اگر اين نخستين بازديد شما از این انجمن میباشد، شما بايد پيش از ارسال و یا مشاهده مطالب ثبت نام كنيد در غیر این صورت شما نمي توانيد محتویات برخی از موضوع ها را مشاهده کنید.
آخ جونننننننننننننننننننن....ف کر کنم تنها کسی که خوشحال شد از کنسل شدن برنامه من بودم.....آخه ماسوله ماسال بدون من میشه؟؟بدون هیئت مگه میشه؟ ما که اموزشیمون تموم شد و با درجه ستوان سومی در تهران بقیه ی دوران خدمت رو در خدمت دوستان سپاهی خواهیم بود و منتظر اولین برنامه سنگین....
زمانی فرا می رسد كه بايد رفت حتی اگر جای مشخص و مطمئنی در انتظارت نباشد! ما در سفرهایمان هیچ چیز به جای نمیگذاریم جز رد پا،هیچ چیز نمیکشیم جز زمان و هیچ چیز به ارمغان نمی آوریم جز خاطرات
amirlashkarizadeh (21-10-2011), Armin (20-10-2011), Carlos (20-10-2011), Dr Ernesto (24-10-2011), Happy Banini (20-10-2011), Shelman (20-10-2011)
نوشته اصلی توسط JackLondon آخ جونننننننننننننننننننن....ف کر کنم تنها کسی که خوشحال شد از کنسل شدن برنامه من بودم.....آخه ماسوله ماسال بدون من میشه؟؟بدون هیئت مگه میشه؟ ما که اموزشیمون تموم شد و با درجه ستوان سومی در تهران بقیه ی دوران خدمت رو در خدمت دوستان سپاهی خواهیم بود و منتظر اولین برنامه سنگین.... به به، تبریک می گم برادر الیاس، نمی دونم اینی که گفتی خبر خوبی بود یا نه؟!!!!
" ما آخرین نسلی هستیم که می توانیم بخشی از طبیعت کشورمان را نجات دهیم."
نوشته اصلی توسط JackLondon آخ جونننننننننننننننننننن....ف کر کنم تنها کسی که خوشحال شد از کنسل شدن برنامه من بودم.....آخه ماسوله ماسال بدون من میشه؟؟بدون هیئت مگه میشه؟ ما که اموزشیمون تموم شد و با درجه ستوان سومی در تهران بقیه ی دوران خدمت رو در خدمت دوستان سپاهی خواهیم بود و منتظر اولین برنامه سنگین.... نه الیاس جان تنها تو خوشحال نیستی منم خوشحالم چون با این مصدومیتم نمی تونستم بیام...
...
amirlashkarizadeh (21-10-2011)
نوشته اصلی توسط JackLondon آخ جونننننننننننننننننننن....ف کر کنم تنها کسی که خوشحال شد از کنسل شدن برنامه من بودم.....آخه ماسوله ماسال بدون من میشه؟؟بدون هیئت مگه میشه؟ ما که اموزشیمون تموم شد و با درجه ستوان سومی در تهران بقیه ی دوران خدمت رو در خدمت دوستان سپاهی خواهیم بود و منتظر اولین برنامه سنگین.... پایه خدمتی هاتون رو ضرب کنید ببینیم دو رقمی میشه یا نه ! البته گفته بودند اینجا اسپم نکنیم هااا
چقدره نادونی تو ای پسر!!
انتخاب سریع یک انجمن
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن