PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یازدهمین برنامه بازدید از مرکز معلولين بچه‌های آسمان -17 اسفند ماه 1391

Zohreh
16-02-2013, 02:41 PM
یازدهمین برنامه بازدید از مرکز معلولين بچه‌های آسمان -17 اسفند ماه 1391

یازدهمین برنامه بازدید از مرکز معلولين بچه‌های آسمان

پنجشنبه 17 اسفند ماه 1391

اکنون که میتوانی دامنی از گل سرخ پر کن

به خدا که هيچکس را ثمر آنقدر نبخشد/ که به روي نا اميدي در بسته بازکردن!

هم‌رازان درد آشنا

به شکرانه سلامتی و نعمات الهی که در اختیار داریم، جهت دیداری از بچه های آسمان با هم همراه می شویم.

زمــــان: پنجشنبه 17اسفند 1391 ساعت 2:30 بعد از ظهر
وسیله نقلیه: خودروی شخصی

محل ملاقات1: اتوبان شهید بابایی، جاده لشگرک به سمت لواسان، بعد از پل (نرسیده به مجموعه طلائیه) ساعت 2:30 بعد از ظهر

براى دریافت اطلاعات بيشتر محل قرار می توانید از لینک زیر استفاده کنید:
You can see links before reply

محل ملاقات2: رودبار قصران، بعد از دوراهی اوشان، نرسیده به فشم، بعد از اورژانس، مرکز معلولین ذهنی و جسمی بچه های آسمان2، ساعت 3:15 بعد از ظهر
شماره تماس مرکز: 26520981 -26521078- 26520775

تجهیزات ضروری:
دل: ممکن است دیدن صحنه های رنج کشیدن معلولین برای دوستان دشوار باشد

خواهشمند است عزیزانی که مایل به همراهی و یا هر نوع مساعدت در این بازدید هستند، حداکثر تا چهارشنبه مورخ 16 اسفندماه، آمادگی خود را از طریق پیام خصوصی یا تماس تلفنی اعلام فرمایند.
دوستانی که وسیله نقلیه در اختیار ندارند و مایل هستند در برنامه شرکت کنند، لطفا با ارسال پست و یا پیغام خصوصی عنوان فرمایند تا هماهنگی لازم انجام شود.

نحوه اهدای کمکهای نقدی نیکوکاران:
کمکهای نقدی خود را به میزان دلخواه، می توانید به شماره حساب ذیل واریز نمایید:

شماره حساب:----- 1843001430 نزد بانك ملت ------ نوع حساب: عابر بانک
شماره كارت:------ 6104337216506574 كارت بانك ملت-----
هر دو به نام: زهره سلیمانی

ضمنا دوستان می توانند حضورا برای اهدا کمک های نقدیشون در برنامه حضور پیدا کنند.

مهلت دریافت کمکهای نقدی: چهارشنبه مورخ 16 اسفندماه تا ساعت 14

دوستان اگر ميخواين كمك‌هاى غيرنقدى براى بچه‌هاى آسمان داشته باشيد مى‌تونين اقلام مورد نياز زير رو كه از خود موسسه استعلام شده در نظر بگيريد:

1- انواع مواد غذايى:
برنج، لوبيا چيتى، سويا، روغن مايع، مربا، عسل، كشمش، رب گوجه‌فرنگى، چاى، قند، شكر، گوشت گوسفند، تخم مرغ، پنير، كره، خرما، نبات، كمپوت، سن ايچ، ليمو عمانى، حبوبات، بيسكويت و كيك بسته بندی شده با مارکهای شناخته شده مثل شیرین عسل

2- وسايل بهداشتى:
پوشك كامل بزرگ به سايز 25 كيلو و 40 كيلو، دستكش يكبار مصرف، دستكش آشپزخانه، دستمال كاغذى، ماسك، كيسه زباله در ابعاد مختلف

3- انواع مواد ضد عفونى كننده:
ساولن، دتول، وايتكس، افروز، مايع ضد عفونى كننده دست

4- ساير موارد:
ليوان و قاشق يكبار مصرف، كيسه زباله فله، دستكش آشپزخانه، حشره كش، خوشبو كننده هوا
لطفا هر كدوم از موارد رو كه امكان تهيه يا دسترسى داشتيد براى هديه به بچه‌هاى آسمان آماده كنيد تا بصورت كلى به بچه‌هاى آسمان هديه كنيم.

دستهايي که کمک مي رسانند، مقدس تر از لبهايي هستند که دعا مي کنند.

شما را چشم در راهیم ...

دوستان جهت هماهنگی و سهولت بیشتر می توانید با شماره ذیل تماس حاصل نمایید:

09370778713
(زهره سلیمانی)

آنکس که عاجز از خلق لحظه هاست، معلول است. نه من

در انتشار آنچه خوبیست و اثری از عشق در آن هست آخرین نفر نباشید!

می توانید این تاپیک را برای دوستانتان ارسال نمایید و یا حتی از آشنایانان ویا محل کار و... برای آسمانی ها کمکی جمع و مرهمی باشید.

Soheila
17-02-2013, 05:13 PM
زهره جان به خاطر تداوم اين كار خيرانه بي نهايت سپاس ... واقعاً دست مريزاد:41::41::41:

s4r4
18-02-2013, 12:01 PM
زهره جان می دونیم با اینکه روز های آخر سال هست و سرت باتوجه به موقعیت شغلیت بسیار بسیار شلوغه ولی این برنامه رو هماهنگ کردی،بسیار بسیار ممنون و سپاسگزارم و امیدوارم دلت همیشه همینجوری آسمونی بمونه دوست خوبم،خدا قوت:1::6::8:

Majid
18-02-2013, 12:11 PM
مرسی زهره
خوب شد قبل عید یه دیدار دیگه با این آسمونی ها خواهیم داشت :3:

Armin
19-02-2013, 12:50 AM
ممنون زهره جان عمری باشه هستیم...

Nahal
25-02-2013, 04:45 PM
بازم ممنون زهره جان برنامه قبلی که سعادت نداشتیم به امید خدا اینبار قسمت بشه

Solmaz
25-02-2013, 10:50 PM
دوست دارم بیام ولی ...

دلوار
26-02-2013, 02:05 AM
سلام
خدا قوت
واژه ها درمانده اند در وصف عزمتان...!!

Daei Abbas
27-02-2013, 01:31 PM
حاضر:8:

hemmati.mah
04-03-2013, 12:25 PM
برنامه خیلی خوبی است خیلی دوست دارم در این برنامه شرکت کنم اما این هفته پنج شنبه به دلیل انجام کاری در تهران نیستم اما می خواستم بدانم اگر بخواهم کمک غیر نقدی بکنم به چه صورت می توانم به دستشان برسانم ؟ و آیا به طور حضوری می توانم به موسسه تحویل بدهم ؟

Zohreh
04-03-2013, 12:34 PM
برنامه خیلی خوبی است خیلی دوست دارم در این برنامه شرکت کنم اما این هفته پنج شنبه به دلیل انجام کاری در تهران نیستم اما می خواستم بدانم اگر بخواهم کمک غیر نقدی بکنم به چه صورت می توانم به دستشان برسانم ؟ و آیا به طور حضوری می توانم به موسسه تحویل بدهم ؟

بسیار خوب...
همیشه تاکیید ما هم بر این بوده که کمک ها غیر نقدی باشه.
بله هم می تونید حضوری به موسسه بدید و هم می تونید آدرس و تلفن خودتون تو پیام خصوصی برام بفرستید تا اگه یکی از بچه ها تو مسیر شما بود ،هماهنگ بشید با ایشون، و بتونید کمک غیر نقدیتونو به اونا بدید که ببرند.

asmani
05-03-2013, 01:48 PM
زهره عزیزدل مهربانت همیشه سرشار از شادی باشه

سعادت حضور ندارم ولی هم دلم با شماست وهم قطره ای خواهم شد از رود پر مهر شما......

Zohreh
07-03-2013, 01:26 PM
اطلاعیه

سلام به دوستان

به دلیل بارش برف و بسته شدن راه این برنامه امروز برگزار نمی شود