توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : غواصی
Parvaneh
22-02-2010, 04:37 PM
غواصی فن شناوری در زیر آب - با یا بدون وسایل تنفس مصنوعی - است. غواصی علاوه بر اینکه کاربردهای صنعتی، پژوهشی، و نظامی دارد، برای ورزش و تفریح هم انجام میشود. تنفس زیر آب با استفاده از هوای فشرده تاریخچهای کوتاه دارد. اما غوص در دریا و سفر به عمق دریا از دیرباز توسط بسیاری از ملل جهان انجام میپذیرفتهاست.
یکی از روشهای غواصی، غواصی آزاد میباشد که ورزشی بسیار سنگین و فرحبخش میباشد.در این ورزش اولین هنر غواص، استفاده صحیح از ششها در تنفس صحیح و حمل هواي کافی در غواصی میباشد در ابتدا این ورزش برای جستجوی مروارید در سطح دریا مورد استفاده قرار میگرفتهاست ولی بعد پا به عرصه ورزش حرفهای گذاشته باشگاههای ویژهای برای اینکار بهوجود آمدهاند. تعریف سادهٔ این ورزش چنین است که شخصی به زیر آب شیرجه میرود و تنها هوایی که در اختیار دارد، هواي است که در ششهای خود ذخیره کردهاست.
تجهیزات مورد نیاز این ورزش یک جفت کفش غواصی(فین)، عینک غواصی و یک شلنگ ۳۰ سانتیمتری مخصوص (اسنورکل) میباشد.
منبع :ویکی پدیا
یکی از سایت هایخوب در زمینه غواصی که خیلی از سوالاتتونو جواب می ده:
You can see links before reply
Parvaneh
22-02-2010, 04:41 PM
راستش همیشه اینکه تو اعماق آبها چه می گذره و تجربه مناظر شگفت انگیز و حیرت انگیز اونها،برای من وسوسه انگیز بوده.
امیدوارم در یکی از برنامه ها بتونیم تجربه غواصی هم داشته باشیم .
یا می تونیم اگه تعداد زیاد بود ،یه تو ویژه همراه با برنامه غواصی راه بندازیم.
RezaDemis
24-02-2010, 09:08 AM
من موافقم
ولی از اونجایی که کار پر خطریه ترجیحاً با حضور مربی و متخصص انجام بشه
و قبلش هم آموزش دیده باشیم
(خاطرم هست که تو کرج یکی دو سال پیش کلاس آموزش غواصی برگزار شده بود)
Parvaneh
24-02-2010, 10:45 PM
من موافقم
ولی از اونجایی که کار پر خطریه ترجیحاً با حضور مربی و متخصص انجام بشه
و قبلش هم آموزش دیده باشیم
(خاطرم هست که تو کرج یکی دو سال پیش کلاس آموزش غواصی برگزار شده بود)
اگه بخواهی که حتی یه بار هم تجربه کنی بایستی با حضور مربی باشه.
ابتدا یه کلاس تئوری برگزار می شه و بعد با تجهیزاتی که در اختیارتون قرار داده می شه و تحت نظر مربی اولین غوصتو در اعماق آبها....
SAEID
27-03-2010, 12:52 AM
درود
پیشنهاد جالبیه
جزیره کیش یکی از مناطقیه که بستر های مورد نظر در این خصوص رو داره. مدارس غواصی هم در اونجا دوره های کوتاه مدت و بلند مدت برگزار میکنند.
من یک بار لوازم ابتدایی این ورزش رو در اختیار داشتم ولی استفاده ازشون برای بار اول آزار دهنده بود. ترجیح دادم در زمان کمی که داشتم از عینک معمولی شنا استفاده کنم و با نفس عمیق بیشتر در زیر آب بمونم و از دیدنیها لذت ببرم. : ;)
Kosar
19-05-2010, 04:13 PM
درود
پیشنهاد جالبیه
جزیره کیش یکی از مناطقیه که بستر های مورد نظر در این خصوص رو داره. مدارس غواصی هم در اونجا دوره های کوتاه مدت و بلند مدت برگزار میکنند.
من یک بار لوازم ابتدایی این ورزش رو در اختیار داشتم ولی استفاده ازشون برای بار اول آزار دهنده بود. ترجیح دادم در زمان کمی که داشتم از عینک معمولی شنا استفاده کنم و با نفس عمیق بیشتر در زیر آب بمونم و از دیدنیها لذت ببرم. : ;)
سلام
یه پیشنهاد:
شما سعی کن از اینترنت نحوه استفاده درست وسایل رو خوب یادبگیری و بعد استفاده شون بکنی،چون این وسایل به نظر استفاده اش راحت میاد اما وقتی با اینها میری توی آب همون جور که گفتی خیلی آزاردهنده هستن.ولی باور کن وقتی نحوه استفاده درستش رو یاد میگیری می بینی چقدر بدرد بخورن.
نفس عمیق طولانی خیلی بدردبخور نیست باید نفس رو تقسیم کرد و با فواصل هوا رو بیرون داد ،تا هم به چشم و اعصابت فشار نیاد هم بتونی راحت از دیدنی ها لذت ببری.
:-bd :-bd :-bd
Kosar
19-05-2010, 04:21 PM
غواصی فن شناوری در زیر آب - با یا بدون وسایل تنفس مصنوعی - است. غواصی علاوه بر اینکه کاربردهای صنعتی، پژوهشی، و نظامی دارد، برای ورزش و تفریح هم انجام میشود. تنفس زیر آب با استفاده از هوای فشرده تاریخچهای کوتاه دارد. اما غوص در دریا و سفر به عمق دریا از دیرباز توسط بسیاری از ملل جهان انجام میپذیرفتهاست.
یکی از روشهای غواصی، غواصی آزاد میباشد که ورزشی بسیار سنگین و فرحبخش میباشد.در این ورزش اولین هنر غواص، استفاده صحیح از ششها در تنفس صحیح و حمل هواي کافی در غواصی میباشد در ابتدا این ورزش برای جستجوی مروارید در سطح دریا مورد استفاده قرار میگرفتهاست ولی بعد پا به عرصه ورزش حرفهای گذاشته باشگاههای ویژهای برای اینکار بهوجود آمدهاند. تعریف سادهٔ این ورزش چنین است که شخصی به زیر آب شیرجه میرود و تنها هوایی که در اختیار دارد، هواي است که در ششهای خود ذخیره کردهاست.
تجهیزات مورد نیاز این ورزش یک جفت کفش غواصی(فین)، عینک غواصی و یک شلنگ ۳۰ سانتیمتری مخصوص (اسنورکل) میباشد.
ای بابا میشه این عکستون رو عوض کنید و از عکس های دیگه ای استفاده کنید [-( :ymtongue: :ymtongue: :-w :-w
PADI یکی از انواع گواهینامه های غواصیه که طرفدارها و ........ خاص خودش رو داره.من توی سیستم CMAS هستم ،نمیشه گفت کدوم بهتره .پس خواهشاً شما هم بیطرف باشید .=(( . :-w وگرنه کلاههامون میره تو هم ها :ymcowboy: :D
Parvaneh
19-05-2010, 04:36 PM
این عکس تصادفی انتخاب شده
شما هم برند خودتو بذاز :D ;)
عالیه .منم هستم . به چاه بهار هم فکر کنید.
bahari
15-06-2010, 04:16 PM
مطمئنم كه اگر اين برنامه اجرا بشه يكي از بهترين ها ميشه
من دقيقا 5روز پيش توي جزيره كيش حدود 20دقيقه غواصي كردم وشايد باور نكنيد اگه بگم كه هنوز هم نتونستم از شوك اون همه زيبايي كه در زير دريا ديدم دربيايم بيشتر شبيه خواب بود :-*
Parvaneh
15-06-2010, 05:49 PM
دوستان سما و بهاری :)
خوشحالم که این قسمت داره علاقمندان خاص خودشو جذب می کنه.
امیدوارم بتونیم یه تور اختصاصی غواصی ردیف کنیم ;)
Kosar
16-06-2010, 09:52 AM
سلام به همگی
پروانه جون الان فصل خوبیه برای غواصی.من که اساسی پایه هستم برای غواصی.اسم من رو ازهمین الان بنویس.
جاتون خالی من هم 15 خرداد رو رفتم جزیره لارک غواصی.خیلی محشر بود.
توی این سفر برای اولین بار تو شب غواصی کردم.
دریای خروشان و موجهای بلند و آسمون پر ستاره و یک سری همراههای از زندگی سیرشده :D @-) خلاصه آخر هیجان بود، فکر میکنم یکی دو دفعه هم جناب حضرت عزرائیل @};- رو کاملاً واضح دیدم @-) :)) :))
Parvaneh
16-06-2010, 10:26 AM
پروانه جون الان فصل خوبیه برای غواصی.من که اساسی پایه هستم برای غواصی.اسم من رو ازهمین الان بنویس.
جاتون خالی من هم 15 خرداد رو رفتم جزیره لارک غواصی.خیلی محشر بود.
توی این سفر برای اولین بار تو شب غواصی کردم.
دریای خروشان و موجهای بلند و آسمون پر ستاره و یک سری همراههای از زندگی سیرشده :D @-) خلاصه آخر هیجان بود، فکر میکنم یکی دو دفعه هم جناب حضرت عزرائیل @};- رو کاملاً واضح دیدم @-) :)) :))
جزیره بسیار زیبایی بود ساحل فوق العاده...شنهای براق مثل اکلیل
در شب اما :-ss
با توجه به ید طولانی شما در رشته غواصی، اگر در مورد تجربیاتتون در زمینه غواصی هم بگید عالی میشه.
Kosar
16-06-2010, 11:26 AM
با توجه به ید طولانی شما در رشته غواصی، اگر در مورد تجربیاتتون در زمینه غواصی هم بگید عالی میشه.
ای بابا کدوم ید طولا؟من هم خیلی حرفه ای نیستم 8-| :-s فقط هریه چند وقت یه بار دلم برای جناب حضرت عزرائیل :x تنگ میشه. O:-)
:ymblushing: :D در واقع این همراههای از زندگی سیر شده خیلی حرفه ای بودن و بی کله . من برای غواصی شب برنامه نداشتیم اما نمی دونم چی شد که باهاشون رفتم .برای شب رفتیم دکل(اگر بشناسید؟) که چون موج زیاد بود و قدرت دیدمون صفر بود تا خود دکل نرفتیم.اما پیشنهاد میکنم اینکار رو توی شرایط آب و هوایی بد هیچ وقت انجام ندین :-ss چون من دقیقاً اون وسط درک کردم که کارم اشتباه محض بود اما دیگه راه برگشتی نبود @-) O:-) O:-) O:-) O:-) O:-) ولی خیلی پرهیجان و توپ بود.
فردای اون روز ، برای خود غواصی اصلی رفتیم لارک ،همونطور که گفتی محشره ،فوق العاده زیباست.ماهی ها،مرجانها،.....
Malico
07-08-2010, 05:59 PM
سلام دوستان
من هم پایه 100% غواصی هستم.... البته خدمتون بگم که من حدود 2-3 سال میشه که به طور حرفه ای غواصی میکنم و باید اینو بگم که در صورت وجود وسایل لازم، میشه با یک ساعت اموزش های ابتدایی یک غوص حدودا 20 دقیقه ای داشت و تجربه خوبی بدست اورد. ولی اینکه بتوانید واقعا از غواصی لذت ببرید و سری به اعماق بیشتری بزنید باید اموزشهای جامعی دید. البته این روهم بگم که میشه با یک سری هماهنگی ها ابتدا این اموزشها رو در تهران ( در استخر) دید و بعد برای یک سفر خاطره انگیز و پر هیجان و البته ایمن به جزایر زیبا و مرجانی جنوب رفت.
Carlos
07-08-2010, 06:50 PM
اگه این برنامه ردیف شد یه گوشه چشمی هم به جیب مبارک بندازید. ارزونشو پیدا کنید.
sarai
23-08-2010, 10:05 AM
سلام بهارخانم ، با وجود اين همه مشتاق تصميم نداريد براي تور غواصي تصميمات جدي بگيريد. من كه واقعا دوست دارم تجربه كنم. :8:
Mehdi
23-08-2010, 10:40 AM
الان فصلش نیست هنوز. ایشالا هوا خنک تر شد یه فکری براش می کنیم. البته قیمت بالای این برنامه ها یکی از محدودیت های اجرای اوناس.
Behzad
23-08-2010, 05:41 PM
غواصی يا اسكوبا دايوينگ ( Scuba Diving ):
ديدم دوستان خيلی علاقه مندن و در عين حال كسی مطلب درست درمون ننوشته؛ ببينيد غواصی برای يه آدم، ميتونه يه تجربه جديد و فوق العاده شيرين باشه.
بيش از 70% كره زمين از آب پوشيده شده و اين درحاليه كه فقط 95% افراد بشر به اين مكان ها پا ميذارن. درباره غواصی در ايران، صحبت از اونه كه اين ورزش بين اقشار مختلف مردم رايج بشه و اين تأكيد مربيانی كه من تعليم ديدشون بودم. اول بگم كه خود من غواص 2 ستاره CMAS و غواص پيشرفته سيستم پدی ( PADI ) در آبهای آزاد هستم. بدونيد كه مراكز آموزش غواصی در سطح تهران، به درد ماها نميخوره و بيشتر برای آموزش گروه های تجسس و آتشنشانی خوبه كه باهاشون قرارداد دارن و مثل من زمان و سرمايتون به هدر ميره و نهايتاً ميريد سد كرج؛ سيستم آموزشی مراكز تهران، CMAS هست و اين سيستم هم هزينه بر و هم ناكارآمده به نسبت پدی. پدی انگلستان، بزرگ ترين و شناخته شده ترين سيستم آموزش غواصی دنياست و 16-17 مربی بيشتر در ايران نداره؛ منظورم از سيستم پدی يا CMAS، متود و شويه آموزش و مراحل عمليه دو مؤسسه مختلفه. درباره غواصی در ايران، متأسفانه زيبايی های جنوب بعد از انقلاب به ورطه نابودی كشيده شد و مثلاً بهترين جزيره مرجانی ايران كه كيش بود، به وسيله رعايت نكردن نكات كوچكی توسط توريست ها و غواصان نابخرد به نابودی كشيده شد، تا جايی كه اگر عكساش رو ببينيد و با هم مقايسه بكنيد، گريه ميكنيد. وضعيت مرجان ها در تمامی جزاير خرابه نسبتاً ولی ابوموسی، تنب و خاركو كمی سالم تر هستن كه دليلش هم مشخصه نظامی و دورافتاده بودن. درباره اكوسيستم های آبی و مرجانی هم در حيات دريايی مطالبی نوشته شده و خواهد شد.
اينكه غواصی هزينه زيادی ميبره، تنها يك هزينه اوليه داره؛ شما اسكی رو ببينيد يا صخره نوردی يا تنيس كه چقدر هزينه سنگينی داره. كسی كه بخواد يه غواص خوب و معمولی باشه، با 700 تومن كارش راه ميفته و اگر هم وضع مالی بهتری داشته باشه، ميتونه با 2 ميليون، تجهيزات كامل و مرغوب غواصی كه به اسكوبا معروفه، خريداری بكنه و فقط پول شارژ تانك رو بده كه 7-8 تومنه و بسته به خود فرد از 20 دقيقه تا 45 دقيقه با تانك 8 ليتری ميتونه زير آب باشه. غواصی هم مثل كوه، ذاتش تنهايی رفتن نيست؛ غيرقانونيه و حتماً بايد حداقل 2 نفری انجام بشه. خليج فارس هم از معدود مناطقی در دنياست كه اين شرايط رو داره كه در هر 4 فصل درش غوص زد. اگر ميخوايد، علاقه داري و واقعاً به دردتون ميخوره، ميتونم يه آموزش تئوريك و مجازی به اضافه شناخت وسايل اسكوبا بنويسم.
Narges
24-08-2010, 12:17 PM
ای بابا کدوم ید طولا؟من هم خیلی حرفه ای نیستم 8-| :-s فقط هریه چند وقت یه بار دلم برای جناب حضرت عزرائیل :x تنگ میشه. O:-)
:ymblushing: :d در واقع این همراههای از زندگی سیر شده خیلی حرفه ای بودن و بی کله . من برای غواصی شب برنامه نداشتیم اما نمی دونم چی شد که باهاشون رفتم .برای شب رفتیم دکل(اگر بشناسید؟) که چون موج زیاد بود و قدرت دیدمون صفر بود تا خود دکل نرفتیم.اما پیشنهاد میکنم اینکار رو توی شرایط آب و هوایی بد هیچ وقت انجام ندین :-ss چون من دقیقاً اون وسط درک کردم که کارم اشتباه محض بود اما دیگه راه برگشتی نبود @-) o:-) o:-) o:-) o:-) o:-) ولی خیلی پرهیجان و توپ بود.
فردای اون روز ، برای خود غواصی اصلی رفتیم لارک ،همونطور که گفتی محشره ،فوق العاده زیباست.ماهی ها،مرجانها،.....
کوثر جان هزینه غواصی چند روزت چقدر شد البته بدون هزینه سفر به جنوب؟
من هم میخوام:2:
Aramin
24-08-2010, 04:29 PM
کوثر جان هزینه غواصی چند روزت چقدر شد البته بدون هزینه سفر به جنوب؟
من هم میخوام:2:
نرگس جان این برنامه ها به سبک ما نمی خوره باید بریم همون اسکی تو قایق (قابل توجه بچه های برنامه جنوب)........:4:
Narges
24-08-2010, 08:06 PM
نرگس جان این برنامه ها به سبک ما نمی خوره باید بریم همون اسکی تو قایق (قابل توجه بچه های برنامه جنوب)........:4:
یادش به خیر :1:ممنون به خاطر یادآوری
چقدر هیجان انگیز بود و چقدر هممون له شدیم :4:البته اسکی سواران در قایق آسیب بیشتری دیدند که می ارزید.
یادمه آقای پاکزاد معیار مردانگی رو اونجا تغییر داد:3:
اسکی تو قایق که قدیمی شد دیگه بریم یه کار جدید البته اگه دانشجویی حساب کنند باهامون
babak.roohbakhsh
01-01-2011, 08:41 PM
سلام به همگی:4:
من توی سد لار میشه 2 سال پیش گفت غواصی انجام دادم کسی نفهمید از اونجا بدون کپسول و لباس.
توی خریدم می تونم بهتون معرفی کنم از اشنایانم مربی غواصی بودند.
ورزش شنا هم بطور کامل اشنا هستم .
البته الان یکم پیر شدم.:12:
Aramin
01-01-2011, 08:54 PM
سلام به همگی:4:
من توی سد لار میشه 2 سال پیش گفت غواصی انجام دادم کسی نفهمید از اونجا بدون کپسول و لباس.
توی خریدم می تونم بهتون معرفی کنم از اشنایانم مربی غواصی بودند.
ورزش شنا هم بطور کامل اشنا هستم .
البته الان یکم پیر شدم.:12:
ممنون بابک جان .....:53:
انشاا... یکبار بشینیم کامل در موردش صحبت کنیم....:3:
babak.roohbakhsh
02-01-2011, 08:58 PM
سلام پروانه خانم
ببخشید من نمیتونم پیام خصوصی بدم نمیدونم چرا؟
برای غواصی یکی از دایی های مادرم قهرمان شنا بودن و استاد غواصی و یکی دیگه لوازم ورزشی دارند تو
مشهد .
من الان تا 25 ماه امتحان دارم .
ولی بدش میتونم براتون پیدا کنم میتونم سوال کنم تو فدراسیون اشنا دارم
.من 2سال پیش ماسک.فین.جوراب و کفش و لباس غواصی داشتم اشنا بود حدود 150 تا درامد.
مارک مارس امتحانشو تو ایران پس داده ولی الان مارک خوب حدود 500 تا 1200
داده پوزیدان سوئد و تكنی ساب اوشنیک امریکایی هم خوب است به شرطی اینکه فروشندگان اشخاص با وجدانی باشند و شرایط گارانتی و خدمات پس از فروش را طبق استاندارد های کارخانه سازنده به خریداران ارائه دهند توجه بکنید خیلی به اینفاکتور فروش با برگ سبز گمرک هم خیلی مهم است لطفا خیلی دقت کنید اگر به شما ندادند وسایل خریداری شده حکم قاچاق را دارد و از خرید تجهیزات غواصی دست دوم مخصوصا مخزن هوا ی سالهای گذشته استوک خود داری کنید. .
ولی امتحانامتموم بشه
بهتون خبر میدم الان اقدام نکنید چون گرون میدن بد حساب میکنند خبر میدم تحقیق کنم.:9::6::4::19:
babak.roohbakhsh
02-01-2011, 09:02 PM
الان فصلش نیست هنوز. ایشالا هوا خنک تر شد یه فکری براش می کنیم. البته قیمت بالای این برنامه ها یکی از محدودیت های اجرای اوناس.
اقا مهدی اگه میخوای برای تفریح ارزش ندار خیلی هزینه داره برای هر نفر رو هم رفته 3 تومن
در میاد. برای ماهیگیری به مجید mail دادم جواب نداده هنوز
Mehdi
03-01-2011, 09:56 AM
ببخشید من نمیتونم پیام خصوصی بدم نمیدونم چرا؟
همه می تونن پیام خصوصی برا هم بفرستن.
یه بار دیگه امتحان کن.
babak.roohbakhsh
03-01-2011, 12:17 PM
[/right]
همه می تونن پیام خصوصی برا هم بفرستن.
یه بار دیگه امتحان کن.
نه اقا مهدی نمیشه این پیامی که بهم میده
You have turned off private messages. You may not send private messages until you turn them on by editing your options.
Mehdi
03-01-2011, 12:32 PM
نه اقا مهدی نمیشه این پیامی که بهم میده
You have turned off private messages. You may not send private messages until you turn them on by editing your options.
تنظیمات عمومی را چک کردم همه چی درسته. احتمالا خودت یه گزینه ای را دست زدی. پسووردتو برام اس ام اس یا ایمیل کن ببینم چی به چیه
09361582598
mehdi (ate) anobanini (noghte) ir
babak.roohbakhsh
03-01-2011, 12:42 PM
تنظیمات عمومی را چک کردم همه چی درسته. احتمالا خودت یه گزینه ای را دست زدی. پسووردتو برام اس ام اس یا ایمیل کن ببینم چی به چیه
09361582598
mehdi (ate) anobanini (noghte) ir
mail کردم حالا برنامتون واسه غواصی چیه؟
Mehdi
03-01-2011, 12:46 PM
mail کردم حالا برنامتون واسه غواصی چیه؟ این شماره من 77878565 ساعت 16:30 خونه ام
درستش کردم. گزینه ارسال پخ را غیر فعال کرده بودی.
بیا رو خط خصوصی با هم صحبت می کنیم:3:
babak.roohbakhsh
03-01-2011, 12:49 PM
درستش کردم. گزینه ارسال پخ را غیر فعال کرده بودی.
بیا رو خط خصوصی با هم صحبت می کنیم:3:
من الان باید برم مدرسه ی خواهرم بد از ظهر مزاحم میشم.
پارسا
29-01-2011, 12:20 AM
سلام
و اینکه تور غواصی هم یه سری ادم ها پیدا شدن و غواصی رو دارن خراب میکنن و هزینه های زیاد دریافت میکنن
من با کمترین هزینه شما رو غواص میکنم !
دوستان قبل از اینکه بیان غواصی باید چکاپ پزشکی بدن که واسشون غواصی مشکل نیاره
مثلا اگر دندانهای شما پوسیدگی یا به قول خودمون خالی باشه در عمق پایین تر از 4 متر وقتی با کپسول نفس میکشیم درد بسیار نزدیکی در بین دندانها احساس میشود.
نرید هر فین یا ماسکی بخرید
مثلا چت فین ها قدرت بیشتری تا نسبت به فین های اسپورت به شما میده
یا اسنکور که در بازار ریخته اگر اسنکور شما دارای سوپاپ نباشه بیرون کردن اب از اسنکور سخت تره
و همچنین ماسک اگر ماسک های تقلبی بازار رو بخرید در زیر اب چنان فشاری بر روی صورت خود احساس میکنید که هیچ وقت فراموش نمیکنید.
دوستان وسائل غواصی رو از شرکت aqualung میارن
تحت هیچ شرایطی بدون استاد به غواصی نپردازید اگر شما قانون های غواصی یکیش مثل تنظیم فشار و یا اینکه در هنگام بیرون امدن از اب سریع اینکارو کنیم حتی باعث مرگ شما میشود.
حتی یک غواص حرفه ای هم همیشه یک همراه داره
هیچ غواصی تنها به اعماق دریا نمیره
و اینکه یک غواص مجدود نیست به هوای حی سرد اب
درای سوت میتونید استفاده کنید حتی توی قطب شمال هم با درای سوت هم رفتن
و اینکه اگر یه خورده سرد بود از وت سوت 5.5 استفاده کنید.
دوره مقدمای طبق سلیقه خودوتن اگر نزدیک به شیراز مرودشت باشید در استخر زرقان انجام میگیره (هر کجا باشید مهم نیست )
که به اصول غواصی
مثل خالی کردن اب درون ماسک
نحوه پا زدن
نحوه غوص زدن
معرفی وسایل غواصی
تعویض ماسک ها در زیر اب با همکار
استفاده ار کپسول اکسیژن و همچون باز بسته کردن کپسول در زیر اب
و همپین مسائل غواصی و پزشکی ان
و خیلی چیزهای دیگر
دوره مقدماتی با قیمتی حدود 180 تومانه
اونم حدود 16 جلسه فرد مقابل هم شنا بلد نباشه میتونه شرکت کنه
و اینم بگم عید با استاد عزیزم و بچه ها در قشم چند روز غواصی داریم اونم با قیمت پایین
واسه وسایل هم نگران نباشید کم کم میتونید تهیه کنید و اینکه در دوره اموزشی به شما وسایل هم میدن
این لینک سایت دوستان هست که اطلاعات بسیار ارزشمندی در مورد غواصی و ... داده اند :
من خودم شاگرد هستم مثل شماها هم علاقه به غواصی داشتم که با دوست عزیزم همون استادم اشنا شدم.
توی خرید وسایل در سایت باهاشون مشاوره کنید چون یک بار سر من کلاه رفت
مدرک هم از bsac انگلستان به شما میدهند. در لینک بالا من به شما قول میدهم که به تمام جواب های سوال خود برسید.
برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر سر بزنید :
به هر حال من خوشحال میشم جواب سوالهای دوستان هم بدم.
موفق باشید
Shahram
29-01-2011, 10:43 AM
سلام
و ...
موفق باشید
ممنون آقا پارسا. والا تو این آدرسی که معرفی کردین همه چیز هست حتی آموزش غواصی :4:
پارسا
29-01-2011, 11:59 AM
babak.roohbakhsh (You can see links before reply) بابک جان
چند چيز رو از تجربه کوچلوم بگم.
3 ميليون هزينه خيلي وحشتناکيه بعد دوره هاي غواصي به چند بخش تقسيم ميشه
دوره صنعتي همون جوشکاري زير اب با 14 روز هتل و غذا 2 ميليون هم نميشه
حرفه اي هم 800 اماتور هم 180
اماتوري هم در حدي هست که طرف تا 30 متر هم زير اب ميره
دوست عزيز من گناوه قشم کيش و بندر عباس رفتم.
شما تا 14 کيلو بار مجازي بعد ما نامه به طرف ميديم که وسايل غواصي رو از شيراز يا مرودشت (هر جا که ميخواد باشه )بعد به يک ست غواصي هم گير نميدن چه نيازي به برگ سبزه ؟
يک ست غواصي دوست عزيز نياز به برگ سبز نداره ديگه LOL
بعد وقتي سوار هواپيما ميشي فقط چک ميکنن که کپسولت خالي باشه همين
مارک مارس مارک ناشناخته اي هست.
و اينکه از تانک يا کپسول دست دوم گفتي استفاده نکنند.
دوست عزيز اگر تانک از المينيوم باشه دچار زنگ زدگي نميشود اهني هم داريم يارو باهاش 6 سال کار کرده
طرفي که غواص با تجربه باشه با يه بار نفس کشيدن از ديمن ميفهمه در تانک غواصي چه خبره
از اينم بگذريم لباس غواصي به مارک و ميليمتر هست.
لباس از چه مارکيه 3 ميله 5.5 يا 7.5 يا دراي سوته ؟
خوب ماسک غواصي من ميارم با 15 هزارتومان اينقدرم خوشکل هست که نگو ولي زير اب ميفهمي چکارت ميکنه
و اينکه فين شما از چي هست ؟
بچه هاي اينجا اماتور هستند بايد از جت فين استفاده کنند چون قدرت جت فين خيلي بيشتره تا فين هاي اسپورت
من رفتم قشم يه عالمه وسايل ديگه هم کنارم بود هيچ کارين نداشتن
شرکت هاي معتبر خودشون نامه صدور ميکنند.
جالبه حتي ميتونيد از طريق پايناه هاي مسافربري واستون وسايل رو بفرستند و قبل از خريد مربي موضف به ارائه کاتالوگ ميباشد.
مثل يکي از دوستان نوشته بودند فقط اسنوکر توي استخر استفاده ميشود که با ارائه اطلاعات غلط افراد رو به عدم استفاده از اسنوکر تشويق ميکرد.
در حالي که خيلي از بزرگان غواصي در ايران و خارج از کشور از اسنوکر توي دريا استفاده ميکنند.
سعي من نشان دادن تجربه کوچک از غواصي به دوستان و اطائه اطلاعات صحيح بود.
ببخشيد يه خرده رک حرف زدم
به اميد گسترش و شناخت غواصي در ايران
موفق باشيد
babak.roohbakhsh
30-01-2011, 12:46 PM
babak.roohbakhsh (You can see links before reply) بابک جان
چند چيز رو از تجربه کوچلوم بگم.
3 ميليون هزينه خيلي وحشتناکيه بعد دوره هاي غواصي به چند بخش تقسيم ميشه
دوره صنعتي همون جوشکاري زير اب با 14 روز هتل و غذا 2 ميليون هم نميشه
حرفه اي هم 800 اماتور هم 180
اماتوري هم در حدي هست که طرف تا 30 متر هم زير اب ميره
دوست عزيز من گناوه قشم کيش و بندر عباس رفتم.
شما تا 14 کيلو بار مجازي بعد ما نامه به طرف ميديم که وسايل غواصي رو از شيراز يا مرودشت (هر جا که ميخواد باشه )بعد به يک ست غواصي هم گير نميدن چه نيازي به برگ سبزه ؟
يک ست غواصي دوست عزيز نياز به برگ سبز نداره ديگه lol
بعد وقتي سوار هواپيما ميشي فقط چک ميکنن که کپسولت خالي باشه همين
مارک مارس مارک ناشناخته اي هست.
و اينکه از تانک يا کپسول دست دوم گفتي استفاده نکنند.
دوست عزيز اگر تانک از المينيوم باشه دچار زنگ زدگي نميشود اهني هم داريم يارو باهاش 6 سال کار کرده
طرفي که غواص با تجربه باشه با يه بار نفس کشيدن از ديمن ميفهمه در تانک غواصي چه خبره
از اينم بگذريم لباس غواصي به مارک و ميليمتر هست.
لباس از چه مارکيه 3 ميله 5.5 يا 7.5 يا دراي سوته ؟
خوب ماسک غواصي من ميارم با 15 هزارتومان اينقدرم خوشکل هست که نگو ولي زير اب ميفهمي چکارت ميکنه
و اينکه فين شما از چي هست ؟
بچه هاي اينجا اماتور هستند بايد از جت فين استفاده کنند چون قدرت جت فين خيلي بيشتره تا فين هاي اسپورت
من رفتم قشم يه عالمه وسايل ديگه هم کنارم بود هيچ کارين نداشتن
شرکت هاي معتبر خودشون نامه صدور ميکنند.
جالبه حتي ميتونيد از طريق پايناه هاي مسافربري واستون وسايل رو بفرستند و قبل از خريد مربي موضف به ارائه کاتالوگ ميباشد.
مثل يکي از دوستان نوشته بودند فقط اسنوکر توي استخر استفاده ميشود که با ارائه اطلاعات غلط افراد رو به عدم استفاده از اسنوکر تشويق ميکرد.
در حالي که خيلي از بزرگان غواصي در ايران و خارج از کشور از اسنوکر توي دريا استفاده ميکنند.
سعي من نشان دادن تجربه کوچک از غواصي به دوستان و اطائه اطلاعات صحيح بود.
ببخشيد يه خرده رک حرف زدم
به اميد گسترش و شناخت غواصي در ايران
موفق باشيد
من پیش دایی مادرم اموزش کامل و دیدیم همه ی چیز هایی گفتید مربوط به امروز میشه حدودا 4 سال پیش اگه کسی میخواست غواصی کنه باید زیاد هزینه کنه من 2سال پیش به دوستان گفتم این رشته با شنا رو بدلیل مریضیم گذاشتم کنار و از تجربه ای که قبلا داشتم گفتم.:1::3:
Malico
30-01-2011, 01:19 PM
با سلام خدمت همه دوستان علاقه مند به غواصي
در سفر اخير انوبانيني به قشم من و 3 نفر ديگه از بچه ها موفق شديم يه غوص بياد ماندني بزنيم كه اميدوارم روزي اين امكان پيش بياد كه توري بدين منظور بگذار شده و تعداد بيشتري از بچه ها فرست تجربه فوق العاده غواصي رو بدست بيارن...
در ضمن هزينه غواصي براي هر نفر50000 تومان بود (با تجهيزات كامل)البته من چون مدرك غواصي داشتم 35000 تومان دادم..
خاطره
30-01-2011, 04:20 PM
علی چرا مارو نبردی...:(
babak.roohbakhsh
31-01-2011, 12:30 PM
البته باید توجه کنید که سایت باید 4 نفر غواص با تجربه باید داشته باشه هزینه هایی که من گفتم واسه این بود که سایت بتونه خودش این کارو انجام بده که این میتونه به پیشرفته سایت کمک کنه.
پارسا
02-02-2011, 06:01 PM
babak.roohbakhsh (You can see links before reply) جان
سلام
من هيچ وقت غواصي و تجربه شما رو زير سوال نميبرم.
و اگر جسارتي شده ببخشيد به هر حال من اطلاع رساني ميکنم و اميدوارم مشکل شما هم حل بشه و به غواصي ادامه بدهيد.
يه جورايي دوست دارم افرادي که در جامعه وضع انچنان مالي هم ندارن بتونند در غواصي فعاليت کنند.
و هشدار هم ميدم به اونهايي که کلاس نرفتن ميرن غواصي
خطرناکه و کار اشتباهي هست !
Dr Ernesto
04-02-2011, 07:46 PM
سلام دوستان
يكي از دوستنان من چون مدرك غواصي داره ميتونه شما رو با اين موضوع آشنا كنه و اين تجربه جديد رو به شما بده كه البته ساكن تهران نيست و الان تو جنوب كشوره
غواصي سخت نيست و خيلي آسون و راحته حتي احتياجي به بلد بودن شنا هم نداره
Solmaz
05-02-2011, 04:58 PM
غواصي سخت نيست و خيلي آسون و راحته حتي احتياجي به بلد بودن شنا هم نداره
واااااااااای باورم نمیشه!!!!!!! :13::13::13:
یعنی واقعا میشه بدون اینکه شنا بلد نبود، قواصی کرد؟! چطور؟! :7:
babak.roohbakhsh
06-02-2011, 12:08 PM
babak.roohbakhsh (You can see links before reply) جان
سلام
من هيچ وقت غواصي و تجربه شما رو زير سوال نميبرم.
و اگر جسارتي شده ببخشيد به هر حال من اطلاع رساني ميکنم و اميدوارم مشکل شما هم حل بشه و به غواصي ادامه بدهيد.
يه جورايي دوست دارم افرادي که در جامعه وضع انچنان مالي هم ندارن بتونند در غواصي فعاليت کنند.
و هشدار هم ميدم به اونهايي که کلاس نرفتن ميرن غواصي
خطرناکه و کار اشتباهي هست !
موفق باشی!:3::3::3:
Dr Ernesto
06-02-2011, 09:45 PM
bale mishe
albate man az tarafe doste ghavasam migam ke madrak ham dare
Dr Ernesto
08-02-2011, 10:56 AM
سلام به همه
وقتی باید لوازم غواصی رو بخری که احتیاجت بشه و رشته تخصصیت باشه
ولی اگه بخوای تفریحی این کارو انجام بدی،نیازی به خرید نیست
همین دوست من که بچه جنوب هست،هر دست لباسش که ایتالیایی هم هست با کپسول هوا و دماسنج و فشار سنجش،از 5میلیون بالاتر بود.
ولی 5دست لباس بیشتر نداره،اگه بخواهید،باهاش هماهنگ میکنم که هر کی میخواد بره پیشش
مدرک مربیگری نداره ولی مدرک غواصی داره
babak.roohbakhsh
08-02-2011, 06:24 PM
من نظرم اینه که سایت باید تو موارده تخصصی یک گام برداره تا بتونه مستقل بشه این خیلی خوبه.
اگه سایت بتونه یک تیم 3 نفره غواصی که شامل 2 تا غواص حرفه ای و یک شخصی که به دوره های کمک های اولیه وارد باشه. سایت تو این مورد استقلال خاصی پیدا میکنه.
پارسا
11-02-2011, 06:10 PM
سلام
سولماز جان اگر اشتباه صداتون زدم ببخشید.
شما وقتی اسنوکر بزاری توی دهانت و تنفس کنی بدون پا زدن یا دست زدن روی اب میمونی
لباس غواصی هم میپوشی که روی اب میمونی
من خودم شنا گر حرفه ای نیستم.
حتی شما فین رو بپوشی بصورت رکاب زدن (رکاب زدن دوچرخه ای) به همین صورت با فین پا بزن روی اب میمونی
امیدوارم برخی سودجوها دسشتون قطع بشه
یه مربی حتما نیاز به کارت مربیگری داری
من غواصهای bsac رو بیشتر دوست دارم چون توی دوره اموزشیشون سخت گیری خاص خودشو داره
غواصی خیلی اسونه ولی قوانین رو رعایت نکنی یا مثلا برداشت فشار نکنی یا زود بیایی رو اب یا نتونی کنترل کامل توی اب داشته باشی منجر به مرگت میشه
من یه غواص حرفه ای نیستم ولی استادم و دوستهام رو واقعا قبول دارم.
با یه غواص 3 ساله cmas که ما بهش میگینم غواص اکواریومی تو یاهو باهاش اشنا شده بودم.
با اینکه تجربه انچنانی از غواصی ندارم و طرف ما که دختر بود 3 سال غواص بود در حین غوص زدن در عمق 6 متری از پشت شیر کپسولش رو بستم بجای اینکه بیاد کپسول رو زیر اب باز کنه وشیر کپسول رو باز کنه سریع امد بالا که حالش چند روز بد شد.
یه سری اموزشهای 3 روزه هم امده که 80 تومان میگیرن غواصی یاد میدن
که بنطر من به این غواصها کلمه غواصی هم نمیشه روشون گذاشت.
شما نیازی به یه bcd 400 هزارتومانی ندارید جاش از زین استفاده کنید.
کل وسایل با 2 تومانی تموم میشه
واسه اسکین کار کردن هم خرجی نمیخواد خرج کنی
یه مدت دیگه فیلم و معرفی وسائل غواصی در سایتم میزارم.
که بیشتر اشنا بشیم با حرفه غواصی
یه غواص تفریحی جز sport diver شناخته میشه بهتره وسایل رو بخرید تا کرایه کنید.
بابک جان شما هم اگر میخواهید تیم غواصی راه بندازید در سایت قیمت عادلانه بزارید تا یکی تایپک رو دید فرار نکنه
تنها هدف من معرفی حرفه غواصی در ایران هست.
به امید موفقیت همه دوستان
Malico
11-02-2011, 07:43 PM
.......
با اینکه تجربه انچنانی از غواصی ندارم و طرف ما که دختر بود 3 سال غواص بود در حین غوص زدن در عمق 6 متری از پشت شیر کپسولش رو بستم بجای اینکه بیاد کپسول رو زیر اب باز کنه وشیر کپسول رو باز کنه سریع امد بالا که حالش چند روز بد شد...:13::13::13::13:
جناب پارسا سلام
ممنون از اطلاع رساني خوب شما در مورد اين ورزش ولي من باورم نميشه شما براستي با اون دوستتون همچين كاري كرديد.... من اگر جاي اون بنده خدا بودم به خاطر چنين عملي با شما شديدا برخورد ميكردم..اگر با سابقه ترين اساتيد غواصي هم جاي اون بنده خدا بودند هيچ وقت فكر نمي كردند كسي شير كپسول رو ببنده و در صورت نزديك نبودن زوج غواصي و در اون عمق طبيعتا تنها راه Emergency Ascent هست كه با تكنيك خاص خودش با انجام بشه .. نمي دونم اين شرايط براي خود شما هم پيش امده يا نه كه زير اب هوا تموم كنيد... اصلا حس خوبي نيست. برادارانه خواهش مي كنم ديگه از اين شوخيها كه ممكنه به قيمت جون يك انسان تموم شه با كسي نكنيد.
Dr Ernesto
12-02-2011, 11:01 AM
پارسا جان سلام
من خیلی از غواصی سررشته ندارم،ولی دوست غواص دارم
به نظر من هم این شوخی خیلی خطرناک بود،حتی اگه برای آموزش هم بوده باشه خطرناکه
مثل این میمونه واسه شوخی دوستمونو از کوه پرت کنیم پایین،حالا شانسی دستشو میگیره به یه درخت
یا حتی واسه آموزش این کارو باهاش کنیم
اصل اولی که باید رعاین بشه،امنیت هستش
پارسا
12-02-2011, 04:43 PM
سلام
ما توي دوره مقدماتيم جوري اموزش ميبينيم که کپسول رو پرت ميکنن زير اب بايد شيرجه به زير اب بزني توي عمق 4.5 متر بري زير اب بعد يا کپسول بيايي بالا !
من شوخي ميکنم توي عمق 5 متري اما دريا که شوخي نداره
دريا که دوستت نيست ما امديم به فرض ديمن خراب شد يا کپسول مشکل پيدا کرد شما چکار ميکني توي عمق 20 متر ؟
فرار ميکني ميايي بالا ؟
ما جوري اموزش ميبينيم که با بدترين وضعيت دريا اشنا بشيم.
استاد غواصي اگر شير کپسولش رو از پشت ببندن اگر استاد باشه کپسولو با خونسردي باز ميکنه و باز ميبندتش چيزي حدود 7 ثانيه اگر هم فرار کنه بياد بالا بايد مدرک غواصيشو نگه داره براي خودش
يک انسان 6 دقيقه تا مرگ فاصله داره
ما حتي اموزش ميبينيم که با يک پا چطوري با فين کار کنيم و روي اب بمونيم تا برسه اين چيزهاي مقدماتي
اين اموزش ها توي 16 روز به شاگرد داده ميشه
اموزشهاي حرفه اي تا عمق 35 متر ما با هم کپسول عوض ميکنيم و ماسک !
يه مدت ديگه عکسها و کليپ ها رو ميزارم ببنيد.
ممنون از نظراتتون
موفق باشيد
پارسا
12-02-2011, 04:53 PM
اين عکسو نگاه کنيد 3 نوع تمرين توي اين عکس مبينيد.
توي اين عکس توجه کنيد مبينيد که يکي از بچه ها با کپسول از عمق 4 متري داره مياد بالا
يه نمونه از تمرين بچه ها هست :
Malico
12-02-2011, 07:46 PM
پارسا جان منم تو دوره هاي اموزشيم اين تمرينات روگذروندم(فقط ما كپسول نمي انداختيم بعد بريم بياريم فقط اون زير كليه كيت هامون رو باز و تعويض مي كرديم اونم تو عمق 20 متري (جواني كجايي كه يادت بخير:4: )) .. من مدرك advance open water, deep water, dry suit و wreck dive سيستم PADI رو دارم هم اكنون هم دارم دوره ها PADI rescue رو ميگذرونم. شما هنگاميكه به صورت زوج غواصي مي كنيد هميشه در مواقع اضطرار در گزينه اول از رگلاتور دوم زوج خود استفاده ميكنيد و بالا مي ايد. تعويض كپسول هم زير اب مگر از قبل برنامه ريزي شده باشه معنا نداره كه در اون صورت غواص از قبل پيش زمينه ذهني داره. در ثاني همانطور كه خود شما اشاره كرديد دريا شوخي نداره .. انشا ا.. فرصتي پيش بياد كه بتونيم يه روز دور هم جمع بشيم و بيشتر و عميق تر در مورد مبحث غواصي با هم صحبت كنيم تعويض اطلاعات كنيم...
خيلي عالي ميشه اگه بتونيم اولين تور غواصي انوبانيني رو با عنايت مديران محترم سايت راه اندازي كنيم
Mehdi
13-02-2011, 12:20 AM
خيلي عالي ميشه اگه بتونيم اولين تور غواصي انوبانيني رو با عنايت مديران محترم سايت راه اندازي كنيم
ممنون میشم اطلاعات بیشتری درباره دوره ها، تورها و کلا هرچیزی که فکر میکنی خوبه بدونم برام بفرستی :3:
خیلی از بخش های فعال انجمن با یه پیشنهاد مشابه پیشنهاد شما استارت خورد :3:
Malico
13-02-2011, 02:23 PM
ممنون میشم اطلاعات بیشتری درباره دوره ها، تورها و کلا هرچیزی که فکر میکنی خوبه بدونم برام بفرستی :3:
خیلی از بخش های فعال انجمن با یه پیشنهاد مشابه پیشنهاد شما استارت خورد :3:
استاد ما همه جوره در خدمتیم، چشم در اولین فرست با کمک سایر دوستان اطلاعات لازم رو گرد اوری کرده و خدمتتان ارسال میکنیم
پارسا
15-03-2011, 11:47 AM
سلام
دوستان 14 عید اگر امدن تخت جمشید شیراز من با استادم صحبت میکنم هم بیایید یه بازدید از تخت جمشید و جاهای دیدنی اینجا مثل بهشت گمشده تیره باغ تنگه الله اکبر و ....
هم سد درودزن میبرمتون واسه 1 جلسه رایگان هم کار غواصی بچه ها رو بیبینید هم 1 بار هم تجربه غواصی توی سد درودزن کسب کسب کنید.
من خودم امکان داره عید یه سر بیام قشم
کسی هم دوست داشته میتونه بیاد
موفق باشید
hojjat300107
21-03-2011, 12:32 PM
من یه بار به همراه مربی تو کیش تونستم غواصی رو تجربه کنم خیلی جذاب بود اما اون طوری که تصور می کردم نتونستم زیاد مرجان و ماهی و ... رو زیر اب ببینم تصورم این بود که دنیای زیر اب تو کیش جذابتر از این باشه اما با این وجود ارزش یه بار رفتنو داره... :4:
شایدم جایی رو که واسه غواصی رفتیم مناسب نبوده...
یه مشکل دیگه ای هم که داشت به خاطر عمق اب به گوشم زیاد فشار میومد....:2:
پارسا
21-05-2011, 10:59 AM
جاتون خالی تو بهش گمشده توی چشمه عمق 7 متری رفتم غواصی چه حالی داد.
hojjat300107 (You can see links before reply) ناراحت نشی ها مربیت واقعا ادم بی سواد بی احتیاطی بوده
همین کارها میکنن که حتی بعضی ها غرق دن در زیر اب
شما باید برداشت فشار کنی وقتی میری زیر اب تا درد احساس کردی بینیتو میگیری هر چی هوا تو دهنت هست سعی کن با زور از دهنت بدی بیرون البته لبتم میبندی
با این کار میگن برداشت فشار
اگر استاد شما چک نکنه وضعیتتون که حالتون چطوره احساس درد میکنید یا نه
ممکنه شنوایی رو از دست بدید یا پرده گوشتون پاره بشه
یه مدت دیگه کلیه تجربه هام و کلیه مباحث اموزشی میزارم.
باز هم میگم این استادهای که همینطور بدون چکاپ پزشکی شما رو میبرن زیر اب استاد نیستن
از ما گفتن !
موفق باشید
سلام بچه هاي گل
من براي اولين بار در كيش سال 88 غواصي را تجربه كردم اولش خيلي ترسيده بودم ولي بعدش.......يك آرامش و حس لذت بخش داشتم حدود 6 متر پايين رفتيم .. طوري كه اگر فقط و پول داشتم دوباره مي رفتم دنبال غواصي........سال 89 هم در قشم غواصي داشتم ولي زياد در عمق نرفتيم حدود 4-3 متر دوست داشتم جزيره لارك غواصيبروم كه نشد...
من هم پايه پايه هستم يك تور غواصي نزديك و ارزان را به اندازيم
vBulletin® v4.2.0, Copyright ©2000-2023, Jelsoft Enterprises Ltd.