PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پیشنهاد سفر آفرود

Ali.Goli
13-02-2013, 09:32 AM
نمی دونم مربوط به این تاپیک میشه یا نه ولی به شدت تو ذهنم ایده ی پیادروی کویری همراه با ساپورت از طرف یک یا دو ماشین آفرود هست. دنبال مسیرهای بکر واسه پیاده روی دو - سه روزه هستم که ماشین آفرود هم بتونه ازش رد شه. خیلی دوست دارم ببینم کسی نظری داره یا نه، اصلا کسی از همچین برنامه ای استقبال میکنه؟!!

Mehdi
13-02-2013, 09:54 AM
نمی دونم مربوط به این تاپیک میشه یا نه ولی به شدت تو ذهنم ایده ی پیادروی کویری همراه با ساپورت از طرف یک یا دو ماشین آفرود هست. دنبال مسیرهای بکر واسه پیاده روی دو - سه روزه هستم که ماشین آفرود هم بتونه ازش رد شه. خیلی دوست دارم ببینم کسی نظری داره یا نه، اصلا کسی از همچین برنامه ای استقبال میکنه؟!!
اگر منظورت از کویر همون تپه های ماسه بادیه که مسیر پیاده روی زیاد داریم اما مطمئن نیستم ماشین بتونه رد بشه.

حسین
13-02-2013, 10:57 PM
آقا مهدی به فکر رفتن با ماشین در شن و رمل نباشید که به روز ما دچار میشید...

You can see links before reply

Ali.Goli
16-02-2013, 12:51 PM
اگر منظورت از کویر همون تپه های ماسه بادیه که مسیر پیاده روی زیاد داریم اما مطمئن نیستم ماشین بتونه رد بشه.

هر چند گیر کردن جزیی از کاره و آفرود بدون گیر کردن مفهوم نداره اما هدف من آفرود نبود بلکه پیادروی بود. مثلا پیادروی تو اندازه های 70-80 کیلومتر تو 3 روز. قصد من شناسایی مسیرهایی که دو تا ماشین با کمک هم بتونن برن یعنی اینکه مسیر بیش از حد صعب العبور نباشه. خلاصه اینکه انجام کار اضافه با ماشین ممنوع! گیر کردن ماشین ها رو نفی نمی کنم اما مسیر جوری باشه که سرعت پیشرویشون از سرعت پیش روی پیاده کمتر نباشه. تازه ممکن از مسیر متفاوتی برن و تو نقطه های مشخصی اعضای پیاده رو ببینن. مسیر های اینچنینی زیاد هست. مثلا پیاده میشه دق سرخ رو رفت با ماشین هم میشه دورش زد. قصد از حضور ماشین حمل آب مصرفی گروه هستش. خودتون بهتر میدونید کشیدن کوله آب 3 روزه واقعا همت میخواد، من که توانشو ندارم آب مصرفی سه روزمو بکشم!

Ali.Goli
16-02-2013, 01:01 PM
[QUOTE=حسین;68745]آقا مهدی به فکر رفتن با ماشین در شن و رمل نباشید که به روز ما دچار میشید...

[/QUOTE
حسین آقای عزیز اونجوری که من از عکس ها برداشت میکنم به نظر هدف دوستان خود آفرود بود و با منظور من یکم فاصله داره. به نظر این رمل ها قابل دور زدن و مسیر پیدا کردن بودند. تازه گیر کردنی که من تو عکس می بینم گیری نیست که سرعت ماشین ها رو از پیادروی کمتر کنه. هدف ما از حضور ماشین اینه که نقش شتر رو واسمون بازی کنه!:3:

احمد نهاوندي
16-02-2013, 05:46 PM
نمی دونم مربوط به این تاپیک میشه یا نه ولی به شدت تو ذهنم ایده ی پیادروی کویری همراه با ساپورت از طرف یک یا دو ماشین آفرود هست. دنبال مسیرهای بکر واسه پیاده روی دو - سه روزه هستم که ماشین آفرود هم بتونه ازش رد شه. خیلی دوست دارم ببینم کسی نظری داره یا نه، اصلا کسی از همچین برنامه ای استقبال میکنه؟

سلام عزیز، از کاروانسرای مرنجاب تا قصر بهرام تا حدی با خواسته ی شما تطابق داره ، مسیر پیاده از حاشیه ی رمل ها ، دریاجه ی قم ، جزیره ی سرگردان ،منطقه ی حفاظت شده ، عین الرشید و خود قصر . یک چاه آب اوایل مسیر ویک آب انبار حدود کیلو متر 75 وجود داره ، جاده ی خاکی ماشین رو تقریبن در کنار مسیر پیاده روی وجود دارد .ولی به چند دلیل توسیه نمی کنم 1- حدود 115 کیلو متره( ما گرچه حدود 40 کیلو مترشو سواره رفتیم ولی تقریبن پای بیشتر افراد ،30 نفر از حدود 40 نفر تاول زد ) 2- مجوز میخواد که گرفتنش آسون نیست .
پاینده باشید .

donkishot
16-02-2013, 06:27 PM
يكي از دوستام تو اين برنامه بوده با كلي عكس برگشت كه از ديدنشون حسابي كيف كردم

Ali.Goli
17-02-2013, 07:42 AM
سلام عزیز، از کاروانسرای مرنجاب تا قصر بهرام تا حدی با خواسته ی شما تطابق داره ، مسیر پیاده از حاشیه ی رمل ها ، دریاجه ی قم ، جزیره ی سرگردان ،منطقه ی حفاظت شده ، عین الرشید و خود قصر . یک چاه آب اوایل مسیر ویک آب انبار حدود کیلو متر 75 وجود داره ، جاده ی خاکی ماشین رو تقریبن در کنار مسیر پیاده روی وجود دارد .ولی به چند دلیل توسیه نمی کنم 1- حدود 115 کیلو متره( ما گرچه حدود 40 کیلو مترشو سواره رفتیم ولی تقریبن پای بیشتر افراد ،30 نفر از حدود 40 نفر تاول زد ) 2- مجوز میخواد که گرفتنش آسون نیست .
پاینده باشید .
سلام احمد آقا. اتفاقا مسیر خوبیه.:41: خاصه اینکه دو سه هفته قبل قصد رفتن به همین منطقه رو داشتم که متاسفانه محیط زیست سمنان برای اون تاریخی که من می خواستم مجوز ورود به منطقه رو نداد :12::20:ولی گفتن واسه یک تاریخ دیگه مجوز میدیم.:1: اتفاقا همون موقع پیشنهاد این مسیر رو به آقا شهرام و آقا مهدی غلامی هم دادم. تنها نکته:26: واسه قدم گذاشتن تو این مسیر تعیین یک تاریخ مناسب و پیدا کردن چندتا همسفر خوب مثل شماست.

احمد آقا مسالتون؟! حدودا 80 کیلومتر پیاده رفتید که فکر می کنم می بایست دو روزی طول کشیده باشه. تو این دو روز کوله کشی با بار آب واسه دو روز کامل داشتید یا اینکه تو مسیر از همون آب انبار آب مصرفی روزتون رو تامین کردید؟ :7:

Shahram
17-02-2013, 08:48 AM
سلام احمد آقا. اتفاقا مسیر خوبیه.:41: خاصه اینکه دو سه هفته قبل قصد رفتن به همین منطقه رو داشتم که متاسفانه محیط زیست سمنان برای اون تاریخی که من می خواستم مجوز ورود به منطقه رو نداد :12::20:ولی گفتن واسه یک تاریخ دیگه مجوز میدیم.:1: اتفاقا همون موقع پیشنهاد این مسیر رو به آقا شهرام و آقا مهدی غلامی هم دادم. تنها نکته:26: واسه قدم گذاشتن تو این مسیر تعیین یک تاریخ مناسب و پیدا کردن چندتا همسفر خوب مثل شماست.

احمد آقا مسالتون؟! حدودا 80 کیلومتر پیاده رفتید که فکر می کنم می بایست دو روزی طول کشیده باشه. تو این دو روز کوله کشی با بار آب واسه دو روز کامل داشتید یا اینکه تو مسیر از همون آب انبار آب مصرفی روزتون رو تامین کردید؟ :7:

از قصر بهرام تا سفیدآب حدود 60 کیلومتر و از سفیدآب تا مرنجاب هم همین حدود (چند کیلومتر کمتر) راه هست. بین سفیدآب و قصربهرام هم حاشیه غربی سیاه کوه هست که منطقه به شدت محافظت شده است، البته عبور از این مسیر مشکلی نداره ولی شب مانی هم محیط بانها سخت گیر هستند و هم اطراف همون آب انبار که احمد آقا گفتند پلنگ هم گزارش شده. 40 کیلومتر در یه روز رقم کمی نیست و من گروههای دیگه رو هم دیدم که سر 30 کیلومتر کم آوردند و دست به دامان کمک شدند. تو مسیر هم سمت سیاه کوه چشمه هست که عمدتا آبشخور هستند و کسی بره اونور سایه اش رو با تیر می زنند. کلا فاصله کاروانسراها حدود 50 کیلومتر یا به قول خودشون یه منزله که واسه ماها خیلی رقم بالایی هست. و البته خارج از مسیرهای خاکی اش یکی از بکرترین جاهایی هست که دیدم.
برنامه واسه دوچرخه سواری خوبه.

Ali.Goli
17-02-2013, 10:05 AM
از قصر بهرام تا سفیدآب حدود 60 کیلومتر و از سفیدآب تا مرنجاب هم همین حدود (چند کیلومتر کمتر) راه هست. بین سفیدآب و قصربهرام هم حاشیه غربی سیاه کوه هست که منطقه به شدت محافظت شده است، البته عبور از این مسیر مشکلی نداره ولی شب مانی هم محیط بانها سخت گیر هستند و هم اطراف همون آب انبار که احمد آقا گفتند پلنگ هم گزارش شده. 40 کیلومتر در یه روز رقم کمی نیست و من گروههای دیگه رو هم دیدم که سر 30 کیلومتر کم آوردند و دست به دامان کمک شدند. تو مسیر هم سمت سیاه کوه چشمه هست که عمدتا آبشخور هستند و کسی بره اونور سایه اش رو با تیر می زنند. کلا فاصله کاروانسراها حدود 50 کیلومتر یا به قول خودشون یه منزله که واسه ماها خیلی رقم بالایی هست. و البته خارج از مسیرهای خاکی اش یکی از بکرترین جاهایی هست که دیدم.
برنامه واسه دوچرخه سواری خوبه.
این نکته که ماشین همراهمونه کمک نمی کنه؟ اصلا علت اینکه پیشنهاد ماشین دادم همین بود که به پشتیبانی اون جرات کنیم و برنامه سنگین اجرا کنیم و اگه سرعت پیشروی کم بود از ماشین کمک بگیرییم. تو ماشین آب مصرفی رو هم میارییم و سراغ سیاه کوه و چشمه هاش نمیرییم تا مشکلی با محیط بانی پیدا نکنیم. اگه از دستمون بر اومد یک گریزی هم به خارج از مسیرهای خاکیش میزنیم. من رو حساب تجربه قبلی برنامه ترکیبی با دوچرخه رو تایید نمی کنم چون اگه دوچرخه سواری خسته بشه خودش و دوچرخه شو باید سوار ماشین کرد که سخته!
نظرتون چیه از مرنجاب به سفید آب و از اونجا به طرف قصر برییم؟ فکر کنم ورود به منطقه از این سمت راحتتره. یک برنامه شناسایی بریم؟

احمد نهاوندي
17-02-2013, 10:14 AM
سلام عزیزان
برنامه ی ما سه روزه و در نیمه ی دوم اسفند 86 بر گزار شد . یک دستگاه لند رور ، یک جیپ یک دستگاه وانت ویک دستگاه خود رو (اورال ) که عمده ی کوله ها ، آب و مقداری هیزم حمل میکردند . بعضی وقت ها هم افراد سوار میشدند . از آّب چاه و آب انبار هم برای خوردن استفاده نشد. روز اول ( شب قبلش مرنجاب بودیم) اول وقت حرکت کردیم وحدود 30 کیلومتر پیاده رفتیم . رو ز دوم حدود 25 کیلومتر و روز آخر هم حدود 20 کیلو متر، جمع ما متشکل از 3 گروه کوهنوردی از شهر های مختلف وچند نفر منفرد بود ، راه نمایی و حمایت عمومی نیز با بچه های مهربان وبزرگوار آران و بیدگل بود شبها هم با مشکلی روبه رو نشدیم . ( برای ما پیش نیامد نه که نیست )

Shahram
17-02-2013, 10:24 AM
این نکته که ماشین همراهمونه کمک نمی کنه؟ اصلا علت اینکه پیشنهاد ماشین دادم همین بود که به پشتیبانی اون جرات کنیم و برنامه سنگین اجرا کنیم و اگه سرعت پیشروی کم بود از ماشین کمک بگیرییم. تو ماشین آب مصرفی رو هم میارییم و سراغ سیاه کوه و چشمه هاش نمیرییم تا مشکلی با محیط بانی پیدا نکنیم. اگه از دستمون بر اومد یک گریزی هم به خارج از مسیرهای خاکیش میزنیم. من رو حساب تجربه قبلی برنامه ترکیبی با دوچرخه رو تایید نمی کنم چون اگه دوچرخه سواری خسته بشه خودش و دوچرخه شو باید سوار ماشین کرد که سخته!
نظرتون چیه از مرنجاب به سفید آب و از اونجا به طرف قصر برییم؟ فکر کنم ورود به منطقه از این سمت راحتتره. یک برنامه شناسایی بریم؟

به هر حال پیاده روی با افراده. مطمئنم 90 درصد افراد نمی تونند مسیر رو کامل برن و همه باید سوار ماشین بشن.
سفیدآب و ملک آباد و قصربهرام سه ضلع محافظتی منطقه اند که از سه طرف پارک ملی رو کنترل می کنند. حتی مسیرها رو دیدم که سنگ می چینند تا از تغییر اونها متوجه عبور ماشین بشن. نهایتش تا سفید آب می شه بدون مجوز رفت و بعد برمی گردونند گرفتن مجوز عبور از این مسیرها خیلی سخت نیست.
اتفاقا بخش سخت مسیر هم همین ور هست چون کنار دریاچه نمک هست. اگه هوا خوب باشه با پراید هم می شه رفت و اگه بارونی باشه دیگه حتی تراکتور هم به این راحتی نمی تونه اونجا رو بره. :4:

احمد نهاوندي
17-02-2013, 10:31 AM
قابل توجه دوست داران دوچر خه سواری
این مسیر ( در صورت به دست آوردن مجوز) بهترین جا برای برنامه ی دو چرخه سوا ریه . تمام مسیر جاده ی خاکی برای عبور دو چرخه هست .

Ali.Goli
17-02-2013, 10:38 AM
به هر حال پیاده روی با افراده. مطمئنم 90 درصد افراد نمی تونند مسیر رو کامل برن و همه باید سوار ماشین بشن.
سفیدآب و ملک آباد و قصربهرام سه ضلع محافظتی منطقه اند که از سه طرف پارک ملی رو کنترل می کنند. حتی مسیرها رو دیدم که سنگ می چینند تا از تغییر اونها متوجه عبور ماشین بشن. نهایتش تا سفید آب می شه بدون مجوز رفت و بعد برمی گردونند گرفتن مجوز عبور از این مسیرها خیلی سخت نیست.
اتفاقا بخش سخت مسیر هم همین ور هست چون کنار دریاچه نمک هست. اگه هوا خوب باشه با پراید هم می شه رفت و اگه بارونی باشه دیگه حتی تراکتور هم به این راحتی نمی تونه اونجا رو بره. :4:

من مجوزشو بگیرم تو پایه ای برادر؟ شاید برنامه شناسایی خوبی بشه. یکی از علتهایی که گفتم از مرنجاب شروع کنیم اینه که اینور سخت تره و اگه اینورو رد کنیم خاطرمون جمع تره. دوم دلیل اینکه از تیکه اول تا سفید آب هم شاید بعدا تو آنو برنامه در اومد یا شاید بر حسب شرایط جوی بریم سمت ابوزید آباد که از تو اونم شاید برنامه در اومد. خلاصش اینکه با حرف کاری جلو نمیره. نفر پایه هست بریم دنبال مجوزش؟ سانتانا رو میاری تو خاکی؟

قابل توجه دوست داران دوچر خه سواری
این مسیر ( در صورت به دست آوردن مجوز) بهترین جا برای برنامه ی دو چرخه سوا ریه . تمام مسیر جاده ی خاکی برای عبور دو چرخه هست .

آره احمد آقا من دوچرخه سوار اطراف اونجا زیاد دیدم. خودمون هم یه تیکه کوچیک اونجا دوچرخه سواری کردییم.

Ali.Goli
17-02-2013, 10:47 AM
کلا اینکه من خیلی دوست دارم تو این مسسیر یه برنامه پیاده برم. اتفاقا از اولین مسیرهایی است که گروه کشیت، مهندس پارسی و دستان، رفتن. یا اگه مجوز اینجا نشد خیلی دوست دارم عرض دق سرخ رو برم. شهرام جان تو حاشیه دق سرخ برنامه داشتی از اونجا میتونی برامون بگی. دست کم اونجا مجوز نمی خواد اما مشکل اینه که از پوشش زمین تو اون منطقه من اطلاعات خوبی ندارم. میشه با ماشین مستقیم از دلش رد شد یا باید دورش زد؟

Shahram
17-02-2013, 10:53 AM
من مجوزشو بگیرم تو پایه ای برادر؟ شاید برنامه شناسایی خوبی بشه. یکی از علتهایی که گفتم از مرنجاب شروع کنیم اینه که اینور سخت تره و اگه اینورو رد کنیم خاطرمون جمع تره. دوم دلیل اینکه از تیکه اول تا سفید آب هم شاید بعدا تو آنو برنامه در اومد یا شاید بر حسب شرایط جوی بریم سمت ابوزید آباد که از تو اونم شاید برنامه در اومد. خلاصش اینکه با حرف کاری جلو نمیره. نفر پایه هست بریم دنبال مجوزش؟ سانتانا رو میاری تو خاکی؟

قبلا رو اون منطقه کار کردم. بعید می دونم به جز دوچرخه سواری بشه برنامه دیگه ای براش درآورد.
یه کاروانسرا هم سمت ابوزیدآباد هست ولی مسیر اون کامل آفرود می شه.
واسه قبل عید و این سه هفته برنامه دارم. فکر نکنم قبل عید فرصت بکنم.
سانتانا هم کلا تو خاکیه. آسفالت هم باشه زیرش خاک می ریزم که غریبی نکنه :21:

فکر کنم یه تاپیک جدید هم برای پیشنهادهای آفرود باید باز کنم و اینها رو ببرم اونجا.

Ali.Goli
17-02-2013, 11:07 AM
قبلا رو اون منطقه کار کردم. بعید می دونم به جز دوچرخه سواری بشه برنامه دیگه ای براش درآورد.
یه کاروانسرا هم سمت ابوزیدآباد هست ولی مسیر اون کامل آفرود می شه.
واسه قبل عید و این سه هفته برنامه دارم. فکر نکنم قبل عید فرصت بکنم.
سانتانا هم کلا تو خاکیه. آسفالت هم باشه زیرش خاک می ریزم که غریبی نکنه :21:

فکر کنم یه تاپیک جدید هم برای پیشنهادهای آفرود باید باز کنم و اینها رو ببرم اونجا.
تاپیک جدید رو باز کن. ببینییم اطلاعات چی گیرمون میاد. باید یه فکری بکنم. بعد عید هم میشه! فعلا به درسو مقشت برس برادر.:4:

Shahram
17-02-2013, 11:14 AM
کلا اینکه من خیلی دوست دارم تو این مسسیر یه برنامه پیاده برم. اتفاقا از اولین مسیرهایی است که گروه کشیت، مهندس پارسی و دستان، رفتن. یا اگه مجوز اینجا نشد خیلی دوست دارم عرض دق سرخ رو برم. شهرام جان تو حاشیه دق سرخ برنامه داشتی از اونجا میتونی برامون بگی. دست کم اونجا مجوز نمی خواد اما مشکل اینه که از پوشش زمین تو اون منطقه من اطلاعات خوبی ندارم. میشه با ماشین مستقیم از دلش رد شد یا باید دورش زد؟ دق سرخ یه جاده خاکی داره که اون شورهزار رو دور می زنه و محلی ها با ماشین می رن و نمک میارن. شوره زار حالت پفی دار و فرو می ره. آدم رو نمی کشه ولی فکر کنم ماشین رو بکشه بقیه اش رو فکر کنم بشه راحتتر رفت. قسمت پایین اش تاقزار دست کاشت هست که به سمت شمالش که می ری پوشش گیاهی اش کم می شه. رمل هاش خیلی هم بلند نیست. باید دور زد اونو.

Ali.Goli
19-02-2013, 01:04 PM
هم اطلاعات احمد آقا خیلی خوب بود مخصوصا اینکه خودشون هم شبیه برنامه ای که من مدنظرم بود رو اجرا کردند هم اطلاعات آقا شهرام واسه دق سرخ که معنیش اینه که با دوتا جی پی اس میشه برنامه دق سرخ رو هم اجرا کرد. فکر کنم شدنیه که ماشین دور بزنه نفرات هم مستقیم برن و یک نقطه همو پیدا کنن! از هر دو این مسیرها اونچیزی که من نظرم بود در میاد. الان مونده همت کردن که یکیشو اجرا کرد.

lynks
02-03-2019, 05:38 PM
بجای ماشین از شتر استفاده بشه هم به طبیعت آسیب نمیرسه هم منظورتون برآورده میشه
مخصوصا که شترهای افرودی باشند.
جدا از شوخی آسیبهایی که ماشینها به منطقه ما زدن قابل تصور نیست