اگر اين نخستين بازديد شما از این انجمن میباشد، شما بايد پيش از ارسال و یا مشاهده مطالب ثبت نام كنيد در غیر این صورت شما نمي توانيد محتویات برخی از موضوع ها را مشاهده کنید.
نوشته اصلی توسط Mahdi Kalhor سلام لطفا یکی از دوستان کمک کنه و بگه لوگوی سایت را از کجا پیدا کنم که بچسبونم به عکسها و اینجا آپلود کنم..... لطفا لینک بدهید چون با جستجو هم نتونستم پیدا کنم.... http://www.anobanini.ir/download/anobanini-logo1.psd
روزنه های زمین زنانی زنا زاده و زنا کارند که زندانی اند در زوایای هرزگی چون مگس حاضر شود در هر طعام . . . . از وقاحت بیصلاح و بیسلام به نیمه ره زندگی راه جوی . . . . . ز چشم حسودان بی آبروی کی به انداختن سنگ پیاپی در آب . . . " ماه " را میشود از خاطره ی آب گرفت؟ دلم آنجاست که آن " دلبر عیار " آنجاست . . تنم اینجاست سقیم و دلم آنجاست مقیم عاشقی مقدور هر عیاش نیست. . . . غم کشیدن صنعت نقاش نیستدوستی با مردم دانا نکوست . . . . . . دشمن دانا به از نادان دوست
fumed (02-03-2011), Mahdi Kalhor (02-03-2011)
نوشته اصلی توسط aida_kh نکته 1: لوگوی انجمن را می توانید از آدرس زیر دریافت نمایید: http://www.anobanini.ir/download/anobanini-logo1.psd نکته 2: الزامی به استفاده از لوگوی آنوبانینی نیست و هرکسی می تواند لوگوی شخصی خود را استفاده کند. __________________ وقتی فایل را دانلود میکنم فقط نوشته ها نمایش داده میشه و لوگو قابل استفاده نیست... میشه لطف کنید و بگویید که این مطالب در کجای سایت آموزش داده شده.
از آنان که برای دعای باران به تپه ها میروند، تنها آنان که با خود چتر بهمراه می آورند به کار خدا ایمان دارند.
نوشته اصلی توسط Mahdi Kalhor وقتی فایل را دانلود میکنم فقط نوشته ها نمایش داده میشه و لوگو قابل استفاده نیست... میشه لطف کنید و بگویید که این مطالب در کجای سایت آموزش داده شده. http://www.anobanini.net/forum/forumdisplay.php?f=23
Mahdi Kalhor (02-03-2011)
تعدادی از عکسهای سفر به مرنجاب با گروه آنوبانینی که من افتخار داشتم با اونها باشم را خدمت دوستان ارائه میکنم البته چون احتمال سرقت تصاویر توسطه غریبه ها و افراد خارج از انجمن میره، اونها را کمی بد کیفیت و سایز کوچیک میزارم ولی اصل اونها هست. یه تصویر هم در آلبوم اصلی خودم در پانورامیو بنام آنوبانینی آپلود میکنم که در گوگل ارتز نشون داده بشه. پس از اینکه در گوگل ارتز نمایش داده شد آدرس عکس را در همینجا میگذارم... زنده باد آنوبانینی
ویرایش توسط Mahdi Kalhor : 02-03-2011 در ساعت 10:29 PM
aida_kh (02-03-2011), Aramin (03-03-2011), Asheghe Safar (02-03-2011), azadegan (07-03-2011), Carlos (03-03-2011), Daei Abbas (03-03-2011), eli.marcopolo (03-03-2011), JackLondon (03-03-2011), kai-zen (04-03-2011), Majid (02-03-2011), Maziar (03-03-2011), Milad.Cc (02-03-2011), sadafi (03-03-2011), Shahram (02-03-2011), Solmaz (02-03-2011), خاطره (03-03-2011)
نوشته اصلی توسط mahdi kalhor تعدادی از عکسهای سفر به مرنجاب با گروه آنوبانینی که زنده باد آنوبانینی عاشق این عکسم..... هیچی لذت بخشتر از این نیست که بعد یک کویر پیمایی ناهار رو در کنار دوستانت بخوری. اقای کلهر عزیز سپاس فراوان از عکسهاتون و افتخار به کاری که انجام میدید....
Amo DIO per sempre e grazie per tutti این ID برای همیشه در فروم آنوبانینی بایگانی شده و غیر فعال می باشد.
azadegan (07-03-2011), eli.marcopolo (03-03-2011), JackLondon (03-03-2011), Mahdi Kalhor (03-03-2011), Shahram (03-03-2011)
in ax janbeie tablighati dare ......tablighe serv servis anobanini ke ba hozore in dostan shoro be faliat kard.....lotfan jahate sherkat dar in restoran mavarede fogh ra raiat farmaid 1.mohemtarin masale faramosh kardane zir andaz va be hamrah dashtane iek adad .......fardin.....eeeee ...mazerat eshtebah shod.....iek adad armin 2.anvae ghazahaie khosh maze ke hich kodom rabti be baghie nadare 3.ie jame paieo dost dashtani
Aramin (03-03-2011), azadegan (07-03-2011), Daei Abbas (03-03-2011)
آخ دل تنگ شد آخ..........
بشوي اوراق اگر هم درس مايي كه درس عشق در دفتر نباشد.... اگر پياده هم شده است سفر کن ، در ماندن مي پوسي
Daei Abbas (03-03-2011)
نوشته اصلی توسط mahdi kalhor تعدادی از عکسهای سفر به مرنجاب با گروه آنوبانینی که من افتخار داشتم با اونها باشم را خدمت دوستان ارائه میکنم البته چون احتمال سرقت تصاویر توسطه غریبه ها و افراد خارج از انجمن میره، اونها را کمی بد کیفیت و سایز کوچیک میزارم ولی اصل اونها هست. یه تصویر هم در آلبوم اصلی خودم در پانورامیو بنام آنوبانینی آپلود میکنم که در گوگل ارتز نشون داده بشه. پس از اینکه در گوگل ارتز نمایش داده شد آدرس عکس را در همینجا میگذارم... زنده باد آنوبانینی مهدی جان میخوامت هزارتا.
Mahdi Kalhor (03-03-2011)
نوشته اصلی توسط Aramin عاشق این عکسم..... هیچی لذت بخشتر از این نیست که بعد یک کویر پیمایی ناهار رو در کنار دوستانت بخوری. اقای کلهر عزیز سپاس فراوان از عکسهاتون و افتخار به کاری که انجام میدید.... من هنوزم فکر میکنم لواسونی هستی ... این عکسو بخصوص تقدیم میکنم به شما البته اون که کنار استخر گرفتم هم از بچه های آنوبانینی هستند نوشته اصلی توسط daei abbas مهدی جان میخوامت هزارتا. دای عباس... 37 را در 273 ضرب کن و نتیجه را در 20 ضرب کن و حاصل هرچی شد همونی...
Daei Abbas (06-03-2011)
نوشته اصلی توسط farzanjoon حیف شد کویر مرنجاب منو نطلبید درست مثل جشن تولد ایتام
انتخاب سریع یک انجمن
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن