PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دريا نوردي

مصطفی
21-07-2009, 01:48 PM
پيشنهاد مي كنم يه قايق بسازيم (با تيوب، يونوليت يا هر ماده ديگه اي) بعد بندازيمش توي آب و يه دريا نوردي مشتي بكنيم!
البته ايده خيلي خاميه! :mrgreen:
ولي در كل "كانسپت" در خور توجهي هستش! :ugeek:
پيشنهاد مي كنم اين كار رو توي خليج فارس انجام بديم تا حداقل بشه به يه جزيره هم سر زد (مثلا جزيره هرمز از بندر عباس).

pesare1404
21-07-2009, 02:32 PM
پيشنهاد مي كنم يه قايق بسازيم (با تيوب، يونوليت يا هر ماده ديگه اي) بعد بندازيمش توي آب و يه دريا نوردي مشتي بكنيم!
البته ايده خيلي خاميه! :mrgreen:
ولي در كل "كانسپت" در خور توجهي هستش! :ugeek:
پيشنهاد مي كنم اين كار رو توي خليج فارس انجام بديم تا حداقل بشه به يه جزيره هم سر زد (مثلا جزيره هرمز از بندر عباس).

اگه جور شد من نقش بادبانو به عهده میگیرم :mrgreen:

مصطفی
21-07-2009, 02:56 PM
با توجه به شرايط جوي، احتمالا به "پارو" بيشتر نياز داريم. آمادگي شو داري؟ :mrgreen:

Mehdi
21-07-2009, 03:41 PM
رفقا...
این سفر بیشتر از بادبان و پارو به دل و جرئت احتیاج داره.
من که عمرا جرئت نمی کنم با یه اسباب بازی بپرم تو دریا :lol:

هر وقت یاد اوون عروس خانم دریایی می افتم که در آخرین سفر چند ماه قبل تو همون قشم پس گردن بنده رو مود عنایت قرار داد یه جوریم میشه جوون شما... :cry: :mrgreen:

Roozbeh
22-07-2009, 08:11 PM
برنامه مصطفی خیلی قشنگ و رویائیه ، :P
من قبلاَ تجربه اش رو داشتم :
دو نفر بودیم با یک قایق بادی دو نفره توی شمال میخواستیم با قایق از ساحل یه شهر به ساحل شهر مجاورش بریم ،
لباسها و وسایلمون رو برداشتیم رفتیم توی قایق نشستیم که بریم ساحل یه شهر دیگه پیاده شیم،
دریا یه کم موج داشت ، یعنی ما فکر میکردیم که موج زیاد نیست ،به خودمون میگفتیم موج دریا معمولیه،
وما راحت میتونیم بریم تا یه شهر دیگه، واونجا پیاده شیم ،
ولی وقتی قایق رو به آب انداختیم دیدیم که حریف موج دریا نمیشیم و اون موجی که به نظر ما کم بود _
اجازه نمیده که ما قایق رو پیش ببریم و دائماَ مسیر حرکت قایق رو تغییر میداد ،
خلاصه بعد از دو ساعت پارو زدن وقتی برگشتیم پشت سرمون رو نگاه کنیم که ببینیم چقدر از جای اولمون دور شدیم، دیدیم که هنوز جای اولمون هستیم و از جایی که قایق رو به آب انداختیم فاصله چندانی نداشتیم ،
با خودمون گفتیم برگردیم همونجا پیاده شیم سنگینتره ،
اینطوری شد که برگشتیم همونجا که سوار شده بودیم پیاده شدیم و دیگه فکر دریا نوردی نکردیم. :cry:
:cry: :cry:

Roozbeh
06-08-2009, 02:59 PM
من این داستان رو تعریف نکردم که شما رو ناامید کنم ، :|
منظور من از تعریف کردن این داستان این بود که بگم با قایق پاروئی نمیشه دریا نوردی کرد ،
مگر اینکه دریا اصلآ موج نداشته باشه ، که خیلی کم پیش میاد ، اونوقت میشه ،
البته یه راه دیگه هم هست ،اونم مجهز کردن قایق به موتور های سبکه ،
که حداقل قیمت این موتورها برابر با قیمت یه قایق چهار نفره اس . ;)

مصطفی
06-08-2009, 04:07 PM
با ساخت قايق بادباني موافقين؟

Mehdi
06-08-2009, 04:19 PM
با ساخت قايق بادباني موافقين؟

آره :cry: :cry: :cry:

زمستون ميايم اونورا :cry:

مصطفی
07-08-2009, 08:33 AM
حالا چرا ناراحتي؟

Mehdi
08-08-2009, 10:26 AM
حالا چرا ناراحتي؟

از همین الان دارم به سرنوشتی که در انتظارمونه فکر میکنم :cry:

200-300 متر پارو زدن تو یه دریاچه آرام با یه قایق بادی سبک اگه باد از روبرو بیاد نیم ساعت تا 45 دقیقه طول میکشه. حالا اگه دریا باشه و موج باشه و باد باشه... :mrgreen:

Narges
08-08-2009, 02:36 PM
آقا مهدی
منم میبرین دیگه؟
تو سفر جنوب امتحانمو پس دادم ;)

Mehdi
08-08-2009, 03:20 PM
آقا مهدی
منم میبرین دیگه؟

آره به شرطی که قول بدی نپری تو آب... 8-)

Narges
09-08-2009, 04:39 PM
آقا مهدی
منم میبرین دیگه؟

آره به شرطی که قول بدی نپری تو آب... 8-)
با این قایق کل مسیر و باید شنا کنیم
تاره نرگس نپره تو آب که نمیشه.چرا واسه نرگس شرط میذارین چرا میخواین نرگسو عوض کنید ؟
نرگس و همینجوری که هست با خودتون ببرین .همین.

Mehdi
09-08-2009, 07:24 PM
نرگس و همینجوری که هست با خودتون ببرین

:cry:

مصطفی
10-08-2009, 08:22 AM
من دارم راجع به استفاده از "دراگون بوت" (Dragon Boat) يه پرس و جويي مي كنم. ظاهرا توي بندر هست. واقعا پايه هستين كه به صورت جدي برم دنبالش؟

Mehdi
10-08-2009, 09:44 AM
من دارم راجع به استفاده از "دراگون بوت" (Dragon Boat) يه پرس و جويي مي كنم. ظاهرا توي بندر هست. واقعا پايه هستين كه به صورت جدي برم دنبالش؟

آره برادر،
اطلاعات بگیر.
جدی جدی اونجا هست؟ چند نفره؟ از این قایق هایی که 30-40 نفر توش پارو می زنن؟ :D
از همین الان بگم... من تبل می زنم ها... :lol:

یاد فیلم بن هور افتادم... به پاهای همه بچه ها هم زنجیر ببندیم یه وقت فرار نکنن :lol: :twisted:

pesare1404
10-08-2009, 10:55 AM
من پرچم میگیرم دستم تا بدعتی جدید در قایق اژدها بوجود بیارم در غیر اینصورت نوبتی با اقا مهدی تبل میزنم :mrgreen:

godfather1987
11-08-2009, 10:21 AM
سلام من یه جایی رو میشناسم نزدیک بهشهر که بهش میگن دریا کوچیکه . اصلا موج نداره . اگه از طرف بهشهر به آب بزنی میتونی بری خلیج گرگان و از اون طرف برسی به بندر گز یا بندر ترکمن .
شبه جزیره میانکاله هم میتونی بری فکر کنم ساحل خلوتی داشته باشه.
در ضمن اگه مشکلی برا کشتی پیش اومد (مثلا به کوه یخ برخورد کردی) میتونی بقیه راه رو پیاده بری چون عمقش کمه.
من یه محلی اونجا میشناسم اگه دوست داشتی بگو تا اطلاعات بیشتری بگیرم.
اگه قابل دونستین ما هم پاکاریم . ;)

Mehdi
11-08-2009, 10:49 AM
سلام من یه جایی رو میشناسم نزدیک بهشهر که بهش میگن دریا کوچیکه . اصلا موج نداره . اگه از طرف بهشهر به آب بزنی میتونی بری خلیج گرگان و از اون طرف برسی به بندر گز یا بندر ترکمن .
شبه جزیره میانکاله هم میتونی بری فکر کنم ساحل خلوتی داشته باشه.
در ضمن اگه مشکلی برا کشتی پیش اومد (مثلا به کوه یخ برخورد کردی) میتونی بقیه راه رو پیاده بری چون عمقش کمه.
من یه محلی اونجا میشناسم اگه دوست داشتی بگو تا اطلاعات بیشتری بگیرم.
اگه قابل دونستین ما هم پاکاریم . ;)

حتما اطلاعات بگیر...
من یه دو سالی هست که می خوام بچه ها رو ببرم اونجا اما جور نمیشه :?

البته تمام این صحبت ها (کشتی سازی، بادبان، طبل و زنجیر :D ) برا سفر زمستونیه که خلیج فارس اجرا میشه. اما اگر اطلاعات کافی باشه حتما روی این برنامه شما هم مشورت و تصمیم گیری می کنیم ;)

godfather1987
11-08-2009, 11:26 AM
برا رفتن به دریا کوچیکه پاییز فصل خوبیه هم هوا خوبه هم دریا پر از مرغابی و قو میشه جوری که نمیشه آب رو ببینی حتی میتونی شکار کنی (البته فقط هفت تا مرغابی) خلاصه خیلی قشنگه

Mehdi
11-08-2009, 11:33 AM
برا رفتن به دریا کوچیکه پاییز فصل خوبیه هم هوا خوبه هم دریا پر از مرغابی و قو میشه جوری که نمیشه آب رو ببینی حتی میتونی شکار کنی (البته فقط هفت تا مرغابی) خلاصه خیلی قشنگه

اگه آبان فصل خوبیه اونجا و مطمئنی که زیاد سرد نمیشه خوبه ;) برا آبان هنوز برنامه ای نداریم
یه تاپیک جدا تو همین انجمن بساز که با این ماجرا (جنوب) قاطی نشه. هرچی اطلاعات گرفتی اونجا بنویس. یه چیزی شبیه به تاپیک "قلعه بابک" که آقا امید زحمت کشیده
viewtopic.php?f=21&t=101 (You can see links before reply)

Mehdi
11-08-2009, 11:37 AM
یادم رفت اینم بگم که زیاد به فکر شکار نباش وقتی با ما هستی :D
هم بنده و هم بیشتر بچه های اصلی این گروه روحیات لطیفی داریم :mrgreen:

godfather1987
12-08-2009, 10:02 AM
یادم رفت اینم بگم که زیاد به فکر شکار نباش وقتی با ما هستی :D
هم بنده و هم بیشتر بچه های اصلی این گروه روحیات لطیفی داریم :mrgreen:

راستش من دو سه باری شکار رفتم ولی هیچوقت دلم نیومد شلیک کنم به جز یه بار که یه گنجشک زدم که بعدش عذاب وجدان گرفتم . :cry: گفتم شاید شما از شکار خوشتون بیاد.
راستی من باید دقیقا در چه مواردی اطلاعات بگیرم :?:
در ضمن تو آبان معمولا هوا خنکه .بستگی داره با هوای گرم و شرجی حال کنین یا با هوای خنک؟

Mehdi
12-08-2009, 02:17 PM
من باید دقیقا در چه مواردی اطلاعات بگیرم :?:

فرض کن خودت مدیر برنامه قراره باشی. 30 نفر آدم هم دستته. حالا شروع کن لحظه به لحظه برنامه را شبیه سازی کن. از کجا حرکت می کنی؟ با چی؟ مقصد اول کجاس؟ چقدر قراره اونجا بمونی؟ چیا لازم داری؟ شب کجا می خوابی؟ هزینه برنامه چقدر در میاد؟ راهنما کیه؟ و...

یه کم کار سختیه ;)

Peymankhah
24-08-2009, 04:31 PM
من اساسا حاج مصطفی موافقم. حتی در این حد که خودمون کلک بسازیم.

میتونه اینجوری باشه که ما توی یه برنامه از پیش تعریف شده کلک بسازیم و چند نفر سعی کنیم با کلک بزنیم به آب.

برای ضریب اطمینان بالاتر میتونیم از یه قایق موتوری هم در کنار کار استفاده کنیم یا اگر هوا خوب بود از این قایق بادی های موتوری.
حتی میشه هم قایق بادی های تو مایه های 120-180 تومانی داشته باشیم و یه کلک دونفره. فیلم خوبی هم از توش در میاد و میتونیم حتی از تلویزیون محلی هم بخواهیم تا ازمون گزارش تهیه کنه :lol: البته این یه پیشنهاده

من حاضرم دیتیل اجرایی ساخت کلک رو تهیه کنم و پس از تهیه مقدمات اجرایی اش کنیم.

البته از نیروهای محلی هم میشه استفاده کرد تا تلفیقی از هنر زنده ماندن باشه و هم توانمندیهای زندگی ابتدایی جوامع اینچنینی.

اگر پایه بودین میشه یه دوره کوچیک زنده ماندن در دریا رو هم داشته باشیم. تلفیقی از عملی و تئوری .

در پایان هم پخت غذا در سواحل و بر روی شن اونم از نوع ماهی اش قابل توجه برادر غلامی

Mehdi
24-08-2009, 04:40 PM
در پایان هم پخت غذا در سواحل و بر روی شن اونم از نوع ماهی اش
خوشت میاد از این هوسها به جوون آدمهای گشته روزه دار میندازی؟ :evil:

پایتم دااااااااااااش :mrgreen:
نبودی که ببینی
بوشهر... ساحل دریا... ماهی تازه... ذغال توپ...
دااااااشت چه ماهی کبابی به بروبچ داد 8-)

Peymankhah
24-08-2009, 04:58 PM

نبودی که ببینی

ای ای ای برادر
یادش بخیر فرحزاد اون ماهیه که دو تایی بودیم، اولین باری بود که به اون روشه طبخش کردیم و آخرش مجبور شدیم...
یادته خونه آزادی با بهزاد بعد از کلاس، ماهی کباب
ای ای یادته گربه داشت یه سری ماهی اتو می دزدید. داشتی تلفن صحبت میکردی
راستی یه سری عکس گرفتیم یه دونشو بذار قضیه خاطره انگیز شه
ای روزگااااااار
بزن زنگ و کف کردم حاجی. ردیف کن یه برنامه بریم ماهی با سیر تازه بزنیم اون از نوع پخت به روش .... (با پوزش از بر و بچ که بحث خصوصی شد)

Mehdi
24-08-2009, 05:18 PM
ای برادر...
ما رو بردی به روزگار جوانی ;)

[attachment=3:1z8to4xn]DSC09105.jpg[/attachment:1z8to4xn]

[attachment=2:1z8to4xn]DSC09127.jpg[/attachment:1z8to4xn]

[attachment=1:1z8to4xn]DSC09131.jpg[/attachment:1z8to4xn]

[attachment=0:1z8to4xn]DSC09145.jpg[/attachment:1z8to4xn]

فقط به خاطر تو و به یاد بهزاد 8-)

KiarashBahrami
25-08-2009, 07:36 PM
آقا
ببخشيد منظور شما همون رابينسون كروزو هستش

Mehdi
26-08-2009, 09:25 AM
آقا

این آقا حامد ما معروفه به "حامد کروزو" :p

Peymankhah
26-08-2009, 11:39 AM
آقا

این آقا حامد ما معروفه به "حامد کروزو" :p

داش مهدی :ymhug:

اگر لقب <سر> یا <دوک> میدادی اینقدر خوشحال نمیشدم که این لقب و دادی :ymparty: .

Narges
26-08-2009, 12:57 PM
من اساسا حاج مصطفی موافقم. حتی در این حد که خودمون کلک بسازیم.

میتونه اینجوری باشه که ما توی یه برنامه از پیش تعریف شده کلک بسازیم و چند نفر سعی کنیم با کلک بزنیم به آب.

برای ضریب اطمینان بالاتر میتونیم از یه قایق موتوری هم در کنار کار استفاده کنیم یا اگر هوا خوب بود از این قایق بادی های موتوری.
حتی میشه هم قایق بادی های تو مایه های 120-180 تومانی داشته باشیم و یه کلک دونفره. فیلم خوبی هم از توش در میاد و میتونیم حتی از تلویزیون محلی هم بخواهیم تا ازمون گزارش تهیه کنه :lol: البته این یه پیشنهاده

من حاضرم دیتیل اجرایی ساخت کلک رو تهیه کنم و پس از تهیه مقدمات اجرایی اش کنیم.

البته از نیروهای محلی هم میشه استفاده کرد تا تلفیقی از هنر زنده ماندن باشه و هم توانمندیهای زندگی ابتدایی جوامع اینچنینی.

اگر پایه بودین میشه یه دوره کوچیک زنده ماندن در دریا رو هم داشته باشیم. تلفیقی از عملی و تئوری .

در پایان هم پخت غذا در سواحل و بر روی شن اونم از نوع ماهی اش قابل توجه برادر غلامی
منم پایه ام
منم میااااااااااااااااااام

Narges
26-08-2009, 12:59 PM

نبودی که ببینی
آره حامد جات خالی 10 تا ماهی و 3 نفری خوردیم
تازه پیش غذامونم میگو بود ;;)

Majid
27-08-2009, 01:14 AM
به به
میبینم که اسمه ماهی اومده اینجا!!!!!!!!!
آفامهدی بزار برنامه رو پایتم
هرجا ماهی و ماهیگیری و غذا باشه، مجید در خدمته ^:)^
اصلا خودم یه ماهی کباب براتون درست میکنم حالشو ببرین

Mehdi
27-08-2009, 02:28 PM
ماهي نگو... طلا بگو
يادش به خير :ymhug:
[attachment=0:rmgsb8i5]Booshehr-01.jpg[/attachment:rmgsb8i5]

araz
27-08-2009, 07:17 PM
ماهي نگو... طلا بگو
يادش به خير :ymhug:
[attachment=0:2h6k90dh]Booshehr-01.jpg[/attachment:2h6k90dh]

اقا چه صفایی کردید i-) .منم ببرید.مثل اینکه خیلی خیلی خوش گذشته.
منم عاشق ماهی،وای ی ی ی ی ی ی ی ی چه صفایی کنیم :)

Fariba
02-01-2010, 04:37 PM
پیشنهاد می کنم یه پیش برنامه تو خلیج فارس بذارین هر کی کم آورد خوب برنامه اصلی رو نمی تونه بیاد...
اونم قایق رانی تو اقیانوس آرام باشه با هدف کشف یه جزیره جدید که اسمشو آنوبانینی بذاریم و دفتر بزنیم و اینا... :ymcowboy:

Parvaneh
02-01-2010, 05:33 PM
پیشنهاد می کنم یه پیش برنامه تو خلیج فارس بذارین هر کی کم آورد خوب برنامه اصلی رو نمی تونه بیاد...
اونم قایق رانی تو اقیانوس آرام باشه با هدف کشف یه جزیره جدید که اسمشو آنوبانینی بذاریم و دفتر بزنیم و اینا... :ymcowboy:
O:-) :) ;;)

آرزو سبحانی
03-01-2010, 11:51 AM
بله دریا اونم خلیج فــــــــــــــــــــــــ ــــارس
یادتون باشه هماهنگ کنید کوسه هاشو یکی ببره اردو و پیکنیک اون حول و هوش نباشن البته من عاشق خلیج زیبای فارسم مخصوصا با اتوبوس دریایی که میریم قشم روی عرشه بشینیم و از انرژی مثبت آب لذت ببریدم.
البته اگه با یه همچین قایقی بری اطراف ساحل شرقی قشم و کوسه ها هم پیکنیک باشن می تونید با دولفینها بازی کنید خیلی بامزه و زیبا هستن
بیاین این قایق مدل 2010 رابینسون رو بندازیم تو دریاچه مجموعه آزادی حداقل حسرت نخوریم ماهی هم از حوضچه زنده زنده می خریم و کباب می کنیم و ... =p~ =p~
;;) :D :D

Fariba
10-01-2010, 09:07 AM
یادتون باشه هماهنگ کنید کوسه هاشو یکی ببره اردو و پیکنیک اون حول و هوش نباشن البته من عاشق خلیج زیبای فارسم مخصوصا با اتوبوس دریایی که میریم قشم روی عرشه بشینیم و از انرژی مثبت آب لذت ببریدم.
البته اگه با یه همچین قایقی بری اطراف ساحل شرقی قشم و کوسه ها هم پیکنیک باشن می تونید با دولفینها بازی کنید خیلی بامزه و زیبا هستن
بیاین این قایق مدل 2010 رابینسون رو بندازیم تو دریاچه مجموعه آزادی حداقل حسرت نخوریم ماهی هم از حوضچه زنده زنده می خریم و کباب می کنیم و ... =p~ =p~

البته لطف این جور دریانوردی به بدویت و سختی و بی تمدنیشه
ما دنبال طبیعت بکر و دست نخورده ایم نه یه جای دست ساز

آرزو سبحانی
14-01-2010, 01:57 PM

البته لطف این جور دریانوردی به بدویت و سختی و بی تمدنیشه
ما دنبال طبیعت بکر و دست نخورده ایم نه یه جای دست ساز

بله بکری و بدویتش خوبه ولی باید خطر رو از قبل پیش بینی کرد. من چون از نزدیک با کوسه ها بودم اینو گفتم آبجــــــــــــــــــــــ ـی فریبا ، شوخی با هیچ کس ندارن تازه نمی تونن فکر ما آدمها رو هم بخونن که ما دونبال بدویت و سختی و بی تمدنی بودنش بودیم اونا فقط بوی خون زیر پوست ما گرسنگی خودشونو می فهمن :-ss :-ss :-ss
;)

Mehdi
14-01-2010, 02:55 PM
بله بکری و بدویتش خوبه ولی باید خطر رو از قبل پیش بینی کرد. من چون از نزدیک با کوسه ها بودم اینو گفتم آبجــــــــــــــــــــــ ـی فریبا ، شوخی با هیچ کس ندارن تازه نمی تونن فکر ما آدمها رو هم بخونن که ما دونبال بدویت و سختی و بی تمدنی بودنش بودیم اونا فقط بوی خون زیر پوست ما گرسنگی خودشونو می فهمن :-ss :-ss :-ss
;)
دوست عزیز خانم سبحانی؛
مایی که اینجا جمع شدیم ادعا داریم که طبیعت را میشناسیم یا لااقل سعی می کنیم بشناسیم. عجیب بود برام این حرف شما.
من نه طرفدار کوسه هستم و نه جزء انجمن دفاع از حیوانات. اما به عنوان کسی که علاقه مند به حیواناته بعضی وقتا خودمو مجبور می کنم در مورد حرف و حدیث ها تحقیق کنم.
می دونید در طول تاریخ چند انسان توسط کوسه کشته شدن؟ شرط می بندم اعداد و ارقامی که تو ذهن شما و خیلی های دیگه هست با واقعیت تفاوت زیادی داره.
حالا سوال دیگه اینکه می دونید تعداد کسانی که توسط "عروس دریایی" کشته میشن چقدره؟ جواب اینم مطمئنن با واقعیت تفاوت داره.
مثال های خیلی زیاد دیگه ای وجود داره که می تونم براتون بیارم. مار، عقرب، حتی جانوارنی مثل موش، سگ و...
حالا چرا نیومدن در مورد این جونورا این همه فیلم بسازن و یه هیولای خون آشام ازشون درست کنن؟
پیدا کردن جواب سوال را میذارم به عهده خودتون. فقط یه لینک معرفی می کنم تا آمار حمله های کوسه به انسان را ببینید:
You can see links before reply

مقایسه این اعداد با کشته های روزانه در تصادفات (در ایران حتی) خالی از لطف نیست.
تعداد حمله های کوسه به انسان (کشته و زخمی) در طول یک سال در دنیا <= تعداد کشته های تصادف در یک روز در ایران
روزی چند بار سوار ماشین میشید؟ بهتر نیست از این به بعد پیاده اینور و اونور برید؟

بهتر نیست همه جا با آمار و ارقام صحبت کنیم نه صرفا بر پایه احساساتی که نشات گرفته از فیلم های سینماییه؟

Meghdad
14-01-2010, 04:53 PM
يادم هست كه در يك گزارش مربوط به اكوسيستم و زيستگاه بومى خليج فارس دقيقا به اين مطلب اشاره و تاكيد شده بود.
اين باور نه فقط در ذهن مخاطبان فيلم‌هاى سينما بلكه هميشه در ذهن انسان‌ها وجود داشته كه كوسه‌ها موجوداتى قاتل و تماما وحشى هستند و به همين دليل ما با مشاهده اون‌ها يا حتى تصور اين موضوع هم دچار اضطراب و وحشت ميشيم و همين موضوع هم هست كه دستمايه خيلى از فيلم‌ها شده...

دوستان عزيز
نكته جالب توجه كه در گزارش مذكور اشاره شده بود، كاهش فاحش تعداد كوسه‌هاى خليج فارس و تغييرات جدى در زيستگاه خليج فارس بود كه در حال حاضر كسى به اين مسئله توجهى نداره. افزايش ميانگين دماى كره زمين، تغييرات جريان آبهاى آزاد، بالا رفتن تعداد سكوى‌هاى نفتى و گازى، رفت و آمد كشتى‌هاى تجارى، محموله‌هاى شيميايى در آب‌هاى آزاد و افزايش صيد قانونى و غير قانونى... همه و همه از نمونه‌هاى كوچك مواردى هست كه باعث تغيير شرايط زيست محيطى منطقه براى آبزيان از جمله كوسه‌ها هست.
در اين بين حتى تعدادى از صيادان منطقه مدت‌هاست كه اثرى از كوسه‌ها هم نديدن و اين موضوع در يكى از تحقيق‌ها هم ذكر شده بود. (البته بايد توجه داشت هر موجودى كه يك باله بيرون از آب داشته باشه، كوسه نيست!) اين موضوع نشون ميده نه تنها تعداد كوسه‌ها كم شده بلكه قلمرو اون‌ها هم تغيير كرده و ديگه در چند كيلومترى آب‌هاى ساحلى هم ديده نميشن.
به هر حال بر عكس تصور ما كوسه‌ها نه تنها به اون اندازه كه ما فكر ميكنيم خطرناك نيستن، بلكه براى چرخه زيستى منطقه هم مفيد هستند. (اگر متن اون تحقيق رو پيدا كردم حتما براتون قرار ميدم تا از جزييات موضوع مطلع بشين)

اما در مورد كوسه‌هايى كه به انسان حمله ميكنن تا به حال موارد معدودى در خليج فارس گزارش شده (به نسبت آمار جهانى) و بيشتر حملات كوسه به انسان مربوط به نواحى غربى آمريكا و بخشى از استراليا ميشه. علت اين موضوع هم اينه كه فقط و فقط يك گونه از كوسه كه معروف به كوسه قاتل هست اين كار رو انجام ميده و جالبه كه بيشتر موارد حمله هم در فصل خاصى از سال كه سواحل دريا از انسان‌ها پر ميشه و البته كوسه قاتل هم در شرايط زيستى خاصى قرار داره، اتفاق ميافته.
ساير گونه‌هاى كوسه موارد معدودى به انسان حمله كردن كه به نظر من ميتونه عامل انسانى و البته قرار گيرى در زمان و مكان نامناسب بسيار در اين موضوع دخيل باشه. (ميتونيد از منبعى كه مهدى قرار داد بررسى كنيد)

به نظر من وقتى آدم دريا ميره، بيشتر از هر چيزى بايد نگران غرق شدن(!) و عروس دريايى، توتيا و ساير چيزايى كه ممكنه ساده به نظر بيان باشه.
راستى ميدونين سالى چند نفر تو همين درياى شمال غرق ميشن؟ (يا اصلا تو جاده شمال تصادف ميكنن!؟)

آرزو سبحانی
16-01-2010, 01:39 PM
#-o
انگار نتونستم منظورمو درست بگم ولی من همیشه از یاد گرفتن ناراحت نمی شم همینطور از انتقاد
@};- @};- @};- @};-

Fariba
06-04-2010, 10:33 AM
چرا آرزو خانم عزیز
من یکی درباره اینکه کوسه ها با کسی شوخی ندارن توجیه شدم :D فقط یه علامت سوال تو ذهنم می چرخه اونم اینکه شما گفتیم "با کوسه ها بودین"
یعنی اگه حتی با شما باشیم هم بله... :-ss حق آب و گل چی؟سرشون می شه؟ :-s
:-s

Mehdi
06-04-2010, 12:14 PM
سفر اخیری که به جنوب داشتیم، جای همه خالی، ساحل جزیره مارو پر بود از کوسه! اونقدر زیبا بودن که همه محو تماشای اونا شده بودیم.
نکته جالب اینکه در فاصله کمی از کوسه ها، چند نفر از دوستان داشتن در آب شنا می کردن و کوسه ها هم ظاهرا چندان علاقه ای به نزدیک شدن به این دوستان نداشتن. ;)

araz
06-04-2010, 01:20 PM
سفر اخیری که به جنوب داشتیم، جای همه خالی، ساحل جزیره مارو پر بود از کوسه! اونقدر زیبا بودن که همه محو تماشای اونا شده بودیم.
نکته جالب اینکه در فاصله کمی از کوسه ها، چند نفر از دوستان داشتن در آب شنا می کردن و کوسه ها هم ظاهرا چندان علاقه ای به نزدیک شدن به این دوستان نداشتن. ;)

مهدی جان اسم این دوستان رو اعلام کن که از این به بعد حواسمون رو جمع کنیم =))
البته من یکیشون رو میتونم حدس بزنم :-$

RezaDemis
06-04-2010, 01:28 PM
به افتخار ظهور مجدد برادر آراز
لاری لاری

بشکن بشکنه
بشکن
بشکن تو قوطی
واسه آراز لوطی

Behzad
09-04-2010, 11:00 PM
دوستان كوسه ها حدوداً در كل اين كره آبي 300 گونه اند كه خطرناكترين گونه اونها كوسه سفيد كه عموماً در استراليا، آفريقای جنوبی و خليج مكزيك يافت ميشن و بالاترين سقف حمله به انسان را داره . يكی ديگه از گونه های خطرآفرين، كوسه ببری است كه در آب های ايران وجودش ثابت شده، خطرناك ترين گونه در ايران كه عموماً در عمق ديده ميشه و افراد بالغش جثه بزرگی دارند و 5 الی 6 متر رشد می كنند. اما هيچ كس در هيچ شرايطی نبايد از كوسه بترسه و اگر كوسه ای به ديدتون خورد فقط بهش نگاه كنيد، لذت ببريد و در حيرت خلق خدا، پروردگار را ستايش كنيد چرا كه اون هم از كنار شما عبور میكنه و مهم ترين چيز در اين برخورد كنترل ترس و فشار خون چون اگه كنترل نشه كوسه ترس شما را متوجه ميشه و مادام سر به سرتون ميذاره كه البته اصولاً با ديدن غواص از او دور می شوند. بيشتر گونه های راسته كوسه ماهيان در دنيا به شدت در خطر نابودی قرار دارند و بسيار كمياب اند و لذا ديدن برخی از اين گونه ها بسيار نادر است كه كوسه ببری در اين زمره جای دارد. اما عكس زيبای بالا كه در تور جزاير جنوبی گرفته شده يك كوسه نوك سياه يا بلك تيپ شارك است از جنس ريف شارك ها كه اندازه های كوچكی دارند در اعماق كم ديده می شوند و حتی اگر تعدادشان در حول يك غواص زياد باشد، هيچ خطری متوجه غواص نمی باشد. كوسه ها به دليل ارزش زياد باله هايشان از جانب انسان تهديد می شوند؛ سوپ باله كوسه و نيز دارويی كه از آن تهيه می شود همچنين روغن خود كوسه و مصرف خوراكی گوشت لذيذ آن حتی در كشورمان از علل نابودی و خطر انقراض آن هاست. در آب های ايران حدود 30 گونه كوسه شناسايی شده كه تعدادی از اونها مديد مدتیست كه ديگه ديده نشدن از جمله دو گونه كوسه سر چكشی كه زمانی وفور دسته های اين دو گونه در خليج چابهار و دريای بزرگ متخصصين و غواصای زيادی را به سمت خودش می كشيد. مردمان جنوب ايران انواع كوسه ماهيان را با نام ( بمبك ) صدا می كنند. اگر دوست داريد كلياتی از كوسه ها بدونيد، كوسه ها نسبت به امواج ماكروويو و فلزات از خود واكنش نشان می دهند؛ گونه های تكامل يافته تر 5 جفت سوراخ آبششی و گونه های پست تر 6 جفت و به بالا شكاف آبششی دارند؛ اين ماهيان بادكنك شنا ندارند پس اگر شنا نكنند به بستر كشيده می شوند و لذا دايماً در حال شنا هستند، بنابراين نسبت به ساير ماهيان به انر‍ژی بيشتری نيازمندند با توجه به اين كه غالباً جثه بزرگی هم دارند پس هميشه در حال حركت با هدف نخستين جست و جوی غذا هستند؛ البته برای استراحت و صرفه جويی در انرژی استراحت هم میكنن كه در اين حالت بی حركت در بستر قرار گرفته اند؛ غذای اكثر گونه های آن ها ماهی، نرم تنان آبزی از جمله ماهيان مركب، پسماندها و لاشه ی ساير آبزيان و ... می باشد.
در كلام آخر می گويم كوسه ها نه تنها با آدمی كاری ندارد بلكه از جهت حس كنجكاوی به سويش می آيد پس شما نيز با نگاه خود به آن بگوييد كه شما هم نسبت بدان كنجكاويد و از طرف من غواص كه 7 مرتبه ای شده كه با كوسه برخورد داشتم و تجربيات افراد زيادی را در برخورد با آن ها شنيده ام و نيز مثل شما از آن می ترسيدم، اكنون با ديدن يكی از اين ماهيان شگفت زذه می شوم، مطمئن باشيد كه هيچ خطری متوجه شما نيست.
صفای شما، يا حق، دانشجوی رشته محيط زيست و غواص آب های آزاد بهزاد زادهوش

Mehdi
10-04-2010, 10:53 AM
صفای شما، يا حق، دانشجوی رشته محيط زيست و غواص آب های آزاد بهزاد زادهوش
ممنون قربان از اطلاعاتی که دادید.

Mohammadreza
10-04-2010, 11:38 PM
بنده به شخصه با مسافرت دریایی کاملا موافقم.
پیشنهاداتم رو به آقا مهدی در سفر جنوب ارائه دادم.
توی اولین فرصت سفری به جنوب برای شناسایی امکانات خواهم داشت.

Fariba
11-04-2010, 09:44 AM
در باز گشت به گفتمان های کوسه باید بگم از میان چندین گونه کوسه ماهی تنها دو گونه به انسان یورش می آورند
:)] بیشترین یورش ها از سوی کوسه سفید و سپس ببر کوسه بوده است.:-ss
دیگر گونه های کوسه کاری با انسان ندارند. :ymhug:
گمان می رود دو گونه ی یاد شده با آنوبانی نی ها نیز طرف حساب نمی شوند چون یک بار ضرب شست آنها را در شناوری در آب های نیل گون یا دیده اند یا از سایر آبزیان رمیده!!! شنیده اند :p

Aramin
13-04-2010, 04:41 AM
بنده به شخصه با مسافرت دریایی کاملا موافقم.
پیشنهاداتم رو به آقا مهدی در سفر جنوب ارائه دادم.
توی اولین فرصت سفری به جنوب برای شناسایی امکانات خواهم داشت.

اگه منظورت تو تیپ دونات دبی پایتم :ymdevil: :ymdevil:

صبور
30-06-2010, 02:54 PM
سلام من عضو جدید هستم و خیلی از آشنائی با این سایت و اعضاء محترمش خوشحالم و خوشبخت خو.اهم شد که در یک برنامه دریایی شرکت کنم
و راستش رو بگم این یک آرزو هست برام :x
حالا میشه بفمائید چطور و چگونه میتونیم این برنامه را داشته باشیم؟
با سپاس
صبور @};-

Mehdi
30-06-2010, 03:00 PM
سلام من عضو جدید هستم و خیلی از آشنائی با این سایت و اعضاء محترمش خوشحالم و خوشبخت خو.اهم شد که در یک برنامه دریایی شرکت کنم
با سپاس
صبور @};-
سلام و خوش آمد عرض می کنم
اجرای سفر دریایی شرایط مشکل و پیچیدگی های زیادی داره. در برنامه جزایر، بخشی از شرایط این سفرها بررسی شد و امیدوار به اجرای یکی از این سفرها شدیم. احتمال اجرای این برنامه زیاده، البته نه الان. هوای دریا در این فصل غیر قابل تحمله. منتظر خنک شدن هوا باشید ;)

Parvaneh
30-06-2010, 04:29 PM
@};-
یکی از بهترین سفرهای ما (به زعم تمامی افرادی که در برنامه شرکت کردند) سفر جزایر جنوب بود.اونجا بسیار دریانوردی کردیم.
همه ما آرزوی همچین سفری رو دوباره داریم.
می تونید سفرنامه ما رو در لینک زیر بخونید: