PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کتابها و منابع کمک آموزشی برای ستاره شناسی

Shahram
04-05-2010, 07:02 PM
با سلام فعلا برنامه اصلی بخش نجوم معرفی صور فلکی هستش و بحث آموزشمون کمی تنوع خودش رو از دست داده به همین خاطر در کنار ادامه اون بخش چند بحث جانبی رو هم اضافه می کنم.
یکی از مطالب مهم برای کسانی که می خوان خودشون به طور اصولی مطالب رو یاد بگیرن استفاده از منابع کمکی هست. که کتاب مهمترین نوع اون هست. مخصوصا الان زمان نمایشگاه کتاب هم هست و حیفه دوستان آنوبانینی کتاب نجومی نداشته باشند :D

اولین کتابی که معرفی می کنم کتابی قدیمی هست که دوباره با ویرایش تجدید چاپ شده. خود من برای کلاسهای مقدماتی این کتاب رو به عنوان مرجع معرفی می کنم.

نجوم به زبان ساده
مایر دگانی، محمدرضا خواجه پور (مترجم)
قیمت پشت جلد: 65000 ریال
نشر: موسسه جغرافیایی و کارتوگرافی گیتاشناسی (19 خرداد، 1386)

[attachment=0:14z3zdj0]10_455_b.jpg[/attachment:14z3zdj0]

نمایشگاه دائمی گیتا شناسی ابتدای خیابان کریم خان زند از سمت هفت تیر هست. که کلی پوستر و کتابهای دیگه ای هم داره که به ترتیب و در صورت نیاز معرفی خواهم کرد.

Maryam.Ghasemian
04-05-2010, 08:57 PM
بابت معرفی کتاب ممنون %%-

Zapata
05-05-2010, 04:39 PM
یکی از بهترین کتب در زمینه نجوم :ymapplause:
از هرکسی که درباره نجوم آماتوری اطلاعات کمی داره هم حتی بپرسیم مطمئنا" با این کتاب آشنایی داره.

سپاس از معرفی و ایجاد انجمن نجوم آنوبانینی @};- @};-

Majid
16-05-2010, 05:18 PM
شهرام جان این سایتو ببین
حقیقت داره؟
You can see links before reply /links.p30download.com/archives/17998.php

Shahram
16-05-2010, 06:52 PM
شهرام جان این سایتو ببین
حقیقت داره؟
You can see links before reply /links.p30download.com/archives/17998.php

:-o
آره مثل اینکه. حرکت جالبی زدی که توی بخش منابع آوردی چون فرصتی می شه بگم که هر منبع خبری ( مخصوصا اونهایی که فارسی می نویسند ! :D ) قابل اعتماد نیست. یکی از این منابع معتبر ( البته برای آماتورها بیشتر ) مجله astronomy و سایتش هست که لینک این خبر رو از اونجا براتون می ذارم

You can see links before reply

یکی دیگه از منابع معتبر و خیلی معروف مجله sky & telescope هست

که من این خبر رو اونجا پیدا نکردم.
یه سری سایت دیگه هم خبر رو زدند. ولی هنوز سایتهای حرفه ای به طور رسمی تایید نکردند که طبیعی هست که طول می کشه. امیدوارم درست باشه چون
با بزرگنمائی قبلی تلسکوپم نمی تونستم حلقه های مشتری رو خوب ببینم. هفته قبل کلی پیاده شدم تا به بزرگنمائی بیشتر برسم ، دیشب هم مشتری رو رصد کردم هر چی زور زدم یه حلقه خیلی کمرنگ دیده می شد و دومی رو نتونستم ببینم. به خودم داشتم لعنت می فرستادم که این همه آی کیو زدم و طراحی ام غلط بود اگه حلقه محو شده باشه یه نفس راحت می کشم. ولی مشتری خیلی زشت تر می شه :p خوش خبر باشی مجید جان =))

ولی گذشته از این فکر کنم یه بخش رویداد و خبر نجومی هم باید ایجاد کنم ;)

Shahram
14-06-2010, 05:02 PM
امروز در مورد یک منبع کمک آموزشی دیگه می خوام صحبت کنم. چون فکر می کنم علی رغم عمر کوتاه الان این بخش به یک حداقلی رسیده که بشه به حساب آوردش. بله حدستون درسته :D منبع دیگه ای که بهتون معرفی می کنم بخش ستاره شناسی سایت خودمون هست.
بخش نجوم سایت دو ماهه شد :ymparty:
بنا به علایقی و دلایلی بخشی از مطالب آموزشی عملی در این سایت مطرح می شه به امید آنکه یواش یواش توی سفرها هم این مسئله جا بیفته.
چون عادت ندارم که کارم و رو لفت بدم به همین خاطر مطالب هر چند با سختی ولی به سرعت به این بخش اضافه می شه. 92 پست در طی دو ماه که تقریبا می شه روزی یک و نیم پست. که فکر می کنم سرعت خوبی بوده :D . منتها شما نیازی نیست عجله داشته باشید فرصت کافی دارید. من فقط می خواستم چهارچوب رو مشخص کنم. این منبع آموزشی بر خلاف کتاب خلاصه است و فقط به روشهای عملی می پردازه و خیلی وارد جزئیات علمی نمی شم. فعلا پایه ها رو به طور خلاصه و کلی بحث می کنیم. و دقت داشته باشید که فعلا ناقصه ولی به سرعت در حال تکمیل شدن هست.

حال شما چطور از این بخشها می تونید استفاده کنید ؟
بخشهای زیادی به سرعت اضافه شدند منتها برخی از اونها خیلی مهم هستند که برای راحتی اونها رو با شماره به ترتیب مشخص کردم که در وهله اول و با صرف زمان کافی سعی کنید اونها رو خوب یاد بگیرید. بعد از اونها بخشهای دیگه ای هم هست ( و بخشهای دیگری نیز تو ذهنم وجود داره و در آینده اضافه خواهد شد !) که متناسب علاقتون می تونید اونها رو هم بخونید. فقط این رو تو ذهنتون داشته باشید که تا جای ممکن دارم با برنامه ریزی جلو می رم و به قول معروف هر کدوم از کارها یه حکمتی داره.
پس خلاصه آنوبانینی به عنوان منبع دوم معرفی می شه. با مطالبی که ارائه شده شما به طور مستقل و بدون نیاز به سایر منابع هم می تونید از مطالب این بخش نیازهای خودتون به ستاره شناسی مقدماتی رو یاد بگیرید. همین مطالب خلاصه بدون دردرسر شما رو وارد دنیای نجوم خواهد کرد.
به امید آنکه که با کمک علاقمندان ، در آینده این بخش رو نه فقط خودمون، بلکه دیگران هم به عنوان بخش آموزشی استاندارد و فشرده بشناسند و به هم معرفی کنند. ;)

Shahram
06-08-2010, 03:58 PM
بخش آموزشی سایت هابل- به همراه فیلمهای قابل دانلود با چندین فرمت به همراه فایل متن و ...

You can see links before reply (You can see links before reply)

JackLondon
20-10-2010, 11:22 PM
اقا شهرام عرض ادب...یه پیشنهاد

من توی چند سال پیش واسه یه برنامه ایی که داشتیم می خواستیم از تلسکوپ بزرگ جزایر قناری استفاده کنیم.آخه میشه که به صورت آنلاین ازش استفاده کنین و هرطور که میخواین هدایتش کنین...البته هزینه و ساعات مشخصی داره...من دقیق هزینش یادم نیست اما تا اونجا که یادمه من که واسه مدرسه داداشم می خواستم هماهنگ کنم که آموزش بدیم خیلی نبود.

سایتش هم هست You can see links before reply

راستی یه سایتی هم هست به نام You can see links before reply که توش بخش های مختلف هستش.توی یه بخشش هم کار آموزش داشت که واسه دسته بندی عکس هایی که از تلسکوپ های جهانی مثل هابل گرفته میشد ازش استفاده میکنه.یعنی اول آموزش میداد بعد میگفت که کمک کنین برای دسته بندی عکس ها...اطلاعات من راجع به این 2سایت کمی تا قسمتی واسه چند سال پیشه.شرمنده که ناقصه.

امیدوارم که مفید واقع بشه:3:

Shahram
12-06-2012, 01:25 PM
اگه حال و حوصله نصب نرم افزار ندارین و می خوایین سریع وضعیت آسمون رو ببینید از سایت پایین استفاده کنید:

من با چند تا سایت برنامه کار کردم ولی این خیلی خوب و راحته.