توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مسابقه بزرگ عکاسی آنوبانینی -خردادماه 1392
lamaso
14-06-2013, 03:56 PM
دپارتمان عکاسی و کارگروه آموزش انجمن گردشگران ایران
مسابقه بزرگ عکاسی آنوبانینی
ویژه افراد شرکت کننده در سفرهای تعطیلات خرداد
همراه با جوایز نفیس
دراین برنامه قصد داریم به بهانه یک مسابقه خاطرات زیبای خود را به اشتراک بگذاریم
مهلت شرکت در مسابقه: 28 خرداد 1392
زمان اعلام نتایج: اول تیرماه 1392
جوایز مسابقه:
نفر اول:حضور رایگان در 3 دوره آموزشی عکاسی به دلخواه
نفر دوم:50 درصد تخفیف 3 دوره آموزشی عکاسی به دلخواه
برای اطلاع ازدوره های آموزشی اینجا را کلیک (You can see links before reply)کنید
شرایط شرکت در مسابقه:
1- هر شرکت کننده میتواند 3 قطعه عکس در مسابقه شرکت دهد
2- محدودیت سنی برای شرکت کننده گان وجود ندارد
3- عکس با هر دوربینی گرفته شده باشد(چه دوربین حرفه ای چه دوربین موبایل) مجاز به شرکت در مسابقه است.
4- ادیت آثار(کنترل کنتراست،لول،ته رنگ و...) به شرطی که در مستند بودن عکس تأثیری نداشته باشد مجاز است.
5- عکسها میتوانند تک رنگ، سیاه سفید و رنگی باشند.
6- عکس هایی که در آنها از پاسپورتو استفاده شده باشد،در مسابقه شرک داده نخواهند شد.(اضافه کردن کادر،نام عکس،امضا عکاس و...)
7- حداکثر عرض آثار ارسالی باید 1200 و حداکثر ارتفاع تصاویر نیز 800 پیکسل باشند
8- حداکثر حجم آثار ارسالی 900 کیلوبایت باشد
9- فرمت آثار ارسالی میبایست JPG باشد
نحوه داوری مسابقه:
داوری آثار با توجه به سطح شرکت کنندگان طوری در نظر گرفته شده است تا حداقل هایی که در عکس ها وجود دارند برای صاحب اثر امتیاز داشته باشند.
موضوع مسابقه:
آزاد
ارائه عکس از تمام لحظات جذاب سفر
نحوه ارسال به مسابقه:
برای ارسال آثار ابتدا میبایست آن را در نرم افزار فوتوشاپ با دستور Image-->Image Size تغییر سایز دهید و سپس با استفاده از File--Save As و انتخاب فرمت JPG و انتخاب حجم عکس، آن را ذخیره کنید.
آثار خود را از طریق ایمیل به آدرس You can see links before reply ارسال کنید.
شرکت کنندگان میبایست همراه با آثار ارسالی خود،نام،نام خانوادگی و نام کاربری که با آن در انجمن شناخته میشوند و همینطور سفری را که در آن عکس را گرفته اند را ارسال کنند.
omid020
14-06-2013, 06:29 PM
سلام
خیلی ایده ی خوبیه :41:
آفرین
یه سوال، عکس ها فقط و فقط باید مربوط به سفرهای خرداد ماه آنوبانینی باشه؟
lamaso
14-06-2013, 07:37 PM
سلام
خیلی ایده ی خوبیه :41:
آفرین
یه سوال، عکس ها فقط و فقط باید مربوط به سفرهای خرداد ماه آنوبانینی باشه؟
بله عکس ها فقط باید مربوط به این سفرها باشند
sabadadkhah
15-06-2013, 01:40 PM
woow
JackLondon
15-06-2013, 02:16 PM
علیرضاجان دمت گرم برادر...:41:
Elhaam
16-06-2013, 01:49 PM
سلام بر همسفرهای پونلی..میدونم که دیره اما راستش تو کامنت گذاشتن یکمی تنبلم!:3:
از همتون ممنونم بابت خاطرات قشنگی که برام ساختین...:1::1::1:
مسابقه عکاسی رو هستم!
lamaso
16-06-2013, 05:03 PM
دوستان عزیزی که تا الان اقدام به شرکت در مسابقه نکردن....باید بگم که فقط 2 روز دیگه مهلت دارن تا از بقیه دوستان عقب نمونن و تو مسابقه شرکت کنن.فرصت خیلی خوبی برای اینکه بدونین کارتون چه طوری هست...:3:
ناصریا
17-06-2013, 03:50 PM
lamaso (You can see links before reply) با سلام سه عکس از سفر پونل /ارده برایتان ارسال کردم . ناصریا / علیرضا ناصری / با سپاس از کار خوبتون . 09121727187:41:
lamaso
17-06-2013, 05:10 PM
با تشکر فراوان از دوستان گرامی بابت عکس های زیبایی که ارسال کردن.راستش فکر نمیکردم که سطح بچه ها اینقدر خوب باشه.دوستانی که شرکت نکردن فقط تا فردا شب فرصت دارن تا در مسابقه شرکت کنن.اسامی دوستانی که تا الان شرکت کردن:
ناصریا
babak203
blite
Fatemeh_Jafari
gfattah
moradizaderoya
omid020
سامان عبدی
منتظر حضور بقیه دوستان هم هستیم.
مجید مرد بیابان
18-06-2013, 11:20 AM
با تشکر فراوان از دوستان گرامی بابت عکس های زیبایی که ارسال کردن.راستش فکر نمیکردم که سطح بچه ها اینقدر خوب باشه.
منتظر حضور بقیه دوستان هم هستیم.
واسه همین سطح خوب و بالاشون جوایز رو دوره های آموزش عکاسی در نظر گرفتید!؟:3::4:
تا بعد...
با سلام. منظورتان تعطیلات 14 تا 16 خرداد ماه است یا کلا تعطیلات خرداد؟
lamaso
18-06-2013, 04:50 PM
واسه همین سطح خوب و بالاشون جوایز رو دوره های آموزش عکاسی در نظر گرفتید!؟:3::4:
تا بعد...
من نگفتم سطح بچه ها بالا هست.گفتم سطحشون خوب هست.:3:
ضمن اینکه فکر نکنم جوایز در نظر گرفته شده کم باشه....!حداقل چهار دوره آموزشی هست که بعید میدونم کسی رو نتونه راضی کنه.
با سلام. منظورتان تعطیلات 14 تا 16 خرداد ماه است یا کلا تعطیلات خرداد؟
منظور سفرهایی است که از ابتدای خرداد تا زمان شروع این تاپیک برگزار شده اند،هست.
lamaso
19-06-2013, 07:14 PM
اعلام اسامی برندگان مسابقه
ابتدا تشکر میکنم از دوستانی که تو مسابقه شرکت کردن و امیدوارم این مسابقه شروعی باشه برای مشارکت بیشتر دوستان در زمینه هنر عکاسی
عکس منتخب اول
You can see links before reply
عکس از امید ترابی
با نام کاربری omid020
سفر:ماسوله-ماسال
عکس با استفاده از کمترین المانهای ممکن بهترین معنی را به بیننده میرساند.استفاده صحیح از قوانین ترکیب بندی هم در جهت القای معنی کمک کرده است.مد سیاه و سفید ،استفاده از هوای مه آلود که از ویژگی های این مکان هست به بهترین شکل ممکن و در نهایت قرار گیری دو سوژه اصلی در کنار همه این موارد فضایی خاص برای عکس به وجود آورده است.به آقای ترابی بابت این عکس زیبا تبریک میگوییم.
عکس منتخب دوم
عکس از رویا مرادیزاده
با نام کاربری moradizaderoya
سفر:ماسوله-ماسال
هر چند عکس به لحاظ فنی ایراداتی دارد اما در بین آثار ارسالی دارای فرم و محتوی است.فریز شدن سوژه و ژستش باعث جذب بیننده شده است.دویدن سوژه به سمت دریایی از ابر یا مه نوعی حس خاص در عکس به وجود آورده است.در نگاه اول به دلیل مشکلات فنی میخواستم از انتخاب این عکس به عنوان عکس منتخب دوم صرف نظر کنم.اما کم محتوی بودن سایر عکس های ارسالی(البته تعبیر به توهین یا چیز دیگه نشود) من رو مجبور کرد که از ضعف های فنی این اثر صرف نظر کنم و محتوی اون رو برای انتخاب در نظر بگیرم.این حس پرسش بر انگیز که از بیننده میپرسد این کودک کیست؟برای چه میدود؟به کجا میرود؟ شالوده اصلی عکس را تشکیل میدهد.اگر عکس از لحاظ فنی درست کار شده بود به عنوان عکس اول انتخاب میشد.به خانم رویا مرادی زاده بابت این ثبت زیبا تبریک میگوییم.
ایرادات فنی به این عکس:اجرای ناصحیح ترکیب بندی و کمی هم نورسنجی آندر.البته زیاد نیست و میشه تو ادیت جبران کرد.پیشنهاد من کراپ از سمت راست و بالا است
ابتدا باید تشکر کنم از الیاس عزیز که ایده برگزاری مسابقه با ایشون بود و ایده خیلی خوبی هم بود.سپس از تمام دوستانی که تو این مسابقه شرکت کردن.
اما دو عکس هم در بین عکس ها بودن که به نظرم کار عکاسان این دو عکس هم خیلی خوب بوده.فقط کمی از لحاظ محتوی و تکنیک جای کار بیشتری بود.
عکس از بابک رحیمی با نام کاربری babak203 سفر ماسوله-ماسال
عکس از لحاظ بصری دارای رنگ های خوبی است.اما پراکندگی نسبت های موجود در عکس، کمی عدم هماهنگی مابین پیشزمینه و پس زمینه و سوژه های انسانی موجود در تصویر و کمی هم اغراق در رنگ ها و البته کادربندی نسبتا متوسط از نقاط ضعف تصویر هست.اما در کل کار عکاس خوب هست و جای تقدیر دارد.
عکس از علیرضا ناصری. با نام کاربری ناصریا.سفر پونل
از لحاظ ترکیب بندی کار عکاس خوب هست.عنصر اضافی در تصویر دیده نمیشود و نورسنجی هم خوب صورت گرفته.اما نکته منفی در کار اغراق خیلی زیاد در رنگ هاست.که فکر کنم به دلیل افزایش کنتراست بوده.عدم هماهنگی سوژه با محیط هم نکته منفی بود که باعث شد به جای این عکس من عکس خانم مرادی زاده رو که سوژه اون کاملا با محیط همخوان بود،انتخاب کنم.اما در کل کار عکاس خوب بوده.
دوستانی که عکس هاشون به عنوان عکس منتخب انتخاب شده به زودی باهاشون بابت جوایز تماس گرفته میشود.
موفق باشید/
omid020
19-06-2013, 09:11 PM
همه جعفرییییییییییییییییییییی ییییییییااااااااااااااااا ااااا :lol::love::laughing::53::53::36::36:
خیلی خیلی خوشحالم که سه عکس از برنامه ی ماسوله - ماسال به عنوان عکس منتخب انتخاب شدند :d4: :41::41::41: (ما نیسان به دورها اینیییییم :10::what::3: ) جناب ناصری عکس شما هم خیلی خوبه، دست مریزاد :41: :53:
در کل خدا رو شاکرم که برای برنامه ی ماسوله - ماسال علی رغم مشکلاتی که داشتم به من توفیق حضور در کنار دوستان خوب و اساتید محترم رو داد و این سفر از سفرهایی بود که انصافاً عکاسی کردن رو به دلایل زیرسخت می کرد :
۱ - کوله کشی و سنگینی بار
۲ - الزام استفاده از عینک آفتابی
۳ - لحظه به لحظه شره کردن عرق بر روی چشم ها و شیشه عینک
۴ - خستگی، تشنگی و کمبود انرژی
به همین دلیل دست مریزاد و هزار آفرین دارین رویا خانوم و آقا بابک :67:
در مورد عکس خودم هم باید یک تشکر ویژه از آقا حامد و آقا رضا دمیس داشته باشم که اگر منو در پیاده روی خودشون همراه نمی کردند این صحنه دیده و ثبت نمی شد :1:
و تشکر فراوانی دارم از استاد کریم پور گرامی که کادربندی رو به من آموخت و در همین عکس سعی کردم حتی الامکان رعایتش کنم و از آموخته هام بهره ببرم.
سپاس فراوان جناب کریم پور هم به خاطر دروس آموخته، هم برگزاری این مسابقه و هم لطف و عنایتی که نسبت به عکس من داشتید :1::d27:
lamaso
19-06-2013, 09:38 PM
همه جعفرییییییییییییییییییییی ییییییییااااااااااااااااا ااااا :lol::love::laughing::53::53::36::36:
خیلی خیلی خوشحالم که سه عکس از برنامه ی ماسوله - ماسال به عنوان عکس منتخب انتخاب شدند :d4: :41::41::41: (ما نیسان به دورها اینیییییم :10::what::3: ) جناب ناصری عکس شما هم خیلی خوبه، دست مریزاد :41: :53:
در کل خدا رو شاکرم که برای برنامه ی ماسوله - ماسال علی رغم مشکلاتی که داشتم به من توفیق حضور در کنار دوستان خوب و اساتید محترم رو داد و این سفر از سفرهایی بود که انصافاً عکاسی کردن رو به دلایل زیرسخت می کرد :
۱ - کوله کشی و سنگینی بار
۲ - الزام استفاده از عینک آفتابی
۳ - لحظه به لحظه شره کردن عرق بر روی چشم ها و شیشه عینک
۴ - خستگی، تشنگی و کمبود انرژی
به همین دلیل دست مریزاد و هزار آفرین دارین رویا خانوم و آقا بابک :67:
در مورد عکس خودم هم باید یک تشکر ویژه از آقا حامد و آقا رضا دمیس داشته باشم که اگر منو در پیاده روی خودشون همراه نمی کردند این صحنه دیده و ثبت نمی شد :1:
و تشکر فراوانی دارم از استاد کریم پور گرامی که کادربندی رو به من آموخت و در همین عکس سعی کردم حتی الامکان رعایتش کنم و از آموخته هام بهره ببرم.
سپاس فراوان جناب کریم پور هم به خاطر دروس آموخته، هم برگزاری این مسابقه و هم لطف و عنایتی که نسبت به عکس من داشتید :1::d27:
بابا Gucci به کره گل زد رفتیم جام جهانی اینقدر خوشحالی نکرد.:4::4::4:
تبریک میگم بهت.عکست در بین عکس های ارسالی انصافا متفاوت بود.
البته در داوری کاری به این نداریم که عکاس تو چه شرایطی بوده.مهم نتیجه ای است که حاصل شده.هرچند حسی که داری رو درک میکنم.
به امید اینکه این اتفاق کوچیک انگیزه ای باشه برای کارهای بهتر و بیشتر یاد گرفتن.:d27:
Dr Ernesto
19-06-2013, 11:07 PM
تبریک به امید و رویا و بابک و علیرضا.:41:
باعث سربلندی انجمن هستش حضور این عکاسهای خوش ایده و خوش فکر:1:
بسی لذت بردم از این عکسها.
Shahram
19-06-2013, 11:59 PM
تبریک به دوستان برنده. :41:
امید واقعا واسه عکسها انرژی می ذاره و تا حد تلفات هم پیش می ره :4:
ایشاللا برین واسه نشنال جئوگرافی :3:
MoradizadeRoya
23-06-2013, 09:36 AM
خیلی ممنونم از آقای Lamaso که وقت و انرژی گذاشتن برای این کار و ایراداتم رو گفتن که یاد بگیرم؛ ممنون از آنوبانینی که این فضا رو در اختیار دوستان و ما گذاشت؛ آرزوی بهروزی و کامیابی برای آقا امید، آقا بابک و آقای ناصری عزیز دارم:8:
vBulletin® v4.2.0, Copyright ©2000-2023, Jelsoft Enterprises Ltd.