PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : غرفه غذای بین الملل در بازارچه خیریه محک (مرکز حمایت از کودکان سرطانی) – 8 و 9 اسفندماه 1392

Atefe
16-02-2014, 04:58 PM
دوستان عزیز

بدلیل تعمیرات ساختمان کناری بیمارستان محک و رعایت ایمنی که خدای ناکرده برای بازدیدکنندگان مشکلی پیش نیاید، فضای بازارچه فقط محدود به داخل سالن شد که تعداد غرفه ها کاهش پیدا کرده اند و متاسفانه :2::2:غرفه بین الملل در این بازارچه امکان شرکت ندارد. ممکن است قبل از عید به دلیل کمبود فضا در این بازارچه ، بازارچه دیگری برگزار شود که در صورت برگزاری حتما در آن شرکت خواهیم کرد.
سپاس فراوان از اینکه همیشه کنارمون هستید.

gitan
17-02-2014, 11:22 AM
چرا غذاهايي ساندويچي نداشته باشيم ؟ يا اسنك؟؟!!

توو غرفه ميشه همراه با غذاها مثلا يه چيزي مثل يه دُرناي كاغذي به كسايي كه غذا تهيه مي كنن داد . من مي تونم درست كنم :4: اگر موافقيد بهم بگيد شروع كنم :1:

ماهان
17-02-2014, 06:14 PM
منم میخوام بیام :63:
با خانواده و
پیراشکی گوشت :9::9:
امکان داره؟
:21::21:

sharife
17-02-2014, 08:45 PM
من خیلی متاسفم ک باید بگم دفعه قبل ک من غرفه انوبانینی رو در محک دیدم
ب سایر غرفه ه مقایسش کردم خیلی جالب نبود...
من صلا خوشم نیومد..میدوارم اینبار بهترباشه

مهدی پلنگ
18-02-2014, 03:45 AM
سلام عاطفه خانم
پشنهاد دارم که در این غرفه کتابهای که دستور تهیه غذاهای فرنگی رو آموزش میده
ارائه کنید. من میتونم این نوع کتابهارو با چهل در صد تخفیف تهیه کنم و بدونه تخفیف ویا تخفیفی کم به بازدید کنندگان عرضه کنیم
و درآمد حاصله از سود رو صرف مخارج غرفه کنیم ، خودمم همه کاراشو انجام میدم البته دست پختمم بد نیست ولی فقط قورمه سبزی رو خوب بلدم!!!!

مهدی پلنگ
18-02-2014, 04:25 AM

عزیز گرامی شما سعی کنید حتما شرکت کنید و از تجربه ای که در دفعه ای قبلی داشتید
کمال استفاده رو برده و در بهتر برگزار شدن این دفعه نقشی پررنگ داشته باشید
به امید حمایت و دیدار شما

Negar.Fakhim
18-02-2014, 11:13 AM
عاطفه جان منم با پیراشکی گوشت و سالاد کاپی میام . دوستان بیایید از پیراشکی گوشت و سالاد من بخرید ..خیلی خوشمزه اس :4::4::4:
عاطفه خانم میشه دسر هم آورد؟ اونجا یخچال دارید شما ؟

Vahid
18-02-2014, 11:33 AM
سلاااااام عاطفه خانوم:3:
خسته نباشید بنده رو پذیرا باشین
چشم حتماً خدمت میرسیم
اگر هم کمکی از دستم بر میاد بفرمایید تا در خدمت باشم
روز خوش

Fatemeh_Jafari
18-02-2014, 12:08 PM
عاطفه جان بعد از ظهرش تا چه ساعتي هست؟ چون من اين دو روز رو جايي هستم تا عصر :26:

Atefe
18-02-2014, 03:21 PM

ممنون از نظرتون
راستش تو همه بازارچه هایی که با کمک همسفران آنوبانینی داشتیم، غرفه غذای بین الملل جزء پرطرفدارترین غرفه ها بوده به طوری که روز دوم یکی دو ساعت مونده به اتمام بازارچه همه غذاها تموم می شده، , و البته میزان فروش ما از غرفه غذاهای ایرونی هم بیشتر بوده :3:
البته تصور ما این هست که همیشه می تونیم بهتر از قبل باشیم و البته در این زمینه تلاش هم می کنیم.

خیلی خوشحال می شم اگر ایرادات رو بفرمایید، تا در صورت قابل انجام بودن، در این بازار برطرف کنیم!

Atefe
18-02-2014, 03:36 PM
سلام عاطفه خانم
پشنهاد دارم که در این غرفه کتابهای که دستور تهیه غذاهای فرنگی رو آموزش میده
ارائه کنید. من میتونم این نوع کتابهارو با چهل در صد تخفیف تهیه کنم و بدونه تخفیف ویا تخفیفی کم به بازدید کنندگان عرضه کنیم
و درآمد حاصله از سود رو صرف مخارج غرفه کنیم ، خودمم همه کاراشو انجام میدم البته دست پختمم بد نیست ولی فقط قورمه سبزی رو خوب بلدم!!!!

سلام و ممنون از پیشنهادتون
متاسفانه با توجه به قوانین محک، صرفا می تونیم غذا ارایه بدیم.
کاش قورمه سبزی هم یه غذای بین المللی بود :2: البته با این همه طرفدار پتانسیل اینکه بین المللی بشه رو داره :3:

عاطفه جان منم با پیراشکی گوشت و سالاد کاپی میام . دوستان بیایید از پیراشکی گوشت و سالاد من بخرید ..خیلی خوشمزه اس :4::4::4:
عاطفه خانم میشه دسر هم آورد؟ اونجا یخچال دارید شما ؟

سلام نگار جان
به به، خیلیم خوب! البته که دست پخت تون عالیه :3: من شاهدم

متاسفانه یخچال دم دستمون نداریم، فقط یه سردخونه هست که شب غذاهای باقیمانده رو می شه توش گذاشت.

سلاااااام عاطفه خانوم:3:
خسته نباشید بنده رو پذیرا باشین
چشم حتماً خدمت میرسیم
اگر هم کمکی از دستم بر میاد بفرمایید تا در خدمت باشم
روز خوش

سلاااام آقا وحید
خواهش می کنم، غرفه با کمک دوستانی مثل شما برپاست.
بازار می بینمتون

عاطفه جان بعد از ظهرش تا چه ساعتي هست؟ چون من اين دو روز رو جايي هستم تا عصر :26:

فاطمه جان هنوز اعلام نکردن، ولی تا ساعت 8 به احتمال زیاد :3:

Atefe
18-02-2014, 03:42 PM
چرا غذاهايي ساندويچي نداشته باشيم ؟ يا اسنك؟؟!!

توو غرفه ميشه همراه با غذاها مثلا يه چيزي مثل يه دُرناي كاغذي به كسايي كه غذا تهيه مي كنن داد . من مي تونم درست كنم :4: اگر موافقيد بهم بگيد شروع كنم :1:
هم می تونیم غذاهای ساندویچی داشته باشیم و هم اسنک :3:
ولی غذاهای ساندویچی با توجه به اینکه سرمون شلوغه امکان آماده کردنش رو اونجا نداریم، مگر اینکه بصورت آماده شده در اختیار غرفه قرار بگیره.
درنای کاغذی؟ من که مشتاقانه متنظرم ببینم چیه! البته ما هر چی تو غرفه باشه می فروشیم، اینها رو به طور خاص به دوستان آشپز می فروشیم :4:

منم میخوام بیام :63:
با خانواده و
پیراشکی گوشت :9::9:
امکان داره؟
:21::21:

به به! پیراشکی گوشت که کلی هم طرفدار داره!
خیلی خوشحال می شم ببینمتون
لطفا دخترخانوم زیباتون رو هم بیارین:3:

Atefe
19-02-2014, 09:57 AM
دوستان عزیز

بدلیل تعمیرات ساختمان کناری بیمارستان محک و رعایت ایمنی که خدای ناکرده برای بازدیدکنندگان مشکلی پیش نیاید، فضای بازارچه فقط محدود به داخل سالن شد که تعداد غرفه ها کاهش پیدا کرده اند و متاسفانه :2::2:غرفه بین الملل در این بازارچه امکان شرکت ندارد. ممکن است قبل از عید به دلیل کمبود فضا در این بازارچه ، بازارچه دیگری برگزار شود که در صورت برگزاری حتما در آن شرکت خواهیم کرد.
سپاس فراوان از اینکه همیشه کنارمون هستید.

مهدی پلنگ
20-02-2014, 07:52 PM
چقدر حیف:20::2::20: وصد البته بسیار تشکر به فکر امنیت دوستان و بازدید کنندگان بودید
داخل سالن غرفه ای دیگه ای نمیتونیم برگزار کنیم . دیگه چه غرفه های دیگه ای هست چه ساعتی میتونیم از این غرفه ها بازدید داشته باشیم.

Atefe
23-02-2014, 10:55 AM
چقدر حیف:20::2::20: وصد البته بسیار تشکر به فکر امنیت دوستان و بازدید کنندگان بودید
داخل سالن غرفه ای دیگه ای نمیتونیم برگزار کنیم . دیگه چه غرفه های دیگه ای هست چه ساعتی میتونیم از این غرفه ها بازدید داشته باشیم.

ایشالا دفعه های بعد :1:
برای هماهنگی غرفه ها لطفا با محک تماس بگیرید.
غرفه های مختلفی هست که هر بار متفاوته، الان دقیقا نمی دونم این دوره چه غرفه هایی داره محک