PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : برخورد با حیوانات بزرگ جثه (سگ، گرگ، گراز، پلنگ، خرس و...

pesare1404
19-07-2009, 05:10 PM
اگه حیوان مورد نظر گرسنه نباشد از دنده چپ پا نشده باشد تازه بچه دار نشده باشد زخمی نشده باشد شما برای او جیغ نباشید اون گوشتخوار نباشد وارد قلمرو اون نشده باشید و غیره غیره غیره کاری با شما ندارد

در غیر این صورت از نزدیک شدن به آن خودداری کنید چون آن حیوان شما را دوست خود نمیداند هر لحظه ممکن است با حرکتی غریضی شما را به خود اورد...

:mrgreen: درست کردم

Roozbeh
22-07-2009, 08:58 PM
منم یه نکته اضافه کنم ،
وقتی به یه حیوون وحشی نزدیک شدید و دیدید که اون حیوون داره به شما نگاه چپ میکنه ، :shock:
فرار نکنید ،خونسرد باشید و خیلی آروم از اون محل دور شید ،
چون اگه فرار کنید اون حیوون میفهمه که شما از اون میترسید و
دنبال شما میاد و به شما حمله میکنه . :o

ولی اگه نشون بدید که ازش نمیترسید و قصد آزار اونرو ندارید احتمال حمله اون حیوون کمتر میشه . :)

Peymankhah
11-08-2009, 11:51 AM
توی یکی از سفرها با روباه برخورد کردیم (البته اگر بزرگ جثه به حساب بیاد). الیته بعد از ظهر دیدیمشون. توی تاریکی از چشماشون که برق میزد 3 تاشون رو تشخیص دادم.
خاطرم هست تنها کاری که کردیم هیچ چیزی رو بیرون چادر نگذاشتیم (حتی داخل پیشخوان ورودی چاد).
نکته خاصی از بابت خطر داشتنشون حس نکردیم فقط احتمال نزدیک شدنشون به چادر ها میرفت که باید سعی کرد از ریختن مواد خوراکی و ته مانده ها در کنار چادر اجتناب کرد و یا باقیمانده قوطی کنسروها یا مشابه رو سوزوند.
شب موقع خواب بعد از پاکسازی اطراف چادر ، اطراف رو کمی بنزین ریختیم (نفت بهتره).
البته در این حالت من یه توصیه به طبیعت گردها دارم که چنانچه با این موارد برخورد کردند شب دستشویی نروند (اگه براشون راه داره)، چون این به هوشیار بودنشون در شب بسیار کمک میکنه و به خواب عمیق نمیروند و در صورت هر مساله ای هوشیارترند. (این برای اونایی که نخوان نوبتی کشیک بدن و بیدار باشند.)
الیته روشن بودن آتیش کمک میکنه که حیوانات احساس خطر کنند ولی نزدیک شدنشون رو نفی نمیکنه.

به نظرم یکی از شایع ترین برخوردها برخورد با سگ است. چه از نوع سگ محافظ گله، باغ، ولگرد یا ... است.
اگر دوستان تجربیاتشون رو در این زمینه بنویسن این موضوع پربار میشه.

مصطفی
11-08-2009, 12:31 PM
اطراف رو کمی بنزین ریختیم (نفت بهتره)
فكر كنم اين كار براي محيط زيست مناسب نباشه! :|
خيلي كار وحشتناكي هست در واقع!

Mehdi
11-08-2009, 12:42 PM
برخورد با حیوانات وحشی (مخصوصا گربه سانان)

1- طبیعتا اولین پیشنهاد دوری از نقاط خطره. جاهایی که احتمال وجود حیوانات وحشی هست نرید.

2- اگر نقاط خطرناک دوست دارید برید، حتما با گروه برید. حیوانات وحشی هرچقدر هم وحشی باشن جرئت حمله به گروه آدم ها را ندارن. حتی اگر تحت این شرایط به کسی هم حمله کنه بقیه می تونن نجاتش بدن.

3- همراه داشتن یک چاقو بزرگ در طبیعت لازمه. چاقو حتما باید در محلی در دسترس باشه. مثلا به کمر آویزان و یا بسته شده به پا که سریع بشه ازش استفاده کرد.

4- شب ها حتما آتش روشن کنید. حیوانات از آتش می ترسن.

5- شب ها زیاد از چادر و کمپ دور نشید. احتمال حمله حیوانات در شب خیلی بیشتره.

6- اگر مورد حمله قرار گرفتید بهتره فرار کنید. البته اگر زمان کافی برای رسیدن به نقطه امن دارید. حیوانات وحشی بر خلاف سگ ها کاری به فرار یا عدم فرار شما ندارن. در هر صورت حمله می کنن.

7- اگر زمان کافی برای فرار ندارید در مرتفع ترین نقطه ممکن موضع بگیرید. این نقطه می تونه یک صخره باشه یا یک درخت.

8- وسیله دفاعی (چاقو، چوب، سنگ) را آماده کنید.

9- اصلا نترسید. اگر یک حیوان به شما حمله کنه احتمال زنده موندن شما زیاده.

10- من خودم به شخصه همیشه توی کوله چند تا دینامیت (از این ترقه های 4شنبه سوری) دارم. اگر زمان کافی دارید روشن کنید و به طرف حیوان بندازید. نتیجه خوبی داره.

11- اگر حیوان نزدیک شد از روشهای خودشون علیه خودشون استفاده کنید. دستهاتون را باز کنید. پانچو، چادر و هر چیزی دارید بین دو دست طوری بگیرید که خیلی بزرگتر به نظر بیاید. یادتون هست حتما که خیلی از حیوانات موقع مبارزه خودشون را باد می کنن که بزرگتر نشون داده بشن.

12- از صدا غافل نشید. نعره بکشید. در خیلی از مبارزه های حیوانات فقط نعره تعیین کننده برنده است. اگر چوب دستی دارید به یک درخت بزنید که صدا تولید کنه. بر خلاف تصور سکوت در این زمان چیز خوبی نیست.

Mehdi
11-08-2009, 12:49 PM
اطراف رو کمی بنزین ریختیم (نفت بهتره)
فكر كنم اين كار براي محيط زيست مناسب نباشه! :|
خيلي كار وحشتناكي هست در واقع!

باهات موافقم. کار خوبی نیست. اما اوون شب یه جورایی مجبور شدیم. تعداد نفرات کم بود. وسیله دفاعی خوبی نداشتیم. تا نزدیک ترین روستا کیلومترها فاصله داشتیم. وسیله ارتباطی وجود نداشت و... :cry:

هرچند که به نظرم این کار تاثیر زیادی روی حیوانات بزرگ نداره. نفت و بنزین بیشتر برا حشرات و جانوران موزی مثل عقرب و رتیل موثرتره

مصطفی
12-08-2009, 10:46 AM
يه چيزي توي فيلما ديدم كه براي جلوگيري از تعقيب سگها، از فلفل استفاده مي كنن. به نظرتون ميشه از اين روش براي جلوگيري از نزديك شدن حيوانات به محل كمپينگ استفاده كرد؟
يعني يه خورده پودر فلفل تند بپاشيم دور و بر چادرها؟
:ugeek:

Mehdi
12-08-2009, 12:03 PM
يه چيزي توي فيلما ديدم كه براي جلوگيري از تعقيب سگها، از فلفل استفاده مي كنن. به نظرتون ميشه از اين روش براي جلوگيري از نزديك شدن حيوانات به محل كمپينگ استفاده كرد؟
يعني يه خورده پودر فلفل تند بپاشيم دور و بر چادرها؟
:ugeek:

تا جایی که می دونم پودر فلفل برا اینه که سگ ها نتونن نفس بکشن و رد گم بشه. بعیده که سگ ها ازش فرار کنن. حتی اگر اینطور باشه باید به ازای هر چادر قد یه قندون فلفل با خودت داشته باشی که وقتی تعداد چادرها 10-15 تا بشه میشه یه کوله پودر فلفل :?

Meghdad
14-09-2009, 11:50 PM
همراه داشتن نوعى از دستگاه هاى مولد صدا يا سوت هايى كه صداش براى حيوانات وحشى آزار دهندس هم خيلى به درد ميخوره، البته من نمونش رو اينجا نديدم (اما تبليغاتش هست احتمالا آدم بگرده پيدا ميشه) ولى بعضى مدل هاش هم هست كه براى دفع يه سرى حشرات سمى و وحشى(!) به كار ميره (اينو فقط تو كاتالوگ خوندم)

همونطور كه دوستان گفتن اين ترقه ها هم خيلى بدرد ميخوره بخصوص اون مدل هايى كه يه رشته از ترقه ها رو با خودش داره و پشت هم مى تركن فوق العادس. يه بار يه سگ كه مشابه هيولا بود رو تحريك كرديم تا اثر اين نوع ترقه رو روش امتحان كنيم كه خيلى خوب جواب داد.

تو يه مجله تبليغ يه كپسول هاى دود زا رو هم ديدم كه هم با سروصدا مى تركيد هم اينكه دودى رو با بوى بدى انتشار مى داد، كه احتملا از شيوه دفاعى خود همون حيوانات الهام گرفتن.

Alirezaa
02-05-2010, 03:38 PM
اگر با گراز مواجه شدید اگر احساس کردید دویدن بی فایده است و شما رو به جای امن نمیرسونه(سرعتش خیلی بیشتر از اونیه که فکرشو بکنید) روبه روش بایستید وقتی که خیلی نزدیک شد دو سه قدم به سمت راست یا چپ برید! گراز چون گردن نداره تو اون حالت نمیتونه با شما کاری داشته باشه, میدونم یه خورده ترسناکه اما از مردن بهتره @};- شغال هم کاری با آدم نداره کناره یه روستا تو عید چادر زده بودیم از خستگی بیرون چادر تو کیسه خواب بودم که صدای پا شنیدم چون میدونستم شغاله و تقریبا مطمئن بودم کاری باهام نداره فانوس رو گذاشتم کنار دستم که اتفاقی افتاد سریع برم سمتش, اون شب تا دو سه بیرون بودم بعد رفتم تو چادر, صبح که بلند شدم دیدم کیسه زباله پاره شده تن ماهیهای مونده لیسیده شده!!!
خرس بوی انسان رو که احساس کنه ازش فاصله میگیره تو پرور رد یه خرس و بچش رو دنبال میکردم متاسفانه چون باد پشت سرمون بود بعد از یک ساعت مطمئن شدیم نمیتونیم ببینیمش! مگر اینکه خیلی گرسنه باشه یا احساس خطر کنه از شما پس سعی کنید تحریکش نکنید.
یه چیزی هم هست: حیوانات در حالت عادی شعور دارند به خودشون و به محیط زندگیشون احترام بزارید اونا این احترام رو درک میکنند یادمون باشه حیوانات یه سری موجود با شعورند که احساس شما رو چه ترس چه هر احساس دیگه ای رو میفهمند. پسر یه شکارچی تعریف میکرد یه بار با یه خرس روبه رو شده بود به خرسه گفته بود که من میدونم که تو سلطان جنگلهای ایرانی و بهت احترام میزارم خرسه هم بدونه اینکه کاری با این داشته باشه از کنارش رد میشه و میره, راست و دروغش پای کسی که تعریف کرد اما یادتون باشه اینکه باید احساس بدی به اون حیون بدید یه واقعیته, سوارکارا میدونن که احساس سوارکار و اسبش چقدر موثره تو سوارکاریشون اینجا هم با یه حیون سروکار داریم که میتونه خطرناک باشه میتونه هیچ کاری با ما نداشته باشه.

golbahar
04-02-2011, 02:57 AM
در طبیعت ، البته تاکید می کنم در طبیعت ایران هیچ موجود حمله کننده ای که بخواهیم به طرفش دینامیت پرتاب کنیم و بزنیم و در بریم نداریم ، به جز . . . :5:
1- خرس ماده فقط و فقط و فقط در شرایطی که توله ی کوچک و بی دفاعی داشته باشه ، تنها در این صورت یه خرس ممکنه که به آدم یا هر موجود دیگر حمله کنه . فرار کردن در این شرایط به شیوه ی من بدو آهو بدو هیچ فایده نداره چون خرس برخلاف چیزی که تو فیلم ها دیده میشه روی دو پا بلند نمیشه بلکه چهار نعل ( می دونم اصطلاح درست نیست فقط می خوام بگم خیلی سریع ) می دود به دنبالت ، پس شما به عنوان انسان که قوه ی تعقل داره باید یه راهی پیدا کنی تا دستش بهت نرسه مثلا یه راهی که اون نتونه ازش رد بشه . بالای درخت رفتن هم شاید اگر درخت لاغر باشه نتیجه نده چون درخت رو می شکنه :17:. خرس ها در هر حالت دیگری ( به جز بچه به بغل) از آدم فرار می کنند و اصلا کار به اینجا ها نمی رسه ! ! :18:

2- گله ی گرگ به راحتی بوسیله ی آتیش می تونی از نزدیک شدن آنها جلوگیری کنی . در روز که معمولا کاری به آدم ندارند ، مگر اینکه زمستون سردی باشه و اونها هم مدتها گشنه مونده باشند . در شب هم با کشیک پای آتیش خیالتون می تونه راحت باشه . البته حتما در شب برق چشمانشون رو از بر روی تپه ی نزدیکتون می بینید . که مهم نیست . پس می تونید با خیال راحت نوبتی بخوابید . :28: در ضمن از گرگ تنها هم نترسید ، چون به احتمال قوی گرگ تنها سگ است ! ! ! و خوب سگ که دیگه ترس نداره تا چوب ور دارید در میره !

3- گراز این حیوان فوق العاده بی منطق و احمق است . البته گراز هم در فصل غیر سرما و در صورت تنها بودن کاری به ادم نداره . ولی از اونجایی که خیلی احمقه ممکنه وقتی از شما ترسیده و می خواد از شما فرار کنه یهو بدود به سمت شما به جای اینکه فرار کنه ! :7:
اون راهکاری که دوستمون گفتند جلو تر در مورد اینکه کمی در مسیر حرکتش تغییر جهت بدهید به راحتی جواب میده و طرف خودش میره . :112:

باقی حیوانات هیچ ترسی ندارند . و این رو هم باور دارم و هم دلم می خواد شما هم باور کنید که اگر با طبیعت سر جنگ نداشته باشید طبیعت هم با شما جنگ نداره ! :54:

منطقی هم بخواهید در نظر بگیرید ، این ما هستیم که مهمون خانه ی اونها شدیم پس باید احترامشون رو نگه داریم . اصلا قصدم این نیست که پروانه ای برخورد کنم ولی می تونم داستان های مستند چنین مواجه هایی رو براتون تعریف کنم .

خوش باشید و بدون ترس از از طبیعت لذت ببرید . :53: :57::53::57::113: :113:

minerva
04-02-2011, 11:31 AM
من تا حالا به یه عالمه سگ برخورد کردم. 7-8 تا گراز . 1 دونه خرس . 1 دونه گرگ
با هیچ کدوم مشکلی پیش نیومده
این که میگید حیوانات عظیم الجثه و فلان و اینا
تو ایران بی استفادست
گرگ اگه گله ای باشن حمله میکنه وگرنه تکیش کاری نداره . اگه چپ نگاهتون کرد یا غریید یا تعقیبتون کرد نترسید.
فرار کردن درسته نمود ترسه ولی ادرنالین چنان بوی تندی داره که حیوانات شکارچی بلافاصله متوجه مقدار کمش توی خون میشن. پس حتی توی قلبتون نترسید.
یوزپلنگ از پشت سر حمله میکنه .اما ما که یوزپلنگ نداریم !
تمساح بی خودی هم که شده حمله میکنه اما اگه دیدینش سلام برسونید و سعی کنید ارواره هاشو ببندید.
مار بوا هم سالی یه بار غذا میخوره. اما ازش فاصله بگیرید.
گراز اون قدرام خنگ نیست. راستش بیشتر گیاه خوار یا بهتر بگم ریشه گیاه خواره تا گوشتخوار. اذیتش نکنید و سمتش نرید کاریتون نداره.
سگ هر چقدر وحشی فقط کافیه نترسید سر جاتون وایسید توی چشماش نگاه کنید و صبور باشید . یه بار مجبور شدم 20 دقیقه تو چشمای سگی که به فاصله 10 سانتی ازم وایساده بود و تمام مدت پارس میکرد نگاه کنم. اما به هر حال قانع شد و رفت.
روباه نشنیدم تا حالا به بزرگتر از خرگوش کار داشته باشه. تازه خرگوش گرفتنشم با حیله است .ینی حمله اون شکلی نمیکنه.
خرسه هم کلا اون باری که دیدمش اصلا ادم حسابم نکرد. ینی یه نگا کرد ابش رو خورد رفت.:2:
همین دیگه.
توی طبیعت من بیشتر از عقرب و رتیل و زالو میترسم و کلا حشرات میترسم تا چیز دیگه. اوان که بیخود بی جهت نیش میزنن هیچیم حالشون نیس

golbahar
04-02-2011, 01:00 PM
بعععله . . .
واینکه خلاصه از مجموعه ی پست های این صفحه به خصوص پست آقای مهدی رییس و پست دوستمون با ای دی علیرضا معلومه که با گروه حرفه ای و مسلطی سفر می روید ! !
پس در هنگام مواجهه فقط و فقط به حرفای اونا گوش بدید و از تجربیاتشون استفاده کنید ! ! !:3:

sam32
04-02-2011, 02:47 PM
من تا حالا به یه عالمه سگ برخورد کردم. 7-8 تا گراز . 1 دونه خرس . 1 دونه گرگ
با هیچ کدوم مشکلی پیش نیومده
این که میگید حیوانات عظیم الجثه و فلان و اینا
تو ایران بی استفادست
گرگ اگه گله ای باشن حمله میکنه وگرنه تکیش کاری نداره . اگه چپ نگاهتون کرد یا غریید یا تعقیبتون کرد نترسید.
فرار کردن درسته نمود ترسه ولی ادرنالین چنان بوی تندی داره که حیوانات شکارچی بلافاصله متوجه مقدار کمش توی خون میشن. پس حتی توی قلبتون نترسید.
یوزپلنگ از پشت سر حمله میکنه .اما ما که یوزپلنگ نداریم !
تمساح بی خودی هم که شده حمله میکنه اما اگه دیدینش سلام برسونید و سعی کنید ارواره هاشو ببندید.
مار بوا هم سالی یه بار غذا میخوره. اما ازش فاصله بگیرید.
گراز اون قدرام خنگ نیست. راستش بیشتر گیاه خوار یا بهتر بگم ریشه گیاه خواره تا گوشتخوار. اذیتش نکنید و سمتش نرید کاریتون نداره.
سگ هر چقدر وحشی فقط کافیه نترسید سر جاتون وایسید توی چشماش نگاه کنید و صبور باشید . یه بار مجبور شدم 20 دقیقه تو چشمای سگی که به فاصله 10 سانتی ازم وایساده بود و تمام مدت پارس میکرد نگاه کنم. اما به هر حال قانع شد و رفت.
روباه نشنیدم تا حالا به بزرگتر از خرگوش کار داشته باشه. تازه خرگوش گرفتنشم با حیله است .ینی حمله اون شکلی نمیکنه.
خرسه هم کلا اون باری که دیدمش اصلا ادم حسابم نکرد. ینی یه نگا کرد ابش رو خورد رفت.:2:
همین دیگه.
توی طبیعت من بیشتر از عقرب و رتیل و زالو میترسم و کلا حشرات میترسم تا چیز دیگه. اوان که بیخود بی جهت نیش میزنن هیچیم حالشون نیس
فكر كنم بهترين فصل برا شما زمستون باشه نه؟ دريغ از يدونه حشره عوض جك و جونور تا دلت بخواد
ولي خداييش وايستادن جلو يه سگ گله خيلي وجود ميخواد

shahmo
04-02-2011, 11:17 PM
سلام:
:3::3::3:
تو دهات! ما برای اینکه سگهه! دنبالشون نکنه! به سمت سگهه که داره میاد به سمتشون! خم میشن و تظاهر به بر داشتن سنگ از روی زمین (رو به سگه) میکنن سگیکهه میترسه و دنده عقب برمیگرده به جایی که اومده بود!....
:39::39::39::39::39:
و یااینکه هم دهاتیام! همون لحظه میشینن رو زمین وازجاشون تکون نمیخورن هم دهاتی هایم! براین باورند که اون سگیکها دچار درد دل میشوند و زوزه میکشند و دست از دنبالیدن میکشند
(این عمل در نظراونسگیکه! به علامت تسلیم شدن در برابراونه! و با زوزه خودشون پیروزیشونو اعلام میکنن به طرف موقابل!) ....
:13::13::13::13::13::13::13::13:
دوروش فوقانی گول مالیدن سر سگه! پس بایدفریبندگی رو اینجا بکار بندیم نه درآنجا!!!!!......
:19::19::19::19::19::19::19::19::19:
و نیز بدانیم که بسیاری از حیوانات دارای حس شصتم! هستند که میفهمن طرف اونا از اونا ترسیده یا نه(اینم یعنی اینکه ما اگه دستپاچه بشیم نشانه استرس و ترسمونه و اگه نترسیم ازخونسردی و جسارت وپر رویمونه!! پس اینجا باید پرو بید ونترسید!)
:63::63::63::63::63::63::63::63:
البته به نظرم تواین مواقع باید خونسردیمونو(تمرین کنیم برای خونسرد موندن تواین مواقع!:63::63:) حفظ کنیم تا سگیکه بفهمه که ما ازش نترسیدیم!و هرچی نعره! بکشه که با با
من یه سگم وحشی ام گازت میگیرم از من بترس! و دندوناش رو هم نشونمون بده! عین خیالمون نیست (خودمونو بزنیم کوچه علی راستکیه! )
:63: :76::16::76::16::76::16::76::16::76:
ویا البت!:
ترقیجات صدادهنده برادران چینی هم جوابگوست چون صدایی که اون ترقیجات ازخودشون ساطع میکنن !علاوه برحئ وانات! (هم اهلی و هم وحشتناک! که رم میکنن)خود آدمیزادروهم دهشتزده میکن (4شنبه مثلا" سوری!)
:102::102::102::102:
پیشنهادمیشودکه استفاده ازترقیجات تو مراحل آخر( قبل ازسکته زدن خودمون)اجرا بیشود!وفرصت کافیه هم برای ترکانیدن داشته باشیم!
:59::59::59::59::59::59::59:
ودیگر البت اینکه لوازم ودستگاهای تولید دیگر برادران چینی! جهت تولیت! صداهای آزار دهنده بابت گوشهای تیز و برنده حیوانات آن گونه ونیز ریز گونه (پشه و مگز!) از دیگر اقلام میباشد(بیایید برای سگ و مگز از پشه کش داخلی استفاده کنیم!از لنگه دن!پایی! (خودکفایی))
:4::4::4::4::4::4::4::4::4:
حال خود دانید: ترقیجات و تجهیزات یا تجربیجات!......

:26::106::26::106::26::106::26::106:

Dr Ernesto
14-04-2011, 12:37 PM
یه بار صبحانه نخورده و ناشتا و بدون برنامه قبلی و فاقد تجهیزات،از یکی از روستاهای کوهپایه الوند،آماده شدیم که بریم کوه الوند.
رفتیم و رفتیم تا وقتی نزدیک قله بودیم،که احساس کردیم حالمون خوب نیست،یعنی قندمون به علت ضعف جسمانی افتاده بود چون گرسنه و تشنه بودیم.
بیحال شده بودیم،ولی تاکید به بالا رفتن حاصل کله شقی،ولمون نمیکرد.
خلاصه دیدیم یه عقاب بالا سرمون داره میچرخه.انگار فهمیده بود که جون مقاومت هم نداریم
خیلی ترسیدیم،واسه جون گرفتن هم هیچی نداشتیم.
باورتون نمیشه که ترس از مرگ در اثر حمله عقاب باعث شد مثل یه چرنده(ترجیحا گوسفند)گیاهان کوهستانی رو بخوریم.برگ درختچه،سماق،گزنه رو میشنناختیم ولی بقیه علفها رو نمیشناختیم.
فقط خوردیم تا جون بگیریم و عقاب حمله نکنه و بی خیال فتح قله و برگشتیم
البته معده ما چون سیرابی و شیردون نداشت،مردیم از معده درد

donkishot
19-04-2011, 07:54 PM
:21::21::21::21::21:

teta
20-04-2011, 10:42 AM
اکثر حیوانات وحشی به شرط اینکه گرسنه نباشن با ایجاد سر و صدا فرار می کنن، فقط می موننه یه حیون که اونم گرگ هست که به خاطر خوی درندگیش حتی اگه گرسنه نباشه بازهم حمله می کنه.حتما شنیدید که وقتی گرگ به گله گوسفند حمله می کنه چند تا رو الکی میدره و فقط یکی رو برای خوردن با خودش میبره.
گراز هم که معمولا فرار میکنه ولی اگه کسی در مسیرش باشه با دندونهای نیشش زخمی میکنه. بهترین راه این هست که از سر راهش بریم کنار چون گراز به علت نداشتن مهره گردن نمیتونه به سمت دیگه بچرخه و فقط به صورت مستقیم حرکت میکنه.

mohammadzarei
08-03-2012, 03:29 PM
موقع حمله خرس باید رو به سرا پایینی دوید چون نمی تونه راحت بدوه و کلا خرس های ایران خرس سیاه هستن که به خرس خجالتی معروفه و جالبه اینه که جاهایی که نژاد های دیگه خرس باشه هم نوع خواری می کنن و این نوع همیشه خرده میشه و زمستان اگه دیدید چون از خواب بلند شده گرسنه هستن و به شدت دوری کنید در مورد پلنگ یه بار کنار معدن ما اومده بود کنار کارگر ها و نگاه کرده بود و اخرش رفته بود بین ما میگن پلنگ شرم داره و چند بار دیگه هم دیده شد و کاری به کار کسی نداشته و یک بار رفتیم محیط زیست واسه دوستم مجوز بگیریم یه نفر یه پلنگ کشته بود 30000000 جریمش کرده بودن البته پدر بزرگ دوستم جوانیاش یه پلنگ بش حمله کرده بوده وقتی پریده بوده روش دست تو حلقش کرده بود و باعث خفگیش شده بود اما تمام بدنش رو زخمی کرده بود اما این ماجرا کاملا واقعی اخرین راه اینه که دست تا اخر تو حلق حیوان کنی و گرگ هم همیشه با هم حمله میکنن و یکیشون جلوتره و منتظرن ببینن واسش اتفاق میفته یا نه اگه واسه سر دسته اتفاقی بیفته همه بر میگردن و راه شناخت گرگ اینه معمولا سرش پایینه و روی جاده از ماشین نمیترسه و مثل روباه یا سگ خیره نمیشه و بعد فرار کنه یکسره راه میره و اخرین موجود خطر ناک اینجا کفتاره که تا الان حمله نکردن
کلا جای خطر ناک یا تفنگ ببرید یا نرید جایی هم که قبلا جانوراش برخورد داشتن با انسان ترس دارن و بهتره تو شب اون جاندار ببینه شما رو وقتی بفهمه انسانه طرف مقابلش میره

احمد نهاوندي
10-03-2012, 02:51 PM
سلام عزیزان،تصور میکنم که اگر ما تلاش خاصی برای دیدن ونزدیک شدن به حیوانات وحشی نکنیم مشکل خاصی پیش نیاد. حدود37ساله ( از سال 53) که حد اقل سالی 10-20 روز در طبیعت بودم. اکثر مناطق طبیعی کشور را دیدم. ولی تا حالا هیچ مشکلی با حیوانات وحشی نداشنم.

shahriar1970
18-06-2014, 04:14 PM
معمولا تا زمانی که پا توی قلمروی حیوانات نذاریم کاری به کارمون ندارن. گرگها به گروه آدمها حمله نمیکنن. نباید تو چشم گرگ و سگ و خرس مستقیم نگاه کرد.

firooz
26-10-2016, 04:39 PM
بسیاری از حیوانات محدوده های مشخص و معینی دارند به نام flight zone. نزدیک شدن به این حدود باعث فرار آنها می شود. این عدد برای گاو پروار حدود 1.5 تا 7.5 متر است.
اکثر حیوانات بزرگ بدون اینکه سرشان را برگردانند می توانند تا خدود 360 درجه اطرافشان را رصد کنند اما دقیقا پشت سرشان نقطه کورشان است.
بهترین جالت نزدیک شدن به حیوان باید حالتی باشد که متوجه بشود، از جلو یا طرفین حیوان است. حرکت سریع هم آنها را می ترساند.
درک واقعی این داشتان را میتوانید اینجوری تصور کنید که چوپان یک گله گوسقند و گاو را براحتی به آغل منتقل می کند اما ما کلش را پراکنده می کنیم طوری که نشود دوباره جمعشان کرد.

این را بدانید اگر از آن نقظه کور به حیوان که پشت سر میشه نزدیک بشوید یعنی مجوز عصبانی شدن حیوان را صادر کردید.
رفتارشناسی حیوانات برای انهایی که باهاشون کار می کنند آنها را در برابر صدمات ناشی از کار هم محافظت می کند یک چیزی تو مایه های داشتن کلاه ایمنی :)

گوش حیوانات هم نسبت به صداها بسیار حساس تر از ما انسان هاست، انها هم مثل ما به صداهایی مثل جیغ بلند و یا صداهای مشابه واکنش هایی نشان می دهند که عکس المعل های غیر قابل پیش بینی هم هست. حتی به بو هم حساس هستند مثل علف تازه .

اسب و قاطر معمولا به عقب لگد می زنند که امیدوارم نصیب کسی نشه چون حتما یک چیزی گیرش میاد اما گاو به بیرون بدن لگد می زن، لگد از آن بخش آسیب دیده هم بیشتر اتفاق میفتد چون حیوان داغدیده است. مثلا پستان گاو اگر آسیب دیده باشه هیچ وقت ار آن طرفی که آسیب دیده دامپزشک نزدیک نمیره و بالعکس آن طرف کارش را انحام میدهد.
حیوانهای مزارع مثل گله گاوها دارای حس اجتماعی هستند، گله گاو به دنبال سردسته حرکت می کند و هر کدام هم تحریک می شوند که به دنبال دیگری بروندو هر حیوان هم بهتره قادر به دیدن دیگری باشد. در صورتیکه حیوان را از جمع جدا کنند و به صورت تک نگهداری کنند علایم تنش را از خودش نشان می دهد. جالبتر این است که در موقعیت خاص و برخورد خشن با حیوان از طرف افراد ، صربه خوردن، لگد خوردن یا ترسیدن ، آن را به خاطر خواهند داشت و از قرار گرفتن در آن وضعیت مثلا ورود به جای خاصی خودداری می کنند.

یک نکته مهم هم این است که باید از نرها دوری کرد، اعتماد به آنها خیلی شکننده است !

sanatech
31-10-2016, 12:46 PM
باید از نرها دوری کرد، اعتماد به آنها خیلی شکننده است
در مورد آدمها هم صدق میکنه؟؟؟
:3: