من نميدونم تا حالا چند تا برنامه كوهنوردي اجرا شده
ولي بنظرم براي شروع شيرپلا مسير خوبيه
هم با صفاست هم كوهنوردي سبك و خوبيه
اميدوارم اجرا بشه ...
من نميدونم تا حالا چند تا برنامه كوهنوردي اجرا شده
ولي بنظرم براي شروع شيرپلا مسير خوبيه
هم با صفاست هم كوهنوردي سبك و خوبيه
اميدوارم اجرا بشه ...
سلام این برنامه قرار کی اجرا بشه؟ البته اگه تا حالا اجرا نشده...
این برنامه ها پیشنهادی هستند فقط زمانی که طرفداران زیادی پیدا کنند اجرا میشوند
دربند شيرپلا خيلي نامردين فقط دست بزاريد رو نقطه ضعف ماه من كه خيلي دلم مي سوزه ياد جوانيم بخير هر جمعه دربند و آبشار دوقلو و.. يادش بخير
به اميد ديدار همه دوستان گلم.![]()
Morteza_007 (05-08-2013), احمد نهاوندي (20-05-2012)
من نمی تونم موضوع جدید ایجاد کنم واسه همین سوالمو در این انجمن می پرسم که فکر کنم بیشترین ارتباط رو داره.
آیا چنین برنامه های کوهپیمایی ای هنوز در آنو علاقمند داره؟ میشه ما پیشنهاد چنین برنامه هایی چه سبک چه سنگین بدیم؟ برای ارسال موضوع جدید چه باید کرد؟
برنامه های کوه به دلیل خطرهای زیادی که در اجرا داره ترجیح میدم تا زمانی که یه سرپرست مطمئن براش پیدا نشده اجرا نشه. مطمئن هم از نظر توانایی فیزیکی و علمی و هم از نظر توان مدیریتی.
اگر کسی میشناسی معرفی کن اگرم خودت فکر می کنی هستی که وقت بذار چند برنامه بیا بیشتر با هم آشنا بشیم![]()
اگر انتقاد یا پیشنهادی دارید در این انجمن مطرح کنید.
اگر سوالی دارید در این انجمن مطرح کنید.
اگر در مورد تورها سوالی دارید این تاپیک را مطالعه کنید.
پیام خصوصی های مرتبط با موارد فوق بدون پاسخ خواهند ماند.
Iran Tour Traveltravel categories in IranTour Guide in Iran
Trekking of Asalem to Khalkhal ForestTrekking of Soha Lake to Laton WaterfallSheikh Safi Al-Din Ardabili’s ShrineBaghche Jogh PalaceMarmisho lake
Saint Thaddeus CathedralSaholan Cave Soleiman Prison MountainTakht-e Soleiman archeological complexBlue Mosque of TabrizArasbaran ForestKandovan VillageImamzadeh Davood Trekking PathZayandehrud RiverDimeh SpringDo-polan tourism area
Lut Desert, Dasht-e LootMalek Mohammad hole, Lut’s eyeZaban-e-Mar (Snack’s Tongue) canyon, Rig-e Yalan (Great Desert)
اگر برنامه ای باشه تا جایی که زمان به من اجاز میده علاقمند شرکت کردنم و اگر واقعا ازم کاری یا کمکی بر بیاد انجام میدم، فقط نمی دونم قدم اول رو به کدوم جهت باید گرفت. مهدی جان فکر می کنم باید حضورا بیام پیشت تا ارشادم کنی بعد به این نتیجه برسیم ببینیم چه کاری با چه درجه ای از سختی میشه کرد. راستی منظورم کوهپیمایی بود و کوهنوردی منظورم نبود....نه حد ماست چنین لافها زدن!
اگر اجازه بدی باشمارهای که ازت دارم تماس میگرم ببینم کی میتونم ببینمت برادر.![]()
Majid 64 (03-10-2012)
مخلصیم علی آقا
هر وقت دوست داشتی خوشحال میشم تلفنی صحبت کنیم.
یکی از خطرات جدی کوهنوردی همین دست کم گرفتن کوهپیمایی در کوه های دم دستی مثل توچال خودمونه
اینو ببین:
توچال در صدر جدول حوادث کوه های ایران
اگر انتقاد یا پیشنهادی دارید در این انجمن مطرح کنید.
اگر سوالی دارید در این انجمن مطرح کنید.
اگر در مورد تورها سوالی دارید این تاپیک را مطالعه کنید.
پیام خصوصی های مرتبط با موارد فوق بدون پاسخ خواهند ماند.
Iran Tour Traveltravel categories in IranTour Guide in Iran
Trekking of Asalem to Khalkhal ForestTrekking of Soha Lake to Laton WaterfallSheikh Safi Al-Din Ardabili’s ShrineBaghche Jogh PalaceMarmisho lake
Saint Thaddeus CathedralSaholan Cave Soleiman Prison MountainTakht-e Soleiman archeological complexBlue Mosque of TabrizArasbaran ForestKandovan VillageImamzadeh Davood Trekking PathZayandehrud RiverDimeh SpringDo-polan tourism area
Lut Desert, Dasht-e LootMalek Mohammad hole, Lut’s eyeZaban-e-Mar (Snack’s Tongue) canyon, Rig-e Yalan (Great Desert)
bahrami hassan (08-12-2013), Soheila (03-10-2012)