PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : روز ملی نجوم

Alirezaa
14-04-2010, 03:49 AM
جمعه هفته آینده سوم اردیبهشت برنامه روز جهانی نجوم در فرهنگسرا های تهران برگزار میشه بهترین جاهایی که در حال حاضر برنامه ریزی خوبی براشون انجام شده رصدخانه زعفرانیه و نیاورانه.
روز جهاني نجوم چيست و چه روزي است؟

در روز نجوم منجمان آماتور (و گاهي حرفه اي) تلاش مي کنند عموم مردم را با زيبائيهاي آسمان آشنا کنند، برخي از مردم تصور مي کنند "علم" چيز پيچيده اي بوده، متعلق به دانشمندان است و از ارتباط آن با زندگي روزمره و زيبائيهاي آن در محيط اطرافشان اطلاعي ندارند. در روز نجوم مي توان تا حدي فاصله ميان محققان، دانشمندان و مردم را کمتر کرد.
در برخي از کشورها، يک يا چند روز درهاي آزمايشگاهها و رصدخانه ها به روي مردم عادي باز است تا همه مردم بتوانند با فعايت هاي علمي از نزديک آشنا شوند، اما بيشتر رصدخانه ها براي دوربودن از آلودگي نوري و آلودگي هوا و کم کردن اثر جو، در خارج از شهر و در ارتفاعات بالا قرار دارند و حتي اگر برخي روزها رصدخانه ها پذيراي مردم عادي باشند، مراجعه مردم به رصدخانه ها مشکل است.

حدود 30 سال پيش داگ برگر پيشنهاد داد به جاي اينکه مردم را به خارج از شهرها و مناطق دوردست بکشانيم، بهتر است در روز مشخصي از سال، تلسکوپها را به داخل شهرها و به ميان مردم بياوريم.اين گونه بود که روز نجوم متولد شد.
امروز بيش از 50 کشور روز و هفته نجوم را برگزار مي کنند.
اتحاديه نجوم تلاش مي کند در برگزاري روز نجوم در سراسر جهان هماهنگي ايجاد کند. اين مرکز يکي از روزهاي آخر هفته بين 15 مي تا 15 اوريل را که ماه در حالت تربيع اول است، به عنوان روز جهاني نجوم و هفته پيش از آن را به عنوان هفته نجوم اعلام مي کند.
هنگامي که ماه در وضعيت تربيع است، هنگام ظهر طلوع مي کند و حدود 6 بعدازظهر به بيشترين ارتفاع (فاصله از افق) مي رسد و نيمه شب غروب مي کند، بنابراين از ظهر به بعد مي توان با دوربينها و تلسکوپهاي آماتوري، پستي بلندي هاي ماه را به مردم نشان داد.
در ايران از سال 1380 روز نجوم برگزار مي شود و شاخه آماتوري انجمن نجوم ايران هماهنگي برگزاري روز نجوم در ايران را به عهده دارد.

ابوريحان بيروني در روز نجوم 86 - پارک ملت تهران
در کشورهايي كه تقويم رسمي آنها ميلادي است روز نجوم روز شنبه يا يکشنبه (روز آخر هفته که تعطيل است) برگزار مي شود. طبق دستور العمل اتحاديه نجوم، هر کشوري با شرايط خاص خود روز نجوم در هفته نجوم را در کشور خود تعيين مي کند.
با توجه به تقويم رسمي ايران، انجمن نجوم ايران روز جمعه قبل يا بعد از روزي را که اتحاديه نجوم انتخاب مي کند، به عنوان روز نجوم در ايران اعلام مي کند تا مردم بيشتري به ويژه خانواده ها بتوانند از برنامه هاي اين روز استفاده کنند.

چگونه مراسم روز نجوم را برگزار کنيم؟

در برگزاري مراسم روز نجوم بايد توجه داشته باشيم که روز نجوم متعلق به عموم مردم به ويژه خانواده ها است، لذا بايد از دادن اطلاعات پيچده و سنگين به مردم خودداري کنيم و برنامه هايي را در سطح درک عمومي ترتيب دهيم.
در ابتدا يک گروه يا کميته برگزاري روز نجوم تعيين کنيد و براي بهتر انجام شدن کار، فعاليت ها را تقسيم کنيد. يک نفر مسؤول تعيين مکان مناسب و دريافت و پي گيري مجوزها، يک نفر مسؤول پيگيري اجراي ايده ها و يک نفر مسؤول جلب حامي و ... .

آنها که مي دانند براي آنهايي که نمي دانند توضيح مي دهند.
کارهايي که بايد انجام شود:

1- مکان يابي براي يافتن محل مناسب برگزاري مراسم روز نجوم:
بهترين مکان جايي است که مردم در روز جمعه تردد زيادي دارند. در ايران پارکها بهترين منطقه هستند؛ در شهرهاي ساحلي و شهرهايي که رودخانه از بين شهر عبور مي کند مانند شهر اصفهان، ساحل دريا و رودخانه هم مکان هاي مناسبي هستند.
در شهرهايي که جاذبه هاي گردشگري و مکانهاي باستاني دارند مانند قلعه فلک الافلاک در خرم آباد، اين مناطق هم در روزهاي تعطيل محل رفت و آمد مردم شهر و گردشگران هستند.
مراکزي مانند مراکز خريد، فرهنگسراها و ميدان هاي اصلي شهر، به شرطي که فضايي براي نصب پوستر و برپايي غرفه داشته باشند هم مکانهاي مناسبي به شمار مي روند.
همچنين اگر شهر شما آسمان نما يا رصدخانه اي دارد مي توانيد با اطلاع رساني مناسب مردم را براي بازديد از اين مراکز دعوت کنيد.
خوب است با مسؤولان مراکز از قبل هماهنگ کنيد که برنامه ها در روز نجوم رايگان باشد.
2- دريافت مجوز وهماهنگي با ارگانهاي مربوط:
اگر مي خواهيد از محوطه پارک يا فرهنگسرا و ... استفاده کنيد، از قبل با مسؤولان آن محل موضوع را مطرح کنيد و از محل اجراي برنامه ها مطمئن شويد. هرچه زودتر اين کار را انجام دهيد، زودتر مي توانيد کار اطلاع رساني را آغاز كنيد.
با توجه به موقعيت مکان اجراي برنامه ها لازم است از مسؤولان شهرداري، راهنمايي–رانندگي يا فرمانداري شهر مجوز دريافت کنيد.
بهتر است از قبل با نيروي انتظامي محل نيز هماهنگي هاي لازم انجام شود تا مشکلي پيش نيايد.
در صورتي که براي گرفتن مجوز به معرفي نامه احتياج داريد، با انجمن نجوم ايران (تلفن و نمابر 02188989550 ) تماس بگيريد يا به نشاني اينترنتي iranastroday@gmail.com نامه الکترونيکي ارسال کنيد.
3- يافتن حامي:
اجراي برخي برنامه ها ممکن است بار مالي زيادي داشته باشد. بهتر است براي دريافت کمکهاي نقدي و غيرنقدي از ارگانهاي دولتي يا شرکت هاي خصوصي کمک بگيرييد. براي تهيه پوستر، بنرهاي تبليغاتي، چاپ و تکثير بروشور و محصولات فرهنگي، تهيه وسيله حمل و نقل، امانت چادر و ميز و صندلي براي اجراي غرفه ها و ... شرکت ها و ارگانهاي مختلفي مي توانند با شما همکاري کنند.
حتي مي توانيد از شرکتهايي مانند توليد کنندگان صنايع غذايي، محصولات بهداشتي و ... در ازاي امکان تبليغ محصولاتشان، کمک نقدي و غيرنقدي دريافت کنيد.
4- يافتن ايده ها و اجراي آنها:
برنامه ها مي تواند شامل سخنراني هاي ساده، نمايش اسلايد و غرفه هاي معرفي نجوم باشد. اگر در نظر داريد نمايش اسلايد و سخنراني داشته باشيد بايد هرچه سريعتر مکان مناسبي مانند سالن همايش يا سينما براي سمينار پيدا کنيد.
ممکن است تهيه برخي غرفه ها مانند ساخت ماکت، هزينه زيادي نداشته باشد، اما ساخت آن زمان زيادي ببرد. به همين دليل خوب است از دانشجويان و دانش آموزان و خانواده هاي علاقه مند براي ساخت ماکت ها و تهيه پوسترها کمک بگيريد.
تعطيلات عيد نوروز فرصت مناسبي براي پياده کردن ايده هايي است که براي ساخت آنها زمان زيادي نياز داريد.
5- اطلاع رساني:
از 10 روز تا يک هفته قبل از هفته و روز نجوم، بايد مردم را از زمان و محل برگزاري برنامه ها آگاه کنيد
براي اينکار مي توانيد از رسانه ها و نشريات محلي و صدا و سيماي شهرستان کمک بگيريد. نصب پلاکارد و پوستر در سطح شهر هم بسيار مفيد است.
مي توانيد از شرکت ها و ارگان هايي که بخش تبليغات و پارچه نويسي دارند کمک بگيريد يا بر روي پارچه ها و صفحات بزرگ تصاوير نجومي را نقاشي کنيد و همراه با توضيحاتي درباره روز نجوم با هماهنگي شهرداري و شوراي شهر، در محل هاي پرتردد شهر نصب کنيد.
فرودگاهها، پايانه هاي مسافربري داخل شهري و بين شهري و ايستگاههاي قطار و مترو بهترين مکان براي نصب پوسترهاي روز نجوم و پلاکاردهاي اطلاع رساني هستند.
براي هماهنگي نصب پوسترها در اين مکان ها، با روابط عمومي اين محل ها تماس بگيريد.
ريز برنامه هاي خود را همراه با زمان بندي و محل اجراي برنامه ها براي ما ارسال کنيد تا در سايت قرار دهيم و از طريق برخي رسانه ها اعلام کنيم.
نويسنده : فاطمه عظيم لو

روز جهاني نجوم امسال در ايران

روز جهاني نجوم در ايران امسال در بيستم ارديبهشت ماه 1387 در سراسر ايران برگزار ميشود. انتظار ميرود با رشد كمي و كيفي نجوم در ايران برنامه هاي گسترده اي در سراسر ايران به مناسبت اين روز برگزار شود.

پوستر امسال
چند محور پيشنهادي براي روز نجوم 1387
شما مي توانيد بر اساس شناختي که از مخاطبان خود داريد برخي محورهاي اصلي را در برنامه خود قرار دهيد امسال هيچ تم بين المللي از سوي ليگ نجوم اعلام نشده است و شاخه آماتوري انجمن نجوم نيز ضمن تاکيدي که بر تم نجوم و صلح دارد اما تم خاصي را براي امسال در نظر نگرفته است موارد زير برخي از پيشنهادها براي محور هاي برگزاري سال جاري است:
- سال 2009 – 1387، از سوي سازمان ملل متحد سال جهاني نجوم نامگذاري شده است. شما روز نجوم امسال را مي توانيد به پيشواز سال جهاني نجوم برگزار کنيد
- طرح رصد خانه ملي ايران در اين روزها در حال پيشرفت است. انجام موفقيت آميز اين طرح ايران را پس از 800 سال صاحب رصدخانه اي پيشرفته مي کند. مي توانيد براي جلب حمايت عمومي از اين طرح برنامه هاي خود را سامان دهيد و از مردم در باره اهميت اين طرح صحبت کنيد و يا حتي طومارهايي در حمايت از انجام اين طرح تهيه کنيد و آنها را به پژوهشکده رصدخانه ملي ايران ارسال کنيد.
- در آخرين روز سال گذشته، سر آرتور سي کلارک ،نويسنده بزرگ علمي تخيلي، طراح سيستمهاي ماهواره اي زمين ثابت و آينده نگر برجسته در سن 90 سالگي در گذشت لذا يکي از برنامه هاي شما مي تواند به موضوع آينده نگري در زمينه نجوم و نقش نجوم درآينده انسان تبديل شود.
- اين سالها مهمترين تهديدي که سياره ما را تهديد مي کند بيش از جنگ و حملات تروريستي ، گرم شدن زمين است. با افزايش توليد گازهاي گلخانه اي زمين در آستانه تغيير اقليم قرار گرفته است که مي تواند حيات ما را در اين سياره نابود کند و تنها سياره داراي حيات هوشمند منظومه شمسي را تهديد کند. مي توانيد امسال گرم شدن زمين – به عنوان يکي از سيارات منظومه شمسي – و ضرورت حفظ آن را در دستور کارتان قرار دهيد و با شعارهايي نظير زمين سبز، آسمان زيبا يا مانند آن به مردم درباره حفظ محيط زيست و روشهاي مبارزه با گرم شدن آن توضيح دهيد.
- آلودگي نوري يكي از مشكلات منجمان است.با نگاه عميق تر به اين مشكل اجتماعي در ميابيم اين آلودگي در زندگي انسانها و كليه جانداران اثرات منفي زيادي دارد.ميتوانيد ضمن آگاهي عمومي به مخاطبانتان روشهاي درست نورپردازي در زندگي فردي را آموزش دهيد.

منبع :

شاخه آماتوري انجمن نجوم ايران - كميته برگزاري مراسم هفته و روز نجوم

با اجازه دوستان غرفه ای هم ما تو رصدخونه زعفرانیه گرفتیم که منتظریم دوستان آنوبانینی بیان و در خدمتشون باشیم @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};-

Shahram
14-04-2010, 11:39 PM
جمعه سوم اردیبهشت برابر روز ملی نجوم هم هست. پیشاپیش از همه دوستان معذرت می خوام که زودتر نتونستم اطلاع بدم و به صورت تداخل با برنامه گروه کوه پیشنهاد می شه.
به مناسبت این روز رصدخانه ها و مراکز مختلف برنامه های خاصی دارند. مرکز علوم و ستاره شناسی تهران وابسته به شهرداری منطقه یک هم برای این روز برنامه های متنوعی داره که از ساعت 2 بعد از ظهر شروع می شه و تا شب به معرفی نجوم و کلاسهای آموزشی و معرفی تجهیزات و سخنرانی و برخی کارگاهها و ... خواهد بود. مخصوصا برای خردسالان برنامه مفید خواهد بود و کلیه افراد یک آشنائی کلی با نجوم بدست خواهند آورد. دوستانی که نمی تونند برنامه گروه کوه رو بیان می تونند تو این برنامه ها شرکت کنند.
من خودم تمام مدت اونجا نخواهم بود و احتمالا فقط بخشی از برنامه ها رو حضور داشته باشم. دوستان کوهنورد هم اگر تونستند فرصت کنند بعد از برگشتن می تونند به ادامه برنامه ها برسند.

برای اطلاعات بیشتر و شرایط شرکت و نکات مبهم حتما با خود مرکز تماس بگیرید.

آدرس : میدان تجریش - میدان قدس - سه راه دزاشیب - خیابان عمار - کوی عرفات - پلاک 22

تلفن : 22293280 - 22292246 - 22665006

Meghdad
15-04-2010, 04:01 AM
آقا شهرام، بسيار عالى
ممنون از اين پيشنهاد خوب :ymhug:
اما حيف كه با برنامه كوه‌پيمايى تداخل داره وگرنه از اولش ميرفتيم.

Shahram
15-04-2010, 09:34 AM
آقا شهرام، بسيار عالى
ممنون از اين پيشنهاد خوب :ymhug:
اما حيف كه با برنامه كوه‌پيمايى تداخل داره وگرنه از اولش ميرفتيم.

می دونم و اولش هم از این بابت عذرخواهی کردم. من خودم دیر خبردار شدم. مرکز از این مراسم ها زیاد داره. این برنامه نشد برنامه بعدی. البته راستش من با برنامه های خلوت تر بیشتر موافقم تا این برنامه. اصلا با آقا امید هماهنگ می کنیم بچه های کوه رو با ماشین بیاره مرکز :D
اصلا شاید تونستیم یه برنامه اختصاصی وسط هفته برای گروه هماهنگ کنیم که یه شب بریم واسه رصد. البته اونجا بیشتر برای یادگیری اولیه خوبه و گر نه اونجا بین اون همه ساختمون و آلودگی شهری و نوری که نمی شه درست رصد کرد. بیشتر منتظرم تلسکوپ جدید رصدخونه نصب بشه. که فعلا سرش دعواست :D

Parvaneh
15-04-2010, 02:03 PM
اصلا شاید تونستیم یه برنامه اختصاصی وسط هفته برای گروه هماهنگ کنیم که یه شب بریم واسه رصد. :D

عالی میشه :)
می تونیم یه مرور مختصر بر مطالب ارائه شده هم در این برنامه رصد داشته باشیم.
همیشه مطالب وقتی از جزوه گذشته و بعد بیان میشند و بعد هم عملی اجرا بشند ، در ذهن ماندگار میشند.

Maryam.Ghasemian
15-04-2010, 04:55 PM
چه عالی ، از اونجایی که تجربه ثابت کرده من کوه نورد بشو نیستم :ymblushing: پس سعی میکنم برنامه روز نجوم رو برم . اما اگه برنامه رصد هم داشته باشیم عالی میشه :) %%-

Shahram
15-04-2010, 11:16 PM
چه عالی ، از اونجایی که تجربه ثابت کرده من کوه نورد بشو نیستم :ymblushing: پس سعی میکنم برنامه روز نجوم رو برم . اما اگه برنامه رصد هم داشته باشیم عالی میشه :) %%-

برنامه رصد هست ولی فکر کنم خیلی شلوغ باشه. حالا دوستانی که می تونند بیان با مرکز آشنا بشن اگه بعدا دیدیم علاقمند زیاد داشت و به حد نصاب رسید می تونیم برنامه خاص فقط برای آنوبانینی بذاریم ;) البته به شخصه رصد با چشم غیر مسلح زیر آسمون کویر رو به رصد با تلسکوپ وسط تهران ترجیح می دم.

Zapata
17-04-2010, 02:15 PM
در رابطه با نجوم همه جورشو پایه ام با تلسکوپ ... بی تلسکوپ ... وسط کویر و بیابان ... وسط تهران :-bd :-bd

کلا" بعد جور پایه ام :ymhug: :ymhug:

Shahram
17-04-2010, 04:35 PM
در رابطه با نجوم همه جورشو پایه ام با تلسکوپ ... بی تلسکوپ ... وسط کویر و بیابان ... وسط تهران :-bd :-bd

کلا" بعد جور پایه ام :ymhug: :ymhug:

تشریف بیارید. خوشحال می شیم از آ شنایی تون. من خودم بعد از ظهر می رم و البته تا جای ممکن سعی خواهم کرد فقط بازدیدکننده باشم. چه شما و چه بقیه دوستان اگه تشریف آوردید خوشحال می شم ببینموتون. برنامه معمولا تا ساعت 10 شب ادامه پیدا می کنه.

Shahram
20-04-2010, 03:45 PM
پوستر مربوط به روز نجوم در مرکز علوم و ستاره شناسی تهران آماده شد.
می تونید ببینید که چه برنامه هایی برگزار می شه. این دفعه برنامه ها دارن هیجان انگیز می شن. مخصوصا تلسکوپ جدید ;)

You can see links before reply

[attachment=0:1yxu6rjs]baner asl-13890131-141534.jpg[/attachment:1yxu6rjs]

Aramin
21-04-2010, 04:32 PM
وای باورم نمیشه نجوم.... :-o :-o
من که هستم بعد برنامه جمعه میریم نجوم شناسی...
شهرام جون خیلی دوست دارم :x :x

Alirezaa
21-04-2010, 07:42 PM
دوستان عزیز تو رصد خونه قراره غرفه داشته باشیم با دوستان هم دانشگاهی, هر کدوم از دوستان آنوبانینی تشریف بیارند در خدمتشون هستیم و با ارائه کارت عضویت آنوبانینی آب خنک مجانی به همشون میدیم!!
ایشالا به ما هم سر بزنید خوشحال میشم

ضمنا دوستان عزیز آنوبانینی روز جهانی نجوم یه روز عمومیه هیچ بحث صرفا علمی یا تخصصی نیست, سالهای قبل تو پارک ملت و سعد آباد و ... برگزار میشد امسال چون مجله نجوم برگزار کننده نیست نتونسته جای عمومی رو هماهنگ کنه, پیشنهاد میکنم این تاپیک رو از قسمت تخصصی خارج کنید و تو قسمتهای عمومی تر بزارید

@};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};-

Alirezaa
21-04-2010, 08:03 PM
اطلاعیه شاخه آماتوری انجمن نجوم ایران
کمیته برگزاری روز نجوم شاخه آماتوری انجمن نجوم ایران در آستانه روز جهانی نجوم با انتشار اطلاعیه ای ضمن یادآوری نکاتی در خصوص برگزاری این روز اعلام کرد هیچ برنامه مستقلی از این شاخه برگزار نخواهد شد و شاخه آماتوری تنها وظیفه هماهنگی و اطلاع رسانی رویدادها را بر عهده دارد متن این اطلاعیه به شرح زیر است

«به نام خدا»
روز جهانی نجوم فرصتی بی نظیر برای ترویج و اشاعه دانش ستاره شناسی و علم به طور کلی است. فرصتی یگانه برای آشنا کردن مردم با زیبایی های آسمان شب و دنیای فراموش شده ای که ما را در بر گرفته است. اینک نزدیک به 1 دهه است که گروه ها و علاقمندان نجوم در ایران نیز همراه با سایر کشورهای جهان با برگزاری این روز قصد دارند لذت کنجکاوی و شوق دیدن آسمان را با مردمان تقسیم کنند. برنامه ای که نخستین بار تنها در رصدخانه زعفرانیه تهران برگزار شد، به سرعت رشد پیدا کرد و راه به دورترین شهرستان های کشور برد و به نقطه ای رسید که قریب به 100 گروه آن را در سراسر کشور برگزار کردند. شاخه آماتوری انجمن نجوم ایران که از سوی انجمن نجوم ایران وظیفه یافته بود تا فعالیت های نجوم آماتوری را در کشور هماهنگ کند از آغاز تاسیس خود نه تنها سعی کرد با ارایه اطلاعات، بسته های آموزشی و مذاکره با شهرداریها و مکاتبه با مقامات حداقل کمک را به گروه های برگزار کننده ارایه دهد که خود سعی داشته است با برگزاری برنامه های بزرگی که به تنهایی از عهده یک گروه کوچک بر نمی آید الگویی از برگزاری این برنامه را ارایه دهد. شاید روز های نجومی که این شاخه در نمایشگاه کتاب تهران و پارک ملت برگزار کرد را بتوان نمونه هایی از بزرگترین برنامه های ترویجی عمومی دانست که با بسیج همه نیروهای در اختیار با مخاطبی چندین هزار نفره برگزار شد و جوایزی را نیز برای کشورمان به ارمغان آورد. اما وظیفه اصلی شاخه در تمام این مدت، فرهنگ سازی و زمینه سازی برای توانمند کردن گروه ها بوده است. اینک و در پایان سال جهانی نجوم که تجربه گران قدر برگزاری شب های گالیله ای و 100 ساعت نجوم را با خود داشت، شاخه آماتوری انجمن نجوم ایران زمان را ناسب دید تا با واگذار کردن مسولیت کامل برگزاری این رویداد مهم به گروه های فعال خود به ماموریت اصلی خویش، که حمایت، برنامه ریزیو هماهنگی است بازگردد.
به همین دلیل در سال جاری شاخه آماتوری انجمن نجوم ایران خود برگزار کننده هیچ برنامه ای به طور مستقل نیست و تنها از طریق وبلاگ مخصوص این روز به اطلاع رسانی و مدیریت این روز و کمک به گروه هایی که نیاز به مشورت و یا حمایت معنوی داشتند پرداخت. این سیاست شاخه آماتوری انجمن نجوم ایران در دیگر برنامه های عمومی نیز از این پس پی گرفته خواهد شد و این انجمن به عنوان یک نهاد تنها در قالب یک غرفه امسال در یکی از مراکز برگزار کننده این روز - مرکز علوم و ستاره شناسی تهران - حضور خواهد یافت.
در همین حال شاخه آماتوری ایران در این مرحله از فعالیت خود تصمیم به افزایش دخالت گروه های نجومی و بخش های فعال جامعه نجوم ایران در تصمیم گیری های خود گرفته است. بخشی از پیش نیاز این تصمیم با آغاز به کار پروژه بانک اطلاعات گروه های نجومی کشور آغاز شد و بخش دیگر آن برمبنای مشارکت گروه های علاقمند پی گیری خواهد شد. یکی از معیارهای شاخه آماتوری برای شناسایی گروه های فعال و دعوت از آنها به اولین گردهمایی مشورتی شاخه آماتوری انجمن نجوم ایران که سال جاری برگزار خواهد شد، میزان مشارکت گروه ها در برنامه های عمومی و ارایه گزارش های آن است. از همین رو از همه گروه ها صمیمانه تقاضا می شود نسبت به ارسال گزارش های خود به این کمیته، جهت ارایه به هیات دبیران شاخه آماتوری انجمن نجوم ایران و همچنین ارسال گزارش کامل فعالیت های این روز به مراجع بین المللی - که با حفظ تمامی اعتبار و حقوق معنوی این کار برای گروه برگزار کننده صورت خواهد گرفت - اقدام نمایند.

روز نجوم فرصت بی نظیری نه تنها برای مردم است تا شاید برای نخستین بار به واسطه شما نگاهی به آسمان بیاندازند که فرصت مناسبی برای همه جامعه نجوم آماتوری و حرفه ای کشور به شمار می رود تا به این بهانه گرد هم آیند.
این کمیته ضمن تشکر و سپاس صمیمانه از همه گروه هایی که به برگزاری این برنامه می پردازند و به ویژه انهایی که برنامه خود را از طریق این کمیته با دیگران تقسیم کردند، صمیمانه ترین تبریکات خود را به مناسبت این روز تقدیم همه علاقمندان می کند.
امیدواریم این پتانسیل بالا با کمک برنامه ریزی درست باعث شود جرقه هایی که در این روز زده می شود بدل به شعله فروزان دانایی در کشورمان شود»
کمیته هماهنگ کننده روز نجوم 1389 - شاخه آماتوری انجمن نجوم ایران
31 فروردین 1389

Aramin
22-04-2010, 01:48 AM
آقا چطوره تو برنامه روز جمعه اعلام کنیم تا بچه ها بعد کوه بیان برنامه نجوم. *-:)

Shahram
22-04-2010, 10:17 AM
دوستان عزیز تو رصد خونه قراره غرفه داشته باشیم با دوستان هم دانشگاهی, هر کدوم از دوستان آنوبانینی تشریف بیارند در خدمتشون هستیم و با ارائه کارت عضویت آنوبانینی آب خنک مجانی به همشون میدیم!!
ایشالا به ما هم سر بزنید خوشحال میشم

ضمنا دوستان عزیز آنوبانینی روز جهانی نجوم یه روز عمومیه هیچ بحث صرفا علمی یا تخصصی نیست, سالهای قبل تو پارک ملت و سعد آباد و ... برگزار میشد امسال چون مجله نجوم برگزار کننده نیست نتونسته جای عمومی رو هماهنگ کنه, پیشنهاد میکنم این تاپیک رو از قسمت تخصصی خارج کنید و تو قسمتهای عمومی تر بزارید

@};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};-

آقا علیرضا با تشکر از مطالبی که قرار دادید و هم چنین پیشنهادتون. اگر به بخش برنامه های پیشنهادی نگاهی بیندازید خواهید دید که تنها جایی که برای چنین برنامه ای وجود دارد یا برنامه های تخصصی است و یا سایر برنامه ها. هر جند که عموم در این برنامه شرکت خواهند کرد ولی بحث مربوط به نجوم به عنوان یک شاخه خاص است. باز اگر دوستان مدیر جای بهتری برای این موضوع می بینند زحمت جابجایی اش رو بکشند.

آقا چطوره تو برنامه روز جمعه اعلام کنیم تا بچه ها بعد کوه بیان برنامه نجوم. *-:)

آرمین جان من هم اینو پیشنهاد کردم ;) خوشحال می شیم دوستان کوهنورد رو بعد از برنامه شون با کوله و باتوم وگتر کنار تلسکوپها ببینیم. :D

Alirezaa
24-04-2010, 01:00 AM
یه برنامه روز نجوم دیگه هم برگزار شد, بدون مششکل!!!!!!!!!!! فقط آسمونی برای رصد وجود نداشت!!!!!!!

Aramin
24-04-2010, 01:50 AM
دوستان عزیز امیدوارم بهتون خوش گذشته باشه... :)
ما می خواستیم بعد برنامه بیاییم ولی کوه دیگه جونی برامون نذاشته بود...
امیدوارم سال اینده بیاییم... :)

Shahram
24-04-2010, 03:02 PM

آرمین جان امسال مرکز علوم خیلی شلوغ شده بود. من خودم با وجود اینکه هیچ مسئولیتی نداشتم ولی چند ساعت بیشتر نتونستم دووم بیارم. فکر کنم کلاسهای تابستون پر باشند ;) :D
رصد هم فقط کمی ماه رو تونستند رصد کنند بقیه اش فقط ابر بود

Aramin
24-04-2010, 04:27 PM

آرمین جان امسال مرکز علوم خیلی شلوغ شده بود. من خودم با وجود اینکه هیچ مسئولیتی نداشتم ولی چند ساعت بیشتر نتونستم دووم بیارم. فکر کنم کلاسهای تابستون پر باشند ;) :D
رصد هم فقط کمی ماه رو تونستند رصد کنند بقیه اش فقط ابر بود

اخرش هم خودت باید برنامه نجوم بذاری... :D