن کسی هست که از نزدیک این استفاده از جک لیفت رو دیده باشه؟ میخوام بدونم تا چه حد عملی هست. چقدر زور بازو میخواد. آخه معمولا وقتی آدم متوسل به کشیدن ماشین میشه که اوضاع خیلی خرابه. منظورم این که ماشین تپیده. ماشین دیگه ای که بکسلت کنه نیست. تو هستی و خدای خودت و اون ماشین گیر افتاده!
من امتحان نکردم ولی اونهایی که انجام دادن رو دیدم که زور نسبتا زیادی می خواد. البته دلیل استاده از اینها و یا وینچ فقط گیر افتادن شدید نیست. چون شما در بدترین شرایط هم گیر بیفتی و بهترین ابزار هم داشته باشی به اندازه خود ماشین نمی تونی نیرو وارد کنی. پس تا زمانی که ماشین روشنه با کمی ایده و در نظر گرفتن اینکه بهش آسیب نرسه از خودش واسه بیرون اومدن می شه استفاده کرد و وینچ رو واسه زمانی استفاده کرد که ماشین روشن نمی شه و یا زیاد حال و حوصله و زمان نداریم که کمی جلو و عقب چرخها رو خالی کنیم. زمان استفاده هم این جکها خیلی بدلقلق تر از وینچ برقی و یا حتی دستی هستند. ولی تو ناچاری کاملا عملی هست.
یکی از حالتها هم گیر افتادن تو چاله آب هست. چون بیشتر ماشینها اگه درست آماده سازی نشده باشن تو آب یه دفعه خاموش می شن. اونجا دیگه کندن و خود ماشین و ... به دادت نمی رسه.

نوشته اصلی توسط
farshid37
به نظرتون سایز کوچیک این جک ها برای اتومبیل های غیر آفرودی هم کاربرد داره؟ تو صندوق جا می شه؟ نسبت به وزن و حجم و پولش ارزش داره برای سواری های معمولی تو مسیرهای خراب استفاده بشه؟ مثلا تو همون سفر آبگیر ویستان چند بار تو گل گبر کردم فکر می کنید به کار میومد این جک؟
خوب اینها بسیار کاراتر از جک معمولی هست. مثلا هفته قبل که من تو گل گیر کرده بودم زیر ماشین کامل تو گل بود
و اصلا نمی شد جک معمولی گذاشت، مگه اینکه کلی بیل می زدم تا جا باز کنم و جک بذارم. اگه این جک لیفت بود خیلی راحتتر می شد. منتها من نداشتم.
آخرش هم با کمی کندن و ابتکارهای دیگه ماشین خودش با پای خودش از باتلاق اومد بیرون. اگه جک لیفت بود خیلی سریعتر و راحتتر می شدم.
البته واسه خودرو سواری باید ببینین که تا چه حد در شرایط سخت قرار می گیرین و اینکه وزن ماشین چقدر هست. اگه ماشین سبک باشه با ایده های ساده تر و کم هزینه تر هم می شه از چاله بیرون اومد. یا ممکنه وینچ دستی برای شما بهتر باشه تا این جک. وینچ ها تو یه تاپیک دیگه بحث خواهد شد ولی الان شما با حدود 200 تومن می تونید یه وینچ دستی خوب برای حدود 2 تن وزن بخرید. ( البته من این جک رو به وینچ دستی ترجیح می دم)
تنها، تنها به پای کوه بلندی
تنها، تنها به روی ریگ بیابان
میرود آهسته با دو پای برهنه
2 کاربر مقابل از Shahram عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
Ali.Goli (02-01-2013), Mehdi (02-01-2013)
Status :
تشکر شده 1,227 بار در 323 ارسال
اگر عکسی از وینچ دستی دارید بذارید. چیزی که من به اسم وینچ دستی دیدم کارایی نداره.
تو ماشینم بجای وینچ و جک های لیفت که بخاطر قیمتهاشون توان تهیه نداشتم این تجهیزات وجود داره:
1- در صورتی که تک ماشینه میرم سفر، عقل و درک از اینکه کسی نیست به دادم برسه!!!
2- دوتا بیل (یک بیل سربازی، یک بیل دسته بلند)
3-دو تا جک روغنی 6 تن، الان که گرون شدن قیمت دوتاش میشه 60-65 تومن.
4- 12-13 تا تخته mdf دو لا واسه زیر جک یا حتی چیدن زیر لاستیک (شده این کار رو بکنم)
5-یک تی فور دست دوم آلمانی همراه با ادوات جانبی (شگل و سیم بکسل و قرقره واسه نصف کردن نیروی کشش سیم بکسل)
Status :
تشکر شده 6,119 بار در 1,641 ارسال

نوشته اصلی توسط
ali.goli
اگر عکسی از وینچ دستی دارید بذارید. چیزی که من به اسم وینچ دستی دیدم کارایی نداره. تو ماشینم بجای وینچ و جک های لیفت که بخاطر قیمتهاشون توان تهیه نداشتم این تجهیزات وجود داره: 1- در صورتی که تک ماشینه میرم سفر، عقل و درک از اینکه کسی نیست به دادم برسه!!! 2- دوتا بیل (یک بیل سربازی، یک بیل دسته بلند) 3-دو تا جک روغنی 6 تن، الان که گرون شدن قیمت دوتاش میشه 60-65 تومن. 4- 12-13 تا تخته mdf دو لا واسه زیر جک یا حتی چیدن زیر لاستیک (شده این کار رو بکنم) 5-یک تی فور دست دوم آلمانی همراه با ادوات جانبی (شگل و سیم بکسل و قرقره واسه نصف کردن نیروی کشش سیم بکسل)
خوب فعلا تاپیک وینچ رو داشته باش تا در مورد ابزار مورد نیاز هم یه تاپیک بذارم. این چیزهایی که گذاشتی کاملا کاربردیه. یه سری ابزار و لوازم دیگه هم اضافه بشه دیگه عالیه.
تنها، تنها به پای کوه بلندی
تنها، تنها به روی ریگ بیابان
میرود آهسته با دو پای برهنه
کاربر مقابل از Shahram عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
همسفر پایه
Status :
تشکر شده 108 بار در 56 ارسال
ماشین که تندر هست و سال گذشته 3-4 بار تو گل و برف گیر کردم. کدوم سبک تر و کم جا تر هست؟ هر دو رو ماشین های سواری تک دیفرانسیل قابل استفاده هست؟