اگر اين نخستين بازديد شما از این انجمن میباشد، شما بايد پيش از ارسال و یا مشاهده مطالب ثبت نام كنيد در غیر این صورت شما نمي توانيد محتویات برخی از موضوع ها را مشاهده کنید.
نوشته اصلی توسط keivan.m فقط آقا مهدی 5بعد از ظهر برای حرکت یه مقدار زوده ها تا از محل کار دربیام و خودمو برسونم به اوتوبوس دیگه فکر کنم بستنی که هیچ پیتزاهم بدم کارساز نباشه!!! راه طولانیه و حیفه زمان را از دست بدیم. با همه این اوصاف چشم! سعی می کنم کمی ساعت ها را جابجا کنم. البته انتظار خیلی تغییر نداشته باشید. شاید در حد 1-2 ساعت نوشته اصلی توسط m.shafahi با سلام خدمت آقا مهدی وبقیه همسفرها امید این دارم که بعد از مدتها ، ما هم بتونیم در این برنامه هیجان انگیز باهاتون همسفر بشیم کم پیدایی خانم از دیدار شما و همسر محترم خوشحال میشم ;)
اگر انتقاد یا پیشنهادی دارید در این انجمن مطرح کنید. اگر سوالی دارید در این انجمن مطرح کنید. اگر در مورد تورها سوالی دارید این تاپیک را مطالعه کنید. پیام خصوصی های مرتبط با موارد فوق بدون پاسخ خواهند ماند. سواحل مکران دشت سوسن و دریاچه سد کارون کول خرسان و دریاچه سد دز باشت تا چرام استان ایلام جزایر خلیج فارس لاوان، مارو آبشار شـِــــــوِیجـِــبرین تا جاشـَـــــکقشم، هرمز، لارک خراسان قدیم چغاخور تا لــــَــــندیسرپل ذهاب و کرمانشاه
Keivan.M (07-11-2010), Night Wolf (07-11-2010)
سلام بر آقا مهدى آقا ما خيلى تعريف شما رو شنيديم، انشا.. اگه خدا بخواد تو اين سفر در خدمتتون باشيم
اگه خدا بخواد من هم همسفر میشم با دوستان راه بسیار و نفس تنگ و دلم نا آرام رخصت یار بباید که شود خوش فرجام یعنی با اجازه دوستان با صفا این برنامه رو دیگه نمی شه از دست داد
يه بار ديگه تلاش كن اين بار حتما موفق ميشي
میتونم بیام خدا کنه که بتونم بیام خدا کویره ها
چه خوب یادم هست عبارتی که به ییلاق ذهن وارد شد وسیع باش تنها سر به زیر و سخت
Parvaneh (07-11-2010)
دوستان به عنوان کسی که این کویرو چند تای دیگه رو تجربه کرده بایستی بگم که شاید کویرهای دیگه از نظر ساختاری شباهت هایی با هم داشته باشند (منتها یکی ممکنه بکتر باشه ولی خب با حفظ همون ساختار) اماااااااااااا این ساختار کویری (کلوت ها) واقعا بینظیره و ساختارهای مشابهی بسیار کم و به این گستردگی و عظمت نیست. جالبه یه خاطره از این سفر تعریف کنم : پارسال راننده هایی که ما رو برده بودند می گفتند:اینجا کجاست!!!!! ما همیشه عکسای اینا رو می دیدیم فکر می کردیم خارجستانه! با ماشینشون هی ژست های مختلف در کنار کلوت ها می گرفتند و می گفتند از ما عکس بگیرید! البته می دونم که به علت استقبال عظیمی که از این برنامه میشه نمی بایستی بر شدت اون می افزودم! اما خب حس مسولیته دیگه (بعدا نگید نگفتید)
در ره دل چه لطیف است سفر هیچ مگو...:54:
Aramin (07-11-2010), Behzad (07-11-2010), Mehdi (07-11-2010), MEISAMHAMIN (07-11-2010), SemiraMiss (08-11-2010), sinusjz (07-11-2010), soheil00 (08-11-2010), Soleyman (07-11-2010)
ما هم هستیم
تو حرفت را بزن ... چکار داری که باران نمی بارد ! اینجا سالهاست که دیگر ، به قصه ها هم گوش نمی دهند ! دست خودشان نیست به شرط چاقو به دنیا آمده اند! و تا پیراهن سیاهت را نبینند باور نمی کنند ، چیزی از دست داده ای..
نوشته اصلی توسط bahar دوستان به عنوان کسی که این کویرو چند تای دیگه رو تجربه کرده بایستی بگم که شاید کویرهای دیگه از نظر ساختاری شباهت هایی با هم داشته باشند (منتها یکی ممکنه بکتر باشه ولی خب با حفظ همون ساختار) اماااااااااااا این ساختار کویری (کلوت ها) واقعا بینظیره و ساختارهای مشابهی بسیار کم و به این گستردگی و عظمت نیست. جالبه یه خاطره از این سفر تعریف کنم : پارسال راننده هایی که ما رو برده بودند می گفتند:اینجا کجاست!!!!! ما همیشه عکسای اینا رو می دیدیم فکر می کردیم خارجستانه! با ماشینشون هی ژست های مختلف در کنار کلوت ها می گرفتند و می گفتند از ما عکس بگیرید! البته می دونم که به علت استقبال عظیمی که از این برنامه میشه نمی بایستی بر شدت اون می افزودم! اما خب حس مسولیته دیگه (بعدا نگید نگفتید) تازه شم رصد هم داریم
تنها، تنها به پای کوه بلندی تنها، تنها به روی ریگ بیابان میرود آهسته با دو پای برهنه
Parvaneh (07-11-2010), Behzad (07-11-2010), MEISAMHAMIN (07-11-2010), soheil00 (08-11-2010), Zohreh (07-11-2010)
مهدی منم 100% هستم میدونم این کویر با کویر های دیگه فرق میکنه منو یادت نره
فکر می کنم استقبال از این برنامه هم اونقدر زیاد باشه که بهتره ما جدیدها از همین حالا بی خیال ثبت نام بشیم
نوشته اصلی توسط leila 777 فکر می کنم استقبال از این برنامه هم اونقدر زیاد باشه که بهتره ما جدیدها از همین حالا بی خیال ثبت نام بشیم دوست گرامی، نگران نباشید. توکل به خدا و اگر خدا بخواهد ثبت نامت جور میشه.
** خداوند هيچگاه چيزي را که شايسته آن نباشي به تو نمي دهد . اين بدان معناست که با اعتماد به نفس کامل از آنچه خداوند بر سر راهت قرار مي دهد استفاده کني . هيچ چيز براي خدا غير ممکن نيست . **
انتخاب سریع یک انجمن
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن