PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دومين بازديد از مركز معلولين بچه‌هاى آسمان (20 خرداد 1389)

afsari_k
06-06-2010, 10:56 AM
با سلام و احترام

برنامه دوم بازدید از مرکز معلولين بچه‌های آسمان(2) – خرداد 1389

پس از اجرای برنامه اول بازدید از مرکز شبانه روزی نگهداری از معلولین ذهنی و جسمی پسر بچه های آسمان(2)، بار دیگر با پیگیریها و همراهی دوستان نیکوکار و همدل آنوبانینی، به مناسبت گرامیداشت روز مادر ، تجدید دیداری با آسمانیهای این مرکز خواهیم داشت.
معلولینی که حدود 70 درصد آنها بی سرپرست می باشند؛ مددکاران و پرستاران این مرکز را مادران خود خطاب می کنند، لذا به این بهانه، تقدیری از ایثار این زنان بهشتی نیز خواهیم داشت.
به همین منظور و برای سپاس از نعمت سلامتی که پروردگار به ما بخشیده، در مورخ ذیل با هم همراه شویم و با طنین موسیقی و شادی (که برای این عزیزان تدارک دیده شده)، هدیه های نقدیمان را به مرکز اهدا نماییم.

زمــــان: پنج شنبه 20/03/1389

برنامـه: بازدید از مرکز بچه های آسمان(2) به همراه اهداء برخی مایحتاج معلولین و کمکهای نقدی نیکوکاران
و جشن گرامیداشت مادر با اجرای موسیقی برای آسمانیها
وسیله نقلیه: خودروی شخصی

محل ملاقات1: اتوبان شهید بابایی، جاده لشگرک به سمت لواسان، بعد از پل (نرسیده به مجموعه طلائیه) - ساعت 9:15 صبح

You can see links before reply

براى اطلاعات بيشتر از لينك زير استفاده كنيد:

محل ملاقات2: رودبار قصران، بعد از دوراهی اوشان، نرسیده به فشم، بعد از اورژانس، مرکز معلولین ذهنی و جسمی بچه های آسمان(2)- ساعت 10 صبح
شماره تماس مرکز:26520981-26521078-26520775

تجهیزات ضروری: دل (ممکن است دیدن صحنه های رنج کشیدن معلولین برای دوستان دشوار باشد)

خواهشمند است عزیزانی که مایل به همراهی و یا هر نوع مساعدت در این بازدید هستند، حداکثر تا سه شنبه مورخ 18 خرداد، آمادگی خود را اعلام فرمایند.
دوستانی که وسیله نقلیه در اختیار ندارند و مایل هستند در برنامه شرکت کنند، لطفا با ارسال پست و یا پیغام خصوصی عنوان فرمایند تا هماهنگی لازم انجام شود.

نحوه اهدای کمکهای نقدی نیکوکاران:
خواهشمند است کمکهای نقدی خود را به میزان دلخواه، به شماره حساب ذیل واریز فرمایید

شماره حساب :----- 0003732511341 نزد بانك تجارت ------ نوع حساب: عابر بانک
شماره كارت :------ 6273531060020041 كارت بانك تجارت-----
هر دو به نام : مجید فاردار

مهلت دریافت کمکهای نقدی: چهارشنبه 19/03/1389 تا ساعت 12 ظهر

دوستان اگر ميخواين كمك‌هاى غيرنقدى براى بچه‌هاى آسمان داشته باشيد مى‌تونين اقلام مورد نياز زير رو كه از خود موسسه استعلام شده در نظر بگيريد:

1- انواع مواد غذايى:
برنج، لوبيا چيتى، سويا، روغن مايع، مربا، عسل، كشمش، رب گوجه‌فرنگى، چاى، قند، شكر، گوشت گوسفند، تخم مرغ، پنير، كره، خرما، نبات، كمپوت، سن ايچ، ليمو عمانى، حبوبات، بيسكويت و كيك بسته بندی شده با مارکهای شناخته شده مثل شیرین عسل

2- وسايل بهداشتى:
پوشك كامل بزرگ به سايز 25 كيلو و 40 كيلو، دستكش يكبار مصرف، دستكش آشپزخانه، دستمال كاغذى، ماسك، كيسه زباله در ابعاد مختلف

3- انواع مواد ضد عفونى كننده:
ساولن، دتول، وايتكس، افروز، مايع ضد عفونى كننده دست

4- ساير موارد:
ليوان و قاشق يكبار مصرف، كيسه زباله فله، دستكش آشپزخانه، حشره كش، خوشبو كننده هوا

لطفا هر كدوم از موارد رو كه امكان تهيه يا دسترسى داشتيد براى هديه به بچه‌هاى آسمان آماده كنيد تا بصورت كلى به بچه‌هاى آسمان هديه كنيم
سپاس

فرزاد
06-06-2010, 11:58 AM
دست مریزاد، همراهى شما دوستان محترم، هميشه باعث دلگرمى خواهد بود.
براستي كه شما از جنس روياهايتان هستيد %%- @};- :ymhug:

Aramin
06-06-2010, 01:10 PM
اگر اجازه بدید منم به عنوان عضوی کوچک در این برنامه بزرگ شرکت کنم....

afsari_k
06-06-2010, 01:13 PM
@};-

با تشکر ویژه از آقا مهدی و پروانه عزیز برای راهنماییها ، حمایتها و مساعدتشون

و سپاس از آقا مجید و سایر دوستان پیدا و پنهان بابت کمکهاشون

^:)^ ^:)^ ^:)^

Parvaneh
06-06-2010, 01:19 PM
دست مریزاد، همراهى شما دوستان محترم، هميشه باعث دلگرمى خواهد بود.
براستي كه شما از جنس روياهايتان هستيد @};- :ymhug:
:ymapplause:
همدلی از هم زبانی خوش تر است...
سپاس از کرشمه عزیز و همه دوستانی که رویاهایشان را دنبال می کنند @};-

Solmaz
07-06-2010, 12:25 AM
برگزاری یک همچین برنامه خدا پسندانه ای جای ستایش دارد. O:-) به نظر من شرکت در چنین برنامه ای لیاقت و سعادت می خواهد. اگر لایق و سعادتمند باشم، در خدمت خواهم بود. :)

atoosa
07-06-2010, 02:53 AM
سلام
من هم حتما ميايم
مي توانيم با بچه ها بازي كنيم يا برايشان قصه بخوانيم
لازم هستكه وسيله خاصي با خودمان بياوريم
متشكرم از اجراي اين برنامه

afsari_k
07-06-2010, 09:58 AM
سلام
من هم حتما ميايم

تشکر از شما که همراه میشید @};-

همونطور که می دونید ، بچه های آسمان به محبت و همصحبتی نیاز دارند... اون تعدادی که درک واضحی از محیط اطرافشون دارند عموما دوست دارند با افرادی که از بیرون میان حرف بزنن
در این رابطه از دوستان (که در بازدید قبلی بیشتر به بچه ها نزدیک شدن) مثل آقا فرزاد ، آقا آراز ، سهیلای عزیزم و... تقاضا می کنم اگه راهنمایی به ذهنشون می رسه عنوان بفرمایند.

نیاز به آوردن وسیله خاصی نیست ولی اگر دوست داشتید ، می تونید در خریدن لوازم و مایحتاج بچه ها مانند پوشک ، بیسکویت ، آب میوه و... مشارکت کنید. این موارد فردا اعلام میشه :)

Soheila
07-06-2010, 09:47 PM
سلام
من هم حتما ميايم

نیاز به آوردن وسیله خاصی نیست ولی اگر دوست داشتید ، می تونید در خریدن لوازم و مایحتاج بچه ها مانند پوشک ، بیسکویت ، آب میوه و... مشارکت کنید. این موارد فردا اعلام میشه :)

دوستان، بهتره قبل از بازدید از این مرکز، پیش زمینه ذهنی نسبی از وضعیت این بچه ها داشته باشیم،مرکز نگهداری بچه های آسمان در واقع خانه کودکان و بزرگسالانی هست که از لحاظ ذهنی و جسمی دچار مشکلات و معلوایت هایی هستند، طبق گفته پزشک این مرکز،بچه هایی با این شرایط بیش از هر چیز مادی نیاز به محبت و ارتباط عاطفی دارند، فقط 3 یا 4 نفر از این بچه ها ضریب هوشی بین 60 تا 80 را دارند، پس با در نظر گرفتن این مسئله روابط و برخوردها رو مدیریت کنیم. @};-

Aramin
07-06-2010, 10:29 PM
سلام
من هم حتما ميايم

دوستان، بهتره قبل از بازدید از این مرکز، پیش زمینه ذهنی نسبی از وضعیت این بچه ها داشته باشیم،مرکز نگهداری بچه های آسمان در واقع خانه کودکان و بزرگسالانی هست که از لحاظ ذهنی و جسمی دچار مشکلات و معلوایت هایی هستند، طبق گفته پزشک این مرکز،بچه هایی با این شرایط بیش از هر چیز مادی نیاز به محبت و ارتباط عاطفی دارند، فقط 3 یا 4 نفر از این بچه ها ضریب هوشی بین 60 تا 80 را دارند، پس با در نظر گرفتن این مسئله روابط و برخوردها رو مدیریت کنیم. @};-

با تشکر از راهنماییتون...
راستش من برای بار اولم هست که دارم ی همچین جایی می رم و
با توضیحات شما و دوستان امادگی ذهنی پیدا کردم...
ولی هنوز نمی دونم اونجا باید چیکار کنم؟؟؟
خوشحال میشم دوستانی که قبلا رفتند تجاربشون رو بگند...

Solmaz
07-06-2010, 10:59 PM

راست میگن. منم بار اولم هست و همچنان نگران چگونگی برقراری ارتباط با بچه ها هستم! می ترسم خدایی ناکرده شرمنده اونا بشم! :-s

Azin
07-06-2010, 11:45 PM

راست میگن. منم بار اولم هست و همچنان نگران چگونگی برقراری ارتباط با بچه ها هستم! می ترسم خدایی ناکرده شرمنده اونا بشم! :-s

آرمین جان! سولماز خانم گل! ارتباط با این معصوم های به زمین هبوط کرده هیچ آمادگی قبلی نمی خواد و دل نگرانی نداره... همین که بیاین فرشته ها همراهیتون می کنن و راهشو نشون میدن O:-) ...خوشحالم که آنوبانینی فقط به تور و تفریح محدود نیست. دست مریزاد به دست اندرکاران این برنامه ^:)^ .ان شاء الله خدا توفیق بده منم میام .فقط میشه با ماشین شخصی اومد تا محل قرار شماره1 ؟ اونجا جا پارک داره؟

فرزاد
08-06-2010, 01:20 AM
در پاسخ به دوستانیکه بیان داشتن که بار اول شون هست، همونطور کرشمه خانم گفتن تنها چیزی که نیاز دل فقط کافی همدل بشین نه نیاز به دلسوزی ما دارند نه ترحم، بدل اینکه اصلا نمیدونن این واژه ها چه هست، لبخند، کلام شاد، نوازش اینها تمام چیزهایی که اونجا نیاز. کاری به این نداشته باشین که کی هستند از کجا امدن چرا اینگونه هستند فقط باید بتونيم خنده هامون رو با اونها قسمت كنيم ;;) :ymhug:
"افراد معلول مانند ساير افراد جامعه خواهان احترام متقابل هستند .اين كمترين چيز است كه طلب مي كنند.و با آنها طوري رفتار كنيد كه انتظار داريد با شما رفتار كنند. اگر چه افراد معلول با توجه به نوع و شدت معلوليت با مشكلات و محدوديت هايي مواجه هستند ولي اين بدان معنا نيست كه با آنان بدور از احترام و با ديد ترحم و دلسوزي برخورد گردد. يكي از عوامل موثر در زندگي فردي و اجتماعي هر كس تأمين نيازهاي اوست . انسان به جز نيازهاي اوليه خود (لباس، غذا، خواب، مسكن و …) نيازهاي ديگري هم دارد كه نقش مهمي در زندگي او ايفا مي نمايد (نياز به محبت كردن، محبت ديدن، مصاحبت با ديگران و …) بديهي است تأمين اين نيازها منجر به تأمين بهداشت رواني افراد خواهد شد
در رابطه با معلوليت به توصيه هاي ذيل توجه داشته باشيد:
• به خاطر داشته باشيد كه هيچگاه به عدم توانا يي افراد توجه نكنيد.
• افراد معلول مانند ساير افراد جامعه خواهان احترام متقابل هستند ، بايد دقت داشت كه با آنها برخورد مناسب شود.
• با وقار ، متواضع و با احترام باشيد و با ديگران طوري رفتار كنيد كه انتظار داريد با شما رفتار كنند.
• در هنگام برخورد با افراد معلول در كنار ناتوانايي به توانمندي آنها هم توجه داشته باشيد.
• در لحظه بر خورد با ا فراد معلول با آنان به صورت واضح، شفاف و ساده صحبت كنيد. از ادا كردن جملات به صورت دست و پا شكسته و نا مفهوم اجتناب ورزيد.
• از طريق ظاهر افراد معلول در مورد توانايي يا ناتواني آنان قضاوت عجولانه نكنيد، به خاطر داشته باشيد برخي از ناتواني ها در ظاهر افراد مشخص نبوده و امكان دارد شما نتوانيد تصميمات درستي را اتخاذ كنيد.
• بدون اجازه و هماهنگي لازم از وسايل كمك توانبخشي افراد معلول (صندلي چرخدار ، عصا و…)
استفاده نكنيد و يا آن را جا به جا ننماييد.
• در هنگام مواجه شدن با افراد معلول بدون توجه به سن و جنسيت آنان رفتاري معقول و مناسب داشته
باشيد.
• افراد عادي جامعه هنگام مواجه شدن با يكديگر و بروز احساسات مثبت ، با يكديگر دست مي د هند. در هنگام برخورد با افراد معلول به دليل وجود برخي از محدوديت ه ا در دست دادن به آنها عجله نكنيد و
اجازه دهيد اول آنها در اين امر پيش قدم گردند. بدون دادن دست، با نشان دادن چهره بشاش و
خندان هم مي توان در برقراري ارتباط سازنده و دوستانه موفق بود.
• هيچگاه در مورد چگونگي بروز معلوليت از افراد معلول سؤال نكنيد . چنانچه ضرور تي در آن احساس مي كنيد بهتر است ابتدا شرايط مناسبي را آماده كنيد تا فرد معلول با رغبت به سؤالا ت شما پاسخ
دهد.
• در هنگام مصاحبت با افراد معلول از گفتن كلمات منفي و تحريك آميز اجتناب ورزيد مثلا در هنگام روبرو شدن ب ا فردي كه ام اس دارد ، به جاي گفتن كلماتي مانند ام اسي است و … به صورت شفاف بگوييد كه اين شخص بيماري ام اس دارد.
• به ياد داشته باشيد كه معلوليت به معني از كار افتادگي و منزوي شدن نيست ، بسياري از افراد معلول در بسياري زمينه ها توانمند بوده و مي توانند در صورت مناسب بودن شرايط به طور مستقل زندگي كنند.
• در هنگام مكالمه با افراد معلول ب ه ويژه افراد با محدوديت ه اي گف تاري بايد زمان بيشتري جهت پاسخ گويي در اختيار آنان قرار داشته باشد.
• معلوليت و ناتواني هميشه خود را به صورت واضح نشان نمي دهد ، افرادي كه داراي بيماريها يي مانند
ديابت، صرع، انواع سرطان ها ، نارسايي كليوي، بيماريهاي عروقي و … هستند نيز ب ه نوعي با ناتواني روبرو مي باشند ، لذ ا لازم است در هنگام برخورد با آنان نيز رفتاري مناسب داشت.
• معلولين در برخي موارد به دليل عوارض ناش ي از معلوليت از قبيل داشتن درد ، استفاده از داروها، عوارض جانبي داروها و … به نوعي بي قراري ، خواب آلودگي ، اختلال در قدرت تفكر و تكلم و … مواجه مي گردند كه ضرورت دارد شرايط آنان را درك كرده و برخوردي مناسب با آنها داشته باشيم.
• فراموش نكنيد اكثريت افراد معلول اين توانايي را دارند كه به طور مستقل زندگي كنند، اغلب اين
افراد، از كار افتاده و بيمار نيستند."
اینها چند نکته اموزشی بود برگرفته از کتاب "چگونگی تعامل با افراد معلول" چنانچه تمایل داشتید بیشتر بدانید میتوانید از لینک انتهای این پست خود کتاب را دانلود نمایید :)

راستی یه توصیه برای دوستانیکه قصد امدن دارند بهتر اطلاعات عمومی شون رو تقویت کنن که اونجا کم نیارن بخصوص در زمینه پایتخت کشورهای جهان و زبان انگیسی :D
مقداد جان این دفعه ببینتت خفتت کرده ها!! :p باید شام رو بدی گفته باشم تازه عکس هاش رو هم میخوادعمو مقداد :)) O:-)
[attachment=0:balwnvgr]Entry.jpg[/attachment:balwnvgr]

afsari_k
08-06-2010, 01:51 AM
تشکر از سهیلای عزیز ، آقای دکتر آذین و آقا فرزاد بابت راهنمایی هاشون

همونطور که دوستان اشاره کردن ، جای نگرانی نیست :) ... فقط باید با دل بیاید و توکل

بچه های آسمان میزبانان بی ادعایی هستن... هیچ چیز به اندازه حضورتون خوشحالشون نمی کنه ... حتی اگه حس کنن که معذب هستید از دور براتون دست تکون میدن
پرسنل بسیار مهربونی هم حضور دارن که با صحبتهاشون راهنماییمون می کنن. به خصوص خانم اصلانی مدیریت مرکز که وقتی خبر برنامه دوم آنوبانینی رو شنید به حدی خوشحال شد که با وجود امکانات محدود مرکز ، در تدارک فراهم کردن پذیرایی مناسب از ماست

مطمئناً با برنامه ای که آقا مقداد اینبار تدارک دیدن و طنین موسیقی ، فضا خیلی تلطیف میشه

پروردگار ، فرشته ها و دوستان با تجربه در کنارمون هستن و کاملا مواظب هممون :)

دفعه قبل با هم لبخند زدیم، با بچه های آسمان هم صحبت شدیم و برای داستانها و حرفهاشون سراپا گوش شدیم ، به حکمت پروردگار عمیقتر فکر کردیم و شاید کمی اشک ریختیم و غمی ما رو در بر گرفت ولی در نهایت وقتی اونها رو از حضورمون شاد دیدیم ، احساس رضایت وجودمون رو پر کرد

یه تجربه متفاوتیه به خصوص به صورت گروهی و اون هم از نوع آنوبانینی و با دست پر %%-
اگر پستهای برنامه اول رو مرور کنید ، اطلاعات ارزنده ای پیدا می کنید @};-

afsari_k
08-06-2010, 02:04 AM
دوستان
فقط در محل ملاقات دوم ، یعنی محدوده مرکز، امکان پارک خودرو هست

و چون وسیله نقلیه صرفاً خودروهای شخصی هست، خواهشمندم دوستانی که وسیله شخصی دارن مساعدت کنن تا سایر دوستان هم همراه بشن

از محل ملاقات اول حرکت دسته جمعی شروع میشه تا دوستانی که با منطقه آشنایی کافی ندارن راه رو گم نکنن

مجددا تقاضا می کنم دوستانی که وسیله ندارن در پست یا پیغام خصوصی عنوان فرمایند تا هماهنگی لازم انجام بشه
با تشکر @};-

فرزاد
08-06-2010, 02:12 AM
یک خاطره از بازدید قبلی یکی از دوستان با نام متبرک مقداد :x

یكيشون من رو باباى خودش كرد.
يكى ديگه ازم فيلم كارتون و mp3 خواست...
يه نفر انگليسى بلد بود و پايتخت كشورهايى كه اسمش رو هم كمتر شنيده بوديم مى‌دونست.
همشون هم عاشق دوربين بودن!
يكى گفت كه ميخواد بياد خونه ما و پيشم بمونه
معاشرت با اون‌ها از بسيارى از آدماى اين جنگل آسفالت، صادقانه‌تر و دوست داشتنى‌تر بود.
يكى ازم ماهى قرمز شب عيد مى‌خواست...
يكى دايم حالمو مى‌پرسيد و كلى تحويل مى‌گرفت.
بعضى‌ها هم با چنان ذوقى دست تكون ميدادن كه انگار صميمى‌ترين دوستشون رو ديدن!
...
يك نفر هم كه چشماش چراغى نداشت، وقتى فهميد كسى براى تبريك سال نو كنارش اومده، لبخندى تحويلم داد كه هنوز هم از شادى تو پوستم نمى‌گنجم!
...

یکی هم دست من رو محکم گرفته بود و پای تک تک تخت ها برد و همه رو بهم معرفی کرد نه یکبار و یک دور بلکه سه دور اینکار رو تکرار کرد ;)
یه نکته کمی تا قسمتی خنده دار و شیطنت امیز :x :ymblushing: هم داشت که دوستان اگر خواستن براشون بگم همونجا با معرفی طرف شرح ماوقع رو بدم :D :p :ymblushing:

Solmaz
08-06-2010, 08:45 AM
من که حتما میام، با این اوصاف علاقه ام داره لحظه به لحظه برای دیدارشون بیشتر میشه.
و اما نوبتی هم باشه نوبت کروکی و نقشه ماهواره ای و ... که از برادر مقداد خواهش می کنم مرا در این مورد یاری فرمایند. :D

Fariba
08-06-2010, 09:39 AM
درود بر دوستان همدل و همراه

منم خيلي دوست داشتم بيام اما متاسفانه پنج شنبه از صبح تا عصر كلاس دارم و چون هفته پيش هم نرفتم اين هفته هيچ عذري رو نمي پذيرن به ويژه اين كه جلسه آخر ترم هستش.
لطفا دوستاني كه مي رن جاي من رو هم خالي كنن و از طرف من هم اون فرشته هاي معصوم روي زمين رو مهمون دست ها و نگاه ها و حرف هاي گرم و مهربون و دوستانه اي كنن كه بوي هم دردي و نوع دوستي مي ده @};- @};- @};-
اميدوارم بتونم برنامه هاي بعدي رو بيام.
اجركم عندا...

Solmaz
08-06-2010, 09:43 AM
درود بر دوستان همدل و همراه

منم خيلي دوست داشتم بيام اما متاسفانه پنج شنبه از صبح تا عصر كلاس دارم و چون هفته پيش هم نرفتم اين هفته هيچ عذري رو نمي پذيرن به ويژه اين كه جلسه آخر ترم هستش.
لطفا دوستاني كه مي رن جاي من رو هم خالي كنن و از طرف من هم اون فرشته هاي معصوم روي زمين رو مهمون دست ها و نگاه ها و حرف هاي گرم و مهربون و دوستانه اي كنن كه بوي هم دردي و نوع دوستي مي ده @};- @};- @};-
اميدوارم بتونم برنامه هاي بعدي رو بيام.
اجركم عندا...

فریبا جونم مهم نیته و چون تو نیتشو داشتی پس انگار که اومدی. ;)

Fariba
08-06-2010, 10:33 AM
نظر لطفته سولماز جان
به اميد ديدار :ymhug: @};-

Nazila
08-06-2010, 10:46 AM
سلام
خوشحالم که آنوبانینی خوشحالی و شادیها شو با بقیه هم قسمت می کنه :x :x
خوشحال میشم که سهم کوچیکی تو این شادی آفرینی داشته باشم :) :)

Parvaneh
08-06-2010, 10:51 AM
یکی از انسان های بزرگ اون مرکز، پزشک مجموعه بود که با روحیه و انرژی فوق العاده (اون زمان حتی با دست شکسته) به بچه های مرکز خدمت رسانی می کرد.
با افراد بازدید کننده هم با رویی گشاده و باز ،بچه ها رو معرفی می ردند اسمشون، خصوصیاتشون، اینکه هر کسی از چی خوشش می آد...
دوستان جدید می تونید اونجا از ایشون (اگر هنوز باشند) در برخوردها (حتی تک تک بچه ها) کمک بگیرید.

Behzad
08-06-2010, 11:09 AM
خيلی خوشم اومد. انشالا اگر بشه خوبه كه هر ماه يك بار اين چنين برنامه هايی برگزار بشه. من حدود 1 سال پيش با چندتا از هم دانشكده ايهام به مركز سالمندان صادقيه در اصفهان رفتم. اصلاً همين طوری كه ميديدمشون از چشماشون پيدا بود يه روزی هر كدومشون كسی بودن برا خودشون ولی حالا ناتوان افتادن رو تخت. بعد ناراحت از اين بودم كه خودمونم همين طوری ميشيم. خلاصه خيلی خوبه كه به بچه های يتيم، سرطانیا، ناتوانا و سالمندا را هر از چندگاهی سر زد.

afsari_k
08-06-2010, 11:26 AM
ممنون از حمایت دوستان

پروانه جان تشکر از راهنماییتون
به منظور راهنمایی دوستانی که برای بار اول با بچه های آسمان ملاقات می کنن، هر نکته ای که به نظرتون می رسه بفرمایید
مثل پیدا کردن آمادگی روحی در ابتدای برنامه

ضمناً در این برنامه از دوستان عکاس و هنرمند آنوبانینی هم مساعدت می طلبیم :)
و مشتاق دیدار شما و دوربینهایتان هستیم :ymhug: تا پس از کسب مجوز از سازمان، لحظات زیبا رو ، با نگاه توانمند شما ثبت کنیم

zoghipour
08-06-2010, 02:48 PM
سلام بچه ها خوبین؟
من به تازگی به گروه مهربون شما پیوستم و خیلی خوشحال می شوم که لیاقت این گردش رو داشته باشم.
من دل این سفر رو دارم چون هرماه با یکی مثل این بچه ها برخورد دارم اون کسی نیست بجز علی محمد عزیزم که پدرم سرپرستیش رو گرفته تا بگه اینا با بچه های دیگه فرقی ندارن فقط اینا به خدا بیشتر نزدیکترن
اگه میشه به منم بگید چیکار باید بکنم باهاتون بیام.
مرسی امین هستم از تهران 23 ساله.

راستی میشه من اونجا یه کیک بگیرم می خواهم شمع تولدم رو با بچه های آسمون ها فوت کنم؟؟؟ @};- **==

Delpak
08-06-2010, 03:17 PM
با سلام به همگی
خیلی دوست دارم این برنامه رو بیام
فقط 1 سوال از خانم افسری: با توجه به زمان برنامه و برنامه کاری شدیدا منظم من ;) نمیتونم بگم حتما میرسم یا بموقع میرسم، اگه اعلام کنم که میام و نتونم بیام و یا دیر برسم تبعات خاصی داره یا نه؟
اگه عصر بود حتما میومدم، ولی بازم حداکثر سعیم رو میکنم که بیام
با تشکر از برنامه تون و روز مناسبش

ahmadi
08-06-2010, 03:37 PM
آفرين آفرين كرشمه خانم
احسنت به اين برنامه هاي خوب و با ارزش
حتما خيرشو تو همين دنيا ميبينيد.

دوستان آنوبانيني به خودتون افتخار كنيد..

Kosar
08-06-2010, 03:52 PM
سلام من هم دوست دارم بیام :ymhug:
اما تا 12 سرکار هستم :(( میشه بعدش بیام؟ فکر کنم تا 1 اونجا باشم :ympray: :ympray: /:)

Mohamad
08-06-2010, 04:15 PM
دفعه اول با وجود اینکه خیلی تلاش کردم موفق نشدم همراه دوستان باشم ، ظاهرا این دفعه هم مثل دفعه قبله :( ، به هر صورت خوش به سعادت دوستانی که حضور پیدا می کنند. قدر خودتونو بدونید :)

رضا پوربحرینی
08-06-2010, 04:46 PM
ای کاش من هم می تونستم توی این ضیافت دوستی و همدلی همراهتون باشم...
واقعا این عزیزان ؛ نهایت معصومیت هستند...
روز هشتم...
روزی است که خدا این فرشتگان را آفرید...

afsari_k
08-06-2010, 10:11 PM
سلام بچه ها خوبین؟
من به تازگی به گروه مهربون شما پیوستم و خیلی خوشحال می شوم که لیاقت این گردش رو داشته باشم.
من دل این سفر رو دارم چون هرماه با یکی مثل این بچه ها برخورد دارم اون کسی نیست بجز علی محمد عزیزم که پدرم سرپرستیش رو گرفته تا بگه اینا با بچه های دیگه فرقی ندارن فقط اینا به خدا بیشتر نزدیکترن
اگه میشه به منم بگید چیکار باید بکنم باهاتون بیام.
مرسی امین هستم از تهران 23 ساله.

راستی میشه من اونجا یه کیک بگیرم می خواهم شمع تولدم رو با بچه های آسمون ها فوت کنم؟؟؟ @};- **==
خوش آمدید
تشکر از حمایتتون

بچه های آسمان چشم به راه هممون هستن. آدرس مرکز ، محلهای ملاقات و شماره حساب در صفحه اول قابل دسترسی هست
تولدتتون مبارک :) ... برای کیک باید عرض کنم که بچه های آسمان از لحاظ تغذیه محدودیتهایی دارن و لذا کیک نمی تونن بخورن و ما صرفا بیسکویتها و کیکهای بسته بندی خاصی رو برای بردن، اجازه داریم. برای گرامیداشت تولد جنابعالی می تونیم تدارک یکی از مواردی که مجاز هست رو ببینیم
سایر اطلاعات و هماهنگی با پیغام خصوصی به شما ارسال شده
تشکر از شما

با سلام به همگی
خیلی دوست دارم این برنامه رو بیام
فقط 1 سوال از خانم افسری: با توجه به زمان برنامه و برنامه کاری شدیدا منظم من ;) نمیتونم بگم حتما میرسم یا بموقع میرسم، اگه اعلام کنم که میام و نتونم بیام و یا دیر برسم تبعات خاصی داره یا نه؟
اگه عصر بود حتما میومدم، ولی بازم حداکثر سعیم رو میکنم که بیام
با تشکر از برنامه تون و روز مناسبش
سلام خسته نباشید
سپاس از توجهتون
برنامه احتمالا تا حدود ساعت 12:30 ادامه داره و به دلیل زمان ناهار بچه های آسمان، ظهر می بایست مرکز رو ترک کنیم
امیدواریم بتونیم در خدمتتون باشیم :ympray:
اگر برای پیدا کردن آدرس مشکلی داشتید ، حتماً تماس بگیرید. شماره مرکز هم در صفحه اول آپلود خواهد شد
سایر اطلاعات با پیغام خصوصی به شما ارسال شده. ضمنا حتما اطلاعات آتی رو در صفحه اول مطالعه فرمایید.
لطفا خبر قطعی حضورتون رو تا فردا ظهر اعلام بفرمایید تا هماهنگی لازم با مرکز انجام بشه
ممنون از حمایتتون و به امید دیدار :)

سلام من هم دوست دارم بیام :ymhug:
اما تا 12 سرکار هستم :(( میشه بعدش بیام؟ فکر کنم تا 1 اونجا باشم :ympray: :ympray: /:)
سلام کوثر خانم
مشتاق دیدارتون هستیم
برنامه در مرکز تا حدود ساعت 12:30 طول میکشه
امیدوارم بتونیم در خدمتتون باشیم :ymhug:

فریبای عزیز، آقا محمد، آقا بهزاد ، جناب احمدی و آقای پوربحرینی بابت همدلیتون سپاسگزارم ^:)^
برای بچه های آسمان دعا کنید. نیت خیرتون همراه ماست @};-

afsari_k
08-06-2010, 10:49 PM
دوستان اگر ميخواين كمك‌هاى غيرنقدى براى بچه‌هاى آسمان داشته باشيد مى‌تونين اقلام مورد نياز زير رو كه از خود موسسه استعلام شده در نظر بگيريد:

1- انواع مواد غذايى:
برنج، لوبيا چيتى، سويا، روغن مايع، مربا، عسل، كشمش، رب گوجه‌فرنگى، چاى، قند، شكر، گوشت گوسفند، تخم مرغ، پنير، كره، خرما، نبات، كمپوت، سن ايچ، ليمو عمانى، حبوبات، بيسكويت و كيك بسته بندی شده با مارکهای شناخته شده مثل شیرین عسل

2- وسايل بهداشتى:
پوشك كامل بزرگ به سايز 25 كيلو و 40 كيلو، دستكش يكبار مصرف، دستكش آشپزخانه، دستمال كاغذى، ماسك، كيسه زباله در ابعاد مختلف

3- انواع مواد ضد عفونى كننده:
ساولن، دتول، وايتكس، افروز، مايع ضد عفونى كننده دست

4- ساير موارد:
ليوان و قاشق يكبار مصرف، كيسه زباله فله، دستكش آشپزخانه، حشره كش، خوشبو كننده هوا

لطفا هر كدوم از موارد رو كه امكان تهيه يا دسترسى داشتيد براى هديه به بچه‌هاى آسمان آماده كنيد تا بصورت كلى به بچه‌هاى آسمان هديه كنيم.

fahimeh67
09-06-2010, 12:26 AM
سلام . منم برنامم جور شد میام. :D :x و از اون جایی که ارتباط با این بچه های دوست داشتنی جزیی از رشته منه منم همراهتون میام. \m/

afsari_k
09-06-2010, 12:30 AM
سلام . منم برنامم جور شد میام. :D :x و از اون جایی که ارتباط با این بچه های دوست داشتنی جزیی از رشته منه منم همراهتون میام. \m/

باعث افتخاره که در خدمتتون باشیم
ممنون از همراهیتون :ymhug:

omid
09-06-2010, 01:10 AM
^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^
@};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};-

Senator
09-06-2010, 11:00 AM
درود به همه دوستان
به اميد خدا، ما نيز همراه دوستان خواهيم بود.
با سپاس از بانيان برنامه %%-

Majid
09-06-2010, 02:43 PM
منم میام رفقاااااااااااااااااااااا ااااااااااااا
:D :D :D :D :D :D :D :D :D

afsari_k
09-06-2010, 03:35 PM
جناب رضایی و آقا مجید خوشحالیم از همراهیتون :)
آقا امید :ympray: :ympray: :ympray:

afsari_k
09-06-2010, 11:16 PM
دوستان و همراهان گرامی

- لطفاً کروکی محل ملاقات1 رو در صفحه اول مشاهده فرمایید.

- در صورتیکه برای پیدا کردن آدرس مشکلی داشتید لطفاً با بنده تماس بگیرید.

- شماره تماس مرکز و آدرسها را حتماً همراه داشته باشید. در صورت نیاز با خانم اصلانی ،مدیریت مرکز ، تماس حاصل فرمایید.

- ساعت برگشت حدود ساعت 15 ( 3بعد از ظهر) می باشد.

- پذیرایی قبل از ظهر و ناهار برای همراهان تدارک دیده شده است.

- لطفاً در صورت تمایل مقداری آب، چای ، خوراکی سبک و وسایل شخصی مورد نیاز خود را همراه داشته باشید. با توجه به وجود مغازه ها در محدوده، امکان تهیه مایحتاج عزیزان در کل مسیر وجود دارد.

- خواهشمند است در ساعتهای مقرر ، در مکانهای هماهنگ شده تشریف بیارید تا تاخیری در اجرای برنامه به وجود نیاید.

- از دوستانی که با خودروی شخصی تشریف میارن تقاضا دارم در رانندگی نهایت دقت و صبر را اعمال فرمایند. از همراهان نیز تقاضا می شود که در این مهم کوشش فرمایند.

با سپاس از توجه عزیزان همراه
به امید دیدار %%-

Majid
10-06-2010, 06:12 PM
یک تجربه عالی در کنار بچه هایی که بهشون محبت میکردی ولی بعد از چند دقیقه یادشون می رفت :(
حس هم دردی با بچه هایی که خیلی چیزها تو دلشونه ولی نمی تونن بروز بدن :ymsigh:
چقدر دلم براشون تنگ شده: محمد، عارف، عباس، رضا، علی و ................. :ymsigh: :ymsigh: :ymsigh: :(( :((
کرشمه خانوم ممنونم از هماهنگی که انجام دادین و کلی زحمت کشیدیدن، مخصوصا برای تدارک ناهار :ymparty: :ymapplause: :ymapplause:
واقعا ممنون @};- @};- @};-
و یه خسته نباشی به همه ی بچه ها بابت همراهی ما و کمک های نقدی و غیرنقدیتون. :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause:
خسته نباشین
دوستون دارم رفقاااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااا @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};-

وقتی داشتیم از حیاط اونجا میومدیم بیرون یه صدایی توجه منو به خودش جلب کرد:
مجییییییییییییییییییییییی یییییییییییییییید
برگشتم دیدم محمد، وقتی داشتم دست تکون می دادم بهش و میومدم بیرون با نگاهش بهم گفت بازم بیا اینجا، دل ما برای شما تنگ میشه :ymsigh:
کرشمه خانوم واقعا ممنون از اینکه این برنامه رو ردیف کردی ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^
واقعا ممنون @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};-
یه نکته که واقعا منو خوشحال کردن شکستن رکورد کمک نقدی بود نسبت به دفعه قبل
دوستان عزیز؛
چه اونایی که اومدن و چه اونایی که نیومدن
از همتون ممنون که به یک نحوی در این امر خیر شریک بودید
@};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};-

Azin
10-06-2010, 08:33 PM
کجا دانند حال ما سبکباران ساحل ها ؟....
این بود کلام ناگفته ده ها فرشته پر و بال شکسته.... خدا رو شکر که لحظاتی در این همهمه روزمرگی ، با معنویت مطلق هم آغوش بودیم.. ممنون کرشمه خانم @};- ..ممنون مجید @};- ..ممنون مقداد @};- ..و تشکر از همه بچه هایی که از خودشون و اسم و رسمشون گذشتن و شدن همبازی لحظه های اندک از تنهایی در آمدن این معصوم های مهجور مانده!
*راستی بابت ناهار بسیار ممنون! شرمنده کردین خانم افسری... %%-

Solmaz
10-06-2010, 09:28 PM
امروز بین بچه های آسمان حس آسمانی بهم دست داد و تنها دلیلش بچه های پاکی بودن که دنیایی کوچک ولی دلی بزرگ داشتن. بودن در کنار آنها باعث شد چند ساعتی از دغدغه های فکریم دور شوم و احساس سبکی کنم. #:-s
در بین آنها پسری بود به نام محمد که تمام دغدغه اش دستگاه پخش DVD ای بود که خراب شده بود و به همین دلیل نمیتونست شبها فیلمهای مورد علاقه اش رو ببیند درحالیکه ما بهترین نوع این دستگاه رو در خانه هایمان داریم ولی در ویترین تلویزیون خاک می خورد. تا آخرین لحظه می گفت برای من یک دستگاه پخش DVD بخرید. این نمونه کوچکی از نا شکریهای ماست! :ymsigh:
در اینجا جا داره از زحمتهای فراوان کرشمه خانوم، آقا مقداد، آقا مجید، آقا امید و دیگر دوستان مهربان در این برنامه تشکر کرده باشم @};-
امیدوارم این اتفاقات در آنوبانینی حداقل ماهی یکبار بیفتد. هم باعث می شود برای چند لحظه که شده به خود و زندگیمان عمیقتر فکر کنیم و هم دل آن فرشته های کوچک شاد می شود. :)

Soheila
10-06-2010, 10:50 PM
لحظه های تکراری، روزهای تکراری، آدم های عادی عادی، قراردادهای دست و پا گیر، شادی های زورکی، خنده های دروغین، .........
برای دیدن همه این ها کافیه تاموقع برگشتن از سر کارتون، وقتی سوار تاکسی هستین و پشت ترافیکید و هنوز منگ کارتون هستین، یه نگاهی به آدم های دور و برتون بندازین...
دنیای کی بیشتر قابل ترحم هست؟ دنیای عادی ما آدم های روزمره و یا دنیای کودکانه ومعصومانه آن ها؟
[attachment=3:208finsu]DSCF5791.jpg[/attachment:208finsu]
[attachment=2:208finsu]DSCF5806.jpg[/attachment:208finsu]
[attachment=1:208finsu]DSCF5814.jpg[/attachment:208finsu]
[attachment=0:208finsu]DSCF5875.jpg[/attachment:208finsu]
کرشمه جان، خیلی ممنونم ، نه فقط من، بلکه مطمئنم که تمام بچه های مرکز و تمامی دوستان همراهمون ازاین برنامه حس خوبی دارند و این حس رو مدیون همت شما هستند،باز هم ممنون.
از حضور تمامی دوستان عزیزی که خالق لحظات شاد و پر از احساسی بودند، سپاسگزارم. @};-

afsari_k
10-06-2010, 11:10 PM
بیا تا برایت بگویم چه اندازه تنهایی من بزرگ است
و تنهایی من شبیخون حجم ترا پیش بینی نمی کرد
و خاصیت عشق این است

[attachment=0:1idrcb2r]005.jpg[/attachment:1idrcb2r]

%%- با سپاس از حضور دوستان مشتاق ، عاشق و صبور
29 نفر از دوستان دور و نزدیک همراه شدن و با جمع آوری کمکهای نقدی و غیر نقدی همه دوستان حاضر و غایب، لحظات به یاد موندنی رو برای بچه های آسمان رقم زدن
%%- از حمایتهای عزیزان حاضر و غایب نهایت سپاسگزاری را داریم
%%- از همراهانی که راه طولانی رو پیمودن ، تنهایی بچه های آسمان رو پر کردن و و در این جشن شادمانگی سهیم بودن صمیمانه تشکر می کنیم.

سپاس ویژه : ^:)^ ^:)^ ^:)^

از بانی برنامه آقای میم
از مدیران مرکز معلولین ذهنی و جسمی بچه های آسمان
از جناب یاورزاده برای هنرنمایی بی وقفه و پرانرژی و همراهی همسر محترم و دختر زیباشون
از مدیران انجمن: پروانه عزیز، آقا مقداد ، آقا مجید ، آقا امید بابت همه حمایتها
از حضور- اولی ها که در این برنامه پیش قدم شدن و حضور پر رنگی داشتن
از آشنایان گرامی بالاخص شکوفه خانم بابت همراهی صمیمانشون و سمانه عزیز بابت کمکها
از دوستان هنرمند و عکاس بابت حضور پر شورشون
از دوستان نو یافته ام سولماز ، فهیمه ، شیما و مینا بابت دل بزرگ ، صبر و راهنماییهاشون
از آقا فرزاد گرامی، جناب دکتر آذین ، سهیلای عزیز ، زهره پر نشاط ، علی آقا ، آقا رضا ، آقا میثم (که علی رغم ماموریت کاری ما رو همراهی کردن) آقا آرمین و همه و همه که همدل شدن
از همه دوستان غایب که حمایتها و انرژی مثبتشون همراه ما بود

آقا مهدی سپاس از فراهم کردن این فرصت ^:)^

و یک تشکر دوباره از جناب آقای مجید، صندوقدار و سرآشپز برنامه و سایر دوستان که در امر خطیر پخت و پز ، آماده سازی و تست ;) به زحمت افتادن

Solmaz
10-06-2010, 11:15 PM
اینم چند تا عکس، که به پای عکسهای سهیلا خانوم نمیرسه! ;;) البته تعدادی از عکسها به دلیل اینکه چهره بچه های مرکز در آنها کاملا مشخص می باشد قابل آپلود کردن نمی باشد. به همین دلیل به همین 3 عکس اکتفا می کنم. ;)

afsari_k
10-06-2010, 11:34 PM
سهیلای عزیزم
باید صادقانه خدمتتون عرض کنم که بنده کار خاصی نکردم. این برنامه در واقع متولی و بانی ویژه ای داشت که مایل هستند نامشون محفوظ بمونه.

ایده، برنامه ریزی و اجرا ، تماما به عهده ایشون بوده که من واقعا ازشون سپاسگزارم
بنده هم صرفاً بازیگر نقش کوچک هماهنگ کننده بودم و کارگردان شخص دیگری است :)
و ما مدیون دل بزرگ شما هستیم

همت شما دوستان همراه و یاران غایب منجر به اجرای خوب و موثر برنامه بود که بدون شما اصلاً ممکن نبود :ymapplause:
همونطور که می دونید تاثیر این برنامه ها به گروهی اجرا شدنشون هست
امیدوارم اینگونه برنامه ها همچنان ادامه داشته باشه ;;)

afsari_k
10-06-2010, 11:50 PM
در میان من و تو فاصله هاست
گاه می اندیشم
می توانی تو به لبخندی این فاصله را برداری
تو توانایی بخشش داری

[attachment=2:1pewy3pw]002.jpg[/attachment:1pewy3pw]

[attachment=1:1pewy3pw]003.jpg[/attachment:1pewy3pw]

[attachment=0:1pewy3pw]004.jpg[/attachment:1pewy3pw]

آقا رضا، بابت عکسها ممنون

fahimeh67
11-06-2010, 01:02 AM
باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست.((کوروش کبیر)). **==تمام بچه ها امروز به معنای واقعی مصداق این جمله بودند . تشکر از تمامی دوستانی که این برنامرو ترتیب دادن :ymhug: .از جمله کرشمه جون وتشکربه خاطرپذیرایی خوبشون . ^:)^ و دیگردوستانی که ساعاتی رو مهمان این بچه های دوست داشتنی و به قول ما :x :D روانشناس ها (آهسته گام) بودند.

RezaDemis
11-06-2010, 01:17 AM
" من
پری کوچک غمگینی را
می شناسم که در اقیانوسی مسکن دارد
و دلش را در یک نی لبک چوبین
می نوازد آرام آرام
پری کوچک غمگینی که شب از یک بوسه می میرد
و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد "

تنها می توانم بگویم که
وقتی به خانه بازگشتم حسی داشتم که هرگز نداشتم
ممنون از بانیان برنامه بالاخص کرشمه خانم که دیروز آسمانی بود

Mehdi
11-06-2010, 02:03 AM

@};- @};- @};-

Nazila
12-06-2010, 11:00 AM
اشتباه از ما بود ، از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم
دستهامان خالی ،دلهامان پر .....

از همه دوستان که زحمت کشیدن بابت این برنامه ممنون ، واقعا ممنون
گفت :
هر که عریان آید ،در باران خیس نخواهد شد ...
قابل وصف نیست حسم اما از اینکه باعث شدید ،حسی رو تجربه کنم که برای اولین بار بود ممنون

در ضمن از همه دوستانی که به نوعی باعث رنجش ،زحمت و ناراحتیشون شدم عذر میخوام :(

رها مثل شکسته پکسته های یک لیوان
کف آشپزخانه ولو شده ای
دیگر به هیچ کا نمی ایی
جز آنکه
آفتاب در تو میرقصد

ممنونم :x

Parvaneh
12-06-2010, 12:00 PM
هر گه که دل به عشق دهي خوش دمي بود...
اگر می خواهید عشق حقیقی و لحظات ناب دوست داشتنو نه تنها در کودکان معصوم بلکه حتی در دوستانتون که تا بحال اینچنینی آنها را هرگز ندیده اید،
اگر می خواهیدلحظاتی خویشتن خویش رو فراموش کنید.(یکی از دوستانی که با تاخیر آمده بود فرق بین بچه های مرکز و بچه های خودمونو تشخیص نمی داد! ;) )
اگر می خواهید بخشش رو یاد بگیرید (یکی از بچه های مرکز هنگام پخش شیرینی دیدیم دوان دوان طرف من دوید و یه شیرینی به من داد و یکی خودش...)
اگر می خواهید که از کسی چیزی به دل نگیرید (هنگام آهنگ و... دیدم که یکی از بچه ها به طرف عارف اومد و اونو کوچولو زد ... اما عارف دست بردار نبود هی می رفت کنار اون و می خواست دوباره با هم دوست بشند و بعد از چند دقیقه و فقط چند دقیقه دوباره با هم دوست شدند)
اگر می خواهید بارها و بارها شکر خداوندا به جای بیارید
اگر می خواهید در فشارها و خشم روزگار ، با فکر کردن به این لحظات آرامتر باشید
اگر می خواهید از روزمرگی زندگی رها شوید
اگر می خواهید گذشت رو ببینید ( یکی از بچه های معلول جسمی می گفت که: من به خواست خودم اومدم اینجا وگر نه پدر و مادرم نمی خواستند منو بیارند اینجا، الانم منتظرم که بیاند و برم خونه ببینمشون)
اگر می خواهید تا چند روز حس آرامشو تجربه کنید

حتماً به بچه های آسمان سر بزنید.

Mohamad
12-06-2010, 12:58 PM
«هل جزاء الاحسان الاّ الاحسان». @};- @};- @};-
آيا پاداش نيكى جز نيكى است؟
(الرحمن، آيه 60)

..... وحسادتی از جنس عشق برای منی که سعادت نداشتم %%-

omid
12-06-2010, 01:03 PM
بينهايت سپاسگزارم از همه دوستان گلم خصوصا كرشمه بانووووووووو ^:)^ بابت حس و روحي كه در ما دميده شد.
سر تعظيم فرود ميارم در مقابل بزرگي و لطافت روحي همه شما بزرگان... ^:)^ ^:)^
درسته كه ما برخي كمكها رو برديم....درسته كه ما با اجراي موسيقي به اونها شادي داديم...ولي اين ما بوديم كه يه چيزايي به دست آورديم...اين روح ما بود كه دستي به سرش كشيده شد...اين ما بوديم كه يادآرو انسانيت و خواستگاه خودمون شديم...
ديگه نميدونم چي بگم....فقط سپاس مجدد از تهيه كنندگان اين برنامه.خصوصا كرشمه بانوووو @};- @};- @};-

دوستون دارم :x

Delpak
13-06-2010, 12:09 PM
سلام به همگی
مخصوصا به دوستانی که برای اولین بار تو این برنامه زیبا باهاشون آشنا شدم
برنامه خوب و بموقعی بود برای من
خوشحال بودم که روز تولدمو با بچه های آسمان جشن گرفتم \:D/
گرچه هیچکدوم اونا نمیدونستن و شاید اصلا نمیتونستن بفهمن تولد یعنی چی؟
اما خوشحال بودم که برای ساعاتی تونستم چندتاشون رو شاد کنم،بخندونم،
از همه دوستان بخصوص کرشمه خانم که اکثر هماهنگی ها با ایشون بود و تابلو کلی زحمت کشیدن و آخر سر هم با کمال خضوع گفت من هیچکاری نکردم، تشکر میکنم
امیدوارم بتونم برنامه های مفصل تری همراهتون باشم
@};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};-

Zohreh
13-06-2010, 08:20 PM
دوباره دل ها آسمانی شد و امیدوارم همیشه همین طوری آسمونی باشه
نمیدونم وقتی میرم اونجا یک حسی پیدا میکنم که قابل توصیف نیست وبه بچه ها پیشنهاد میکنم حتما یک سر اونجا برن
ممنون از کرشمه جان که باعث شد دوباره دلمون آسمانی بشه :ymapplause:
وسپاس بابت ناهار

Soheila
14-06-2010, 12:49 AM
سهیلای عزیزم
باید صادقانه خدمتتون عرض کنم که بنده کار خاصی نکردم. این برنامه در واقع ...

کرشمه جان، مخصوصاً پاسخ این پست رو با تأخیر می دم تا بازتاب این برنامه رو از طرف دوستان دیده باشیم...
همون طور که از پست های دوستان مشخص هست، زحمات شما و سایر دوستان دور از چشم نبوده و نیست
،ضمن تشکر ویژه از آقای میم،کرشمه جونم یک دنیا دوست داریم و ازت ممنونیم @};-

afsari_k
14-06-2010, 10:49 AM
دوستهای خوبم :ymhug: :x
:ymblushing:
حضور تک تک شما به برنامه زیبایی داد و دیدید و حس کردید که چطور دل آسمونی شما، بچه های آسمان رو شاد کرد
من هر دفعه که تنهایی می رم هیچ لطفی نداره و برای 97 نفر آسمونی هم چندان مفید نیست :(
اما قلبهای مهربون آنوبانینیها این بار حماسه آفرید :ympeace: :D

ممنون از همه شما @};-
^:)^

دوستهای گلم اگر دوست داشتید حمایتهاتون مداوم باشه،‌شماره حساب آسایشگاه معلولین بچه های آسمان به شرح زیر است:

شماره حساب کمکهای مردمی 276197434- مهر گستر بانک کشاورزی- شعبه فشم - کد 1112
به نام آسایشگاه معلولین بچه های آسمان

می تونید هر موقع خواستید کمکهاتون رو به این حساب واریز کنید و با تماس با مرکز بهشون بگید که کمکتون صرف انجام چه کاری بشه :)

Solmaz
14-06-2010, 01:22 PM
کرشمه جان و آقای میم ما بی صبرانه منتظر برنامه بعدی هستیم. منکه حس می کنم قلبم و روحم رو اونجا جا گذاشتم. خلاصه تو تیر ماه هم به فکر یک برنامه البته با موسیقی باشید. :ymhug:

Meghdad
15-08-2010, 03:57 AM
با همراهى دوستان و ياران موافق يك بار ديگه حركت جمعى و خدا پسندانه ديگرى هم به سرانجام رسيد. در اين برنامه كه به پيشنهاد و همت خانم افسرى اجرا شد، ضمن حضور 24 نفر از دوستان و همراهان براى بازديد از مركز معلولين ذهنى و جسمى بچه‌هاى آسمان، مبلغ 10.370.000 ريال كه براى بچه‌هاى آسمان جمع‌آورى شده بود، همراه با گل و شيرينى اهدا گرديد. :6:
در پايان برنامه هم همه دوستان نهار رو مهمان كرشمه خانم بودند. :1:

درود بر تمام كسانى كه بطور آشكار و پنهان در اين امر قدم برداشتند.

هميشه سرشار محبت ناب و سلامتى و بهروزى باشيد. :53:
و اميدوارم هميشه و همه جا روح بزرگ و صاف خودتون رو براى آسمانى‌ها سايه كنيد. :25: