Status :
تشکر شده 6,119 بار در 1,641 ارسال

نوشته اصلی توسط
soo_libra
مرسی.

اگه بخوایم مقایسه کنیم، با هزینهی ِ زیر 100 تومن، کولههای چینی مثل ِ
eye mountain و neeko به نظرتون ارجحه یا کولههای ِ فراز؟
راستش من طبیعتگرد حرفهای نیستم ُ هرماهی یه بار- دوماهی یه بار توی تورهای طبیعتگردی(2 روزه) شرکت میکنم، نمیخوام بیشتر از این هزینه کنم.
آهان، چیزی که از خوندن پست های دوستان دستگیرم شد این بود که خیلی رو تناسب حجم کوله و فیزیک بدن تاکید می کردن.
من قدم یک و هفتاد و خوردهایه، در کل خیلی ریزه میزه نیستم. و اینکه معمولن هم عادت دارم وسیله با خودم زیاد ببرم.
چه حجمی رو برای کوله با همچین کاربریای بهم توصیه میکنید؟
من خودم فراز استفاده می کنم.
قبل از فرار از هر کوله ای حتی دست دوز خودم استفاده می کردم منتها از یه کوهنورد یاد گرفتم سلامتی بیشتر از این ارزش داره. واسه همین کوله استاندارد خیلی مهمه. بین کوله های ایرانی و چینی که دیدم فراز فنی تره. بیشتر مدلهاش جیب کناری نداره و جمع و جوره. بند و جای اتصال ابزار هم زیاد داره. اونی که من دارم تنها مشکلش تهویه است که پشتتون عرق می کنه. بین مدلهای مختلفش هم 70+10 استانداردتره و واسه برنامه های دو و سه روزه هم جای کافی داره و به حدی هم بزرگ نیست که زیاد بار کنید و اذیت بشین (خودش بازدارنده است) یه 70+20 هم داشت که به نظرم به اندازه 70+10 استاندارد نیست. اگه می خوایین زیاد خرج نکنین و کوله استانداردی هم داشته باشین گزینه خوبیه.
از اون دو مارکی که گفتین استفاده نکردم.
مهم اینه که کوله خوب رو بدن شما بشینه واسه همین یه فرد وارد که چند تا کوله بسته با خودتون ببرین بهتره.
تنها، تنها به پای کوه بلندی
تنها، تنها به روی ریگ بیابان
میرود آهسته با دو پای برهنه