PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پاراگلایدر

Parvaneh
08-02-2010, 05:51 PM
معمولا پاراگلایدر را با چتر نجات اشتباه می گیرند در صورتی که پاراگلایدر هواپیمایی فوق سبک بدون موتور است ، واژه پاراگلایدر ترکیب دو واژه است ، پارا مخفف پاراشوت ( چتر نجات ) و گلایدر هواپیمای بدون موتور است ( یعنی سٌرنده ) ، پس پاراگلایدر نوعی هواپیما از جنس و شبیه چتر نجات است . پاراگلایدر ارزانترین و راحتترین وسیله پروازی است نیروی محرکه آن وزن خلبان است ، وزن آن حدود 5 کیلوگرم است.
پاراگلایدر از 4 بخش اصلی تشکیل شده است : 1- بال ( پاراگلایدر ) ، 2- هارنس ( صندلی ) ، 3- چتر کمکی و 4- هلمت ( کلاه ایمنی ) است

مکان های پرواز و مدت پرواز با پاراگلایدر :

برای پرواز با پاراگلایدر نیاز به تپه یا کوهی است که از بالای آن پرواز خلبان آغاز شود و به سمت پایین و جلو سر بخورد ، به طور مثال در هوایی آرام و بدون هیچگونه عوامل بالارونده از تپه ای 500 متری حدودا 15 دقیقه میتوان با پاراگلایدر پرواز کرد . اما با کسب تجربه و مهارت کافی می توان مدتهای طولانی را با پاراگلایدر در آسمان بود. مسافت طی شده با پاراگلایدر بیش از 400 کیلومتر طی 11 ساعت است .

بهترین فصل آموزش :

فصل زمستان است ، منهای سردی هوا زمستان بدلیل آرام بودن هوا برای آموزش فصلی مناسب تر از بقیه فصول است. ولی در کل پاراگلایدر را در هر فصلی می توان آموزش دید ، خلبانان حرفه ای تابستان را بهترین فصل برای پرواز می دانند چون در هوای گرم با استفاده از ترمال گیری میتوان ارتفاع زیادی گرفت ، رکورد ارتفاع پرواز با پاراگلایدر 1کیلومتر بالاتر از قله اورست است !
خطر پرواز با پاراگلایدر :

یک سوال ، آیا رانندگی با اتوموبیل یا موتور سیکلت خطرناک است؟ اگر موتور سیکلت را فردی میانسال براند از آن برای رفتن از محلی به محل دیگر استفاده می کند . در صورتی که یک جوان می تواند از همان موتور سیکلت آلت قتاله ای برای کشتن خود بسازد . پرواز برای نفس پرواز ، پرهیز از غرور بعد از اتمام دوره آموزش ، احترام به نظر و تجربه مربی و خلبانان با تجربه و ... و در نظر گرفتن این نکته که پاراگلایدر من به من قول نداده که همیشه و در همه شرایط به من پروازی لذت بخش بدهد ، خطر پرواز را به حداقل ممکن می رساند . پس بیایید پرواز کنیم نه پرواز ..

منبع:
paramotor.blogfa.com

Mehdi
08-02-2010, 06:00 PM
:ymhug:

omid
08-02-2010, 06:04 PM

omid
08-02-2010, 06:06 PM
فقط يك تحقيق هم در مورد محلهاي ارايه دهنده آموزش و خدمات اين رشته و همچنين هزينه هاش بشه خوبه.
من هستم. :x

Parvaneh
08-02-2010, 06:08 PM
به زودی برنامه ویژه ای به مناسبت ویژه خواهیم داشت... ;) :x

Mehdi
08-02-2010, 07:18 PM
فقط يك تحقيق هم در مورد محلهاي ارايه دهنده آموزش و خدمات اين رشته و همچنين هزينه هاش بشه خوبه.
اطلاعات قبلا گرفته شده برادر.
آموزش و این حرفا رو فراموش کن. گرونه.
به فکر یه بار پریدن باش فقط!
هر بار پریدن نزدیک 30 چوق هزینه داره. اونم از نوع دو نفره :p

Narges
08-02-2010, 07:29 PM
همیشه دلم میخواست بپرم باهاش
یه نفرش چقدر در میاد؟

Parvaneh
08-02-2010, 07:46 PM
همیشه دلم میخواست بپرم باهاش
یه نفرش چقدر در میاد؟
اگه بدون آموزش می خواهی بپری:
الزاما دونفره است! اون یکی هم مربیه! ;)
نرخ قیمت ذکر شده هم برای سال گذشته است...

Parvaneh
08-02-2010, 08:00 PM
سایت های پروازی نزدیک تهران:
انتهاي خيابان جنت آباد شمالي
امامزاده هاشم
آبسرد
اطلاعات بیشتر :
You can see links before reply

omid
08-02-2010, 09:33 PM
آقا زیاده که زیاده :D برا شما شاید زیاده برادر :p
یه خلاصه ای بگید لطفا از هزینه هاش... ^:)^

Meghdad
09-02-2010, 01:58 AM
اطلاعات و آمار اين رشته رو چند ماه پيش به اقتضاى پيشنهادى كه از طرف يكى از دوستان مطرح شد، در آورديم.
مى‌خواستم چند وقت پيش بطور مفصل يك سرى اطلاعات براش قرار بدم كه البته آماده هم شد ولى متاسفانه افتاد لابلاى يك سرى كارها و تا الان هم پشت گوش افتاده! :(
از پروانه خانم هم ممنون كه اين مبحث رو ايجاد كرد تا حداقل نقطه شروعى براى اين موضوع باشه.

Mehdi
09-02-2010, 10:25 AM
آقا زیاده که زیاده :D برا شما شاید زیاده برادر :p
یه خلاصه ای بگید لطفا از هزینه هاش... ^:)^
پارسال که من پیگیریش بودم دوره ش که شامل 4-5 روز آموزش تئوری بود و 10-12 باری پریدن نزدیک 400 در میومد. بعد از این مدت هم شما یه پرنده بی بال هستی که هر بال ناقابل حداقل 2 میلیون برات هزینه داره.

omid
09-02-2010, 10:57 AM
حالا بعد از اينكه آموزش ديديم و بال هم درآورديم....برا هر بار پريدن هزينه جدايي هم به باشگاه ها بايد داد؟؟چون وسيله اياب و ذهاب و مربي هم دراختيار ميزارن.نه؟؟؟ :)

Meghdad
09-02-2010, 11:05 AM
بله قربان اون هزينه پريدن هميشه سر جاش هست ;)
به هر حال اون بالا و پايين رفتن‌ها كلى خرج داره ديگه $-)

Parvaneh
09-02-2010, 11:18 AM
اطلاعات و آمار اين رشته رو چند ماه پيش به اقتضاى پيشنهادى كه از طرف يكى از دوستان مطرح شد، در آورديم.
مى‌خواستم چند وقت پيش بطور مفصل يك سرى اطلاعات براش قرار بدم كه البته آماده هم شد ولى متاسفانه افتاد لابلاى يك سرى كارها و تا الان هم پشت گوش افتاده! :(
از پروانه خانم هم ممنون كه اين مبحث رو ايجاد كرد تا حداقل نقطه شروعى براى اين موضوع باشه.

اتفاقاً من هم مدتیه که میخواستم و نمی شد! ;)
منتظر اطلاعات گرد آوری شده هستیم. ;;)

omid
09-02-2010, 11:31 AM
بله قربان اون هزينه پريدن هميشه سر جاش هست ;)
به هر حال اون بالا و پايين رفتن‌ها كلى خرج داره ديگه $-)
~x( بابا خرج داره كه داره...يه بار هوس كرديم يه كاري كنيمااا :D هي انرژي منفي بديد :D
مقداد جان اگه ميدونيد با عدد و رقم بگيد .حدودا جلسه اي چه قدر آب ميخوره؟؟؟
ميخوام بگم اگه هر جلسه هم قراره 10-20 تومني خرج كنه آدم...خوب همون پيشنهاد آقا مهدي بهتره كه ترك مربي بري 30 تومن بدي. :)

Meghdad
09-02-2010, 11:45 AM
برادر اميد
هزينه همونى هست كه مهدى گفت و هزينه پريدن هم كما بيش با توجه به شرايط همون ميزان ذكر شده خود شما هست.
براى همين هم هست كه بيشتر پريدن دو نفره با مربى رو انتخاب ميكنن كه نه هزينه آموزش اوليه رو داره و نه دردسرهاى ناشى ار پرش مستقل...
فكر كنم دوستان براى تفنن هم كه شده همون پريدن دو نفره رو امتحان كنند تا اگر موضوع جدى شد دنبال ساير جزييات هم برن.
چون موقعى هزينه هر پرش پايين در مياد كه شما خودتون آموزش ديده و وسايل داشته باشيد (كه اين موارد هم دست كم 2.5 تا 3 ميليون هزينه داره)

Mehdi
09-02-2010, 12:27 PM
پرنده شدن برا ماها زوده برادر امید. هزینه ش زیاده. چند باری دوترکه بپر اگه دوست داشتی با هم میریم یاد میگیریم پرنده میشیم. شریکی یه بال می خریم خرجش نصف میشه :ymhug:
در ضمن اگه وقت داشتی یه جمعه برو انتهای جنت آباد شمالی. اونجا پرنده ها فرودگاه ساختن برا خودشون :D

Parvaneh
09-02-2010, 01:00 PM
یکی از دوستان قدیمی ما (علی پروازی و همسرشون) درسایت شهران پارسال با یه مربی مطمئن پریدند.
می تونیم از همون مربی استفاده کنیم.
صحنه های جالبی بود.
مدت پروازشون هم 20 دقیقه بود.
برای بالا رفتن هم وانت هایی بودند که تجهیزات و افراد رو بالا می بردند.

Peymankhah
16-02-2010, 10:21 AM
انجمن ورزشهای هوایی - فدراسیون کوهنوردی جمهوری اسلامی
مرتبط با سازمان تربیت بدنی

ht tp://w ww.iranairsports.com/

Shahraama
21-04-2010, 11:15 PM
دوستان عزیز و بزرگوار،
سایت شهران از پر حادثه‌ترین سایت هاست برای پرواز. خط فشار قوی انتقال برق، منازل مسکونی و سیلوهای نفتی‌، از همه مهمتر افرادی که اونجا پرواز می‌کنن باعث می‌شه هر چند وقت یک بار خبر حادثه‌ای از این سایت شنیده بشه. افرادی که در فدراسیون مشغول هستند، از این نظر مطمئن تر، با تجربه تر و به حفظ جان پرنده‌ها حساس ترند.
در مورد آموزش هم فکر می‌کنم هنوز با هزینه‌ای حدود ۱۸۰ تومن می‌تونین گواهینامه بگیرین از فدراسیون. البته اگر بال نداشته باشین این مبلغ یحتمل تا ۶۰۰-۷۰۰ تومن میره بالا و در شرایط مناسب جوی ممکنه ظرف ۶ روز بتونین دوره رو تموم کنین و به اصطلاح سولو بشین یعنی‌ تنهایی پرواز کنین. هزینه خرید بال هم بعید میدونم به ۲.۵ یا ۳ تومن ختم بشه. مخصوصاً واسه انوبانینیون که احتمالاً حسابی‌ میخوان ازش کار بکشن و باید بتونن ۲-۳ سالی‌ ازش استفاده کنن.

Mehdi
22-04-2010, 06:05 PM
سلام
ممنون از اطلاعات
باقی ماجرا را از اینجا داریم پیگیری می کنیم:
You can see links before reply

sama
16-06-2010, 04:35 PM
منم هستم , البته برا یه بار و یه تجربه .

هر جا پرواز و سقوط ازاد بود منو خبر کنید ,با پر , بی پر ,فرقی نمیکنه .

Kosar
16-06-2010, 04:53 PM
هر جا پرواز و سقوط ازاد بود منو خبر کنید ,با پر , بی پر ,فرقی نمیکنه .

ای بابا کوتاه بیا ، اگه بی پر بخواهی بپری که : باید یه ......بیب......بیییییییب ........ (-18)، دیگه مستقیم میری فضا . :D B-)
که اون هم راست کار ماها نیست. :))
اما با پر رو میشه جور کرد.

bahari
19-06-2010, 02:38 PM
اخخخخخخخخخخخخخخججججججججوو ووووون پرواز
:ymhug: :ymhug: :)

sarai
23-08-2010, 09:56 AM
سلام

من هم اعلام آمادگي مي كنم. اميدوارم تا پايان تابستان يك برنامه پرواز داشته باشيم.:3:

امير منصوري نيا
23-08-2010, 11:37 PM
دوستان سلام پرواز انفرادي هيجان خاص خودش را دارد ومختص مايه دارها . كه به گروه من كارمند ربطي ندارد . اما حالا كه زحمت مي كشيد . چرخي بزنيد شايد بالن سواري دسته جمعي خيلي ارزانتر باشد . و زيبائي و هيجان خاص خودش را داشته باشد :53::53::53:

Aramin
24-08-2010, 12:38 AM
دوستان سلام پرواز انفرادي هيجان خاص خودش را دارد ومختص مايه دارها . كه به گروه من كارمند ربطي ندارد . اما حالا كه زحمت مي كشيد . چرخي بزنيد شايد بالن سواري دسته جمعي خيلي ارزانتر باشد . و زيبائي و هيجان خاص خودش را داشته باشد :53::53::53:
منم باهاتون موافقم...:4:
اما ی سوال ایا تو ایران بالن هست؟؟؟:7::39:
اگه باشه قیمتش چنده؟؟؟؟؟؟؟؟:42::42:

hojjat300107
21-03-2011, 08:53 AM
سلام دوستان
من برای پاراگلایدر مینودشت رو پیشنهاد می کنم
مینودشت دو سایت پروازی داره
و در منطقه بسیار زیبایی قرار گرفته است
برای پرواز کسانی که مبتدی هستند می تونن با استاد با چتر و صندلی مخصوص بپرن
من پرواز تو مینودشت رو تجربه کردم خیلی عالی بود هزینه شم زیاد نیست ( سال پیش 25 بود ) و گروهی کمتر میشه با بچه های پرواز مینودشت اشنا هستم و اگر دوستان خواستند برنامه ای بزارن من اطلاعات دقیق تری رو در اختیار دوستان میزارم ضمنا نزدیک سایت پرواز چند تا قهوه خونه و سفره خونه واقعا باصفا و با بچه های باصفا هست....
ضمنا تو اون منطقه خبری از کابل فشار قوی و .. نیست:3:

خاطره
21-03-2011, 10:37 AM
اقا حجت ماشالا همه چی رو تجربه کردن ...:4:

hojjat300107
21-03-2011, 11:46 AM
اقا حجت ماشالا همه چی رو تجربه کردن ...:4:

به خاطر شرایط کاریم معمولا 10 روز تو ماهو رست ( مرخصی ) هستم و این چند روز فرصت خوبیه که مسافرت برم و چیزای جدیدیرو تجربه کنم اما هنوز در ابتدای راه هستم و ارزویی اینو دارم در کنار دوستان انوبانینی باشم و بتونم از تجربیات دوستان استفاده کنم ...

hojjat300107
21-03-2011, 12:18 PM
ضمنا مسابقات پاراگلایدر هر ساله تو فروردین ( معمولا ) برگزار میشه و از همه نقاط ایران میرن به مینودشت....
ضمنا شنیدن امکان پرواز با پاراموتورم اونجا فراهم شده... که جذابیت خاص خودش رو داره...
در کل در صورت انتخاب سایت مینودشت واسه پرواز در کنار پرواز بالای جنگل و کوه و دشت و ... میتونین از جاذبه های طبیعی شمال هم استفتده کرد و لذت برد

hojjat300107
23-03-2011, 12:46 PM
جشنواره و مسابقات پرواز با پاراگلایدر 7 تا 10 فروردین تو مینودشت برگزار میشه کاش انوبانینی هم حضور داشت:2:!!!!
سایت های پرواز : ترسه ، رامیان ، تنگراه ، درازنو
ضمنا حضور برای عموم ازاده....

Shahram
23-03-2011, 01:13 PM
جشنواره و مسابقات پرواز با پاراگلایدر 7 تا 10 فروردین تو مینودشت برگزار میشه کاش انوبانینی هم حضور داشت:2:!!!!
سایت های پرواز : ترسه ، رامیان ، تنگراه ، درازنو
ضمنا حضور برای عموم ازاده....

هر چند که فکر نکنم بشه هماهنگ کرد ولی اگه لطف کنید اطلاعات بیشتری بذارید لااقل دوستانی که علاقمندند به طور انفرادی می تونند برن :3:

hojjat300107
23-03-2011, 03:22 PM
مجموعه هوانوردی آسمان مطابق برنامه های سالیانه خود در نظر دارد ششمین جشنواره و مسابقات سالیانه پاراگلایدر را در سایتهای متعدد و بسیار زیبای استان گلستان و شهرستان مینودشت برگزار نماید.

تاریخ برگزاری این جشنواره و مسابقات (7 الی 10 فروردین ) بمدت 4 روز خواهد بود
مطابق برنامه ریزیهای انجام شده، ایام جشنواره و مسابقات بصورت زیر تقسیم بندی شده است:

مسابقه دقت در سایت ترسه
مسابقه طول زمان پرواز در سابت رامیان
مسابقه مسافت در سایت تنگراه
برگزاری مراسم اختتامیه در شب سوم و اهداء جوایز
پرواز حسن ختام در سایت درازنو

شایان ذکر است، مسابقات فوق با توجه به شرایط جغرافیایی و آب و هوایی منطقه در زمان برگزاری مسابقات در سایتهای فوق تعیین و اجراء خواهد شد.

جهت پذیرش و ثبت نام لطفا مدارک زیر را به دفتر گردشگری پارتیان به شماره 01725557518 فکس فرمائید و جهت کسب اطلاعات بیشتر به شماره های 01725557776 خط ویژه و 09197167663

1- کپی شناسنامه یا کارت ملی

2- کپی گواهینامه معتبر پرواز و یا تاییدیه مربی مربوطه

3- کپی بیمه نامه حوادث یا بیمه ورزشی سال 90

4- کپی فیش واریزی با ذکر نام و شماره تماس و نوع اقامت درخواستی طبق مبالغ ذکر شده ذیل به حساب سپهر صادرات به نام محمد قره جانلو 0302992891004:

مبلغ 800.000 ریال جهت شرکت در جشنواره و مسابقات- ترانسفر -3وعده پذیرایی و اقامت در کمپ جدید و نوساز در منطقه ییلاقی نزدک به سایت ترسه (You can see links before reply) بهمراه یک عدد تی شرت مخصوص جشنواره

برای افراد همراه و غیر خلبان که قصد پرواز ندارند نیز مبلغ 500.000 ریال درنظر گرفته شده است.
مبلغ 1600000ریال جهت شرکت در جشنواره و مسابقات - ترانسفر -3وعده پذیرایی و اقامت در هتل شیک و زیبای قصر بهمراه یک عدد تی شرت مخصوص جشنواره
برای افراد همراه خلبان جهت پذیرش در هتل نیز مبلغ 1.200.000 ریال درنظر گرفته شده است.

جوایز:

به 6 نفر از آقایان و بانوان (3 نفر اول تا سوم در رده های آقایان

وبانوان) جوایز نفیسی بهمراه تندیس جشنواره و مسابقات اهداء

خواهد شد.

Shahram
25-03-2011, 07:08 PM
مجموعه هوانوردی آسمان مطابق برنامه های سالیانه خود در نظر دارد ششمین جشنواره و مسابقات سالیانه پاراگلایدر را در سایتهای متعدد و بسیار زیبای استان گلستان و شهرستان مینودشت برگزار نماید.

تاریخ برگزاری این جشنواره و مسابقات (7 الی 10 فروردین ) بمدت 4 روز خواهد بود
مطابق برنامه ریزیهای انجام شده، ایام جشنواره و مسابقات بصورت زیر تقسیم بندی شده است:

مسابقه دقت در سایت ترسه
مسابقه طول زمان پرواز در سابت رامیان
مسابقه مسافت در سایت تنگراه
برگزاری مراسم اختتامیه در شب سوم و اهداء جوایز
پرواز حسن ختام در سایت درازنو

شایان ذکر است، مسابقات فوق با توجه به شرایط جغرافیایی و آب و هوایی منطقه در زمان برگزاری مسابقات در سایتهای فوق تعیین و اجراء خواهد شد.

جهت پذیرش و ثبت نام لطفا مدارک زیر را به دفتر گردشگری پارتیان به شماره 01725557518 فکس فرمائید و جهت کسب اطلاعات بیشتر به شماره های 01725557776 خط ویژه و 09197167663

1- کپی شناسنامه یا کارت ملی

2- کپی گواهینامه معتبر پرواز و یا تاییدیه مربی مربوطه

3- کپی بیمه نامه حوادث یا بیمه ورزشی سال 90

4- کپی فیش واریزی با ذکر نام و شماره تماس و نوع اقامت درخواستی طبق مبالغ ذکر شده ذیل به حساب سپهر صادرات به نام محمد قره جانلو 0302992891004:

مبلغ 800.000 ریال جهت شرکت در جشنواره و مسابقات- ترانسفر -3وعده پذیرایی و اقامت در کمپ جدید و نوساز در منطقه ییلاقی نزدک به سایت ترسه (You can see links before reply) بهمراه یک عدد تی شرت مخصوص جشنواره

برای افراد همراه و غیر خلبان که قصد پرواز ندارند نیز مبلغ 500.000 ریال درنظر گرفته شده است.
مبلغ 1600000ریال جهت شرکت در جشنواره و مسابقات - ترانسفر -3وعده پذیرایی و اقامت در هتل شیک و زیبای قصر بهمراه یک عدد تی شرت مخصوص جشنواره
برای افراد همراه خلبان جهت پذیرش در هتل نیز مبلغ 1.200.000 ریال درنظر گرفته شده است.

جوایز:

به 6 نفر از آقایان و بانوان (3 نفر اول تا سوم در رده های آقایان

وبانوان) جوایز نفیسی بهمراه تندیس جشنواره و مسابقات اهداء

خواهد شد.

پریدن هم واسه آدم گرون تموم می شه ها :42:

hojjat300107
26-03-2011, 12:44 PM
پاراگلایدر با توجه به اینکه پرواز باهاش نرم و جذابه و شما کاهش ارتفاع و سرعت رو به نسبت کم احساس می کنید حتی هنگام پرواز باهاش میتونین فیلم بگیرین و با بیسیم صحبت کنین...:4:
از طرفی هزینه پرواز با پاراگلایدر به نسبت سایر وسایل ارزانتره و کم دردسرتر..:1:
پرهیجان ترین قسمت پروازم به نظر من موقع دویدن در شیب تنده ، زمانی که میخواین چتر باز بشه و ارتفاع بگیرین...:42:

Silence
04-12-2012, 11:58 PM
سلام :1:
دیروز دوشنبه 13 آذر من یه پرواز دو نفره ( با مربی) رو تجربه کردم:2wink:
فوق العاده .............. عالییییییییییییییییییییی ........................................ اصلا نمیتونم توصیفش کنم . توی کرج از بالای کوه عظیمیه پریدیم . فقط می تونم بگم یه بار تجربه کنین . :3:
به قول مربی ها خیلی ها با یه بار پریدن عطش پروازشون فروکش می کنه. و بعضی نه . با توجه به هزینه ایی که داره پیشنهاد می کنم یه بار تجربه و اگه تونستین سر تمریناشون حضور داشته باشید . بعد هزینه کنید.
تجربه ای که خودم داشتم قبل از پریدن یکبار سر تمرین پروازشون بودم . دیدنشون خیلی به من کمک کرد که توی پرش خودم خوب عمل کنم . چون جلو قرار میگیریم نحوه حرکت و دویدن ما هم در پرش و هم در فرود بسیار مهم هست. اصلا سخت نیست .
البته چون آنوبانینی ها پایه این چیزا هستن حواستون به قدم اول باشه که می دونم استاپ نداره:4:

.saye.
03-01-2013, 10:48 AM
اگر برنامه ای برگزار بشه من هستم :63:

Mehdi
03-01-2013, 12:49 PM
اگر برنامه ای برگزار بشه من هستم :63:
اگر میخوای پرواز کنی یه روز تعطیل برو انتهای جنت آباد شمالی، محوطه پرواز. اونجا یه سری مربی همیشه هستن. یکیشونو انتخاب کن و همون روز یا یه روز دیگه باهاش پرواز کن. قیمتش تا همین چند ماه پیش حدود 50-60 تومن (برا یه پرواز 2 نفره) بود و یه مبلغ جزئی هم برا وانت که تا بالا برید.
اگر دنبال هیجان زیاد هم هستی به مربیت بگو یه کم مانورها را بیشتر کنه :4: