PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مهم >>> جای موقت برای سگ عمل شده . فورییییییییییییی

.saye.
08-01-2014, 05:20 PM
مدتی پیش یکی از دوستانم سگی رو کنار خیابون پیدا کرد که ماشین بهش زده بود و فرار کرده بود
این بچه از 6 جا لگنش شکسته بود و با مشکلات خیلی زیادی جراحی شد و ................
مدتی رو بصورت موقت پیش یکی از حامیان بود که دیگه ایشون نمیتونه نگهش داره بخاطر صاحب خونه و .....
و تا اخر امشب بیشتر فرصت نداریم که باز براش یه جای موقت پیدا کنیم که فقط بتونه دوران نقاهتش رو بگذرونه
بچه ها واقعا اگر میتونید کمک کنید . یه جای موقت

.saye.
08-01-2014, 05:52 PM
تصویر این بچه
.
You can see links before reply
.

armiiiiiin
08-01-2014, 10:45 PM
سلام دوست گرامی . تصویر برای من دیده نمیشه :26: چقد آدم میتونه بیمعرفت باشه که بزنه و صحنه ترک کنه . متاسفم برای اون شخص :33:. شرمنده من نمیتونم کمک کنم ولی کار شما قابل ستایشه :41: امیدوارم هرچه زودتر کسی پیدا بشه:63:

نمی از یم
09-01-2014, 02:18 AM
نگهداریش چطوریه؟

.saye.
09-01-2014, 03:47 PM
سلام . فعلا یه جای خیلی موقت براش پیدا شده . اما باز دنبال جا هستیم براش .
نگهداری خاصی نمیخاد نه پانسمان داره نه چیزی
فقط جایی باشه سر پوشیده و گرم
یکم میتونه راه بره
نسبت به این تصویر لاغر تر شده
و غذا هم تا حدودی خودش میخوره

کتایون
09-01-2014, 07:32 PM
وای خدای من چه قدر ناراحت کننده!!!!
کاش میشد کمک کنم...به دوستام میگم ممکنه کسی بتونه نگهش داره...امیدوارم بتونه...

نمی از یم
09-01-2014, 09:13 PM
من شاید بتونم چون تنها زندگی می کنم چند وقتی بیارمش پیش خودم ولی تا حالا حیوون نگهداری نکردم و اینکه صبح تا شب خونه نیستم ولی کلید خونه رو می تونم بدم یکی از بچه ها که وقت داره بیاد بهش یرسه برا همین سوال کردم شرایط خاصی نداره پیام خصوصی هم دادم جواب ندادین

.saye.
10-01-2014, 03:06 AM
وای خدای من چه قدر ناراحت کننده!!!!
کاش میشد کمک کنم...به دوستام میگم ممکنه کسی بتونه نگهش داره...امیدوارم بتونه...
ممنونم :63: امیدوارم پیدا بشه کسی برای کمک

من شاید بتونم چون تنها زندگی می کنم چند وقتی بیارمش پیش خودم ولی تا حالا حیوون نگهداری نکردم و اینکه صبح تا شب خونه نیستم ولی کلید خونه رو می تونم بدم یکی از بچه ها که وقت داره بیاد بهش یرسه برا همین سوال کردم شرایط خاصی نداره پیام خصوصی هم دادم جواب ندادین
ممنون. چون دیدم سوالی که پرسیدید شاید سوال بقیه هم باشه تو تاپیک جوابش رو دادم . درسته که به پانسمان و ... نیازی نداره اما اینکه صبح تا شب کسی پیشش نیست یکم مشکل ساز میشه .

.saye.
12-02-2014, 05:13 PM
این سگ تقریبا حالش خوب شده و براش دنبال جای دایم میگردیم :)
از بچه ها اگر کسی خاست بگه