توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : جک های "های لیفت" High Lift
Shahram
31-12-2012, 11:42 AM
شاید به جرات بتوان گفت این نوع جک جزو مهمترین موارد برای همراه داشتن در سفرهای آفرود است.
جک معمولی که در انواع مختلف در بازار خودروها وجود دارد چه به لحاظ توان و چه از نظر ارتفاع محدودیت های زیادی دارند و همین طور باید در زیر خودرو قرار بگیرند تا عملکرد مناسب داشته باشند. اما جک های لیفت این طور نیستند و فقط کافی است از کنار بتوان انها را به جایی گیر داد. در ارتفاع های مختلف هم ساخته می شوند و حتی می توانند تا چند متر خودرو را بلند کنند !
این جک متفاوت از انواع متداول بوده و علاوه بر کارآیی بهتر در بالا بردن ماشین می تواند به عنوان وینچ هم استفاده شود تا دز زمان خاموش شدن ماشین و یا گیر کردن در چاله و گل و ... و خاموش شدن ماشین شما را از چاله بیرون بکشند.
این نوع جک در ارتفاع های مختلف ساخته می شود. توان کششی این جک ها بر روی بدنه درج می شود. در زمان خرید به وزن ماشین و هماهنگ بودن جک با آن توجه نمایید.
You can see links before reply
You can see links before reply _lift_jack.jpg
و این هم تصویر استفاده از این جک به عنوان وینچ:
Ali.Goli
31-12-2012, 12:15 PM
40 روز قبل تو خیابون اکباتان این جک ها رو قیمت کردم. تنوع زیادی در بازار نبود و با توجه به اینکه ساخت کجا هستند و ارتفاعشون چقدره قیمتشون از 400 تا 600 هزار تومن بود.
راستی تو استفاده از این جک ها باید دقت کرد مخصوصا حواستون به بارهایی که کمانش ایجاد میکنند باشه. ستون اصلی این جک ها با فرج تولید میشه و استحکام بالایی داره اما شده که زیر بار کمانشی بشکنه. راستی قبل از جک ها لیفت برای ماشینتون یک بیل بخرید.
Shahram
31-12-2012, 12:33 PM
40 روز قبل تو خیابون اکباتان این جک ها رو قیمت کردم. تنوع زیادی در بازار نبود و با توجه به اینکه ساخت کجا هستند و ارتفاعشون چقدره قیمتشون از 400 تا 600 هزار تومن بود.
راستی تو استفاده از این جک ها باید دقت کرد مخصوصا حواستون به بارهایی که کمانش ایجاد میکنند باشه. ستون اصلی این جک ها با فرج تولید میشه و استحکام بالایی داره اما شده که زیر بار کمانشی بشکنه. راستی قبل از جک ها لیفت برای ماشینتون یک بیل بخرید.
فکر کنم اونی که شما قیمت کردی یا مدل دنده ای بوده که توان بالاتری دارند و گرونترند و یا گرون گفتند. الان این جک ها رو که تولید شرکت اصلی (آمریکایی) هستند از حدود 250 تومن تا 400 تومن می شه خرید، البته اگه پیدا کنید. تو بازار به اسم لیفت نمی شناسند و بیشتر به اسم جک هایلوکس می شناسن.
آخ این بیل یه نعمتیه تو ماشین ، یعنی می ارزه یه تاپیک براش زده بشه :4:
Ali.Goli
01-01-2013, 04:11 PM
فکر کنم اونی که شما قیمت کردی یا مدل دنده ای بوده که توان بالاتری دارند و گرونترند و یا گرون گفتند. الان این جک ها رو که تولید شرکت اصلی (آمریکایی) هستند از حدود 250 تومن تا 400 تومن می شه خرید، البته اگه پیدا کنید. تو بازار به اسم لیفت نمی شناسند و بیشتر به اسم جک هایلوکس می شناسن.
آخ این بیل یه نعمتیه تو ماشین ، یعنی می ارزه یه تاپیک براش زده بشه :4:
آره واقعا بیل لازمه! من دیدم یکیش کمه، دوتا بیل تو ماشین دارم. بزرگترین فایده اش اینه که یک بیل داری که بدی دست اون همراهت که دست به کمر واستاده داره تقلا کردن تو رو واسه در آوردن ماشین میبینه!!!
اگه هنوز تو بازار جک 250 باشه خیلی خوبه، خدود 4 ماه پیش 270-280 بود ولی همونا الان 400 رو هم رد کردند.
Ali.Goli
01-01-2013, 04:31 PM
تو آخرین عکس از پست اول نشون داده شده که از جک میشه جای وینچ استفاده کرد. از بین دوستانی که این تاپیک رو میخونن کسی هست که از نزدیک این استفاده از جک لیفت رو دیده باشه؟ میخوام بدونم تا چه حد عملی هست. چقدر زور بازو میخواد. آخه معمولا وقتی آدم متوسل به کشیدن ماشین میشه که اوضاع خیلی خرابه. منظورم این که ماشین تپیده. ماشین دیگه ای که بکسلت کنه نیست. تو هستی و خدای خودت و اون ماشین گیر افتاده!
farshid37
01-01-2013, 05:58 PM
به نظرتون سایز کوچیک این جک ها برای اتومبیل های غیر آفرودی هم کاربرد داره؟ تو صندوق جا می شه؟ نسبت به وزن و حجم و پولش ارزش داره برای سواری های معمولی تو مسیرهای خراب استفاده بشه؟ مثلا تو همون سفر آبگیر ویستان چند بار تو گل گبر کردم فکر می کنید به کار میومد این جک؟
Shahram
02-01-2013, 10:16 AM
آره واقعا بیل لازمه! من دیدم یکیش کمه، دوتا بیل تو ماشین دارم. بزرگترین فایده اش اینه که یک بیل داری که بدی دست اون همراهت که دست به کمر واستاده داره تقلا کردن تو رو واسه در آوردن ماشین میبینه!!!
اگه هنوز تو بازار جک 250 باشه خیلی خوبه، خدود 4 ماه پیش 270-280 بود ولی همونا الان 400 رو هم رد کردند.
قیمت رسمی شون حدود 70 دلار شروع می شه به بالا و اگه همون رو تبدیل کنیم حدود 200 تومن به بالا می شه ولی بقیه اش دیگه بستگی داره به انصاف فروشنده :63:
تو آخرین عکس از پست اول نشون داده شده که از جک میشه جای وینچ استفاده کرد. از بین دوستانی که این تاپیک رو میخونن کسی هست که از نزدیک این استفاده از جک لیفت رو دیده باشه؟ میخوام بدونم تا چه حد عملی هست. چقدر زور بازو میخواد. آخه معمولا وقتی آدم متوسل به کشیدن ماشین میشه که اوضاع خیلی خرابه. منظورم این که ماشین تپیده. ماشین دیگه ای که بکسلت کنه نیست. تو هستی و خدای خودت و اون ماشین گیر افتاده!
من امتحان نکردم ولی اونهایی که انجام دادن رو دیدم که زور نسبتا زیادی می خواد. البته دلیل استاده از اینها و یا وینچ فقط گیر افتادن شدید نیست. چون شما در بدترین شرایط هم گیر بیفتی و بهترین ابزار هم داشته باشی به اندازه خود ماشین نمی تونی نیرو وارد کنی. پس تا زمانی که ماشین روشنه با کمی ایده و در نظر گرفتن اینکه بهش آسیب نرسه از خودش واسه بیرون اومدن می شه استفاده کرد و وینچ رو واسه زمانی استفاده کرد که ماشین روشن نمی شه و یا زیاد حال و حوصله و زمان نداریم که کمی جلو و عقب چرخها رو خالی کنیم. زمان استفاده هم این جکها خیلی بدلقلق تر از وینچ برقی و یا حتی دستی هستند. ولی تو ناچاری کاملا عملی هست.
یکی از حالتها هم گیر افتادن تو چاله آب هست. چون بیشتر ماشینها اگه درست آماده سازی نشده باشن تو آب یه دفعه خاموش می شن. اونجا دیگه کندن و خود ماشین و ... به دادت نمی رسه.
به نظرتون سایز کوچیک این جک ها برای اتومبیل های غیر آفرودی هم کاربرد داره؟ تو صندوق جا می شه؟ نسبت به وزن و حجم و پولش ارزش داره برای سواری های معمولی تو مسیرهای خراب استفاده بشه؟ مثلا تو همون سفر آبگیر ویستان چند بار تو گل گبر کردم فکر می کنید به کار میومد این جک؟
خوب اینها بسیار کاراتر از جک معمولی هست. مثلا هفته قبل که من تو گل گیر کرده بودم زیر ماشین کامل تو گل بود :17:و اصلا نمی شد جک معمولی گذاشت، مگه اینکه کلی بیل می زدم تا جا باز کنم و جک بذارم. اگه این جک لیفت بود خیلی راحتتر می شد. منتها من نداشتم. :10: آخرش هم با کمی کندن و ابتکارهای دیگه ماشین خودش با پای خودش از باتلاق اومد بیرون. اگه جک لیفت بود خیلی سریعتر و راحتتر می شدم.
البته واسه خودرو سواری باید ببینین که تا چه حد در شرایط سخت قرار می گیرین و اینکه وزن ماشین چقدر هست. اگه ماشین سبک باشه با ایده های ساده تر و کم هزینه تر هم می شه از چاله بیرون اومد. یا ممکنه وینچ دستی برای شما بهتر باشه تا این جک. وینچ ها تو یه تاپیک دیگه بحث خواهد شد ولی الان شما با حدود 200 تومن می تونید یه وینچ دستی خوب برای حدود 2 تن وزن بخرید. ( البته من این جک رو به وینچ دستی ترجیح می دم) :3:
Ali.Goli
02-01-2013, 03:37 PM
اگر عکسی از وینچ دستی دارید بذارید. چیزی که من به اسم وینچ دستی دیدم کارایی نداره.
تو ماشینم بجای وینچ و جک های لیفت که بخاطر قیمتهاشون توان تهیه نداشتم این تجهیزات وجود داره:
1- در صورتی که تک ماشینه میرم سفر، عقل و درک از اینکه کسی نیست به دادم برسه!!!
2- دوتا بیل (یک بیل سربازی، یک بیل دسته بلند)
3-دو تا جک روغنی 6 تن، الان که گرون شدن قیمت دوتاش میشه 60-65 تومن.
4- 12-13 تا تخته mdf دو لا واسه زیر جک یا حتی چیدن زیر لاستیک (شده این کار رو بکنم)
5-یک تی فور دست دوم آلمانی همراه با ادوات جانبی (شگل و سیم بکسل و قرقره واسه نصف کردن نیروی کشش سیم بکسل)
Shahram
02-01-2013, 05:47 PM
اگر عکسی از وینچ دستی دارید بذارید. چیزی که من به اسم وینچ دستی دیدم کارایی نداره. تو ماشینم بجای وینچ و جک های لیفت که بخاطر قیمتهاشون توان تهیه نداشتم این تجهیزات وجود داره: 1- در صورتی که تک ماشینه میرم سفر، عقل و درک از اینکه کسی نیست به دادم برسه!!! 2- دوتا بیل (یک بیل سربازی، یک بیل دسته بلند) 3-دو تا جک روغنی 6 تن، الان که گرون شدن قیمت دوتاش میشه 60-65 تومن. 4- 12-13 تا تخته mdf دو لا واسه زیر جک یا حتی چیدن زیر لاستیک (شده این کار رو بکنم) 5-یک تی فور دست دوم آلمانی همراه با ادوات جانبی (شگل و سیم بکسل و قرقره واسه نصف کردن نیروی کشش سیم بکسل) خوب فعلا تاپیک وینچ رو داشته باش تا در مورد ابزار مورد نیاز هم یه تاپیک بذارم. این چیزهایی که گذاشتی کاملا کاربردیه. یه سری ابزار و لوازم دیگه هم اضافه بشه دیگه عالیه.
farshid37
02-01-2013, 07:15 PM
ماشین که تندر هست و سال گذشته 3-4 بار تو گل و برف گیر کردم. کدوم سبک تر و کم جا تر هست؟ هر دو رو ماشین های سواری تک دیفرانسیل قابل استفاده هست؟
Shahram
02-01-2013, 11:56 PM
ماشین که تندر هست و سال گذشته 3-4 بار تو گل و برف گیر کردم. کدوم سبک تر و کم جا تر هست؟ هر دو رو ماشین های سواری تک دیفرانسیل قابل استفاده هست؟
والا آقا فرشید در وهله اول پیشنهادم تهیه یک عدد خودروی ارزان دو دیفرانسیل قدیمی و خسته است تا به لذت سفر در جاده های خاکی پی ببرید. :4:
گذشته از شوخی من خودم بین وینچ و جک لیفت دومی رو انتخاب می کنم. از نظر جا و وزن و قیمت خیلی فرق ندارن و فقط جک لیفت گرونتر هست.
البته با توجه به اوضاع به نظر می رسه جک لیفت داره گرونتر فروخته می شه و به دلیل کم بودن یه بازار غیر واقعی پیدا کرده. هر دو رو تمام ماشینها قابل استفاده است. واسه جک شما باید نمره پایین رو بگیرین. مثلا نمره یک که کوچکترینش هست، خوبه ولی سنگینه. کلا اینها مثل جک معمولی سبک نیستند. هر دو تو کاپوت هر ماشینی هم جا می شن.
کلا گیر کردن هم طبیعی هست و باید ازش لذت برد !
farshid37
03-01-2013, 11:01 AM
تصور من اینه که جک لیفت دو منظوره هست و می شه جک معمولی ماشین رو برداشت اما فکر می کنم با توجه به اندازه جک در هر بار تنظیم ماشین رو بین 40 سانت تا یک منر نهایت جا به جا کنه اما وینچ این محدودیت رو نداره. درسته یا برداشت من اشتباه هست؟
Shahram
03-01-2013, 11:40 AM
تصور من اینه که جک لیفت دو منظوره هست و می شه جک معمولی ماشین رو برداشت اما فکر می کنم با توجه به اندازه جک در هر بار تنظیم ماشین رو بین 40 سانت تا یک منر نهایت جا به جا کنه اما وینچ این محدودیت رو نداره. درسته یا برداشت من اشتباه هست؟
بله کاملا درسته. البته جک لیفت دو متری هم داریم ولی واسه سواری نمی شه اونو برداشت. وینچ طول خیلی بیشتری رو می تونه بکشه. اگه فقط هدف کشیدن ماشین باشه، وینچ بهتره.
Ali.Goli
05-01-2013, 11:21 PM
فرشید جان جسارت نباشه ولی فکر میکنم خیلی ضروری نباشه که جک لیفت تو سواری داشته باشید. خیلی از کسانی که ماشین آفرود دارند جک لیفت ندارند. ضمنا استفاده از جک برای کشیدن در عمل خیلی سخت تر از اونیه که فکر می کنید. اینکه سیم بکسل رو به کجا گیر بدهید خودش داستانیه. اگه دفن زاپاس به ذهنتون میرسه باید نتیجه گرفت که قبلش نیاز به یک بیل دارید و داشتن یک بیل توی سواری، وزن کم خودرو به همراه کمک هل دادنی اغلب یک سواری در مخمصه گیر کرده رو نجات میده.
کامران
06-01-2013, 02:36 PM
مطالب عالی بود. فقط یک دکمه تشکر کافی نیست :41:
دوستان آفرودی من سلام اخیرأ یه جک لیفت جدید کشف کردم اون هم نه به 600 تومن بلکه با 50 تومن!! داستان از اینجا شروع شد که جمعه گذشته یه تور آفرود داشتم به باتلاق حاج علی قلی در کویر مرکزی ، که در آخر برنامه یکی از خودروها از گروه خارج شد و به انجام حرکات موزون در کویر پرداخت که یهو در باتلاق گرفتار شد که ماشینش تا زیر شاسی در گل گیر کرد و وقتی لندکروز 4500 برای بکسل کردن رفت اون هم در باتلاق گیر کرد و بعد از اون لندکروز کالسکه بعدش جیپ کا ام و در آخر جیپ رنگید در باتلاق گرفتار شد که از 11 تا ماشین 6 تا شون در باتلاق گیر کردن که اگه جک لیفت نداشتیم معلوم نبود چه بلایی سرمون میامد؟! البته ما جک لیفت نداشتیم و فقط از یک جک جیپ آهو که همراهمون بود بجای جک لیفت استفاده کردیم که خدایش جک 50 هزار تومنی آمریکایی درست مثل جک لیفت 600 هزار تومنی برامون کار انجام داد. پیشنهاد میکنم شما هم برین شوش و با 50 تومن یک جک ماشین آمریکایی اصل بگیرین و توی ماشینتون بزارین.عکسهای بیشتر در لینک زیر: You can see links before reply
Ali.Goli
12-02-2013, 11:15 AM
دوستان آفرودی من سلام اخیرأ یه جک لیفت جدید کشف کردم اون هم نه به 600 تومن بلکه با 50 تومن!! داستان از اینجا شروع شد که جمعه گذشته یه تور آفرود داشتم به باتلاق حاج علی قلی در کویر مرکزی ، که در آخر برنامه یکی از خودروها از گروه خارج شد و به انجام حرکات موزون در کویر پرداخت که یهو در باتلاق گرفتار شد که ماشینش تا زیر شاسی در گل گیر کرد و وقتی لندکروز 4500 برای بکسل کردن رفت اون هم در باتلاق گیر کرد و بعد از اون لندکروز کالسکه بعدش جیپ کا ام و در آخر جیپ رنگید در باتلاق گرفتار شد که از 11 تا ماشین 6 تا شون در باتلاق گیر کردن که اگه جک لیفت نداشتیم معلوم نبود چه بلایی سرمون میامد؟! البته ما جک لیفت نداشتیم و فقط از یک جک جیپ آهو که همراهمون بود بجای جک لیفت استفاده کردیم که خدایش جک 50 هزار تومنی آمریکایی درست مثل جک لیفت 600 هزار تومنی برامون کار انجام داد. پیشنهاد میکنم شما هم برین شوش و با 50 تومن یک جک ماشین آمریکایی اصل بگیرین و توی ماشینتون بزارین.عکسهای بیشتر در لینک زیر: You can see links before reply
خسین آقای عزیز، عکس ها رو تو لینکی که گذاشتید دیدیم اما تصویر واظهی از جک ندیدیم. یکی از عکس های آخر جک لیفت رو از دور نشون میداد. ممنون میشیم اگه عکسی از این جک دارید برامون بذارید.
والا بقیه عکسام رو دیدم ،متأسفانه عکسی از نزدیک نداشتم، ولی بزودی تهیه میکنم و همینجا میزارم
Captain Slow
20-02-2013, 12:07 AM
جک امریکایی با های لیفت چند تا فرق اساسی داره. اولیش کمترین ارتفاع جکه که فقط چند سانت زیر ماشین خالی باشه میشه جک های لیفت رو جا زد. دومیش ارتفاعیه که جک بالا میبره. سوم انرژی لازم برای جک زدنه. چهارم هم (به لطف 3 مورد اول) استفاده های دیگه از جک مثل تیفور زدنه. ایبته اطلا نمیخوام خوب بودن امریکایی رو ببرم زیر سوال اما جای های لیفت رو نمیگیره متاسفانه. البته 600 تومن هم خیلی درد داره
Jingol
02-01-2017, 10:53 PM
یراد و معایب خودرو Lifted
سلام
مزیت و حسن Lifted کردن خودرو رو می دونم ولی عیب و مشکلاتی که برای خودرو پیش میاد چیه ؟
You can see links before reply You can see links before reply You can see links before reply
ممنون
Jingol
11-01-2017, 05:21 PM
یراد و معایب خودرو Lifted
سلام
مزیت و حسن Lifted کردن خودرو رو می دونم ولی عیب و مشکلاتی که برای خودرو پیش میاد چیه ؟
You can see links before reply You can see links before reply You can see links before reply
ممنون
کسی نمی دونه ؟
vBulletin® v4.2.0, Copyright ©2000-2023, Jelsoft Enterprises Ltd.