PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سومین برنامه بازدید از مرکز معلولين بچه‌های آسمان2 (28 مرداد 1389)

Zohreh
12-08-2010, 12:16 AM
برنامه بازدید از مرکز معلولين ذهنى و جسمى بچه‌های آسمان(2) به همراه اهدای کمک‌های نقدی نیکوکاران

همه روز روزه بودن همه شب نماز کردن/ همه سال حج نمودن سفر حجاز کردن
ز مدينه تا به کعبه سر و پا برهنه رفتن/ دو لب از براي لبيک به وظيفه باز کردن
به مساجد و معابد همه اعتکاف جستن/ ز ملاهي و مناهي همه احتراز کردن
شب جمعه ها نخفتن به خداي راز گفتن/ ز وجود بي نيازش طلب نياز کردن
به خدا که هيچکس را ثمر آنقدر نبخشد/ که به روي نا اميدي در بسته بازکردن !

هم‌رازان درد آشنا

در آستانه ماه مهمانی خدا، به شکرانه سلامتی و نعمات الهی که در اختیار داریم، جهت دیداری از بچه های آسمان با هم همراه می شویم و کمکهای نقدی را جهت تامین نیازهای آن مرکز و عزیزان میهمان آن اهدا می نماییم.

باشد که دعای نیمه شبی دفع صد بلا بکند.

زمــــان: پنج شنبه 28 مردادماه 1389 ساعت 17

برنامـه: بازدید از مرکز بچه های آسمان(2) به همراه اهداء برخی مایحتاج معلولین و کمک‌های نقدی نیکوکاران
با اجرای موسیقی برای آسمانی‌ها و در انتها مراسم افطاری اعضای گروه

وسیله نقلیه: خودروی شخصی

محل ملاقات: اتوبان شهید بابایی، جاده لشگرک به سمت لواسان، بعد از پل (نرسیده به مجموعه طلائیه) ساعت 5 بعد از ظهر

You can see links before reply

براى دریافت اطلاعات بيشتر محل قرار می توانید از لینک زیر استفاده کنید:

محل ملاقات2: رودبار قصران، بعد از دوراهی اوشان، نرسیده به فشم، بعد از اورژانس، مرکز معلولین ذهنی و جسمی بچه های آسمان2، ساعت 5:45 بعد از ظهر

شماره تماس مرکز: 26520981 -26521078-26520775

تجهیزات ضروری:
دل: ممکن است دیدن صحنه های رنج کشیدن معلولین برای دوستان دشوار باشد

خواهشمند است عزیزانی که مایل به همراهی و یا هر نوع مساعدت در این بازدید هستند، حداکثر تا سه شنبه مورخ 26 مرداد ماه، آمادگی خود را از طریق پیام خصوصی اعلام فرمایند.
دوستانی که وسیله نقلیه در اختیار ندارند و مایل هستند در برنامه شرکت کنند، لطفا با ارسال پست و یا پیغام خصوصی عنوان فرمایند تا هماهنگی لازم انجام شود.
(حتما در پیام خصوصی، شماره تماسی از خود ارسال بفرمایید)

نحوه اهدای کمکهای نقدی نیکوکاران:
کمکهای نقدی خود را به میزان دلخواه، می توانید به شماره حساب ذیل واریز نمایید:

شماره حساب :----- 0003732511341 نزد بانك تجارت ------ نوع حساب: عابر بانک
شماره كارت :------ 6273531060020041 كارت بانك تجارت-----
هر دو به نام : مجید فاردار

مهلت دریافت کمکهای نقدی: چهارشنبه 27/05/1389 تا ساعت 15 ظهر

دوستان اگر ميخواين كمك‌هاى غيرنقدى براى بچه‌هاى آسمان داشته باشيد مى‌تونين اقلام مورد نياز زير رو كه از خود موسسه استعلام شده در نظر بگيريد:

1- انواع مواد غذايى:
برنج، لوبيا چيتى، سويا، روغن مايع، مربا، عسل، كشمش، رب گوجه‌فرنگى، چاى، قند، شكر، گوشت گوسفند، تخم مرغ، پنير، كره، خرما، نبات، كمپوت، سن ايچ، ليمو عمانى، حبوبات، بيسكويت و كيك بسته بندی شده با مارکهای شناخته شده مثل شیرین عسل

2- وسايل بهداشتى:
پوشك كامل بزرگ به سايز 25 كيلو و 40 كيلو، دستكش يكبار مصرف، دستكش آشپزخانه، دستمال كاغذى، ماسك، كيسه زباله در ابعاد مختلف

3- انواع مواد ضد عفونى كننده:
ساولن، دتول، وايتكس، افروز، مايع ضد عفونى كننده دست

4- ساير موارد:
ليوان و قاشق يكبار مصرف، كيسه زباله فله، دستكش آشپزخانه، حشره كش، خوشبو كننده هوا

لطفا هر كدوم از موارد رو كه امكان تهيه يا دسترسى داشتيد براى هديه به بچه‌هاى آسمان آماده كنيد تا بصورت كلى به بچه‌هاى آسمان هديه كنيم
دستهايي که کمک مي رسانند، مقدس تر از لبهايي هستند که دعا مي کنند.

شما را چشم در راهیم ...

دوستان جهت هماهنگی و سهولت بیشتر می توانید با شماره ذیل تماس حاصل نمایید:
09383968237

Negooli
12-08-2010, 12:20 AM
چه برنامه ی خوبی
خیلی دوست دارم همراه باشم ولی نمیشه:2:

Zohreh
12-08-2010, 12:25 AM
باسپاس از کرشمه نازنین که سنگ بنای این نوع از برنامه ها بنیان نهاد :53:

Delpak
12-08-2010, 01:42 AM
با تشکر از زهره خانم و کرشمه خانم که ظاهراً بنیان گزار این برنامه بوده
به امید خدا بازهم در این تجدید خاطرات شیرین شرکت خواهیم کرد.

Aramin
12-08-2010, 02:03 AM
زهره جان من نیز به مانند قطره ای کوچک در این دریای بی کران اعلام امادگی می کنم...
باهات موافقم جای کرشمه خانوم پایه گذار این برنامه خالیه....
دوستان من یک بار تجربه این مکان رو داشتم....
غیر قابل وصفه...

Meghdad
12-08-2010, 02:33 AM
سلام و درود بر همه دوستان آسمانى كه عاشق بچه‌هاى آسمانى هستند :8:
اميدوارم فرصت و توفيقى باشه تا بنده هم همراه شما به ديدار بچه‌هاى آسمان بريم و اين برنامه هم از دفعه قبلى شيرين‌تر و بهتر برگزار بشه:6:
دوستان حضور شما موثرترين كمك و يارى هست كه مى‌تونيد براى آسمانى‌ها انجام بدين، كسانى كه در برنامه قبلى مشاركت داشتند قطعا بهتر اين موضوع رو درك مى‌كنند...

golbahar
12-08-2010, 12:49 PM
سلام
کارتون خیلی قشنگه و هدفتون از اون هم قشنگتر . من درخدمتم و هر کمکی از دستم بر بیاد برای اجرای برنامه انجام خواهم داد .

نسیم سلیمی
12-08-2010, 01:33 PM
درود بر دوستان و صفای آسمانیشان
ممنون از عاملین برگزار کننده این برنامه بس تاثیرگذار
امیدوارم سعادتی باشه و بتونم با حضور در این برنامه،درسهایی بیاموزم...

خدایا مرا به بزرگی چیزهایی که داده ای آگاه و راضی کن
تا کوچکی چیزهایی که ندارم آرامشم را برهم نزند

همراه شما نسیم

navid507
12-08-2010, 04:11 PM
سلام،
اينجور برنامه ها خيلي دوست داشتي هستند!!
نمي دونم تا چه حد درسته:40:، اما يه چيزي كه در اين جور مواقع اتفاق ميافته اين هست كه معمولا در يك بازه زماني تمام توجهات به سمت يك مركز زياد مي شه و بقيه مراكزي كه در اين موارد كار مي كنند ناديد گرفته مي شوند!
من خيلي دوست دارم كه از افرادي كه در اين موارد فعال هستند اين خواهش رو داشته باشم كه بتونيم يه ليست از اين نوع مراكز و نحوه فعاليتشون تهيه كنيم تا بتونيم راهي پيدا كنيم كه به طور عادلانه تري به اين مراكز كمك بشه!
به اميد روزيكه بتونيم شاكر نعمتها باشيم!
موفق باشيد.

kai-zen
12-08-2010, 04:15 PM
بسیار حرکت قشنگیه

من چند بار در این مراسم بودم

امیدوارم بتونم شرکت کنم:8::41:

Solmaz
12-08-2010, 11:52 PM
خیلی وقته منتظر این برنامه بودم.
از برنامه دوم مرکز، همش دلم پیش اون ستاره های کوچیکه. مخوصا محمد که دارم برای دیدنش لحظه شماری می کنم.
اگر توفیقی باشه، من هم در خدمتم.
کرشمه جون ممنون از اینکه مارو وارد دنیای آسمانیها کردی و ممنون از شما زهره جان که باعث شدی یه همچین برنامه ای در گروه تداوم پیدا کنه.

Zohreh
13-08-2010, 01:45 AM
تشکر از همه دوستانی که که اهل دل هستندو می خواهندبا بچه های آسمان همراه شوند

Solmaz
13-08-2010, 11:39 PM
زهره جان من فکر ميکنم بد نباشه اگر ليست اقلام مورد نياز مرکز رو (که در برنامه قبل هم ذکر شده بود) به عنوان کمکهاي غيرنقدي، براي دوستاني که تازه عضو انجمن شدن و يا بار اولشون در اين چنين برنامه هايي شرکت مي کنن، عنوان کنيد. :3:

Aramin
14-08-2010, 02:08 AM
زهره جان من فکر ميکنم بد نباشه اگر ليست اقلام مورد نياز مرکز رو (که در برنامه قبل هم ذکر شده بود) به عنوان کمکهاي غيرنقدي، براي دوستاني که تازه عضو انجمن شدن و يا بار اولشون در اين چنين برنامه هايي شرکت مي کنن، عنوان کنيد. :3:

فکر کنم این برنامه تعدامون خیلی بیشتر بشه....:6::8:
راستی یادمه دفعه قبل وی.سی.دی پلیرشون خراب شده بود اگه امکانش هست یکی امار بگیره اگه هنوز هم ندارند براشون یکی بخریم....

Fariba
14-08-2010, 09:29 AM
اوه چه خوب
منم حتما میام.
زهره جان کاش یه سرچ کنیم ببینیم کدوم از اون بچه ها تولدشون تو اون تاریخ یا دورو برش هست که لطفش رو براشون بیشتر کنیم.

Mohammad.Z
14-08-2010, 11:55 AM
منم حتما حتما میام ، ولی بقول دوستان کاش علاوه بر هدایای نقدی ، لوازم و وسایل مورد نیاز اونجا رو هم بگید که امثال من که دفعه اولشونه و شاید بتونیم تهیه شون کنیم، و در انتها هم بسیار ممنون از اینکه این برنامه رو گذاشتید . :1::48:

Asasi
14-08-2010, 01:37 PM
ضمن تشکر از مجری برنامه زهره خانم و یادی از کرشمه خانم خواستم عرض کنم که ...
ایییییول .. اقا بریم خیلی حال میده :4:

Narges
14-08-2010, 02:19 PM
هر وقت خواستم تو این برنامه شرکت کنم نشده.این بار هم تهران نیستم:2:
انشاالله برنامه بعدی.راستی تشکر از زهره جان:1:
خوشا به سعادت شما

BabakRash
14-08-2010, 02:36 PM
منم که هستم.:1:
مرسی از زهره بابت هماهنگی این برنامه.

gol pesar
14-08-2010, 02:39 PM
سلام
خوشحالم که بعد از یه مدت که طولانی هم بود دوباره به جمع شما دوستان برگشتم
اگه بشه منم حتما میام

shadab
14-08-2010, 04:15 PM
خیلی خیلی کار قشنگی
من امروز عضو این سایت شدم
حتما منم میام
ممنون:1:

Shirin.Z
14-08-2010, 04:52 PM
مهر کنید کمی بیشتر راجع به این برنامه توضیح دهید
مثلا" ساعت بازگشت کی خواهد بود،غیر از کمک نقدی چه کمکی میتونیم بکنیم و ...
تلاش میکنم که شرکت کنم،اما وسیله ی نقلیه در اختیار ندارم

Majid
14-08-2010, 05:06 PM
مهر کنید کمی بیشتر راجع به این برنامه توضیح دهید
مثلا" ساعت بازگشت کی خواهد بود،غیر از کمک نقدی چه کمکی میتونیم بکنیم و ...
تلاش میکنم که شرکت کنم،اما وسیله ی نقلیه در اختیار ندارم
چون قرار دوستان بعد از بازدید دور هم جمع بشن تا افطار کنن ساعت بازگشت دقیق معلوم نیست ولی سعی بر آن داریم که تا قبل 10 برگردیم.
بزودی لیست اقلام مورد نیاز مرکز اعلام میشه
با یک پیغام خصوصی به مجری برنامه (زهره خانوم) اعلام حضور کنید و شمارتونو بدین تا در صورت نداشتن ماشین هماهنگی ها انجام شود.

Zohreh
14-08-2010, 07:21 PM
مرسی سلماز جان
در صفحه اصلی اضافه شد

فکر کنم این برنامه تعدامون خیلی بیشتر بشه....:6::8:
راستی یادمه دفعه قبل وی.سی.دی پلیرشون خراب شده بود اگه امکانش هست یکی امار بگیره اگه هنوز هم ندارند براشون یکی بخریم....

آرمین جان خوب یادته ها!من امروز با مسولین مربوطه صحبت کردم و هنوز برای بچه ها این دستگاه را تهیه نکردند هرکسی مایل هست میتونه تهیه کنه (لطف کنید تا روز چهارشنبه خبر بدید )

اوه چه خوب
منم حتما میام.
زهره جان کاش یه سرچ کنیم ببینیم کدوم از اون بچه ها تولدشون تو اون تاریخ یا دورو برش هست که لطفش رو براشون بیشتر کنیم.
طبق هماهنگی انجام شده این طور عنوان شد که انجام چنین کاری به صلاح نیست به دلیل اینکه برای بچه های دیگه توقع ایجاد میشه که روز تولد اونها هم جشن گرفته شود و انجام چنین کاری ممکن نیست.

توجه : برنامه افطاری به این صورت است که بعد از بازدید از مرکز به یکی از رستوران های اطراف میرویم
دوستانی که مایلند میتوانند افطاری همراه خود بیاورند
دوستانی که مایلند میتوانند از رستوران غذا تهیه نمایند

به لطف دوستان دستگاه پخش تهیه شد :41:
اگر دوستان فیلم های ایرانی(ترجیحا کمدی) را دارند برای بچه های آسمان بیاورند

Solmaz
14-08-2010, 08:57 PM
به لطف دوستان دستگاه پخش تهیه شد :41:
اگر دوستان فیلم های ایرانی(ترجیحا کمدی) را دارند برای بچه های آسمان بیاورند
اتفاقا من از قبل یه چندتا دی وی دی فیلم ایرانی براشون کنار گذاشتم و قراره بیارم. :5:

Soheila
14-08-2010, 11:13 PM
زهره جان بهت تبریک می گم که این کار زیبا رو ادامه دادی:53::53::53:
این هم چند تصویر یادگاری از برنامه بچه های آسمان 2.

Azin
14-08-2010, 11:43 PM
میااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااام :6:

Shirin.Z
15-08-2010, 12:33 AM
چون قرار دوستان بعد از بازدید دور هم جمع بشن تا افطار کنن ساعت بازگشت دقیق معلوم نیست ولی سعی بر آن داریم که تا قبل 10 برگردیم.
بزودی لیست اقلام مورد نیاز مرکز اعلام میشه
با یک پیغام خصوصی به مجری برنامه (زهره خانوم) اعلام حضور کنید و شمارتونو بدین تا در صورت نداشتن ماشین هماهنگی ها انجام شود.

یعنی همه روزه ان؟
اشکالی نداره کسی که روزه نیست بیاد؟

Zohreh
15-08-2010, 12:50 AM
یعنی همه روزه ان؟
اشکالی نداره کسی که روزه نیست بیاد؟

نه هیچ اشکالی نداره
خوشحال میشم ببینمت:3:

poupak
15-08-2010, 01:22 AM
Dear all, there is a list of all the charity organizations ( governmental, mostly) in tehran and what they need most, published periodically in the Thursday listing paper of Hamshahri news paper.

Majid
15-08-2010, 01:31 AM
dear all, there is a list of all the charity organizations ( governmental, mostly) in tehran and what they need most, published periodically in the thursday listing paper of hamshahri news paper.
ممنون از راهنمایی شما از بابت معرفی مراکز خیریه:1:
محبت کنید فارسی تایپ کنید.
سپاس

nassimi
15-08-2010, 09:56 AM
سلام من تازه واردم.ولی دوست دارم بیام.ماشین هم ندارم.:31: اگه امکان داشت منم ببرید:40: تلفن تماسم .... 0937

AiDa
15-08-2010, 10:24 AM
سلااااااااااااااااااااااا ام !!!
کی دوست داره با وانت بیاد ؟!:10:

Parvaneh
15-08-2010, 10:29 AM
سلام من تازه واردم.ولی دوست دارم بیام.ماشین هم ندارم.:31: اگه امکان داشت منم ببرید:40: تلفن تماسم .... 0937

دوستان لطف کنند شماره تماسشونو در قالب پیام خصوصی بذارند.
شماره تماس شما دوست عزیز هم به مسئول برنامه داده شد تا هماهنگی های لازم صورت بگیره.

Azadeh
15-08-2010, 01:22 PM
سلام و خوشحالم که هنوز کسانی هستن که به این مسائل اهمیت میدهند. سعادت می خواهند. :41:
اولین بار است که می خواهم این مرکز را از نزدیک ببینم. انشاا... هستم.

Aramin
15-08-2010, 03:11 PM
دوستان عزیز فکر کنم این نقل قول از اقا فرزاد عزیز برای کسانی که بار اولشون هست که این برنامه رو می خواهند برند بدرد بخور باشه.به من که خیلی کمک کرد.

در پاسخ به دوستانیکه بیان داشتن که بار اول شون هست، همونطور کرشمه خانم گفتن تنها چیزی که نیاز دل فقط کافی همدل بشین نه نیاز به دلسوزی ما دارند نه ترحم، بدل اینکه اصلا نمیدونن این واژه ها چه هست، لبخند، کلام شاد، نوازش اینها تمام چیزهایی که اونجا نیاز. کاری به این نداشته باشین که کی هستند از کجا امدن چرا اینگونه هستند فقط باید بتونيم خنده هامون رو با اونها قسمت كنيم ;;) :ymhug:
"افراد معلول مانند ساير افراد جامعه خواهان احترام متقابل هستند .اين كمترين چيز است كه طلب مي كنند.و با آنها طوري رفتار كنيد كه انتظار داريد با شما رفتار كنند. اگر چه افراد معلول با توجه به نوع و شدت معلوليت با مشكلات و محدوديت هايي مواجه هستند ولي اين بدان معنا نيست كه با آنان بدور از احترام و با ديد ترحم و دلسوزي برخورد گردد. يكي از عوامل موثر در زندگي فردي و اجتماعي هر كس تأمين نيازهاي اوست . انسان به جز نيازهاي اوليه خود (لباس، غذا، خواب، مسكن و …) نيازهاي ديگري هم دارد كه نقش مهمي در زندگي او ايفا مي نمايد (نياز به محبت كردن، محبت ديدن، مصاحبت با ديگران و …) بديهي است تأمين اين نيازها منجر به تأمين بهداشت رواني افراد خواهد شد
در رابطه با معلوليت به توصيه هاي ذيل توجه داشته باشيد:
• به خاطر داشته باشيد كه هيچگاه به عدم توانا يي افراد توجه نكنيد.
• افراد معلول مانند ساير افراد جامعه خواهان احترام متقابل هستند ، بايد دقت داشت كه با آنها برخورد مناسب شود.
• با وقار ، متواضع و با احترام باشيد و با ديگران طوري رفتار كنيد كه انتظار داريد با شما رفتار كنند.
• در هنگام برخورد با افراد معلول در كنار ناتوانايي به توانمندي آنها هم توجه داشته باشيد.
• در لحظه بر خورد با ا فراد معلول با آنان به صورت واضح، شفاف و ساده صحبت كنيد. از ادا كردن جملات به صورت دست و پا شكسته و نا مفهوم اجتناب ورزيد.
• از طريق ظاهر افراد معلول در مورد توانايي يا ناتواني آنان قضاوت عجولانه نكنيد، به خاطر داشته باشيد برخي از ناتواني ها در ظاهر افراد مشخص نبوده و امكان دارد شما نتوانيد تصميمات درستي را اتخاذ كنيد.
• بدون اجازه و هماهنگي لازم از وسايل كمك توانبخشي افراد معلول (صندلي چرخدار ، عصا و…)
استفاده نكنيد و يا آن را جا به جا ننماييد.
• در هنگام مواجه شدن با افراد معلول بدون توجه به سن و جنسيت آنان رفتاري معقول و مناسب داشته
باشيد.
• افراد عادي جامعه هنگام مواجه شدن با يكديگر و بروز احساسات مثبت ، با يكديگر دست مي د هند. در هنگام برخورد با افراد معلول به دليل وجود برخي از محدوديت ه ا در دست دادن به آنها عجله نكنيد و
اجازه دهيد اول آنها در اين امر پيش قدم گردند. بدون دادن دست، با نشان دادن چهره بشاش و
خندان هم مي توان در برقراري ارتباط سازنده و دوستانه موفق بود.
• هيچگاه در مورد چگونگي بروز معلوليت از افراد معلول سؤال نكنيد . چنانچه ضرور تي در آن احساس مي كنيد بهتر است ابتدا شرايط مناسبي را آماده كنيد تا فرد معلول با رغبت به سؤالا ت شما پاسخ
دهد.
• در هنگام مصاحبت با افراد معلول از گفتن كلمات منفي و تحريك آميز اجتناب ورزيد مثلا در هنگام روبرو شدن ب ا فردي كه ام اس دارد ، به جاي گفتن كلماتي مانند ام اسي است و … به صورت شفاف بگوييد كه اين شخص بيماري ام اس دارد.
• به ياد داشته باشيد كه معلوليت به معني از كار افتادگي و منزوي شدن نيست ، بسياري از افراد معلول در بسياري زمينه ها توانمند بوده و مي توانند در صورت مناسب بودن شرايط به طور مستقل زندگي كنند.
• در هنگام مكالمه با افراد معلول ب ه ويژه افراد با محدوديت ه اي گف تاري بايد زمان بيشتري جهت پاسخ گويي در اختيار آنان قرار داشته باشد.
• معلوليت و ناتواني هميشه خود را به صورت واضح نشان نمي دهد ، افرادي كه داراي بيماريها يي مانند
ديابت، صرع، انواع سرطان ها ، نارسايي كليوي، بيماريهاي عروقي و … هستند نيز ب ه نوعي با ناتواني روبرو مي باشند ، لذ ا لازم است در هنگام برخورد با آنان نيز رفتاري مناسب داشت.
• معلولين در برخي موارد به دليل عوارض ناش ي از معلوليت از قبيل داشتن درد ، استفاده از داروها، عوارض جانبي داروها و … به نوعي بي قراري ، خواب آلودگي ، اختلال در قدرت تفكر و تكلم و … مواجه مي گردند كه ضرورت دارد شرايط آنان را درك كرده و برخوردي مناسب با آنها داشته باشيم.
• فراموش نكنيد اكثريت افراد معلول اين توانايي را دارند كه به طور مستقل زندگي كنند، اغلب اين
افراد، از كار افتاده و بيمار نيستند."
اینها چند نکته اموزشی بود برگرفته از کتاب "چگونگی تعامل با افراد معلول" چنانچه تمایل داشتید بیشتر بدانید میتوانید از لینک انتهای این پست خود کتاب را دانلود نمایید :)

راستی یه توصیه برای دوستانیکه قصد امدن دارند بهتر اطلاعات عمومی شون رو تقویت کنن که اونجا کم نیارن بخصوص در زمینه پایتخت کشورهای جهان و زبان انگیسی :d
مقداد جان این دفعه ببینتت خفتت کرده ها!! :p باید شام رو بدی گفته باشم تازه عکس هاش رو هم میخوادعمو مقداد :)) o:-)
[attachment=0:balwnvgr]entry.jpg[/attachment:balwnvgr]

Azadeh
15-08-2010, 04:07 PM
آقا آرمین، سپاسگذارم که در اینجا قید کرده اید اما چند موردی است که عرض کنم.
موردی ها که گفتید البته آقا فرزاد گفتند که جز معلولین حساب نمی شود. مثل همین بیمارانی هستند که صرع/ام اس/....
چه کسانی جز معلولین هستند؟ نابینا / ناشنوا /عقب ماندگی ذهنی /جسمی و حرکتی/کند ذهنی..
این چند مورد به تعریف سازمان بهزیستی جز معلولین شناخته شده اند.
متاسفانه تعریف درست از داشتن معلولیت با ناتوانی نشده بلکه این دو را یکی دانسته در صورتی که این دو واژه خیلی باهم تفاوت دارد. درست است بعضی از معلولیت ها که باعث ناتوانی خود فرد شده اما دلیل بر این نمیشه آنهایی که ناتوان هستند جزء معلولیت حساب بیاید.

امیر
15-08-2010, 07:33 PM
آفرين به كرشمه و زهره خانم كه با اين كارشون باعث شدي ما ي تلنگري به خودمون بزنيم
بچه هاي آسمان ميتونستن مثل ما زندگي كنن اما اين خاص خداست
هم اكنون منتظر ياري شما دوستان هستيم:3:

Niloofar
15-08-2010, 07:58 PM
سلام
من و فهیمه هم هستیم...
من قبلا یه بار پیش بچه های آسمان شیراز رفتم ....اونجا برای بار اول خیلی سخت گذشت اما اینبار می خوام سهم کوچیکی در شادیشون داشته باشم...
به امید دیدار همه دوستان ن ن ن ن ن

poupak
15-08-2010, 09:03 PM
I do not have farsi font Monsieur Majid

Majid
15-08-2010, 09:57 PM
I do not have farsi font Monsieur Majid
از این لینک گوگل استفاده کنید:
You can see links before reply|en|
جمله های انگلیسی و هم فینگیلیش تایپ کنید براتون ترجمه می کنه
سپاس

Zohreh
16-08-2010, 12:51 AM
دوستان عزیز لطفاً کسانی که توانایی آوردن ماشین شخصی دارند،حداکثر تا روز سه شنبه اعلام کنند تا بنا بر ظرفیت ماشین ها برنامه ریزی شود.

Mohammad.Z
16-08-2010, 01:52 PM
همین جا اعلام کنیم ??? من فقط یه همراه دارم .

Parvaneh
16-08-2010, 02:03 PM
همین جا اعلام کنیم ??? من فقط یه همراه دارم .

لطفا در پیام خصوصی اعلام نمایید.

minerva
16-08-2010, 02:35 PM
کار قشنگیه اما من همیشه دلم به صورت خاص برای بچه های محک میتپه . اگه یه وقتی تونستید برای اونجا هم یه برنامه بزارید. ممنون

petra_land
17-08-2010, 12:56 AM
سلام
من هم سعی میکنم که تو این برنامه بیام و با شما آشنا بشم
این کارتون هم واقعا قابل تقدیره :8:

Nooshmak
17-08-2010, 03:11 AM
از اول این بحث همه ی پستهارو خوندم و پیش خودم می گفتم که الان می گم منم میام ولی به خدا همش دستو دلم میلرزه واقعاً دل بزرگ می خواد من از اینکه شما زهره خانوم و بقیه بچه ها که دفعه های پیش اونجا رفتن انقدر ملیح از این بچه ها حرف می زنید تشکر می کنم و کرشمه خانوم که یکی از بانیان گذشته بوده تمام مباحثی که در برخورد با اینگونه بچه ها فرستاده شده خوندم دوست دارم اگه میام حتماً با دلی گنده بیام نه اینکه وقتی یکی از ضعفاشونو می بینم گریه ام بگیره دعا کنید بتونم این قدرتو تو خودم ایجاد کنم و بیام دعا کنید که بتونم

BabakRash
17-08-2010, 11:52 AM
از اول این بحث همه ی پستهارو خوندم و پیش خودم می گفتم که الان می گم منم میام ولی به خدا همش دستو دلم میلرزه واقعاً دل بزرگ می خواد من از اینکه شما زهره خانوم و بقیه بچه ها که دفعه های پیش اونجا رفتن انقدر ملیح از این بچه ها حرف می زنید تشکر می کنم و کرشمه خانوم که یکی از بانیان گذشته بوده تمام مباحثی که در برخورد با اینگونه بچه ها فرستاده شده خوندم دوست دارم اگه میام حتماً با دلی گنده بیام نه اینکه وقتی یکی از ضعفاشونو می بینم گریه ام بگیره دعا کنید بتونم این قدرتو تو خودم ایجاد کنم و بیام دعا کنید که بتونم
مطمعنا این بچه ها در کنار ضعف هاشون کلی توانایی دارن که شما میتونید به اونها توجه کنید.گاهی این توانایی بحدی زیاده که ما که ادعا و غرور سالم بودن داریم انگشت حیرت بر دهان محو تماشای اونها میشیم.

Solmaz
17-08-2010, 02:14 PM
نوشمک عزیز اینقد نگران نباش. منم وقتی بار اول میخواستم برم خیلی نگران بودم، نه از اینکه نتونم باهاشون روبرو بشم، از اینکه نتونم اونجور که باید بهشون محبتمو نشون بدم!
ولی این حسها فقط مال چند دقیقه اوله. بعدش همچین باهاشون اجین میشی که دیگه همه اون فکرا از یادت میره. :3:

Azadeh
17-08-2010, 03:13 PM

نوشمک جان، نگران نباش. دلتون بسپر دست خدا :1:
فقط قدم اول برای همه سخته. تا حالا به این مرکز نرفتم اما روبرو شده بودم..
به امید دیدار!

gol pesar
17-08-2010, 05:33 PM
منم وقتی بار اول میخواستم برم خیلی نگران بودم، نه از اینکه نتونم باهاشون روبرو بشم، از اینکه نتونم اونجور که باید بهشون محبتمو نشون بدم!

راستشو بخوایید از اونجایی که منم اولین بارم دارم که تو این برنامه شرکت می کنم همچین حسی دارم . خیلی با خودم کلنجار رفتم و بالاخره تونستم خودمو راضی کنم تا بیام.
امیدوارم بتونم اونجور که باید بهشون محبت کنم و ازشون چیزای زیادی یاد بگیرم
:1:

Carlos
17-08-2010, 06:54 PM
ا...اینگونه بچه ها فرستاده شده خوندم دوست دارم اگه میام حتماً با دلی گنده بیام نه اینکه وقتی یکی از ضعفاشونو می بینم گریه ام بگیره دعا کنید بتونم این قدرتو تو خودم ایجاد کنم و بیام دعا کنید که بتونم

من هم حسابی به عبارتی اشکم دم مشکمه ولی این دفعه.................دل زدم به دریا:63:
:2:تو این برنامه قرار بود دوستم amir mehdi تازه مسافر به همراه مادرش همراهیم کنند اما.....امروز خبر از دست دادن دایی بزرگوارش رو شنیدم و نمی تونن با ما بیان...نمی دونم شاید این خبر امتحانی بود از طرف خدا برای دل ضعیف من...ولی بگذریم amir mehdi ما را در غم خود شریک بدان.

Soheila
17-08-2010, 10:25 PM
خب دوستان عزیز فکر می کنم،بحث به سمتی جهت دار شده که باید نکاتی برای دوستان عزیزی که اولین بار در این جور برنامه ها شرکت می کنند بازگو بشه، از دوستانی که در برنامه اول و دوم بچه های آسمان شرکت داشتند، تقاضا می کنم که تجربه هاشون رو بازگو کنند، تا دوستان جدیدمون با ذهنیت واقعی تری وارد محیط بشوند.
بچه های آسمان مرکز نگهداری کودکان و بزرگسالان ناتوان جسمی و ذهنی است، به این معنی که این عزیزان دارای بهره هوشی زیر نرمال(اکثراً زیر 50 و تنها در دو مورد تا 80) هستند ولی هوش عاطفی قوی ای دارند، به قول دوست عزیزمون مقداد، تا به حال هیچ دوستی این اندازه که بچه های آسمان از دیدنمون خوشحال شدند،شاد نشده بودند...
پس حضور ما قطعاً مفید هست، بنا بر بهره هوشی ای که دارند می شه ارتباط برقرار کرد، بعضی از دوستان بچه های آسمان به اندازه نوزاد درک محیطی دارند و برخی دیگر به اندازه کودک 5-6 ساله و در نهایت به اندازه کودک 10-12 ساله متوجه جریانات محیطشان هستند،این اطلاعات رو بعد از صحبت با پزشکشون در اولین بازدید،کسب کردم...
تمامی این چیزا رو گفتم ولی اصل صحبتم اینه که:
درسته که بچه های آسمان با موجودی که ما اسمش رو نرمال گذاشتیم یه کم فرق داشته باشند ولی باور کنید تک تک اونا هم برای خودشون عالمی دارند که حال و هوایی داره، خیلی وقتا به داشتن این حال و هوا حسودیم می شه...

Zohreh
17-08-2010, 10:59 PM
لطفا دوستانی که میتوانند ماشین بیاورند اعلام نمایند.
تعداد افراد از ظرفیت ماشین ها بیشتر است.

توجه :دوستانی که در سایت اعلام کردند میاندولی هنوز پیام خصوصی نداند لطفا جهت هماهنگی هر چه سریعتر حضور قطعی و تلفن خود را از طریق پیام خصوصی اعلام دارند

MEISAMHAMIN
17-08-2010, 11:21 PM
درسته که بچه های آسمان با موجودی که ما اسمش رو نرمال گذاشتیم یه کم فرق داشته باشند ولی باور کنید تک تک اونا هم برای خودشون عالمی دارند که حال و هوایی داره، خیلی وقتا به داشتن این حال و هوا حسودیم می شه...
:41:

Carlos
17-08-2010, 11:23 PM
لطفا دوستانی که میتوانند ماشین بیاورند اعلام نمایند.
تعداد افراد از ظرفیت ماشین ها بیشتر است.

:42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42:
یعنی چی؟ یعنی من .............:20::20:

Zohreh
17-08-2010, 11:46 PM
:42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42:
یعنی چی؟ یعنی من .............:20::20:

منظورم شخص خاصی نبود.
ایشالا با همکاری بچه ها همه بتونند بیاند.

دوستان جهت هماهنگی و سهولت بیشتر می توانید با شماره ذیل تماس حاصل نمایید:
09383968237

Majid
18-08-2010, 11:45 PM
دوستاني كه فردا ميان اگه هنوز پول واريز نكردن ميتونن فردا حضوري پرداخت كنند.

afsari_k
19-08-2010, 05:45 AM
سلام
آفرین زهره عزیز! آفرین به همتت
مطمئنم اینبار برنامه خیلی خیلی بهتر از قبل برگزار میشه. برنامه ریزی خیلی عالی انجام دادی

بچه ها فرصت با آسمونیها بودن رو از دست ندید:1:

دوستان خوبم، مرسی که یاد من بودید. همیشه لطف و محبت و حمایت شما عزیزان بوده که موجب شده این برنامه اجرا بشه و ادامه پیدا کنه

زهره جان برات آرزوی سلامتی و موفقیت دارم.

Negooli
19-08-2010, 10:10 AM
دوستاني كه فردا ميان اگه هنوز پول واريز نكردن ميتونن فردا حضوري پرداخت كنند.
من که خودم نمیتونم بیام ولی مامان و خواهرم هستن اتفاقا الان میخواستم بیام همینو بپرسم
مرسی:53:

Solmaz
19-08-2010, 10:44 AM
سلام
آفرین زهره عزیز! آفرین به همتت
مطمئنم اینبار برنامه خیلی خیلی بهتر از قبل برگزار میشه. برنامه ریزی خیلی عالی انجام دادی

بچه ها فرصت با آسمونیها بودن رو از دست ندید:1:

دوستان خوبم، مرسی که یاد من بودید. همیشه لطف و محبت و حمایت شما عزیزان بوده که موجب شده این برنامه اجرا بشه و ادامه پیدا کنه

زهره جان برات آرزوی سلامتی و موفقیت دارم.
کرشمه جون مطمئنا جات خیلی خالی خواهد بود.
خوشحالم از اینکه این ستاره های کوچیک ولی پرنور وارد آسمان زندگیم شدن. :25:
یاد تو همیشه با ماست. :8:

atoosa
19-08-2010, 03:46 PM
بعضي از خصوصيات انساني با هيچ كلمه اي قابل توصيف نمي باشند ، مانند:
شرافت، وجدان، شعور، .......
براي داشتن خصوصيات نيكو بايد تلاش كني كه انها را در شخصيت خود ايجاد و بپروراني
شخصيت همه انسانها نيكوست
و اين اخلاق و رفتار است كه جنبه مثبت و منفي پيدا مي كند.

پس وقتي كار خوبي انجام مي دهيم ، يعني تصميم گرفتيم كه آن كار را با اختيار و اراده خود انجام دهيم.
و اين يعني همه چيز.
يعني عشق.
يعني زندگي.

gol pesar
19-08-2010, 11:48 PM
و ما از آسمان برگشتیم
چه میشود گهگداری ابرهای آروزهای دنیایی را کنار بزنیم و کمی هم به آسمان بی کران نگاه کنیم
آسمان صاف ، بی هیچ سیاهی و دوده ای
صدای چک چک اشکهایی که شنیده میشد
صدای خنده های تلخی که احساس میشد
صدای دست های لرزانی که به هم می خورد
صدا پای کوبی هایی که شنیده میشد
همه و همه به کنار
آنجا همه باید با دل صاف وارد میشدند . هرکس بارانی میشد کمی با خود خلوت میکرد و باز به پای کوبی
می پرداخت . هرکس بغض گلویش را فشار میداد ، کمی هوا میخورد و بازمی گشت .
چون وقتی قرار است آنجا بخندی ، باید خنده هایت هم آسمانی باشد . همچون آسمان صاف و زلال.
بی هیچ دوده ای ، بی هیچ بغض گرفته شده ای ، بی هیچ ترنم اشکی
اما همه به پایان رسید
گریه ها و بغض ها و در امتداد آن خنده های صاف آسمانی
پای کوبی هایی که همه با تمام وجود انجام میدادند و از ته دل میخندیند
صدای دست هایی که به هم میخورد تا شاید دلهای زنگار گرفته ی مان را بیدار کند
صدای خنده های بچه های آسمان
...
همه به پایان رسید
و باز ، من ماندم و ابرهایی از آرزوهایی که ای کاش دوباره کنار روند تا بتوانم آسمان صاف را نظاره کنم
و یک مشت خاطره

:8:
با تشکر از همه ی دوستان

"علی"

امیر
20-08-2010, 12:18 AM
با تشکر از زهره خانم بابت این برنامه:41::41::41:
mer30 از علی آقا و همسرشون و ممممممممممممممجید عزیزم و نیلوفر و فهیمه وتمام دوستانی که باعث دلشادی بچه های آسمان شدن.:25::25::25::25::25::25::25::25:
برنامه فوق العاده عالی بود به خصوص قسمت شامش:4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4:
و .................................................. .........:24::24::24::24::24::24::24::24:
جای کرشمه خانم واقعا خالی بود:8::8::8::8::8::8::8::8:

Solmaz
20-08-2010, 12:42 AM
یک برنامه دیگر از برنامه های آسمانی سپری شد.
خیلی سخته دل کندن از چشمهایی که با اشتیاق به تو نگاه میکنن و با التماس دستهای تو رو دنبال میکنن! مخصوصا جدایی از محمد برام خیلی سخت بود. ای کاش زمان دیرتر میگذشت.
زهره جون ممنون از اینکه نزاشتی نور این ستاره های کوچک تو آسمون زندگیمون کم بشه.
پروانه جون، برادر مجید، آقای دلپاک و آقا محسن، ممنون بابت زحماتتون.

Aramin
20-08-2010, 01:01 AM
دوستان عزیز برنامه بسیار جالب و عالی بود....
با تشکر از زهره و پروانه خانوم...:41::57:
از علی اقا و خانومش .....:41::36:
و تمام دوستان مهربون و دوست داشتنی که با دلهاشون دل بچه ها رو شاد کردند....:8::8::8:
و افطاری به یاد ماندنی....و صد البته شام.....:38::38::38::38:

Negooli
20-08-2010, 01:11 AM
گویا خیلی خوش گذشته
...
خیلی دوست داشتم باشم ولی نشد...
مهربانی همه تان را سپاس:53:

Afshin_Sadeghi
20-08-2010, 01:20 AM
با تشکر از تمامی دوستان که در این برنامه شرکت کردند چه فیزیکی و چه غیر فیزیکی.
زهره جان تشکراز شما که در زمان غیبت کرشمه عزیز قبول زحمت کردید و بانی خیر شدید.

اما دوستان
جای خواهرخوبم کرشمه خالی بود .
کرشمه عزیز درسته که ابرهای اون کشور اجازه دیدن ستاره ها رو به تونمی دن ,اما امروز من ستاره هایی دیدم که روی تخت بسته شدند . ستاره هایی که توهم تک تک اونها رو دیدی ,حس کردی و .....
کرشمه ستاره های تو پشت ابر نیستند ,ستاره های تو افرادی هستند که نه با ابر ونه با چیز دیگری نمی توان اونها رو از چشمان تو پنهان کرد .
ستاره های تو همه به واسطه تو خوشحال وسرمست از نیکوکاری دوستان خوب تو به یاد ت بودند وخواهند بود.
مهم نیست که تو اونها رونمی بینی اما اونها تورو می بینند.
ستاره هات همیشه منتظرت هستند.

Elnaz
20-08-2010, 01:26 AM
زهره جون واقعا کارت عالی بود.ممنون:8:
و سپاس فراوان از پروانه عزیز و اقای دلپاک و اقا محسن.:53::53::53:

BabakRash
20-08-2010, 01:35 AM
سلام
به قول مجید یه برنامه دیگه هم تموم شد.:4:
از همه دست اندرکاران این برنامه به خصوص زهره تشکر میکنم:53::53:
دست تک تک دوستانی رو که امدن میبوسم و خیلی خوشحالم که همچین برنامه ای شرکت کردم.
دست تمام دوستان م خ:19:هم درد نکنه که از بس مارو خندوندن ما شامم نتونستیم بخوریم.
انقد چای نبات خوردم الان :31: شده حالم.
گلاب به روتون البته:4:

Fariba
20-08-2010, 04:52 AM
ای بی خبر بکوش که صاحب خبر شوی
تا راهرو نباشی کی راهبر شوی

بی کرانه پاکی در نگاه تک تک بچه های آسمان موج می زند.
کاش مشمول دعایشان شویم.

با سپاس از همه دوستان به ویژه زهره عزیز

Azadeh
20-08-2010, 09:05 AM
زهره خانم، دستتون درد نکنه. ممنونم.:1:
خیلی خوب بود. جای همه شما خالی مخصوصا نگار جون. مطمئنم اگر اینجا بود از همه صحنه ها عکاسی می کرد.:3:
راستی، این برنامه مصادف بوده با :4: شب تولدم! :5: و خوشحالم که بار دیگر یک خاطره خوب برام ورق خورد.
:53:

Atefe
20-08-2010, 09:22 AM
عشقبازی به همین آسانی است...

که دلی را بخری
بفروشی مهری
شادمانی را حرّاج کنی
رنج‌ها را تخفیف دهی
مهربانی را ارزانی عالم بکنی
و بپیچی همه را لای حریر احساس
گره عشق به آن‌ها بزنی
مشتری‌هایت را با خود ببری تا لبخند

مرسی از همه شما که مهربانی هاتون رو ارزانی اون بچه ها کردید:53:

Niloofar
20-08-2010, 09:37 AM
برگشتیم
شادی تلخ، غمی شیرین
"خنده های کودکانه درس می دادند"
دلم می گرفت و گشاده می شد...
دلم اسیر لهیب یک نگاه ساده می شد...
گریه می کردم و میخندیدم...
شاد می شدم، شاد می شدم، می رنجیدم...
از یادشان نبریم...از یادشان نبریم؟!
خدایا...
از یادمان نبرند...از یادمان نبرند...

همه دوستای خوب و مهربونم، مرسی که بودید ... به ما هم گفتید که بیایم...
علی آقا و پانته آ جون که با وجود گرمازده شدن علی آقا ...
آقا میثم...آقا مجید...بزرگ دل... بی ریا...
دوستای خوبم ...فهیمه، کوثر مثل همیشه همراه...
...
زهره جون، پروانه جون ... و همه و همه ... مرسی
...
راستی فهیمه می گفت خیلی از او آسمونیایی که بار قبل بودن این بار برگشته بودن به آسمون...آخه دلشون اینجا،تو این قفس زمین بند نمی شده...

Parvaneh
20-08-2010, 11:49 AM
زهره جان دست مریزاد. هماهنگی دوستان از یک طرف و با مرکز از طرف دیگه ، شناسایی رستوران! پاسخ به سوالات بچه ها، هماهنگی برای ایجاد لحظات شاد برای آسمونیها و... از همه و همه ممنون.
علی و پانته آ عزیز لطف کردید که با وجود شرایط دشواری که داشتید به خاطر قولی که بچه های آسمون دادید اومدید. شادی بچه ها هنگام ساز شما چه در جمع ( و چه اونهایی که نمی تونستند تکون بخورند، وقتی سرجاشون دست و پاشونو با خوشحالی تکون می دادند فراموش نمی کنم)
نیلوفر عزیز ممنون که فقط شادی بچه ها برات مهم بود و با تمامی وجود بهشون محبت می کردی.
اقای دلپاک و آقا محسن از حسابرسی دقیقتون ممنون (می دونم که غذاتون از دهن افتاد و حساب و کتابا بیشتر وقتتونو گرفت و ماجرای سفارش ها و ....)
آقا افشین از اون پیچتون هم ممنون:4:

کرشمه جان ، بعد از رفتنت و با همه دلتنگی که برای من و دوستانم گذاشتی ، با خودم فکر می کردم چه کار کنیم که اونجا خوشحال بشی ؟امیدوارم که شاد شده باشی. ممنون از این نهالی که کشتی و یادگاری که برای ما گذاشتی.
آقا مقداد جای شما هم خالی بود:54:

نمی دوم شاید درست نباشه ولی من احساس می کردم که دیروز همه با هم بیشتر مهربون شده بودند....

Majid
20-08-2010, 11:57 AM
و این هم بچه های آسمان
مرسی زهره خانم از بابت زحماتی که کشیدین سایر دوستان.
مقداد جات رو وقتی خالی حس کردم که محمد سراغتو گرفت:1:
کرشمه خانوم جاتون خیلی خالی بود.
و تشکر همه ی از دوستانی که با حضورشون دلهای بچه های آسمان را شاد کردند.
جهت اطلاع دوستان؛ در این برنامه به غیر از کمکهای غیر نقدی شما عزیزان، مبلغ 6،500،000ریال وجه نقد هم از طرف بچه ها جمع آوری و به مرکز اهدا شد.
سپاس بیکران:53::53::53::53::53::53::53::53::53:

Mehdi
20-08-2010, 12:45 PM
زهره خانم ممنون
امیدوارم کسانی که دوست داشتن بیان و به هر دلیل نتونستن در این کار خیرتون شریک بدونید.

اللهم تقبل منا هذا القلیل :63:

Azin
20-08-2010, 12:59 PM
سپاس ویژه از همه دوستان پاک دلی که دیروز گل کاشتند. زهره جان واقعاً ممنون. سبب ساز خیر شدی، خیری که شاید روزی که دستمان از این دار دنیا کوتاه شد قدرش رو بیشتر بدونیم.
از همه بچه ها سپاس گزارم که عصر و شبی به یاد ماندنی رقم زدند. :53:

golbahar
20-08-2010, 01:16 PM
زهره خانوم عزیز خیلی خسته نباشی:8: ، خیلی خیلی ممنون و سپاس فراوان :8:، کار بزرگی بود :6:.

دوستان میخوام یه درددلی کنم اینجا با همتون : راستش من تجربه ی شرکت در چنین برنامه هایی رو سابق هم داشتم عده ای افراد خیر دور هم جمع می شدند و در کنار کمک های نقدی و غیر نقدی که برای این مراکز در نظر می گرفتند ، سری هم به این بچه ها می زدند ، جسارت من رو ببخشید و این تلخی رو ، ولی حضوری داشتند در کنار این آسمانی ها ، که بیشتر شبیه به نمایش بود ، باز هم می گم که خیلی شرمنده ام ولی این اتفاقی است که در جامعه رخ می ده و به این آسمانی ها به چشم وسیله ای نگاه می کنند که خداوند متعالشان برایشان فرستاده تا اینان از این راه کار خیر انجام دهند و آدم های بهتری باشند .

دیروز روز بزرگی بود برام بچه ها ، دیروز یکی دیگه از اون چیزهایی که من فکر می کردم مرده ، برام زنده شد ، شما ثابت کردید که هنوز زنده است . احتمالا حرفای من برای شما ها که به این برنامه عادت دارید و شیوه اتون اینه تکراریه .
خیلی خیلی خیلی خیلی سپاس .:53: :53: :53: :54: :53: :53::53::54::53::53::53::54:

این باغ گل هم تقدیم به همه ی دوستان

Soheila
20-08-2010, 02:22 PM
انگار از دور دعوتم کرد ، به تختش نزدیک شدم ، خواست دستش رو بگیرم، بی اختیار به چشماش نگاه کردم با یه دنیا شک و حس عجیب و غریب دستش رو محکم گرفتم...
چشماش برقی زد و با کلی سختی سرش رو بالا گرفت و با تمام وجود فریاد زد: "بابا"
تمام وجودم مثل یک چینی از دستم افتاد و شکست...
بی اختیار گفتم جون بابا...
حس می کرد که پدرش به دیدنش اومده و یه دنیا احساس تو چشماش بود، برای دقایقی حس خوشبخت ترین پدر دنیا رو داشتم...
دوستان خوبم از تک تک شما به خاطر حضور پر از مهرتون ممنونم؛ زهره جون کارت عالی بود،:53:

fahimeh67
20-08-2010, 06:38 PM
منت به خاک راه گذار و قدم بنه
با گام های چون پر مرغان سبک به راه
بگذر ز جاده ها به سوی کلبه ام بیا
هرگز نیاز نیست که سازی خبر مرا
بگذار تا که من از شوق باز آمدن ناگهانی ات
پرواز روح را نگرم از حصار تنگ...

با تشکر از همه دوستان عزیزی که اومدن...
با تشکر از زهره جون، پروانه جون آقا مجید و دیگر دوستان...

MEISAMHAMIN
20-08-2010, 07:16 PM
ديشب يه سري آدم رفتن يه جايي دل بعضي ها رو براي چند لحظه شاد كردن خوش به حال اونهايي كه دل خودشون هم شاد شد خوش به حال اونايي كه باعث شاد شدن دل آمها ميشن.
كرشمه خانم تا زماني كه دل آدمها شاد ميشه شما هم در شاد كردن دلشون سهيم هستيد. هميشه دل شاد باشيد.:41::53:
زهره خانم ممنون پروانه خانم تشكر:41::53:
آقا مهدي و آقا محسن از شما هم زحمت حساب و كتاب رو كشيديد ممنون اميدوارم كه ديشب تونسته باشيد به سلامت از اونجا بيرون بياد :3::53:

petra_land
20-08-2010, 07:19 PM
در رؤیاهایم با خدا مصاحبه‌ای داشتم.
خدا پرسید: تو دوست داشتی با من مصاحبه داشته باشی؟
گفتم: اگر وقت داشته باشید.
خدا لبخند زد، "وقت من بی‌نهایت است... چه سؤالاتی در ذهن داری؟"
- چه چیز شما را بیش از همه درباره‌ی انسان‌ها شگفت‌زده می‌کند؟
خدا جواب داد: "اینکه انسان‌ها از «کودکی» خسته می‌شوند، برای بزرگ شدن عجله دارند و وقتی بزرگ شدند، دوباره آرزو می‌کنند که ای کاش کودک بودند."
"اینکه آن‌ها سلامتی خود را برای کسب مال، از دست می‌دهند و مال خود را برای برگرداندن سلامتی خود."
"اینکه با فکرهای آشفته و نگران درباره آینده، «حال» را از دست می‌دهند. مثل اینکه نه در حال زندگی می‌کنند و نه در آینده."
"اینکه طوری زندگی می‌کنند که انگار هرگز نخواهند مرد و می‌میرند طوری که انگار هرگز زندگی نکرده بودند..."

خدا دستان من را گرفت و برای مدتی خاموش بودیم.
سپس پرسیدم: به عنوان یک «ولی» چه درس‌هایی از زندگی هست که دوست دارید فرزندانتان یاد بگیرند؟
"یاد بگیرند که آن‌ها نمی‌توانند کسی را مجبور کنند که آن‌ها را دوست داشته باشد. تنها چیزی که می‌توانند انجام دهند، این است که کاری که کنند که دوست داشته شوند"
"یاد بگیرند که خوب نیست که خودشان را با دیگران مقایسه کنند"
"یاد بگیرند که با «تمرین بخشیدن»، دیگران را ببخشند"
"یاد بگیرند که تنها چند ثانیه وقت لازم است تا زخمی عمیق بر کسانی که دوستشان دارند وارد کنند و حال آنکه سال‌ها طول خواهد کشید تا این زخم التیام یابد"
"یاد بگیرند که «غنی» کسی نیست که بیشترین موجودی را دارد، بلکه کسی است که کمترین نیاز را دارد"
"یاد بگیرند که افرادی هستند که عمیقاً آن‌ها را دوست دارند، اما هنوز نمی‌دانند که چطور احساسات خود را بروز دهند و به نمایش بگذارند"
"یاد بگیرند که دو نفر می‌توانند به یک چیز یکسان نگاه کنند و چیزهای متفاوتی ببینند"
"یاد بگیرند که این کافی نیست که دیگری را ببخشند، باید خودشان را نیز ببخشند"
- یا فروتنی گفتم: "از وقتی که گذاشتید، سپاسگذارم. چیز دیگری هست که دوست داشته باشید فرزندانتان بدانند؟"
خدا لبخندی زد و گفت: "فقط بدانند که من اینجا هستم... همیشه"

الان که فکر میکنم با اینکه خیلی دلم می خواست با شما بیام ولی نتونستم با شما بیام و یک لحظه زیبا از زندگیم رو از دست دادم ...:20:

و حالا که بیشتر فکر میکنم متوجه میشم که خدا چقدر به من لطف داره که با شما از این طریق آشنا شدم و با اینکه تا حالا با شما هیچ برنامه ای نیومدم میدونم که امثال شما تو دنیا خیلی کم هستند و همه آنوبانینی ها رو دوست دارم :8:

بی آنوبانینی هرگز !!!!!

Carlos
20-08-2010, 08:36 PM
مرسی از برنامه ی خوبتون. عالی بود عالی عالی کمشه. نمی تونم احساسم رو بیان کنم با اینکه مدت کمی رو بین بچه ها بودم اخه ظرفیتم کمه.................کم.

ترسم که اشک در غم ما پرده در شود***** وین راز سر به مهر به عالم سمر شود

گویند سنگ لعل شود در مقام صبر ****** آری شود و لیک بخون جگر شود

خواهم شدن به میکده گریان و دادخواه **** کز دست غم خلاص من آنجا مگر شوم

از هر کرانه تیر دعا کرده ام روان ***** باشد کز آن میانه یکی کارگر شود

ای جان حدیث ما بر دلدار بازگو****** لیکن چنان مگو که صبا را خبر شود

Solmaz
20-08-2010, 11:48 PM
الان که فکر میکنم با اینکه خیلی دلم می خواست با شما بیام ولی نتونستم با شما بیام و یک لحظه زیبا از زندگیم رو از دست دادم ...:20:

و حالا که بیشتر فکر میکنم متوجه میشم که خدا چقدر به من لطف داره که با شما از این طریق آشنا شدم و با اینکه تا حالا با شما هیچ برنامه ای نیومدم میدونم که امثال شما تو دنیا خیلی کم هستند و همه آنوبانینی ها رو دوست دارم :8:

بی آنوبانینی هرگز !!!!!
جناب پترا لند (البته ببخشید من اسم شما رو نمیدونم) نیت همیشه بر عمل پیشه. همینکه دوست داشتید تو این برنامه حضور داشته باشید، انگار واقعا حضور داشتید و مطمئن باشید به همون اندازه ثواب هم بردید.
در مورد گروه هم، نظر لطفتونه. با اینکه هیچ سفری رو حضور نداشتید ولی خوشحالیم که به جمع ما پیوستید.

sh-gh
21-08-2010, 12:49 AM
با نگاهی که در آن شوق برآید فریاد
با سلامی که در آن نور ببارد لبخند
دست یکدیگر را
بفشاریم به مهر
جام دل هامان را
مالامال ازیاری،غمخواری
بسپاریم به هم

لحظات خوب و قشنگی بین بچه های آسمان ودر کنارشما دوستان عزیز سپری شد.
زهره جان خیلی زحمت کشیده بودی.در نبود کرشمه عزیز انصافاٌ برنامه رو به نحو احسن اجرا کردی.:41:
پروانه عزیزم ،آقا مجید ،آقا محسن ،آقای دلپاک وآرمین عزیز ممنون بابت تمام زحماتتون.:53:

در ضمن جای تمام دوستانی که به هر دلیلی نتونستند تو این برنامه حضور داشته باشند خالی بود.

ایمان
21-08-2010, 01:40 AM
از همه‌ی برگزارکنندگان و شرکت‌کنندگان برنامه سپاس‌گزارم:53:
امیدوارم که در آینده، باز هم چنین برنامه‌هایی تدارک دیده شود و بنده هم توفیق شرکت را پیدا کنم:54:

Zohreh
21-08-2010, 01:43 AM
درود بر استار بانینی های عزیز

ممنون از دوستانی که آمدند وآسمان این ستارگان آسمانی رابا مهر ومحبتشون پر نور تر کردند
،از علی آقا و پانته آ ونیلوفر و فهیمه عزیز که با اجرای موسیقی شادی رو به جمع بچه های آسمانی آوردند
،ازاقای دلپاک و محسن عزیز (حسابداریتون خیلی عالی بود)
تشکر از کرشمه که بانی این کار خیر بود و جاش توی این برنامه خیلی خالی بود و

از پروانه عزیزبا راهنمایی وهمراهی که با من داشت.

ممنون بابت تمام زحماتتون (آقا افشین و میثم وآرمین و فرزاد و مجید).
وتشکر از کامنت های محبت آمیزشما دوستان:53::53::53::53::53::53::53:

Zohreh
21-08-2010, 01:59 AM
ارسالی توسط petra_land

به نظر من همین که دلتون اونجا بین بچه های آسمان بود کافیه :8::41:

Aramin
21-08-2010, 01:34 PM
دوستان دارم فکر می کنم اگه همین جور پیش بره برنامه های بعدی همین جور تعدادمون بیشتر و بیشتر می شه....
فکرشو بکنید هر چند ماه یکبار به دیدن این بچه ها می ریم...:8::6:

golbahar
21-08-2010, 02:16 PM
دوستان دارم فکر می کنم اگه همین جور پیش بره برنامه های بعدی همین جور تعدادمون بیشتر و بیشتر می شه....
فکرشو بکنید هر چند ماه یکبار به دیدن این بچه ها می ریم...:8::6:

دوستان آرمین جان صحیح میگن
من جو گیر نشدم ها :4: ولی با توجه به تعداد علاقه مندان این برنامه فکر کنم میشه این برنامه رو به صورت مرتب هر ماه یا تو هر فاصله ی زمانی مرتب دیگه ای (حتی کوتاهتر از ماه ) برگزار کرد . در این صورت احتمالا امکان برنامه ریزی برای همراهی توسط دوستان آسونتر میشه . والبته باز هم با توجه به جمعیت علاقه مندان:41: :41: :41: اگر استمرار برنامه نظم خاصی داشته باشه حتی در بازه های زمانی کوتاهتر هم تعداد شرکت کنندگان کم نخواهد بود . :54: :53: :54: :53:

Delpak
21-08-2010, 02:39 PM
دوستان میخوام یه درددلی کنم اینجا با همتون : راستش من تجربه ی شرکت در چنین برنامه هایی رو سابق هم داشتم عده ای افراد خیر دور هم جمع می شدند و در کنار کمک های نقدی و غیر نقدی که برای این مراکز در نظر می گرفتند ، سری هم به این بچه ها می زدند ، جسارت من رو ببخشید و این تلخی رو ، ولی حضوری داشتند در کنار این آسمانی ها ، که بیشتر شبیه به نمایش بود ، باز هم می گم که خیلی شرمنده ام ولی این اتفاقی است که در جامعه رخ می ده و به این آسمانی ها به چشم وسیله ای نگاه می کنند که خداوند متعالشان برایشان فرستاده تا اینان از این راه کار خیر انجام دهند و آدم های بهتری باشند .

همه زندگی ما نمایشه
نمایشی برای خودمون
که ثابت کنیم هستیم و چگونه هستیم، و این شاید برای بعضی حقیقتی تلخ باشه، که حقیقت اغلب تلخه. باید حقیقت رو با تمام تلخی پذیرفت.
تلخ تر اونه که برای دیگران نمایش بازی کنیم. که بهشون ثابت کنیم ما اینیم. حتی برای خدا. خدا اگر خداست که از همه چی خبر داره و نمایش نمی خواد. نمایش فقط واسه دل خودمونه. که مطمئن بشیم اینیم.
و تلخ تر از همه اینه که به دروغ بازی کنیم. اونچه رو که نیستیم...

در مورد وسیله بودن هم حقیقت تلخه. البته وسیله کلمه مناسبی نیست. اما همه ما وسیله ایم برای همدیگه. برای امتحان خودمون. محدود به این آسمانی ها هم نمیشه. حالا اینکه اینا بیشتر از بقیه محتاج کمک شدن و در نتیجه وسیله متمایز تری شدن نسبت به بقیه آدمها، فقط یک اتفاقه، اتفاقی که میتونست و میتونه برای من هم بیوفته...
نیمه پر لیوان رو باید دید. از دل هیچ کس نمیشه مطمئن شد. هر کسی که میاد اونجا عشق ورزیدن رو، محبت کردن رو، دوست داشتن بی هیچ منت رو، و در کل کمک کردن رو دوست داره و میاد که اینو به خودش ثابت کنه. حالا اگر کسی برای نمایش به دیگران میاد خودش رو گم کرده. به امید اینکه به قداست این بچه های آسمونی اون هم خودشو پیدا کنه.

زهره خانوم بابت همه زحمات ممنونم، از همه دوستان که یاری و همراهی کردن هم ممنونم.
و باز هم تشکر ویژه از کرشمه خانوم که بانی این برنامه در گروه آنوبانینی بود.:53::53::53:
به امید برنامه های آسمانی دیگر.

Meghdad
21-08-2010, 02:39 PM
حیف که این بار فرصت همراهی و دیدار دست نداد تا در کنار دوستان خوبم به دیدار آسمانی‌ها بریم، اما هر لحظه دلم با شما بود... :8:
از اینکه افتخار دوستی و آشنایی با اشخاصی چون شما دوستان عزیز رو دارم، بسیار خوشحالم. :6:
امیدوارم همیشه روزهای خوب و پر خاطره‌ایی رو در کنار همدیگه داشته باشیم و قدر همه موهبت‌هایی که داریم رو بیشتر و بیشتر بدونیم. :63::54:
زهره خانم حسابی خسته نباشی :1:

پروانه خانم و آقا مجید ممنون که به یاد ما هم بودید :53::6:
جمع دوستان و یاران پاینده باد :57:

golbahar
21-08-2010, 02:55 PM
همه زندگی ما نمایشه
نمایشی برای خودمون
که ثابت کنیم هستیم و چگونه هستیم، و این شاید برای بعضی حقیقتی تلخ باشه، که حقیقت اغلب تلخه. باید حقیقت رو با تمام تلخی پذیرفت.
تلخ تر اونه که برای دیگران نمایش بازی کنیم. که بهشون ثابت کنیم ما اینیم. حتی برای خدا. خدا اگر خداست که از همه چی خبر داره و نمایش نمی خواد. نمایش فقط واسه دل خودمونه. که مطمئن بشیم اینیم.
و تلخ تر از همه اینه که به دروغ بازی کنیم. اونچه رو که نیستیم...

در مورد وسیله بودن هم حقیقت تلخه. البته وسیله کلمه مناسبی نیست. اما همه ما وسیله ایم برای همدیگه. برای امتحان خودمون. محدود به این آسمانی ها هم نمیشه. حالا اینکه اینا بیشتر از بقیه محتاج کمک شدن و در نتیجه وسیله متمایز تری شدن نسبت به بقیه آدمها، فقط یک اتفاقه، اتفاقی که میتونست و میتونه برای من هم بیوفته...
نیمه پر لیوان رو باید دید. از دل هیچ کس نمیشه مطمئن شد. هر کسی که میاد اونجا عشق ورزیدن رو، محبت کردن رو، دوست داشتن بی هیچ منت رو، و در کل کمک کردن رو دوست داره و میاد که اینو به خودش ثابت کنه. حالا اگر کسی برای نمایش به دیگران میاد خودش رو گم کرده. به امید اینکه به قداست این بچه های آسمونی اون هم خودشو پیدا کنه.

زهره خانوم بابت همه زحمات ممنونم، از همه دوستان که یاری و همراهی کردن هم ممنونم.
و باز هم تشکر ویژه از کرشمه خانوم که بانی این برنامه در گروه آنوبانینی بود.:53::53::53:
به امید برنامه های آسمانی دیگر.

از شما بسیار بسیار ممونم آقای دلپاک
نگاهتون به کل ماجرا خیلی عارفانه است و این که در مقام قضاوت بر نمی آیید ، بزرگواری شما رو می رسونه .
بنده رو حسابی بابت انتقادم به افرادی که خاطره ای از رفتارشون داشتم شرمنده کردید:9: . چقدر ما به این تلنگر ها احتیاج داریم ؟ ! ؟ !

Parvazi
21-08-2010, 03:04 PM
با تشکر از همه دوستان که ما رو هم در این امر خیر شریک کردید و با عرض پوزش از تاخیر در حضور. توی اینطور برنامه ها هر کمکی از دستمون بر بیاد در خدمتیم. با تشکر مخصوص از زهره خانوم، پروانه خانوم، آقا مجید و آقا مهدی عزیز. همچنین نیلوفر و فهیمه عزیز که برای تمرین کلی وقت گذاشتند.

وقتی داشتم با محمد خداحافظی می کردم، با همون لحن شیرینش بهم گفت سر افطار دعاتون میکنم... هر وقت یاد این حرفش می افتم، ناخودآگاه اشک توی چشمام حلقه میزنه... واقعاً محتاجیم به دعا... اون هم از این نوع خالصش...

Delpak
21-08-2010, 03:12 PM
از شما بسیار بسیار ممونم آقای دلپاک
نگاهتون به کل ماجرا خیلی عارفانه است و این که در مقام قضاوت بر نمی آیید ، بزرگواری شما رو می رسونه .
بنده رو حسابی بابت انتقادم به افرادی که خاطره ای از رفتارشون داشتم شرمنده کردید:9: . چقدر ما به این تلنگر ها احتیاج داریم ؟ ! ؟ !

خواهش می کنم گلبهار خانوم
بخدا قصد شرمنده کردن نداشتم، ببخشید اگه اینطور شد:77:شما هم خیلی جدی گرفتی، 1لحظه احساس پیغمبر بودن بهم دست داد:21:
فقط میخواستم در مورد حسی که بهتون دست داده و خودم هم باهاش درگیر بودم و هنوز هم گاهی بهم دست میده، نتایج منتهای فکرم رو در میون بذارم. امیدوارم فقط بعنوان یک نظر بهش نگاه کنید و نه چیز دیگه.
از اینکه ارزش قائل شدید برای نظر یک دوست ممنونم.

وقتی داشتم با محمد خداحافظی می کردم، با همون لحن شیرینش بهم گفت سر افطار دعاتون میکنم... هر وقت یاد این حرفش می افتم، ناخودآگاه اشک توی چشمام حلقه میزنه... واقعاً محتاجیم به دعا... اون هم از این نوع خالصش...
علی جان اشک رو به ما هم هدیه کردی، ممنون بابت این پست قشنگت و بابت همه زحمات شادی آفرینت:53::53::53:

Meghdad
21-08-2010, 03:53 PM

سلام بر golbahar :1:
با نظر شما در مورد یک سری از برنامه‌های خیریه که به هر کدوم به شکلی دارن اجرا میشن موافقم، اما...
اما اگر چند مرتبه بیشتر با دوستان همسفر بشین به صدق و صفای اون‌ها بیشتر پی میبرید، دوستان حاضر در گروه هر کدوم خود واقعی‌شون هستند و مطمئنم کسی نمایش بازی نمیکنه یا برای نمایش بازی کردن در این جمع دوستانه حضور نداره...
ضمن اینکه در ابتدای اعلان این برنامه آیا دوستانی که برای اولین بار قصد شرکت در این برنامه رو داشتند آیا می‌دونستند که گروه قراره اونجا چه برنامه‌ایی داشته باشه؟ منظورم اینه که هر فرد فارغ از ذهنیت جزییات برنامه قصد حضور در این برنامه رو داشته، چون اصلا چیزی هم از جزییات اعلام نشده بوده... بنابراین نه دوستان قصد حضور در یک نمایش خیریه رو داشتند و نه گروه چنین ادعایی رو داشته یا داره...
دوستانی که بنده میشناسم زلال‌تر از این حرف‌ها هستند... :25:

درود :54:

دوستان آرمین جان صحیح میگن
من جو گیر نشدم ها :4: ولی با توجه به تعداد علاقه مندان این برنامه فکر کنم میشه این برنامه رو به صورت مرتب هر ماه یا تو هر فاصله ی زمانی مرتب دیگه ای (حتی کوتاهتر از ماه ) برگزار کرد . در این صورت احتمالا امکان برنامه ریزی برای همراهی توسط دوستان آسونتر میشه . والبته باز هم با توجه به جمعیت علاقه مندان:41: :41: :41: اگر استمرار برنامه نظم خاصی داشته باشه حتی در بازه های زمانی کوتاهتر هم تعداد شرکت کنندگان کم نخواهد بود . :54: :53: :54: :53:
دوستان عزیز
به نظرم ملاقات با آسمانی‌ها نظم و ترتیب خاصی نمی‌خواد، حتما که نباید برنامه‌ایی باشه تا ما به یاد اون‌ها باشیم...
چه بسیارند خانواده‌ها و موسسات و مراکزی که در نزدیکی ما هستند و ما غافلیم...
اگر دوستان مایل هستند بطور منظم کمک یا بازدیدی رو داشته باشند لطفا سایر مراکز و موسسات رو هم در نظر داشته باشند. همه اون‌ها هم شماره تلفن و حساب بانکی برای ما گذاشتن تا...

اگر قصد حمایت مداوم بچه‌های آسمان رو دارید، غیر مستقیم هم می‌تونید اقدام کنید:

شماره تماس مرکز: 26520981 - 26521078 - 26520775
شماره حساب کمک‌های مردمی: 276197434 مهر گستر بانک کشاورزی (شعبه فشم کد 1112)
به نام آسایشگاه معلولین بچه‌های آسمان
و...
کارهایی که خیلی از دوستان انجام میدن بدون اینکه حتی دیده بشن... :77:

Carlos
21-08-2010, 04:58 PM
یادی هم از بچه های محک بکنید هنوز چهره ی کودکی که در بین خانواده ام بود و از میان محکی ها پر کشید یادم نرفته.................
دیگه نمی تونم بنویسم

Parvaneh
21-08-2010, 06:02 PM
یادی هم از بچه های محک بکنید هنوز چهره ی کودکی که در بین خانواده ام بود و از میان محکی ها پر کشید یادم نرفته.................
دیگه نمی تونم بنویسم
در بخش چاردیواری اعضا، اطلاعاتی برنامه هایی که از طرف محک اجرا میشه در اختیار دوستان قرار می گیره.
امیدوارم یه روزی آنوبانینی در یکی از جشنواره های محک حضور مستیم داشته باشه.

golbahar
22-08-2010, 01:11 AM
سلام بر golbahar :1:
با نظر شما در مورد یک سری از برنامه‌های خیریه که به هر کدوم به شکلی دارن اجرا میشن موافقم، اما...
اما اگر چند مرتبه بیشتر با دوستان همسفر بشین به صدق و صفای اون‌ها بیشتر پی میبرید، دوستان حاضر در گروه هر کدوم خود واقعی‌شون هستند و مطمئنم کسی نمایش بازی نمیکنه یا برای نمایش بازی کردن در این جمع دوستانه حضور نداره...
ضمن اینکه در ابتدای اعلان این برنامه آیا دوستانی که برای اولین بار قصد شرکت در این برنامه رو داشتند آیا می‌دونستند که گروه قراره اونجا چه برنامه‌ایی داشته باشه؟ منظورم اینه که هر فرد فارغ از ذهنیت جزییات برنامه قصد حضور در این برنامه رو داشته، چون اصلا چیزی هم از جزییات اعلام نشده بوده... بنابراین نه دوستان قصد حضور در یک نمایش خیریه رو داشتند و نه گروه چنین ادعایی رو داشته یا داره...
دوستانی که بنده میشناسم زلال‌تر از این حرف‌ها هستند... :25:

درود :54:

:7: :7: :39: فکر کنم اشتباهی شده ها ، بد برداشت کردید کلا ! !:106:

دوستان عزیز
به نظرم ملاقات با آسمانی‌ها نظم و ترتیب خاصی نمی‌خواد، حتما که نباید برنامه‌ایی باشه تا ما به یاد اون‌ها باشیم...
چه بسیارند خانواده‌ها و موسسات و مراکزی که در نزدیکی ما هستند و ما غافلیم...
اگر دوستان مایل هستند بطور منظم کمک یا بازدیدی رو داشته باشند لطفا سایر مراکز و موسسات رو هم در نظر داشته باشند. همه اون‌ها هم شماره تلفن و حساب بانکی برای ما گذاشتن تا...

اگر قصد حمایت مداوم بچه‌های آسمان رو دارید، غیر مستقیم هم می‌تونید اقدام کنید:
و...
کارهایی که خیلی از دوستان انجام میدن بدون اینکه حتی دیده بشن... :77:

:41: :41: :41: :41: :41: :41: :41::113: :113::113:
آفرین به همه ی دوستانی که کار خیرشون دیده نمی شه !

afsari_k
22-08-2010, 05:03 AM
سلام به همه دوستای نیکوکارم
خدا قوت:1:
زهره جان واقعا دستت درد نکنه:41: خیلی دلم می خواست کاری از دستم بر میومد:46:

خوش به حالتون که تونستید آسمونیها رو خوشحال کنید

بچه ها، ممنون از محبتهای همگی، ولی واقعیت اینه که باید تشکر کرد اول از پروردگار که همه آنوبانینی ها رو همدل کرد تا به آسمون بی انتهاش نزدیکتر بشن و دوم از آقا مهدی و پروانه جون که خالق و حافظ آنوبانینی هستن و از این برنامه ها شدیداً حمایت می کنن
و سوم از زهره پیگیر و پرتلاش و چهارم از همه دوستان پیدا و پنهان که بدون همراهیشون اصلا این کار شدنی نیست. درسته زهره جونم؟:5:

متشکرم که به یاد من هستید، خیلی خیلی سپاسگزارم و شرمنده همگی:9:
آقا افشین پستتون ، خیلی متن قشنگی بود و من رو به فکر فرو برد
پروانه جون و زهره عزیز، سولماز جان، عاطفه گلم، آقا مجید، جناب دلپاک (که ظاهرا فقط پایه برنامه های نیکوکاری هستید) آقا میثم و همه دوستای عزیزم ، یه دنیا مهر تقدیم دلهای مهربونتون

سهیلا جون چقدر خوبه که آسمونیها اینهمه مامان بابا پیدا کردن:1: من هیچوقت تنهایی نتونستم این احساس رو براشون ایجاد کنم.:2: آنوبانینی همیشه حماسه آفرینه:1:

اگه زحمتی نیست یه عکسی هم برای ما بزارید
راستی آقا مهدی من اصلا هیچ عکسی نمی تونم اینجا ببینم! دسترسی به سایت انجمن هم از اینجا ایراد داره. شما می دونید چرا؟ البته من اساسا با این سایت جدید بلد نیستم کار کنم:2:

سلامت و تندرست باشید

Mehdi
22-08-2010, 11:26 AM
...
دوم از آقا مهدی و پروانه جون که خالق و حافظ آنوبانینی هستن و از این برنامه ها شدیداً حمایت می کنن
...

ممنون از محبتتون کرشمه خانم
انجام وظیفه بوده. :9:

راستی آقا مهدی من اصلا هیچ عکسی نمی تونم اینجا ببینم! دسترسی به سایت انجمن هم از اینجا ایراد داره. شما می دونید چرا؟ البته من اساسا با این سایت جدید بلد نیستم کار کنم:2:

ممکنه بیشتر توضیح بدید؟
هیچ عکسی از سایت ما نمی تونید ببینید یا هیچ عکسی از هیچ سایتی؟
دسترسی به سایت چجوری ایراد داره؟ پیام خطایی میده؟ اگر بله ممنون میشم پیام خطا را برام بفرستید.

Solmaz
22-08-2010, 12:38 PM

کرشمه جان ممنون از این همه لطف. ما هر کاری برای اون ستاره ها کردیم، کمه!
در مورد عکس هم باید بگم که این دفعه واقعا اجازه عکاسی بهمون ندادن! :2:
ایشالا روزی باشه که باز در کنار تو بریم پیش آسمانیها. :63:

Parvaneh
22-08-2010, 02:16 PM
راستی یادم رفت از آرمین که در شناسایی رستوران کمک کرد تشکر کنم.

Aramin
22-08-2010, 02:40 PM
راستی یادم رفت از آرمین که در شناسایی رستوران کمک کرد تشکر کنم.

قرار نشد دیگه تابلو کنید پروانه خانوم.....:9::9::9:
من که کاری نکردم همش زحمات شما و زهره بود....

Zohreh
22-08-2010, 07:25 PM
سلام به همه دوستای نیکوکارم
خدا قوت:1:
زهره جان واقعا دستت درد نکنه:41: خیلی دلم می خواست کاری از دستم بر میومد:46:

خوش به حالتون که تونستید آسمونیها رو خوشحال کنید

بچه ها، ممنون از محبتهای همگی، ولی واقعیت اینه که باید تشکر کرد اول از پروردگار که همه آنوبانینی ها رو همدل کرد تا به آسمون بی انتهاش نزدیکتر بشن و دوم از آقا مهدی و پروانه جون که خالق و حافظ آنوبانینی هستن و از این برنامه ها شدیداً حمایت می کنن
و سوم از زهره پیگیر و پرتلاش و چهارم از همه دوستان پیدا و پنهان که بدون همراهیشون اصلا این کار شدنی نیست. درسته زهره جونم؟:5:

متشکرم که به یاد من هستید، خیلی خیلی سپاسگزارم و شرمنده همگی:9:
آقا افشین پستتون ، خیلی متن قشنگی بود و من رو به فکر فرو برد
پروانه جون و زهره عزیز، سولماز جان، عاطفه گلم، آقا مجید، جناب دلپاک (که ظاهرا فقط پایه برنامه های نیکوکاری هستید) آقا میثم و همه دوستای عزیزم ، یه دنیا مهر تقدیم دلهای مهربونتون

سهیلا جون چقدر خوبه که آسمونیها اینهمه مامان بابا پیدا کردن:1: من هیچوقت تنهایی نتونستم این احساس رو براشون ایجاد کنم.:2: آنوبانینی همیشه حماسه آفرینه:1:

سلامت و تندرست باشید
سلام کرشمه جان
دلم برات یه عالمه تنگ شده
مرسی عزیز ازهمه کمک و راهنمایهایت:41::53:
جات خیلی خالی بود ولی اینو میدونم که دلت اونجا بود:8:
این هم یک سبد گل رز از طرف همه بچه های آسمانی:53::53::53::53::53::53::53::53:
تقدیم تو کرشمه عزیز