توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : جستجوی همسفر برای برنامه شناسایی آفرود با خودروی دو دیفرانسیل در مناطق کویری
Ali.Goli
30-10-2013, 11:23 AM
قصد سفری به مناطق کویری در تاریخ 21 تا 24 آبان ماه دارییم. در این برنامه یک یا دو خودروی دو دیفرانسیل می توانند با ما همراه شوند. دوستان آفرود سوار علاقمند با توان رانندگی در حد 2000 کیلومتر به بالا طی زمان 3.5 روز، با پیام خصوصی ما را مطلع کنند. هزینه های سفر بین نفرات تقسیم می گردد. مقصد سفر، مناطق کویری اطراف شهر طبس خواهد بود. در صورت بروز شرایط مساعد احتمال پیادروی در تنگ کال جنی نیز وجود دارد. امکان صخره نوردی، فرود و کار با طناب در این تنگه وجو دارد اما قرار گیری آن در برنامه سفرمان کاملا به تجربه نفرات و زمانبندی برنامه بستگی خواهد داشت.
مسئولیت ها و هماهنگی های این سفر کاملا شخصی می باشد. فضای سایت آنوبانینی میزبان سخی ما برای بیان پیشنهاد سفر و تبادل نظر در خصوص آن است و بدیهی است مسئولیتی در خصوص این سفر متوجه آن نیست.
برادر علی
اسم تنگ کال جنی خیلی ترسناکه خیلی:13:
میشه بیشتر توضیح بدی مسیر سفر و شرایط آنرا؟
Ali.Goli
03-11-2013, 06:38 PM
راستش من که زا منطقه عکس ندارم اما چندتا عکس که البته امضاد صاحباش پای عکس هست رو گذاشتمم انتظار دارییم ای قسمت ها رو در این سفر ببینیم.
کویر اطراف روستای حلوان
You can see links before reply
ازمیغان
کال جنی
Ali.Goli
03-11-2013, 07:16 PM
در خصوص برنامه زمانبندی تقریبی باید بگم که در نظر دراییم که غروب سه شنبه حرکت کنییم. کل شب رو میرونیم تا به حوالی طبس و یکی از روستاهای هدف برسییم. قطعا به دل کویر میزنییم و شب میمونییم. جمعه هم بر می گردییم. احتمالا برگشت از استان سمنان و رفت هم از سمت نائین باشه.
hojjat300107
09-11-2013, 11:28 AM
در خصوص برنامه زمانبندی تقریبی باید بگم که در نظر دراییم که غروب سه شنبه حرکت کنییم. کل شب رو میرونیم تا به حوالی طبس و یکی از روستاهای هدف برسییم. قطعا به دل کویر میزنییم و شب میمونییم. جمعه هم بر می گردییم. احتمالا برگشت از استان سمنان و رفت هم از سمت نائین باشه.
عكس اخري مربوط به روستاي ازميغان هست كه در جاده طبس به سمت فردوس و بشرويه قرار دارد تقريبا نيم ساعت تا 40 دقيقه از طبس فاصله داره وخيلي زيباست 1 ماه پيش اونجا بودم جالب اينه كه اونجا برنج هم كشت ميشه ... فكر ميكنم كال جني هم در امتداد جاده خاكي بعد از اين روستا باشه كه متاسفانه چون تنها بودم نتونستم برم ... چشمه مرتضي علي در فاصله تقريبا 20 دقيقه اي طبس قرار داره فوق العاده است حتما اونجا رو هم برو مسير پياده روي حدودا 30 دقيقه از محل پارك ماشين و يه طاقي هم بالاتر از اون در فاصله كم هستش
Ali.Goli
09-11-2013, 12:04 PM
عكس اخري مربوط به روستاي ازميغان هست كه در جاده طبس به سمت فردوس و بشرويه قرار دارد تقريبا نيم ساعت تا 40 دقيقه از طبس فاصله داره وخيلي زيباست 1 ماه پيش اونجا بودم جالب اينه كه اونجا برنج هم كشت ميشه ... فكر ميكنم كال جني هم در امتداد جاده خاكي بعد از اين روستا باشه كه متاسفانه چون تنها بودم نتونستم برم ... چشمه مرتضي علي در فاصله تقريبا 20 دقيقه اي طبس قرار داره فوق العاده است حتما اونجا رو هم برو مسير پياده روي حدودا 30 دقيقه از محل پارك ماشين و يه طاقي هم بالاتر از اون در فاصله كم هستش
ممنون از به اشتراک گذاشتن تجربتون. امیدوارم ما هم بتونییم این جاها رو در شرایط مناسبی ببینیم. جور کردن شرایط مناسب برای رسیدن به هدفهای سفر سخته. شخصا دلم میخواد یا نرم یا اگر میرم درست و حسابی این جاهای زیبا رو ببینم.
vBulletin® v4.2.0, Copyright ©2000-2023, Jelsoft Enterprises Ltd.