نوشته اصلی توسط
behzad
باريكلا كاملاً علم فيزيكه، اشاره شد ستاره ها فاصله زيادی نسبت به ما ( زمين ) دارن، اصلاً موقعيت ستاره ها در فضا كجاست؟ درون يك منظومه؟ درون يك كهكشان؟ بين سيارات؟
اصولاً قمرها رو ميتونيم ستاره به حساب بياريم يا سيارند؟
آهان گفتيد يه سری ستاره های جوان تر، آهن دار هم هستن، ميشه بگيم اين عنصر در رنگشون تأثير داره مثلاً ميتونيم اين استنباط رو بكنيم كه آقا، من يه ستاره قرمز كه ميبينم، ناشی از حرارت پايين و عنصر آهنه؟
تو بخش مفاهیم یه اشاره ای کردم. زمین درون منظومه شمسی و منظومه شمسی در بازوی کهکشان به همراه میلیاردها ستاره دیگه که بخشی رو شبها می بینیم درون کهکشان راه شیری و کهکشان راه شیری به همراه یه سری کهکشان دیگه درون خانواده محلی و ... قرار دارند.
قمرها اطراف سیارات می چرخند پس عضو منظومه شمسی هستند و ستاره نیستند.
فاصله زمین از خورشید 150،000،000 کیلومتر یا 8 دقیقه نوری است.
فاصله نپتون از خورشید 4 ساعت نوری است.
مدار زمین را به اندازه سرسوزن در نظر بگیرید. زمین به اندازه یک ویروس خواهد بود ! و خورشید به اندازه یک سلول بدن انسان !! اندازه منظومه شمسی در این حالت به اندازه حلقه ای خواهد بود که با انگشت اشاره و انگشت شست ساخته می شود. نزدیکترین ستاره در این حالت در فاصله 300 یاردی (هر یارد حدود نه دهم متر) خواهد بود در این حالت کل کهکشان راه شیری به اندازه قاره آمریکا خواهد بود.
اگر کهکشان راه شیری را به اندازه یک کلاس در نظر بگیریم آندرومدا که جزو کهکشانهای محلی است حدود 600 یارد از ما فاصله خواهد داشت.
امیدوارم یه تصویری تو ذهنت ساخته بشه از این همه عظمت
در مورد آهن و رنگه اون هم نه. چون این عناصر در لایه های داخلی که دمای بالاتری داره می تونند ساخته بشند و رنگ ستاره بیشتر تابع دماش هست تا چیزهای دیگه.

نوشته اصلی توسط
ahmadmobaraki
سلام اقا بهزاد امروز صبح زودمتوجه شدم که یک ستاره شاید سیاره پرنور از شرق سروکله اش پیدا میشه . همون زهره است که تا چند وقت پیش مغربها بود و حالا نیستش یا یه چیز دیگست ؟

سلام احمد آقا. یه مدتیه خبری از شما نیست.

بله قربان الان زهره از غروب به طلوع منتقل شده و اول صبح و البته فعلا کمی سخت رصد می شه. منتها نمی دونم شاید واسه موقعیت شما وضعیت رصدش بهتر باشه