Mehdi
17-11-2012, 01:30 PM
مقدمه
مدتی قبل فرصتی پیش اومد که دوره ای را زیر نظر یکی از مربیان خوب کمک های اولیه بگذرونم. دوره ای که حدود 5-6 ماه (هفته ای یک جلسه) طول کشید و در این مدت تقریبا تمام مباحثی که به درد یک فرد عادی مخصوصا طبیعت گرد (You can see links before reply) میخوره بررسی و آموزش داده شد.
چون میدونم اغلب دوستان فرصت شرکت در چنین کلاسی را ندارن تصمیم گرفتم مطالبی که تدریس شده بود را تا جایی که حافظه های اصلی و جانبی :26: یاری می کنن مکتوب کنم. امیدوارم مفید باشه. هرجایی ایرادی در مطالب دیدید لطفا بیان کنید که در نهایت یک مجموعه مفید برای استفاده اعضای آینده گروه باقی بذاریم.
از هر سوالی استقبال می کنم. بلد باشم جواب میدم. بلد نباشم یاد میگیرم :3:
استاد این کلاس آقای علی شادلو بودن که سوابق زیادی در اورژانس و طبیعت گردی (You can see links before reply) دارن. فرصت داشتید حتما کلاس های این عزیز را شرکت کنید.
خوندن این مطالب مفیده اما اصلا قابل مقایسه با حضور در کلاس نیست.
سرفصل های این دوره:
1- تعریف کمک های اولیه و امدادگر (You can see links before reply)
2- تعیین اولویت مصدومان برای کمک رسانی (تریاژ)
(You can see links before reply(%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D8%A7%DA%98))3- مدیریت صحنه حادثه و حمایت روانی مصدوم (You can see links before reply)
4- ارزیابی اولیه حادثه دیده و بررسی سطح هوشیاری مصدوم (You can see links before reply)
5- چک کردن ABC
(You can see links before reply)6- وضعیت بهبود - Recovery Position (You can see links before reply)
7- احیا قلبی-ریوی یا CPR (You can see links before reply)
8- زنجیره بقا (You can see links before reply)
9- ارزیابی ثانویه (You can see links before reply)
2-9- روش صحیح اندازه گیری فشار خون - بایدها و نبایدها
(You can see links before reply)10- حمله قلبی یا MI
(You can see links before reply)11- خارج کردم جسم از مجاری تنفس و عملیات هایملیخ و چست تراست
(You can see links before reply)12- شوک (You can see links before reply)
13- خونریزی (You can see links before reply)
14- سوختگی
(You can see links before reply)15- سکته مغزی
16- مسمومیت
17- گرمازدگی
18- سرمازدگی
20- تروما و شکستگی
21- بانداژ و پانسمان
22- دارو شناسی
23- نمودار نهایی روش کمک به مصدوم
24- حمل مصدوم
25- اشتباهات رایج در فوریت های پزشکی
و...
--
مهدی غلامی
گروه گردشگری آنوبانینی (You can see links before reply)
مدتی قبل فرصتی پیش اومد که دوره ای را زیر نظر یکی از مربیان خوب کمک های اولیه بگذرونم. دوره ای که حدود 5-6 ماه (هفته ای یک جلسه) طول کشید و در این مدت تقریبا تمام مباحثی که به درد یک فرد عادی مخصوصا طبیعت گرد (You can see links before reply) میخوره بررسی و آموزش داده شد.
چون میدونم اغلب دوستان فرصت شرکت در چنین کلاسی را ندارن تصمیم گرفتم مطالبی که تدریس شده بود را تا جایی که حافظه های اصلی و جانبی :26: یاری می کنن مکتوب کنم. امیدوارم مفید باشه. هرجایی ایرادی در مطالب دیدید لطفا بیان کنید که در نهایت یک مجموعه مفید برای استفاده اعضای آینده گروه باقی بذاریم.
از هر سوالی استقبال می کنم. بلد باشم جواب میدم. بلد نباشم یاد میگیرم :3:
استاد این کلاس آقای علی شادلو بودن که سوابق زیادی در اورژانس و طبیعت گردی (You can see links before reply) دارن. فرصت داشتید حتما کلاس های این عزیز را شرکت کنید.
خوندن این مطالب مفیده اما اصلا قابل مقایسه با حضور در کلاس نیست.
سرفصل های این دوره:
1- تعریف کمک های اولیه و امدادگر (You can see links before reply)
2- تعیین اولویت مصدومان برای کمک رسانی (تریاژ)
(You can see links before reply(%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D8%A7%DA%98))3- مدیریت صحنه حادثه و حمایت روانی مصدوم (You can see links before reply)
4- ارزیابی اولیه حادثه دیده و بررسی سطح هوشیاری مصدوم (You can see links before reply)
5- چک کردن ABC
(You can see links before reply)6- وضعیت بهبود - Recovery Position (You can see links before reply)
7- احیا قلبی-ریوی یا CPR (You can see links before reply)
8- زنجیره بقا (You can see links before reply)
9- ارزیابی ثانویه (You can see links before reply)
2-9- روش صحیح اندازه گیری فشار خون - بایدها و نبایدها
(You can see links before reply)10- حمله قلبی یا MI
(You can see links before reply)11- خارج کردم جسم از مجاری تنفس و عملیات هایملیخ و چست تراست
(You can see links before reply)12- شوک (You can see links before reply)
13- خونریزی (You can see links before reply)
14- سوختگی
(You can see links before reply)15- سکته مغزی
16- مسمومیت
17- گرمازدگی
18- سرمازدگی
20- تروما و شکستگی
21- بانداژ و پانسمان
22- دارو شناسی
23- نمودار نهایی روش کمک به مصدوم
24- حمل مصدوم
25- اشتباهات رایج در فوریت های پزشکی
و...
--
مهدی غلامی
گروه گردشگری آنوبانینی (You can see links before reply)