PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پرویز ستوده شایق

مجید مرد بیابان
26-11-2013, 10:10 AM
بعد از سال ها همراهی با نوشته ها و نیز همنورد بودن در چند صعود سبک در ارتفاعات تهران، با تأسف و تأثر فراوان مطلع شدم؛ روز جمعه 24 آبان ماه 1392 جناب آقای مهندس «پرویز ستوده شایق» از کوه‌نوردان پیشکسوت و نام ‌آشنا، بر اثر حمله قلبی در ارتفاعات توچال (بالاتر از ایستگاه پنجم تله کابین توچال)، به دیار باقی شتافته اند. این ضایعه‌ تأثر انگیز را به جامعه کوه نوردی کشور، همنوردان، علاقمندان و همچنین خانواده‌ محترم این استاد فقید؛ صمیمانه تسلیت عرض می‌ کنم.

You can see links before reply

"آقای مهندس پرویز ستوده شایق" فارغ التحصیل مقطع کارشناسی ارشد رشته مهندسی شیمی از دانشگاه شهید بهشتی تهران بودند و همچنین از مربیان و مدرسان فعال "فدراسیون کوه نوردی و صعودهای ورزشی" و عضو پرتلاش و با اخلاق "هیئت کوه نوردی و صعودهای ورزشی استان تهران" بودند. ایشان همچنین؛ از نخستین راهنمایان رسمی کوهستان کشور محسوب شده و در این عرصه، به خوبی فعالیت داشتند. از این استاد فقید و فرهیخته، دست نوشته های ارزشمندی در عرصه کوه نوردی، محیط زیست و گردشگری در "وبلاگ نشاط کوهستان" (You can see links before reply) به یادگار مانده است. روحش شاد و نام نیکش؛ تا ابد جاویدان باد.

تا بعد...

Fatemeh_Jafari
26-11-2013, 11:18 AM
روح شون شاد :63:

JackLondon
26-11-2013, 12:03 PM
خیلی شوکه شدم از خوندن خبر اما نتونستم منبعی براش پیدا کنم...مجید از کجا نقل کردی؟:7:

Vahid
26-11-2013, 12:26 PM
خیلی شوکه شدم از خوندن خبر اما نتونستم منبعی براش پیدا کنم...مجید از کجا نقل کردی؟:7:

20500

مجید مرد بیابان
26-11-2013, 01:40 PM

الیاس راستش من خودم خیلی نگران شدم وقتی دیدم از آخرین نوشته وبلاگش یک هفته ای گذشت و بدون دلیل نوشته تازه ای نیومد... حتی پیامک م بی جواب موند و اون وقت بود که حس کردم باید اتفاق بدی افتاده باشه...
از طریق پیگیری از یکی از دوستان مشترک فهمیدم. خیلی حیف شد.خیلی...

سال ها طول می کشه تا کسی به صبوری و مهربونی و توانمندی و استعداد استاد ستوده شایق بار دیگر پرورده بشه...

روحش شاد...
تا بعد...

پ.ن: همراه با یک فراخوان عمومی " صعود یادمانی گرامیداشت کوهنورد فقید پرویز ستوده شایق " (You can see links before reply)

sleepwalker_shsn
26-11-2013, 04:34 PM
آره. واقعا شوکه کننده بود. روز جمعه که خبر رو شنیدم نمیشد باور کرد. چهره آشنایی که هر روز میدیدیم رو انگار قرار نیست دیگه ببینیم. کاشکی بیشتر حضورش رو درک میکردم.
ایشون شخصیت محبوب و دوست اشتنی داشتند.

روحشون شاد.

دادپور
27-11-2013, 10:09 AM
سلام . این خبر برای من خانواده ام بسیار ناراحت کننده بود . یک هفته قبل از این اتفاق ناگوار -(9 آبان ماه 92)-من با خانواده برای تمرین سنگ به بند یخچال رفته بودیم و آقای ستوده در حال تدریس کارآموزی کوهپیمایی در همان مکان بودند و این عکس با هم گرفتیم . با توجه به نزدیکی این اتفاق برای خانواده ام خصوصا پسرم این خبر بسیار ناراحت کننده بود .روحش شاد .

iranrooz
10-03-2014, 11:51 AM
روحش شاد

احمد نهاوندي
10-03-2014, 02:58 PM
سلام عزیزان یادش گرامی باد.

...... شوکه شدن .. نداره . زندگی همینه . هر لحظه ممکنه که من دیگه نباشم ...
... پس سعی میکنم ، تا هستم بهتر باشم ... وقتی هم که نبودم . انوقت یادم گرامی و به ( یاد ) باد