اگر اين نخستين بازديد شما از این انجمن میباشد، شما بايد پيش از ارسال و یا مشاهده مطالب ثبت نام كنيد در غیر این صورت شما نمي توانيد محتویات برخی از موضوع ها را مشاهده کنید.
نوشته اصلی توسط Mohammad Mehdi آهای آهای با مجیدم کار نداشته باشین، مجید اگر کسی خواست اذیتت کنه به خودم بگو محمد مهددددددددددددددددددددددد دددددددددددددی
روزنه های زمین زنانی زنا زاده و زنا کارند که زندانی اند در زوایای هرزگی چون مگس حاضر شود در هر طعام . . . . از وقاحت بیصلاح و بیسلام به نیمه ره زندگی راه جوی . . . . . ز چشم حسودان بی آبروی کی به انداختن سنگ پیاپی در آب . . . " ماه " را میشود از خاطره ی آب گرفت؟ دلم آنجاست که آن " دلبر عیار " آنجاست . . تنم اینجاست سقیم و دلم آنجاست مقیم عاشقی مقدور هر عیاش نیست. . . . غم کشیدن صنعت نقاش نیستدوستی با مردم دانا نکوست . . . . . . دشمن دانا به از نادان دوست
Mohammad Mehdi (03-03-2012), mra1544 (03-03-2012)
نوشته اصلی توسط Mohammad Mehdi آهای آهای با مجیدم کار نداشته باشین، مجید اگر کسی خواست اذیتت کنه به خودم بگو تو هم شماره منو پاک کن هم آدرس خونمون فراموش کن، بجاش شماره مجید جونت رو save کن ااااااایییییییییییییییییی ییییییییییهی خدا رفاقتا بوی گند گرفته
Mahmoodreza (04-03-2012), Mohammad Mehdi (03-03-2012)
راستی اقا مجید شامو نهار مهمون شما هستیم یا کسه دیگه میخواد مهمون کنه؟ منو جا نذارید یهو
بسیار سفر باید تا پخته شود خامی ..............صوفی نشود صافی تا درنکشد جامی
نوشته اصلی توسط mra1544 راستی اقا مجید شامو نهار مهمون شما هستیم یا کسه دیگه میخواد مهمون کنه؟ منو جا نذارید یهو مهمون خودت و جیب خودتی عزیزم دلتو صابون نزن
mra1544 (03-03-2012)
نوشته اصلی توسط Majid مهمون خودت و جیب خودتی عزیزم دلتو صابون نزن همین که شما و دوستان هستین واسه من مهمونیه
Majid (03-03-2012)
نوشته اصلی توسط Mehdi همسفران عزیز لطفا اطلاعیه های برنامه قشم را از این بخش پیگیری بفرمایید: http://www.anobanini.net/forum/showthread.php?2903 آقا مهدی گرزوه باید چند نفره باشه؟
دو چیز هیچوقت از یاد آدمها نمیره 1. روزهای خوب 2. دوستای خوب یک چیز هیچوقت از یاد آدمها نمیره : روزهای خوبی که با دوستای خوب داشتی.
نوشته اصلی توسط ghafaryan آقا مهدی گرزوه باید چند نفره باشه؟ چون برنامه کوله کشی نداره خیلی محدودیت خاصی سر تعداد نیست. بین 2 تا 6 نفر هر تعدادی خواستی انتخاب کن
اگر انتقاد یا پیشنهادی دارید در این انجمن مطرح کنید. اگر سوالی دارید در این انجمن مطرح کنید. اگر در مورد تورها سوالی دارید این تاپیک را مطالعه کنید. پیام خصوصی های مرتبط با موارد فوق بدون پاسخ خواهند ماند. تور دشت سوسن - دریاچه سد کارون عباسپور - تور کول خرسان تور جزیره قشم - تور جزیره هرمز - تور جزیره هنگام - تور جزیره لارک تور چابهار عید نوروز 98 - تور جزایر لاوان و مارو - تور جاشک تا جبرین - تور پیمایش کویر ریگ جن - تور کویر مصر - تور آبشار زمرد تا دودوزن - تور گناوه تا دلوار - جنگل اسپهبد - تور شهداد تا راین - تور سافاری ریگ یلان تا دره زبان مار - تور جنگل کجور تا سیسنگان - تور آبشار چلسنگ - تور دریاچه فراخین تا آبشار دارنو - تور دره نیگاه - تور جنگل خلخال تا اسالمتور جنگل دیا iran tour guide تور آبشار چنجوله - تور دریاچه نئور، ییلاق سوباتان، جنگل لیسار - تور دریاچه سوها تا آبشار لاتون - پیاده روی جنگل نقله بر - تور جنگل فندقلو - تور تنگه شیرز - تور تخت سلیمان تا غار کرفتو - تور ییلاق سلانسر - تور دریاچه گهر - تور ماسوله تا ماسال - تور آب بر تا قلعه رودخان - تور ییلاق پونل - تور سوباتان تا لیسار - تور ییلاق سوباتان - تور ییلاق ماسال - اولسبلانگاه - پیاده روی دامنه های سبلان - همراه با عشایر شاهسون
لطفا درباره وسایل همراه یه کمی راهنمایی کنید. من برای نخستین بار است که همسفر شما هستم. بویژه در مورد خورد و خوراک. وسایل پخت و پز گروهی، در چه حدی است؟
نوشته اصلی توسط Patriot لطفا درباره وسایل همراه یه کمی راهنمایی کنید. من برای نخستین بار است که همسفر شما هستم. بویژه در مورد خورد و خوراک. وسایل پخت و پز گروهی، در چه حدی است؟ سلام و خوش آمد اطلاعیه ها به زودی گذاشته میشه و شما میتونید تمام مطالب ضروری را ببیند. اما اگر زودتر میخواید حدودی از این مطالب را بدونید میتونید به اطلاعیه برنامه های قبل مثل این برنامه مراجعه کنید: http://www.anobanini.net/forum/showthread.php?2318 رسم بر اینه که هر چند نفر با هم یه گروه تشکیل میدن. هدف این کار هم اینه که اولا وسایل و تجهیزات کمتری هر نفر لازم باشه بیاره. دوما تقسیم کار صورت بگیره. شما هم اگر وسایل و تجهیزات پخت و پز ندارید میتونید با کسی که این وسایل را داره یک گروه تشکیل بدید و...
mra1544 (11-03-2012), Patriot (08-03-2012)
سلام آقا مهدی به امید خدا من و همسرم هستیم و این اولین سفرم به قشم است امیدوارم به هممون خوش بگذره
آنچه که هستی هدیه خداوند به توست و آنچه که میشوی هدیه تو به خداوند است پس بینظیر باش تا بهترین هدیه را تقدیمش کنی ........ هلن کلر
Mehdi (09-03-2012)
انتخاب سریع یک انجمن
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن