توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درختکاری
آزاده.م
18-03-2014, 09:13 AM
در میان اینهمه دود و آهن مردی هست که برای بهتر شدن هوای تهران در کوههای شمال تهران درخت می کارد. شغل اصلی او خیاطی است و از طبیعت بسیار لذت می برد.
20923
فکر کردم شماره تماس او را اینجا بگذارم تا هر کس دوست دارد با او همکاری کند. برنامه به اینگونه است که در طول سال آقای قنبری و دوستانش هر بار که برای کوهنوردی میروند با کلنگ و بیل می روند و چاله هایی برای درختکاری می کنند. در فصل درختکاری چاله ها آماده است و درختان کاشته می شوند و لوله هایی برای آبیاری از رودخانه کشیده می شود.
شماره تماس: 88743210 آقای قنبری
.saye.
21-05-2014, 11:11 AM
خیلی عالیه . بجز ایشون ما هم گروه های درختکاری تشکیل دادیم و الان این گروه ها تو چند تا از شهر های ایران فعال هستن . دوستان اگر دوست داشته باشن میتونن تو شهر خودشون هم درختکاری داشته باشن :)
احمد نهاوندي
03-12-2014, 05:02 PM
سلام عزیزان ، هرکس درخت میکارد ، تخم نیکی می افشاند .
احمد نهاوندي
25-04-2015, 08:01 PM
سلام عزیزان
کاشت درخت خیلی سخت نیست ، دشواری بزرگ آبیاری و نگهداری آن است . یکی از مشکلات وجود آب است (درمیهن کم آب ما ) .به همین خاطر نگهداری درخت در نقاط کم آب سخت است . از حدود 17 سال پیش که ساکن اراک شدم ، هروقت که به تهران میرفتم (حدود کیلو متر 75 جاده اراک به قم (نزدیک امامزاده ) که یک جوی آب دایم روان است و فقط یک درخت دیده میشود به فکر میرفتم که چرا فقط یک درخت؟؟؟ 27 اسفند 93 با همت 4نفر ازهمکاران 12تا درخت تهیه کرده و در آن محل کاشتیم (ردیف کنار جوی آب ) تا نیاز به آبیاری نداشته باشد . شاید باور نکنید که فردای همان روز که به تهران میرفتم ، دیدم دوتا از درختهارا برده اند ! ششم فروردین باز سر زدم ده تا درخت هنوز باقی مانده بودند . بیستم فروردین از دوستان شنیدم که بقیه را هم برده اند . 27 فروردین باز به تهران میرفتم ، 6تا درخت بردم و کاشتم ،دوم اردیبهشت که باز هم تهران میرفتم 6تانهال دیگه بردم تا ردیف را کامل کنم . با کمال تعجب دیدم که باز سه تا کم شده ، خلاصه 6تای جدید رو هم کاشتم . الان هم نمی دونم چند تا ازشون مونده . باورش سخته ولی واقعیتی است تلخ . نمی دونم چرا؟؟؟
Mehdi
26-04-2015, 12:30 AM
چه حکایت تلخی :17:
احمد نهاوندي
15-06-2015, 11:12 PM
بازم سلام ،
ال قصه ، از پدرم یادگرفتم که زود خسته نشم ، دیروز یکشنبه 24/3 میرفتم گرمسار ، سر راه (در محل امامزاده ) رفتم سراغ درختها واسه ابیاری . با دیدن اینکه هنوز دو تا از درختها سبز موندن خوشحال شدم . 2تا از 24 تا ، اشکال نداره ، باید نیمه پر لیوان را دید (نیمه که چه عرض کنم یک از دوازده ) به فکر کاشت بقیه درختها هستم ( البته الان که دیگه امکان کاشت درخت ریشه ای نیست ، باید به فکر نهال گلدانی باشم ) ماهم داستانی داریم ها.....
Mehdi
16-06-2015, 10:51 AM
:41:
تو با خدای خود انداز کار و دل خوش دار... که رحم اگر نکند مدعی، خدا بکند
احمد نهاوندي
17-06-2015, 04:03 PM
:41:
تو با خدای خود انداز کار و دل خوش دار... که رحم اگر نکند مدعی، خدا بکند
سلام وسپاس مهربان ،
..... تا چه قبول افتدو....
احمد نهاوندي
01-07-2015, 01:02 PM
بازم سلام ،
و اما قسمت چهارم داستان : دیروز 9/4/94شتم میآمدم تهران ، رفیق زندگیم هم همراهم بود . به محل کاشت درختها ( امامزاده جعفر ) که رسیدم زدم کنار و پارک کردم ( دیگه عادت کردم ) . از دیدن دو چیز خیلی خوشحال شدم ، یکی اینکه پای درختها خیس بود ، یعنی شخص دیگه ای به اونها آب داده بود ، دوم اینکه غیر از دوتا درختی که (از ابتدا )سبز مونده بودن ، دوتای دیگه هم که به نظر میآمد خشک شدن ، از پایین جوانه زده بودن .... آری آری زندگی زیباست .
Mehdi
01-07-2015, 01:16 PM
تبریک میگم احمدآقا :41:
احمد نهاوندي
01-08-2015, 04:17 PM
بازم سلام ، به لطف شما وضع بهتره . پنجشنبه هفتم مرداد سر زدم . درختا تازه آب خورده بودن و هر چهارتاشون سبز بودن . خوشی که حد نداره .....
احمد نهاوندي
16-05-2016, 04:38 PM
بازم سلام ،
از این درختا ، دوتا سنجد (کوچیک ) باقی موند . 22 اسفند 94 به همراه چند تا از همکارا رفتیم 10 تا درخت جدید کاشتیم . تا شنبه 25/2/95 ( آخرین باری که پیششون بودم ) نه تنها هر 12 تا درخت هستشون ( یکیشون ظاهرن خوب نگرفته ) . بلکه چندین بار هم توسط آدمای خوب آبیاری شدن . چند تا ازشون عکس گرفتم . خودم بلد نیستم اینجا بزارم . شاید با همکاری دوستان شد . خلاصه از (صرف ) سالم موندن درختا خوشحالم .
saeid1989
01-06-2017, 12:27 PM
درود بر شما
کار بسیار ارزشمندیست
حضرت رسول (ص) فرمود:
هر که درختی غرس کند تا به ثمر برسد، خدا عوض آن در بهشت درختی برای اوغرص میفرماید.
احمد نهاوندي
03-06-2017, 04:50 PM
سلام از ماست آقا مهدی.
حدود یک سال و نیم از آخرین (درخت نوشتم ) در اینجا میگذره . البته خود درخت کاری دربستر سریال چند قسمتی ادامه داره ، کم وزیاد میشن ، ولی اصل حکایت (درخت داری )برجاست . .... اسفند94 شدن 11تا بعدش . دشمن (داخلی ) لطمه زد . ملخ حمله کرد .. خشک سالی اومد ولی آخرپاییز (95) 5-6تای مونده بودن . بعدش ای.... امان از زمستان یخبندان ونداری.(آب رفتن )...... ولی شب عیدی (همین عید تازه گذشته ) باهمیاری دوستان ، شاد بودم که 12تا درخت سبز در منطقه امامزاده جعفر جاده اراک به قم (نرسیده به سلفچگان ) هست .اما ، امان از بخیل نظر تنگ....(نمی دونم اینا چه : غیر انسان هایی هستند) که نهال کنار جاده را هم میدزدند (مملکته داریم ). نیمه فروردین نشده ،همشونو (غیر از یک بادام کوچولو ) انگار که دست غیب به یغما برد . حتی دوتا سنجدی راکه بیشتر از 2سال دوام آورده بودن . این دفعه خیلی ناراحت شدم . تا تهران مثل برج زهر مار رانندگی کردم ( بیچاره همراه همیشگیم ) آخه شدت ناراحتیم از این بود که ، نهال هایی که ایندفعه کاشته بودیم :از گونه های دیر گل و تقویت شده بادام وتوت سفید بودن که با بزرگواری کارشناس محترم منابع طبیعی آقای مهندس گندم کار گرفته بودم . چه میشه کرد جز مقاومت و ادامه ی کار ....... آخرین جمله پاپیون (در فیلم مربوطه ) آهای ی ی ی ی ی حرام زاده ها من هنوز زنده ام . همیشه یادمه ./.... منم میگم آهای ی ی ی نامرد مان بییاید ببینید.، سه روز پیش (غروب پنجشنبه 11/3/95 ) خودم 9تا نهال بادام و سنجد و ایلان و اقاقیا را همونجا آبیاری کردم . آره 9تا ... راستی به کسی نگید . چند جای دیگه هم کاشتم / کیلومتر 51 جاده اراک به قم (کنار سکوی نماز ) . 61 کیلومتر مانده به تهران از قم . 51 کیلومتر مانده به اراک از قم . تازه اینا کوزه این . یعنی کنارشون کوزه سفالی چال کردم ، هروقت میرم کوزه ها رو پر آب میکنم تا نهالا خشک نشن .از شما چه پنهان مجبورم بیشتر بین اراک - تهران تردد کنم . بچه هام زیاد شدن . تشنه میمونن........ آی ی بلقیس مادرم ....
احمد نهاوندي
28-07-2020, 01:15 PM
سلام مجدد
یکی از درختای کنار سکوی نماز اراک به تهران ( کیلومتر حدود50 )باقی مونده و به لطف شهر وندان عزیز طبیعت دوست کل درختای نزدیک امامزاده ( کنارجوی آب ) و تابلو تاریخچه درختکاری پارسال ریشه کن شدن . از اسفند ماه هم که از اراک بنه کن شدم و با وضع کرونا فقط یکبار از آن محور عبور کردم . دیگه فرصت آبیاری پیش نیامد ولی سه تا از کاشته هام در محور قم به تهران 59 کیلومتر مانده و دوتا در محور قم به اراک کیلومتر 51 مانده به اراک . هنوز موندن . تاچه پیش آید .
firooz
02-09-2020, 12:29 AM
بنده به شخصه از شما بسیار تشکر می کنم. انرژی مثبت و روحیه سالم شما را می ستایم. موفق باشید و سلامت
احمد نهاوندي
10-09-2020, 02:38 PM
بنده به شخصه از شما بسیار تشکر می کنم. انرژی مثبت و روحیه سالم شما را می ستایم. موفق باشید و سلامت
سپاسگزارم
vBulletin® v4.2.0, Copyright ©2000-2023, Jelsoft Enterprises Ltd.