PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : برنامه خیریه کمک به زلزله زدگان آذربایجان

Dr Ernesto
16-08-2012, 01:21 PM
دوست عزیزم محمد گائینی در سایت شخصی خود اقدام به امر نیک و پسندیده ای به شرح ذیل نموده، که وظیفه خودم دونستم اطلاع رسانی کنم :

سهم برنامه این هفته من برای آذربایجان ایران... (You can see links before reply)

You can see links before reply

وقتی یه گوشه از این گربه آسیب می بینه، همه جای این خاک دردش می گیره...

پارسال همین روزها بود که سمت اهر و ورزقان و زنور بودیم. رفته بودیم زیبایی هاش رو ببینیم. رفتیم و دیدیم و سرشار از لذت شدیم...
اما این روزها خبرهای خوبی از اونجا نمیاد... مردم باصفا و مهمان نوازی که خوبی ها و سادگی شون هیچ وقت از یادم نمیره حال و روز خوبی ندارند...

ادامه مطلب در You can see links before reply

Parisa samimi
16-08-2012, 02:03 PM
سلام
انوبانينى تصميمى براى كمك به شكل مستقل نداره ؟

Dr Ernesto
16-08-2012, 02:22 PM
سلام
انوبانينى تصميمى براى كمك به شكل مستقل نداره ؟

درود بر شما
من از این مساله اطلاعی ندارم. اصل بر امداد رسانی و کمک هستش. شخصا واسه من گروه و انجمن و شخص تفاوتی نمیکنه.هر جا شد این کار رو انجام میدم.

آزاده.م
20-08-2012, 12:29 AM
با تشکر از جناب ارنستو
من متاسفانه نمی تونم لینک ها رو باز کنم پیغلم میده

Oops! Google Chrome could not find You can see links before reply

دادپور
20-08-2012, 12:57 AM
سلام
به جهت کمک به آسیب دیدگان از روز چهارشنبه 25 مرداد تا روز یک شنبه 28 مرداد در منطقه برای امداد رسانی حضور داشتم وسعت حادثه بسیار زیاد است و با غیرت مردم نیاز های اولیه اعم از غذایی و دارویی و پزشکی مرتفع شده و در این مدت هلال احمر کمک های مردمی را به دلیل توزیع کافی متمرکز به چادر نموده . از شنبه شب بارندگی شروع شده و نیاز فوری به نایلون های با عرض زیاد میباشد چون چادرهای توزیعی ضد آب نیست .
مهمترین کمک بعدی به آسیب دیدگان از این به بعد مسکن میباشد . منطقه بسیار سردسیر بوده و همین الان در شهر اهر نزدیک به صبح در چادر ها نیاز به وسیله گرمایشی میباشد و از سه هفته بعد سرما حاکم به منطقه خواهد شد .
در این مدت علاوه بر کمک در توزیع اقلام اهدایی دوستان اطلاعاتی از فقیرترین افراد حدود چهل روستا جمع اوری نمودم که توان ساخت مسکن اصلا" ندارند .
در این زلزله مانند زلزله رودبار و بم مشکل اساسی توزیع نا متوازن کمک ها بود که روستاهای نزدیک به جاده های آسفالته اقلام زیادی دریافت مینمودند و لی روستا های که جاده ارتباطی خوبی نداشتند کمتر کمک میگرفتند .دور دسترس ترین روستا ها برای کمک انتخاب نمودم ولی وقتی مراجعه نمودم اقلام اولیه مشابه زیادی دیدم به ان روستا رسیده . عدم آشنایی به فرهنگ مردم منطقه نیز مشکل دیگر برای کمک بود . به عنوان مثال پوشک بچه و نوار بهداشتی به عنوان نیاز اعلام شده بود ولی اکثر مردم منطقه از این دو قلم در سطح روستا استفاده نمینمایند .یا اکثر روستاها از آب چشمه برای شرب استفاده میکنند که کماکان چشمه موجود بوده ولی برای هر چادر حداقل 40 باکس آب 9 لیتری داده شده بود که موردمصرف نداشته و اکثرا جلوی افتاب افتاده بود . در حالی که به دلیل حمله گرگ و دزدی احشام روستاییان نیاز به فنس داشتند که توزیع آن بسیار کم انجام گرفته بود . از دیگر اقلام توزیع شده کپسول خالی پیک نیک بود که هیچ کارایی نداشت .

در مدتی که ما در محل بودم به همراه دوستان اقدام به تهیه مایحتاج اولیه و دارو نمودیم و در حین کمک نیازهای جدید مطرح شد از جمله پیک نیکی . چراغ قوه و توزیع او آراس برای پیشگیری از بیماری بود .برای توزیع پیک نیک به چادر هایی که نداشتند تحویل داده میشد و چادرهایی که پیک نیک خالی داشتند تعویض میشد که در مدت دو روز موفق به پوشش 17 روستا که همگی دارای حداقل یک پیک نیکی پر یاشند شدیم . پیک نیک های خالی روز انه در تبریز پر میشد و برای فردای ان روز توزیع میشد .
در آخرین روز نیز به دلیل برگشت 90 عدد پیک نیکی تحویل انبار هلال احمر اهر گردید .
از نکات مهم عدم اطلاع دقیق مسئولین رده بالا از میزان خرابی روستاها و شبکه راهها برای کمک رسانی بود .هدف اولیه ما حمل مایحتاج به روستاهایی بود که مسیر جاده ای انها تخریب شده بود که این اطلاعات به دلیل نبود در فرمانداری و هلال احمر مجبور به ارسال افراد خودمان به هر مسیر روستایی شدیم که خوشبختانه کلیه مسیرها باز بوده و امکان دسترسی به وسیله وانت نیسان را داشت .
نهایتا پیشنهاد میشود اگر قصد کمک دارید کمک هایتان را برای ساخت مسکن اختصاص دهید .در اینده نزدیک صندوقی برای این موضوع اختصاص داده خواهد شده که یک شرکت معتبر سازنده مسکن در اذربایجان با موجودی این صندوق اقدام به ساخت با شرایط تعیین شده کمک کننده خواهد نمود .
با تشکر

Dr Ernesto
07-09-2012, 01:55 AM
به ياد دارم زماني كه آن سونامي تاريخي و فاجعه بار در ژاپن روي داد، مدام اينباكس ايميل هايم پر مي شد از تعريف و تمجيد مردم و مسئولين ژاپن،

در اين مجال بحثي روي مسئولين ندارم، هر چند گزارش هایی كه بدست مي رسد حاكي از اين است كه نهايت تلاش در راستاي كمك رساني صورت پذيرفته و مي پذيرد،

ولي اصل بحث من روي مردم است، رويكرد فرهنگي اين ماجرا...

چطور است كه در زلزله ژاپن مدام عكس هاي مختلف در تعريف و تمجيد فرهنگ بالاي مردمان اين كشور به دست مي رسيد،

براي نمونه ايميلي بود كه در آن روزها دست به دست چرخيد و شد يكي از داغ ترين خبرهاي روز! كه آي مردم جهان، بدانيد كه زلزله در ژاپن آمد و مردم آواره شدند ولي در اين ميان هيچ كس به فروشگاه هاي آسيب ديده دستبرد نزد، و مدام عكس فروشگاه تخريب شده ولي غارت نشده، دست به دست بين مردم جهان چرخيد!

You can see links before reply NUEWijgbboCPNsxM&pid=2&fid=Inbox&inline=1&appid=YahooMailNeo

فروشگاهي تخريب شده در شهری تخريب شده
اين فروشگاه بعد از گذشت چند روز كاملا دست نخورده باقي مانده است، ژاپن نيست!!

شهر ورزقان از توابع آذربايجان، با مردمي ساده دل و با صفا كه با بيرون آوردن هر جنازه اي از زير آوار ،اشك تمامي مردم آن در داغ همسايه روان شد!

اينجا ايران است، همانجا كه فعالان اجتماعي اش ، آلت دست رسانه اند، نه آنكه خود يك رسانه باشند!

اينجا ايران است، همانجا كه مرغ همسايه اش هميشه برايمان غاز است!

اينجا ايران است، زلزله آمده، فروشگاهي تخريب شده، مردماني آواره گشته اند ولي هيچ كس تعدي به اموال ديگري نميكند،

اينجا ايران است، براي همين اين عكس ايميلي نمي شود كه دست به دست بچرخد و به سمع و بصر تمام جهان برسد و همه بدانند اگر در ژاپن، استغناي اقتصادي دولت مانع از چپاول شد، اينجا اعتقاد و ايمان مردمي مانع چپاول شد ...

گزارش فعالیت خیرخواهانه دوست عزیزم، محمد گائینی

You can see links before reply