تازه مسافر
Status :
تشکر شده 6 بار در 6 ارسال
اگر میخواین چادر بخرین سعی کنبن پول بزارین یه چادر حرفه ای بخرین .من مجبور شدم به کله گاوی رضایت بدم .بنظرم برای طبیعت گردی و بارون شدید دوپوش از تک پوش ارتفاع بهتره .
مهر 93 یه نمونه شو خریدم 190 تومن از منیریه .همه کله گاویا چینی هستن ولی این اواخر به سفارش افراد مختلف با مارکهای مختلف و تفاوتهای جزیی اومدن تو بازار .ینی ممکنه عبارت "نورث پل کتل" رو روش نبینین و فقط آرم کله گاو روش باشه
این که من گرفتم میله هاش آلمینیومیه (بهتر ولی سنگین تر از فایبرگلاسه) و وقتی پرتش میکنم اکثرشون اتوماتیک جا میخورن .توری هایی که میله ها میرن داخلش هم جوریه که لازم نیست وسط راه هدایتش کرد و راحت و سریع یه نفره برپا میشه .فقط آشپزخونش یکم مشکل داره بنظرم و اگه بخوام میخ های پوش دوم رو درست بزنم و اون قسمت رو کامل بکشم زیپ در آشپزخونه تا نصفه بیشتر بسته نمیشه .مجبورم یه جوری میخ ها رو بزنم که این اتفاق نیوفته .باعث میشه شکم بده یکم که خیلی مهم نیست
حجمش بستش از مدل هایی که قبلا تو بازار بود یکم بیشتره .در ضمن پوش دوم هم از 4 طرف با سگک وصل میشه به چادر و برای وقتی زمین سفته و نمیشه میخ فرو کرد و حوصله وزنه بستن بهش رو هم ندارین خیلی خوبه .به جای حلقه های فلزی که مدلهای قدیمی داشتن و میخ میرفت داخلشون اینا بند/حلقه های برزنتی دارن .جنسش هم با اون گله گاوی ها فرق داره ولی نمیدونم کدوم بهتره
کله گاوی اصلی! رو شیرپلا میداد 270