به انجمن خوش آمدید
صفحه 1 از 27 12311 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 266
    موسس
    Mehdi آواتار ها
    Status : Mehdi آنلاین نیست.
    تشکر شده 14,116 بار در 3,584 ارسال

پیش فرض درخواست ها و پرسش و پاسخ ( موضوعات خارج از محوريت )

آقا بهزاد ممنون از مطالب
    فقط چند سوال:

نقل قول نوشته اصلی توسط zadhoush68
    پيكر حشرات از سه قسمت سر، سينه و شكم تشكيل شده با اسكلت خارجی كيتينی ( نوعی قند به همراه پروتيين )؛ سيستم تنفسی نيز بسيار جالب است و اكسيژن از سطح بدن مستقيماً توسط لوله های نايی به مصرف سلول ها می رسد. خوب ديگه كافی اگه چيزی براتون سوال بگيد
    با این وصف پس حشرات سیستم خونرسانی شبیه به جانوران بزرگتر هم ندارن. درسته؟ ممنون میشم اگر در مورد سیستم خونرسانی هم توضیحاتی بدید.

پس، از هر شكل و گونه ای اگر نيشتون زد يا گازتون گرفت – همون طور كه گفتم همشون غده زهری ندارن – كار خاصی نكنيد، فقط يكی دو تا استامينوفن ميل كنيد و محل را با آب وِلرم و صابون بشوييد
    آنوبانینی یه جورایی داره تبدیل میشه به یه مرجع. به همین دلیل گفتن جملاتی نظیر جمله بالا ممکنه باعث بروز حادثه برای کسی بشه. آیا جمله فوق منبع مستندی داره؟ اگر داره بفرمایید. اگر نه اصلاح کنید که کسی خدای ناکرده به خاطر گوش دادن به پندهای ما دچار مشکل نشه.

_ رتيل ها: بدن پشمالو، عدم تنيدن تار، كليسرهای بزرگ ( همون آرواره )، اختلاف كم اندازه شكم با سر-سينه و زندگی و لانه سازی رو و زير زمين، تنه پوسيده درختان و ... از بارزترين ويژگی های ظاهری منفك كنندشان از عنكبوت هاست اين گروه نيز شكارگر و گوشت خوارند ولی غدد زهری در هيچ يك از گونه های آن وجود ندارد.
    یعنی می خوای بگی هیچ رتیلی نیش نمیزنه؟

2. کاربر مقابل از Mehdi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

Moji-!Golpesar (06-08-2010)

همسفر گاه گدار
    Meghdad آواتار ها
    Status : Meghdad آنلاین نیست.
    تشکر شده 467 بار در 173 ارسال

پیش فرض Re: تنوع زيستی و جاندارانی كه در طبيعت می بينيم

نقل قول نوشته اصلی توسط Mehdi
    _ رتيل ها: بدن پشمالو، عدم تنيدن تار، كليسرهای بزرگ ( همون آرواره )، اختلاف كم اندازه شكم با سر-سينه و زندگی و لانه سازی رو و زير زمين، تنه پوسيده درختان و ... از بارزترين ويژگی های ظاهری منفك كنندشان از عنكبوت هاست اين گروه نيز شكارگر و گوشت خوارند ولی غدد زهری در هيچ يك از گونه های آن وجود ندارد.
    یعنی می خوای بگی هیچ رتیلی نیش نمیزنه؟
    فكر كنم منظور اين بوده كه گزيدگى رتيل‌ها سمى و زهرآلود نيست، نه اينكه اصلا نيش نميزنن (بالاخره جزو حشرات شكارچى و گوشتخوار هستند و ميتونند با آرواره‌هاشون گزيدگى ايجاد كنند)
    به ويژه اينكه در حالت عادى هم كارى با ما ندارند و كمتر ديده ميشن. خودم رتيل‌ها فقط در زمان شب و در كنار حوض آب بيشتر ديدم. (احتمالا بيشتر فعاليت شبانه دارند)

4. کاربر مقابل از Meghdad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

Behzad آواتار ها
    Status : Behzad آنلاین نیست.
    تشکر شده 3,058 بار در 733 ارسال

اول، سيستم گردش خون در بند پايان اصطلاح خاصی داره و به گردش خون باز معروف؛ اين سير خون كه در همگی بندپايان ( حشراتم شامل ميشه ) به جز در چندين مورد مثل مورچه ها، مشاهده می شه به نحوی كه خون در محلی به نام رگ و موی رگ جريان نداره بلكه از انتهای باز برخی از رگها خارج و دايماً در تماس با سلول ها قرار می گيره، جريان يك طرفه خون ميان سلول ها سبب ميشه كه خون پس از غذا و اكسيژن رسانی به سلول ها، وارد سياه رگ ها بشه و پس از اون به قلب راه پيدا كنه تا دوباره احيا بشه همچنين حركت ماهيچه ها به رسيدن خون به تمام قسمت ها كمك زيادی ميكنه. و سيستم قلب هم در اكثر گونه ها لوله ای شكل و در قسمت بالايی يا پشتی بدن قرار داره ( اينا بيش از اين مباحث تخصصی ميشه مثلاً سيستم عصبی، گوارشی، ساختار بدنی و ... )
    دوم، اين صحبت كه با صابون و آب وِلرم محل گزيدگی را شست شكی درش نيست ولی يه پزشكی كه من ازش سوال كردم گفت خوردن استامينوفن برای تسكين محل و سرگيجگی احتمالی توصيه ميشه. فوقش اينه كه آدم می خوره بالا مياره ديگه. ولی اين مسلم كه اگه فرد حالش خيلی بد بود بايد بردش بيمارستان تا 5-6 ساعتم وقت هست - تو بد ترين گزيدگيا - ولی كلاً من در همين حد می دونم.
    سوم، من به گاز گرفتنی كه همراه با ورود زهر به بدن باشه، ميگم نيش زدگی و به گاز گرفتنی كه بدون ورود سم به بدن باشه، میگم گزيدگی. خوب حالا در مورد رتيلا كه مقداد خان دقيقاً درست ميگه كه در شب اين موجودات را می تونيم ببينيم يا در جاهای تاريك و نمناك مثل زير زمينای قديم، كه البته ديدنش به نسل من نرسيده، فقط به قربانی يا شكار حمله ميكنن و كليسرهای بزرگ جهت از بين بردن شكار براشون كافی چون جانوری كه زهر داره خيلی در روند تكامل عقب افتاده و تازه تزريق سم خيلی براش هزينه بر تا جايی كه خودتون می دونيد برخی از گونه های زنبور پس از تزريق سم، محتويات شكمشون بيرون ميريزه و می ميرن؛ اين مطلب دقيقاً علمیِ كه رتيل هيچ گونه غده زهری نداره ولی منم اگر يكيشونو ببينم ميترسم.
    ویرایش توسط Behzad : 07-09-2010 در ساعت 08:49 PM

6. 2 کاربر مقابل از Behzad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

hedieh (27-10-2010), Moji-!Golpesar (06-08-2010)

موسس
    Mehdi آواتار ها
    Status : Mehdi آنلاین نیست.
    تشکر شده 14,116 بار در 3,584 ارسال

اول، سيستم گردش خون در بند پايان اصطلاح خاصی داره و به گردش خون باز معروف؛ اين سير خون كه در همگی بندپايان ( حشراتم شامل ميشه ) به جز در چندين مورد مثل مورچه ها، مشاهده می شه به نحوی كه خون در محلی به نام رگ و موی رگ جريان نداره بلكه از انتهای باز برخی از رگها خارج و دايماً در تماس با سلول ها قرار می گيره، جريان يك طرفه خون ميان سلول ها سبب ميشه كه خون پس از غذا و اكسيژن رسانی به سلول ها، وارد سياه رگ ها بشه و پس از اون به قلب راه پيدا كنه تا دوباره احيا بشه همچنين حركت ماهيچه ها به رسيدن خون به تمام قسمت ها كمك زيادی ميكنه. و سيستم قلب هم در اكثر گونه ها لوله ای شكل و در قسمت بالايی يا پشتی بدن قرار داره ( اينا بيش از اين مباحث تخصصی ميشه مثلاً سيستم عصبی، گوارشی، ساختار بدنی و ... )
    اگر کتابی یا سایتی معرفی کنی که کلا در مورد ساختار بدن حشرات اطلاعات توش باشه خیلی خوبه. همیشه با دیدن یه حشره که گاهی به اندازه سر یه سوزن میشه هزار سوال برام پیش میاد.

دوم، اين صحبت كه با صابون و آب وِلرم محل گزيدگی را شست شكی درش نيست ولی يه پزشكی كه من ازش سوال كردم گفت خوردن استامينوفن برای تسكين محل و سرگيجگی احتمالی توصيه ميشه. فوقش اينه كه آدم می خوره بالا مياره ديگه. ولی اين مسلم كه اگه فرد حالش خيلی بد بود بايد بردش بيمارستان تا 5-6 ساعتم وقت هست - تو بد ترين گزيدگيا - ولی كلاً من در همين حد می دونم.
    من چند دوره ای کمک های اولیه، امداد و... رفتم. در تمام دوره ها تاکید میشد که تا جایی که می تونید به مصدوم مسکن ندید. مسکن باعث میشه ارتباط مصدوم با درد قطع بشه و قطع شدن علائم درد زمانی که هنوز عامل درد وجود داره می تونه خیلی خطرناک باشه.
    مسکن فقط زمانی توصیه شده که شما عامل درد را شناختید، کنترل کردید و می دونید دیگه خطری متوجه مصدوم نیست. مثلا اگر یکی در یک برنامه طبیعت گردی یا کوه نوردی دستش شکسته باشه و آتل مناسب براش بسته نشده، به هیچ عنوان نباید بهش مسکن بدید. وقتی درد وجود داره، مصدوم حواسش به دستش هست. اما اگه درد برطرف بشه ممکنه یه تکون ساده بدون درد باعث قطع شدن یه رگ بشه و...

سوم، من به گاز گرفتنی كه همراه با ورود زهر به بدن باشه، ميگم نيش زدگی و به گاز گرفتنی كه بدون ورود سم به بدن باشه، میگم گزيدگی.
    با این اوصاف پس رتیل عملا زهر نداره و تنها به خاطر آرواره هایی که داره می تونه بخشی از پوست را سوراخ کنه و نه بیشتر! اگر اشتباه می گم اصلاح کنید.

8. کاربر مقابل از Mehdi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

Behzad آواتار ها

مورد اول: من گفتم در ايران جايگاهی نداره . اما بهترين سايت بيابان های ايران آقا محسن اديب. IranDesert.com
    اگر ميخوايد بازم بحث حشرات را بيشتر بسط ميدم و اتفاقاً صحبتای خوبی ميشه راجع بهشون كرد.

دوم: خوشم اومد خيلی نكته جالبی بود. پس يا اون دكتر ... بوده يا شرمش ميشده بگه نمیدونم. آخه دكتر عموميا چون با اين مسايل مواجه نمیشن اطلاعات دقيقی هم ندارن. شما خيلی بهتر از اونا می دونی.

سوم: دقيقاً منظورم همين. اين گاز گرفتگی باعث خون افتادن محل ميشه چون كليسرها قطورن ولی سمی وارد بدن نمیشه . برای اين كه كليسرها ميكروبين بايد محل گزيدگی را تميز كرد.

10. کاربر مقابل از Behzad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

Behzad آواتار ها

صحبت از حشرات شد گفتم دوتا عكس بزارم بد نيست.

مانتيس يا آخوندك يا شِيخك

سه گونه ملخ آفت؛ به ترتيب از راست به چپ: ملخ نابالغ ايتاليايی، ملخ آسيايی و سومی ؟!

تصاویر پیوست شده
    ویرایش توسط Behzad : 07-09-2010 در ساعت 01:22 AM

12. 2 کاربر مقابل از Behzad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

hedieh (27-10-2010), Moji-!Golpesar (06-08-2010)

Status : Majid آنلاین نیست.
    تشکر شده 4,748 بار در 1,107 ارسال

پیش فرض درخواست ها و پرسش و پاسخ ( موضوعات خارج از محوريت )

جاالب بود بهزاد جان
    تو سفر جنوب که رفته بودیم وقتی تو جزیره شیتور(مارو) بودیم خیلی از این توتیا لب ساحل بودن که واقعا زیبا بودن، تو جزیره ی لاوان هم راحت میشد از اسکله اوناروتو آب دید، یکی از قایق سواران رفت و چندتاشونو آورد بیرون و داد به بچه ها. البته همه بعد از نگاه کردنشون انداختنشون تو آب.

ممنون از توضیحاتت :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause:

Behzad آواتار ها

حداقل برادر مجيد يه نظری ميده. خيلی سپاس گزارم مجيد جان ^:)^ . خيلی ها به جزيره شيدور ميگن شتور كه نادرست. بله دست گرفتنشون مشكلی ايجاد نميكنه. مشكل وقتی ايجاد ميشه كه برخورد به خارها شديد باشه يعنی در اثر شكسته شدن، وارد پوست بشه (~~) . اگر هم به آب نمی انداختينشون ثواب ميكردين چون انقدر تعدادشون زياد كه پدر مرجان ها و اسفنج ها را در آوردن، تعداد لاكپشتام كمه و اصولاً تعداد زياد يه موجود منجر به ايجاد آسيب به محيط ميشه مثل ما آدما كه زمين را قبضه كرديم!

15. کاربر مقابل از Behzad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

hedieh (27-10-2010)

Status : Majid آنلاین نیست.
    تشکر شده 4,748 بار در 1,107 ارسال

ما چاکریم ;)
    ما اگه میدونستیم همشونو می بردیم با خودمون :D
    اتفاقا بچه ها میگفتن نکنه نسلشون منقرض بشه ، برا همین انداخیمشون تو آب #-o

17. کاربر مقابل از Majid عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

Parvaneh آواتار ها
    Status : Parvaneh آنلاین نیست.
    تشکر شده 4,023 بار در 863 ارسال

ممنون از اینکه پیشنهاد رو قبول کردید و توضیحات خوبی دادید.
    من فکر می کردم که توتیا از اون قسمت قرمز انتهایی باعث عفونت می شند.
    در مورد سفره ماهی هم محلی های اونجا هم به ما هشدار می دادند (و هم در قشم)

حال عروس دریایی،خود سفره ماهی و ماهی مرکب ،هشت پا و خرچنگ ....(هرکدوم که صلاح می دونید) خوشحال میشیم.
    اینها جانورانی هستند که دوستان ازش خاطره دارند ;)
    کانال تلگرام آنوبانینی
    در ره دل چه لطیف است سفر هیچ مگو...:54:

صفحه 1 از 27 12311 ... آخرینآخرین

کلمات کلیدی این موضوع