وای آقا مهدی خیلی خووووبه
خیلی ممنون.
آقا مهدی ما که پنجشنبه شب واسه برنامه میانکاله حرکت میکنیم اگه بخوایم تو پیش برنامه شرکت کنیم
مشکل پیش نمیاد؟ به هر دو برنامه می رسیم؟
وای آقا مهدی خیلی خووووبه
خیلی ممنون.
آقا مهدی ما که پنجشنبه شب واسه برنامه میانکاله حرکت میکنیم اگه بخوایم تو پیش برنامه شرکت کنیم
مشکل پیش نمیاد؟ به هر دو برنامه می رسیم؟
بالاخره انتظار به سر امد. منم ببریددددددددددددددددددددد ددددد![]()
خیلی منتظر این سفر بودم، از برنامه پارسال هر کدوم از بچه های شرکت کننده رو ببینی، می گن کل سفرها یه طرف، این برنامه هم یه طرف دیگه
![]()
پس به امید طلبیده شدن :)مثل آقا شهرام باید یه کاری کنی که بطلبه یا بطلبوننت![]()
پ.ن: ما که جمعه مسافر هستیم و پنجشنبه شب عازم ؛ چطور باید تو پیش برنامه شرکت کنیم ؟
هستیییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییم
رییس بطلبونیَم!
اگر انتقاد یا پیشنهادی دارید در این انجمن مطرح کنید.
اگر سوالی دارید در این انجمن مطرح کنید.
اگر در مورد تورها سوالی دارید این تاپیک را مطالعه کنید.
پیام خصوصی های مرتبط با موارد فوق بدون پاسخ خواهند ماند.
Iran Tour Traveltravel categories in IranTour Guide in Iran
Trekking of Asalem to Khalkhal ForestTrekking of Soha Lake to Laton WaterfallSheikh Safi Al-Din Ardabili’s ShrineBaghche Jogh PalaceMarmisho lake
Saint Thaddeus CathedralSaholan Cave Soleiman Prison MountainTakht-e Soleiman archeological complexBlue Mosque of TabrizArasbaran ForestKandovan VillageImamzadeh Davood Trekking PathZayandehrud RiverDimeh SpringDo-polan tourism area
اگر انتقاد یا پیشنهادی دارید در این انجمن مطرح کنید.
اگر سوالی دارید در این انجمن مطرح کنید.
اگر در مورد تورها سوالی دارید این تاپیک را مطالعه کنید.
پیام خصوصی های مرتبط با موارد فوق بدون پاسخ خواهند ماند.
Iran Tour Traveltravel categories in IranTour Guide in Iran
Trekking of Asalem to Khalkhal ForestTrekking of Soha Lake to Laton WaterfallSheikh Safi Al-Din Ardabili’s ShrineBaghche Jogh PalaceMarmisho lake
Saint Thaddeus CathedralSaholan Cave Soleiman Prison MountainTakht-e Soleiman archeological complexBlue Mosque of TabrizArasbaran ForestKandovan VillageImamzadeh Davood Trekking PathZayandehrud RiverDimeh SpringDo-polan tourism area
Shahraama (28-02-2011)
]
ممنون برادر . به انزژي و صفايي كه دوستان بهم منتقل مي كنند واقفم و ايمان دارم ولي هر جايي از اين كره خاك از حيث سطح انرژي و موارد متا فيزيكي براي خود منحصر به فرد است و جنوب براي خود داستاني دارد ... و به قول شاعر :
هوا...
هوای جنوب
نرمه بادی و ریز ریز باران
زمین خیس و نمناک
آمیخته به عطر باران
و من هستم
که می نویسم و می گویم