فروشگاه های منیریه جمعه صبح باز هستن؟
فروشگاه های منیریه جمعه صبح باز هستن؟
hamnavard (23-04-2014)
hamnavard (23-04-2014)
باسلام خدمت دوستان و همنوردان گرامی
فرشگاه همنودرد پس از چندین سال فعالیت د زمینه های کوه نوردی سنگ نوردی دیواه مصنوعی و... در چند سال اخیر دست به تولید ملزومات کوهنوردی زده و همچنین افتخار دارد نمایندگی پخش لوازم آپامهر 7گوهر لاوان کساء singingrock kong tendon و... در شمیرانات باشد این بهانه ای است برای دوستی ومعاشرت با شما همنوردان گرامی
آدرس دربند بعد از یستگاه بالای تله سی یژ شماره24 فروشگاه همنورد
وبسایت www.hamnavardco.ir
همراه 09128877185
تلفن 22396191
تلفکس 22396189 پاسخگویی به تلفن ثابت فقط در روزهای تعطیل امکان پذیراست
شایان ذکر است تمامی اقلام ارائه شده توسط فروشگاه به قیمت لیست کارخانه می باشد
در سخت ترین مسیرها همنوردتانیم
سلام به همه دوستان
چند روز دیگه دارم واسه خرید کفش کوهنوردی میرم تهران
از دوستان تقاضا دارم ادرس فروشگاهایی که کفشهای خارجی اسکارپا.لاسپورتیوا و زامبرلن رو میفروشن
بهم بدن..
بیشتر مغازه های مورد نظر شما اطراف میدون منیریه و کمی بالاتر و پایینتر از میدون قرار دارن. محصولات اسکارپا را تقریبا همه دارن. لاسپورتیوا را تا جایی که یادم مونده فقط شیرپلا داشت. زامبرلن جزء برندهای مورد علاقه مغازهای منیریه نیست به همین دلیل فکر نمی کنم راحت بتونی ازش پیدا کنی.
اگر انتقاد یا پیشنهادی دارید در این انجمن مطرح کنید.
اگر سوالی دارید در این انجمن مطرح کنید.
اگر در مورد تورها سوالی دارید این تاپیک را مطالعه کنید.
پیام خصوصی های مرتبط با موارد فوق بدون پاسخ خواهند ماند.
Iran Tour Traveltravel categories in IranTour Guide in Iran
Trekking of Asalem to Khalkhal ForestTrekking of Soha Lake to Laton WaterfallSheikh Safi Al-Din Ardabili’s ShrineBaghche Jogh PalaceMarmisho lake
Saint Thaddeus CathedralSaholan Cave Soleiman Prison MountainTakht-e Soleiman archeological complexBlue Mosque of TabrizArasbaran ForestKandovan VillageImamzadeh Davood Trekking PathZayandehrud RiverDimeh SpringDo-polan tourism area
Lut Desert, Dasht-e LootMalek Mohammad hole, Lut’s eyeZaban-e-Mar (Snack’s Tongue) canyon, Rig-e Yalan (Great Desert)
mr.milani (14-07-2014)
mr.milani (14-07-2014)
ممنون برادر
لاسپورتیوا نمایندگی رسمی داره تو ایران اما اسکارپا را خبر نداشتم. جای مطمئنی دیدی تایید کرده باشه؟
تایید نمایندگی لاسپورتیوا در ایران
اگر انتقاد یا پیشنهادی دارید در این انجمن مطرح کنید.
اگر سوالی دارید در این انجمن مطرح کنید.
اگر در مورد تورها سوالی دارید این تاپیک را مطالعه کنید.
پیام خصوصی های مرتبط با موارد فوق بدون پاسخ خواهند ماند.
Iran Tour Traveltravel categories in IranTour Guide in Iran
Trekking of Asalem to Khalkhal ForestTrekking of Soha Lake to Laton WaterfallSheikh Safi Al-Din Ardabili’s ShrineBaghche Jogh PalaceMarmisho lake
Saint Thaddeus CathedralSaholan Cave Soleiman Prison MountainTakht-e Soleiman archeological complexBlue Mosque of TabrizArasbaran ForestKandovan VillageImamzadeh Davood Trekking PathZayandehrud RiverDimeh SpringDo-polan tourism area
Lut Desert, Dasht-e LootMalek Mohammad hole, Lut’s eyeZaban-e-Mar (Snack’s Tongue) canyon, Rig-e Yalan (Great Desert)
mr.milani (14-07-2014)
mr.milani (14-07-2014)
یاداشت کردم همه رو , ممنون عزیزان..لطف کردین..تشکر
JackLondon (15-07-2014)
سلام
دوستان نمیاندگی کوهسار کدوم مغازه بود ؟