PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نوزدهمین برنامه جشن تولد ایتام - چهارشنبه 29 شهریورماه

Azin
04-09-2012, 01:39 AM
به یاری خدا و با استعانت از او نوزدهمین برنامه جشن تولد ایتام، این بار برای 15 نفر از بچه های گل متولد شهریور، چهارشنبه 29 شهریورماه برگزار می شود.

***محل برگزاری : موسسه خیریه حضرت فاطمه زهرا (س) واقع در بزرگراه شهید محلاتی، پس از زیر گذر خیابان ری ، روبروی بیمارستان بازرگانان

***ساعت برگزاری : 5 تا 8 بعداز ظهر

*** نحوه ثبت نام : لازمه شرکت در این برنامه با توجه به محدودیت امکانات ، ثبت نام خواهد بود (اولویت با کسانی خواهد بود که در زمان مقرر، زودتر اعلام آمادگی کنند)

*** نحوه و زمان ثبت نام : از امروز لغایت شنبه 25 شهریور، تنها از طریق پیغام خصوصی یا اعلام زیر همین پست ، ثبت نام فرمایید.

*** هزینه شرکت در برنامه : حداقل 15 هزار تومان (البته امیدواریم دوستانی که توانایی مالی دارند به این حداقل اکتفا نکنند/ دوستانی هم که در برنامه حضور ندارند می توانند در کمک مالی مشارکت داشته باشند)

***مهلت پرداخت هزینه تا حداکثر پایان روز دوشنبه 27 شهریورماه

***شماره کارت : 4848-2474-1211-6274 بانک اقتصاد نوین به نام معصومه مظفری
لطفاً پس از واریز وجه ، مبلغ پرداختی و شماره کارت مبدا یا حساب خود و نام خود را به شماره 09122181846 پیامک نمایید
( توجه : حضور در برنامه تنها در صورت پرداخت هزینه فوق الذکر امکان پذیر خواهد بود و درج نام در پیامک به همین جهت است).

***نحوه برگزاری برنامه :
از ساعت 5 بعدازظهر با اجرای جذاب دوست خوبمان مرتضی در خدمت این نوگلان خواهیم بود. برنامه تا حدود 7:30 با مسابقه و سرگرمی ادامه خواهد داشت و با بریدن کیک و اهدای کادوهای تولد و صرف شام به پایان خواهد رسید.

**** برنامه تولد با حضور متولدین، مادرهایشان و ما برگزار خواهد شد و شرکت نکردن ما در پذیرایی ها و شام موجب توهین و کوچک شدن شخصیت متولدین خواهد بود. پس از همین جا از همه خیّرین اجازه می گیریم تا مبالغ دریافتی برای کل برنامه هزینه شود.

**** دوستان نیکوکار در پنج گروه پذیرایی و کیک، شام، ارائه پذیرایی و شام، تزئینات و کادوها می توانند مشارکت کنند. اگر علاقه خاصی به حضور در یکی از این گروه ها دارید همزمان با ثبت نام اعلام فرمایید. البته مدیر برنامه در تقسیم بندی همکاران در گروه های ذکر شده مختار خواهد بود.

**** گروه بندی ها روز پنج شنبه همین هفته اعلام خواهد شد.

Azam.A
04-09-2012, 09:46 AM
خدا بخواد من هستم :1:

mra1544
04-09-2012, 07:35 PM
اگه قسمت بشه حتما میام

mah pishooni
09-09-2012, 11:22 AM
من هم هستم :1:

Najmeh
10-09-2012, 10:49 AM
بعد از چند برنامه غیبت انشاا.. من هم خواهم بود :1:

AZY
10-09-2012, 12:01 PM
اذین جان، برادر خدا قوت به خاطر پیگیر بودنت. خیلی دوست دارم بیام. اگه امتحان اخر شهریور رو تا اون موقع خونده باشم که دوباره تجدید نشم می یام:1:

ماهان
12-09-2012, 01:01 PM
دمت گرم آذین جون ....:6:
خدا عمر بهت بده که صد ها سال بالا سر این بچه ها باشی :8:

امیر
12-09-2012, 01:35 PM
آذین جان 1 در دنیا. 10 در برزخ. 89 در آخرت خیر ببینی

این مطلبو خیلی خوب اومدی:
(حضور در برنامه تنها در صورت پرداخت هزینه فوق الذکر امکان پذیر خواهد بود و درج نام در پیامک به همین جهت است).

donkishot
12-09-2012, 07:49 PM
خدايا ما را هم راهي كن ،يعني ميشه؟!!!!!!!!!!!!!!!

s4r4
16-09-2012, 11:35 AM
ما هم به صورت تیمی(سه خواهر) اعلام آمادگی می کنیم:4::36:

Azin
16-09-2012, 07:42 PM
ممنون از همه دوستانی که اعلام آمادگی کردند. به امید دیدار همگی.
دن کیشوت عزیز، میشه ;)
-----------------------------------------------------------------------------------

اسامی سرگروه های محترم به شرح زیر اعلام می شود :
1- سرگروه تزئینات مجید و سحر
2- سرگروه شام عاطفه
3- سرگروه کیک و پذیرایی احمد و سخا
4- سرگروه کادو معصومه
5- سرگروه اجرا و تفریحات سالم مرتضی!
*دوستانی که به همکاری با هر کدام از گروه ها علاقه مندند لطفاً با سرگروه خود یا من در تماس باشند.

امیر
16-09-2012, 11:50 PM
برای خدمت در امر تزئینات ساعت 2 اونجا باشم خوبه؟؟؟؟؟؟

farhangnia
17-09-2012, 02:37 PM
سلام , روز اولیه که از طریق یکی از دوستام با گروه آشنا شدم و خوشحالم که تو همین روز اول فرصت چنین کاری رو پیدا کردم ... , بی صبرانه منتظر اون احساس عالی هستم که تو اون لحظه ها میتونم بدست بیارم
اگه بشه میخوام تو گروه پذیرایی باشم

Ali Reza_Arab
17-09-2012, 11:49 PM
سلام

من هم خوشحالم که واسه اولین بار تو این برنامه شرکت میکنم

برام هم فرقی نمیکنه تو کدوم بخش خدمت کنم ، ولی اگه ممکنه منو با دایی عباس تو یک گروه بندازین

متشکرم

Azin
18-09-2012, 12:52 AM
برای خدمت در امر تزئینات ساعت 2 اونجا باشم خوبه؟؟؟؟؟؟
برادر 3 خوبه!

سلام , روز اولیه که از طریق یکی از دوستام با گروه آشنا شدم و خوشحالم که تو همین روز اول فرصت چنین کاری رو پیدا کردم ... , بی صبرانه منتظر اون احساس عالی هستم که تو اون لحظه ها میتونم بدست بیارم
اگه بشه میخوام تو گروه پذیرایی باشم
خوشحالم که شما هم به معتادین این احساس زیبا پیوستید :3: برای همکاری با گروه با شما هماهنگ می کنم.سپاس.

سلام

من هم خوشحالم که واسه اولین بار تو این برنامه شرکت میکنم

برام هم فرقی نمیکنه تو کدوم بخش خدمت کنم ، ولی اگه ممکنه منو با دایی عباس تو یک گروه بندازین

متشکرم
سلام؛ قدمتان سر چشم. عباس معمولاً تو گروه شلوغ کاری و شیطنت عضویت داره، یعنی شما هم؟! :3:

Ali Reza_Arab
19-09-2012, 09:39 AM
ب

سلام؛ قدمتان سر چشم. عباس معمولاً تو گروه شلوغ کاری و شیطنت عضویت داره، یعنی شما هم؟! :3:

واقعا ؟!!! نه بابا من خجالتی هستم:9: .پس من هم تو بخش پذیرایی قرار بدین البته اگه صلاح میدونید .

امیر
19-09-2012, 11:33 PM
سپاس فراوان از تمامی دوستانی که دست به دست هم دادن تا لحظه های شادو به یادموندی به ارمغان آوردن:3::67:
به امید روزی که همه بچه ها خونشون تولد بگیرن:8:

خاطره
20-09-2012, 11:26 PM
دست همه دوستانم درد نکنه 19 برنامه هم به خیر و خوشی گذشت و کلی کوچولو خوشحال به خونه برگشتن. به امید دیدار دوستان قدیم و جدید در برنامه 20 و سری جدید کوچولو ها .:8:

Shelman
21-09-2012, 01:07 AM
با اجازه اساتید گروه چند تصویر رو تقدیم می کنم به امید اینکه این تصاویر خاطره کارهای نیکتون رو براتون یاد آوری کنه ...

You can see links before reply

donkishot
22-09-2012, 03:13 PM
درود بر شما و خسته نباشيد
اما ماه بعد چي ميخواد بشههههههههههه
آخه ماه بعد اين تاپيك دو ساله ميشه يعني .............اوفففففففففففففففف فففف
چه بتركوني راه بيفته

Azin
22-09-2012, 05:55 PM
به لطف خداوند مهربان و با همراهی دوستان نیکوکار، برنامه نوزدهم هم به بهترین شکل برگزار شد. سپاس گزار این همه لطف و مهربانی و همدلی ام. به امید برنامه های عالی تر و خلق لحظه های جاودان دیگر..... ممنوووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووون :)

mah pishooni
23-09-2012, 02:36 PM
مثل همیشه عالی بود ...
خسته نباشید و ممنون :1:

Erfaneh.behjat
13-10-2012, 11:37 AM
سلام
برنامه مهرو اعلام نمیکنین لطفا؟! این هفته هفته آخر مهره (که 4 شنبه داره!) کلا هم یکشنبه آینده آخر ماهه!
پیشاپیش، اگه کمکی لازمه در خدمتم (خطاب به آقای آذین احتمالا)