توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : به دست اوردن عسل وحشی + عکس
ahmadmobaraki
21-05-2012, 08:25 PM
پس از ماهها مراقبت وتهدید دانش اموزان به کم کردن نمره انضباط در صورت اسیب واردشدن به عسل جا گرفته در درخت میان مدرسه امروز توفیق حاصل شد تا به سراغ ان رفته و خانه خرابش کنیم و اندکی از شهد گوارایش بنوشیم . متاسفانه انتظارات انطور که انتظار میرفت براورده نشد و سهم ما بعد از این همه تهدید و دعوا نصف استکانی بیش نبود - فکر کنم مهمترین عامل نفرین دانش اموزانم بود .:4:
1232312324123251232612322
mohsen mount
21-05-2012, 10:14 PM
من كه ناراحت شدم. كاش فقط عسلشو برميداشتيد و بقيه شو نمي كنديد!!
تكليف اين همه تخم و لارو چي ميشه ؟:7:
ahmadmobaraki
23-05-2012, 06:33 AM
عسلهای وحشی موم و کندو بهم وصل هستند و همیشه قسمتی که مربوط به موم و محل شیره است به شاخه درخت می چسبد - برای رسیدن به شهد و موم چاره ای جز کندن ان نیست که همین امر باعث میشه کندو و موم از درخت جدا بشن
خانه صدها موجود زنده را خراب کردید و از شاهکار خود عکس هم می گیرید و با افتخار داستانش را تعریف می کنید؟
نکنید. عسل می خواهید بروید بخرید! نصف لیوانش هزار تومن هم نیست!
donkishot
29-05-2012, 02:11 PM
خانه صدها موجود زنده را خراب کردید و از شاهکار خود عکس هم می گیرید و با افتخار داستانش را تعریف می کنید؟
نکنید. عسل می خواهید بروید بخرید! نصف لیوانش هزار تومن هم نیست!
خب اونايي كه براي بازار عسل تهيه ميكنند ايا كاري غير از اين ميكنند؟
ahmadmobaraki
29-05-2012, 02:13 PM
جنابعالی یک راه حل پیشنهاد بفرمایید تا ما بتوانیم عسل وحشی رو به شیوه جدید استخراج نماییم - متاسفانه عسل وحشی موم ان به بقیه جاها چسبیده و راه دیگری وجود ندارد -باید به خدمت جنابعالی عرض کنم که یک شیشه عسل وحشی 80 هزارتومان و یه شیشه عسل کندویی 15 هزارتومنه این تفاوت قیمت ناشی از چیست - ایا چیزی به غیر از مرغوبیته - درثانی این روش سالهای ساله که متداوله و الحمدلله نه تنها عسل در منطقه منقرض نشده بلکه بیشتر هم شده - ثالثا : ما محلی ها به این پشه ها یکبار اجازه زاد و ولد می دهیم و بار دوم موم ان را بر میداریم - ممنون از حسن توجه شما
vBulletin® v4.2.0, Copyright ©2000-2023, Jelsoft Enterprises Ltd.