تازه مسافر
Status :
تشکر شده 19 بار در 15 ارسال
مسئول جمع آوری زباله در خارج از شهر خود ما هستیم!
مسئول زباله های هر کسی خود همان فرد است!
دفن زبالها لزوما کار درستی نیست چون براحتی توسط حیوانها پیدا می شود و دوباره به روی سطح بر میگردد. راهکار اساسی برگرداندن زباله است آن هم به هر اندازه که باشد !! البته که منظورم پوست پرتقال و پسته نیست.
زباله های تر را هم بغل چادرتان نریزید، زحمت دور بردنش هم به نظافت اطراف محل اقامت کمک می کند و هم حشرات موزی و بعضا روباه و شغال و سگ و ... را از شما دور.
آزاد کزدن هیچ چیزی تو آب جاری درست نیست ، مخصوصا دورریز های انسانی حتی از نوع کوچیکش :) من حتی اگر با قاطر و اسب هم سفر کنم آن حیوان زبان بسته را از جایی می برم و یا جایی می بندم که مبادا کار دست چشمه یا مسیر آب بدهد و همیشه خودم را ضامن سلامتی آن آب می دانم .
باور شایعی وجود دارد که فویل آلومینیومی و ظروف و بطری های پلاستیکی می سوزد در صورتیکه سوزاندن پاک کردن صورت مساله است، همه اینها را برگردانید !!
گاهی اوقات و بازهم میگم گاهی اوقات از دست بعضی ها زباله در طبیعت جا میماند، مرام بگذارید نفری یکدانه اش را بردارید. بیشتر نمی خواهد بردارید چون همون یکدانه اش هم خیلی میشود ضرب در تعداد نفرات تور یا همراه
یکی از بلاهایی که میشود بر سر قوطی های کنسرو آورد این است که دو سرش را ببرید و آن استوانه باقیمانده را بکوبی با یک سنگ تا صاف شود.
آن چیری که باقی می ماند کم حجم تر از حالت قبل است و حمل آن هم راحت تر می باشد.