PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : غرفه آنوبانینی در بازارچه خیریه محک (مرکز حمایت از کودکان سرطانی) - 28 و 29 اردیبهشت 1391

Atefe
03-05-2012, 07:18 PM
You can see links before reply

من به دنبال کسی می گردم
که غمش را با من تقسیم کند
و من دلم را با او

و باز هم با کمک و همیاری شما دوستان و همراهان عزیز، در بازارچه خیریه محک در تاریخ های 28 و 29 اردیبهشت ماه حضور خواهیم داشت.

هدف از برگزاری این بازارچه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان (You can see links before reply) تحت پوشش مؤسسه محک است و تمامی سود حاصل از این بازارچه خیریه، صرف رسیدگی به این کودکان خواهد شد.

بازارچه خیریه محک در روزهای 28 و 29 اردیبهشت ماه در محل این مؤسسه برگزار خواهد شد و ما با دراختیار گرفتن غرفه غذاهای بین الملل در این بازارچه،

به نفع کودکان مبتلا به سرطان محک فعالیت خواهیم کرد.

ساعات فعالیت بازارچه: 10 صبح الی 7 بعدازظهر

آدرس: تهران، ابتداي بزرگراه ارتش، سه راه ازگل، بلوار اوشان، بلوارمحک، بيمارستان فوق تخصصي سرطان کودکان"محک "

نحوه مشارکت در این بازارچه:

1- تهیه غذا :
دوستانی که مایل هستند با ارائه یک یا چند نوع غذا ما رو در این غرفه یاری کنند لطفا نوع غذا و روز ارائه آن (28 یا 129 اردیبهشت ) و مقدار تقریبی آن را اعلام نمایند. ( باتوجه به اینکه ما غرفه غذاهای بین الملل را در اختیار خواهیم داشت، کلیه غذاهای پیشنهادی بایستی غیرایرانی باشند)

2- کمک نقدی:
با توجه به اینکه در بازارچه های قبلی، استقبال بیشتری از غذاهایی که در محل بازارچه آماده می شد را داشتیم، تصمیم بر آن شد که در این بازارچه مقدار بیشتری از این نوع غذاها داشته باشیم. این غذاها شامل فیله روسی، قارچ سوخاری و سیب زمینی سرخ شده، بلدرچین سوخاری و ... می باشد. برای تهیه مواد اولیه آنها نیاز به کمک مالی شما عزیزان می باشد،

لطفا کمک های نقدی خودتان را

به شماره حساب:

بانك ملت به نام زهره سلیمانی
شماره حساب1843001430
شماره کارت 3419 8744 3371 6104 بانك ملت
- براى انتقال از طريق خودپرداز حتما از دستگاه يكى از بانك‌هاى عامل در تراكنش استفاده كنيد. (خودپرداز ملت و يا خودپرداز بانك صادر كننده كارت خودتان)

حدا اکثر تا تاریخ: 25/2/1391 واریز نمایید.

لطفا شماره كارتی كه با آن كارت به كارت می‌كنيد و مبلغ آن را از طریق پیغام خصوصی به من اعلام کنید.

3- دعوت از هنرمندان و افراد سرشناس برای حضور در غرفه

4- اسپانسر شدن برای شرکت ها و ارائه محصولات آنها در بازارچه همانند تهیه بلیت کارتینگ و ....

در واقع منظور از اسپانسر شدن، در اختیار قرار دادن محصولات و یا خدماتی است که بتوان به عنوان گیفت های کوچک در اختیار خریداران قرار داد، مثل بلیط تئاتر، کارتینگ، هدایای کوچک تبلیغاتی و ..... که موجب ترغیب افراد برای خرید از غرفه ما شود.

تجربه نشان داده است که ایجاد هیجان و مسابقه در برنامه باعث فروش بیشتر غرفه خواهد شد و نتیجه آن عواید بیشتر برای محک خواهد بود. جوایز این مسابقه می تواند محصولات مختلف شرکتها و موسسات و... باشد.

جهت اعلام آمادگی در هر یک از زمینه های فوق ،لطفا در همین تاپیک و یا با پیام خصوصی ،بنده را مطلع کنید.

از هرگونه پیشنهادی در زمینه اجرای بهتر بازاچه خیریه استقبال می گردد.

Atefe
03-05-2012, 09:02 PM
لازانیا و سمبوسه استقبال خوبی در برنامه های قبلی ازش شد، لطفا این دو غذا رو هم مدنظر داشته باشین

برای گرم کردن غذا نیاز به مایکروفر برای دو روز بازارچه داریم، دوستانی که براشون امکان داره مایکروفر در اختیارمون قرار بدن، لطفا به من اطلاع بدن

Parvaneh
06-05-2012, 12:16 PM
محک دوباره اومد و دوباره یه خوان نعمت دیگه پهن شد.
نعمته هم برای کودکان محکی:1:
هم برای دوستان که کجا می خواند همچین سفره خوش آب و رنگی رو پیدا کنند:3:
البته که رنگ و بوی نیتشون یه چیز دیگست.

ممنون از عاطفه عزیز بابت اجرای همچین برنامه ای با تمامی زحماتش

کیا لازانیا خورن؟You can see links before reply

Zohreh
06-05-2012, 12:21 PM
یادش ش ش ش ش ش ش ش ش ش ش بخیر محک دوره های قبل:6:

عاطفه جان دست مریزاد
هیچ خنده ای زیباتر از خنده اون بچه ها نیست.دیدم که آنوبانینی ها،در کنار سفراشون، یه چیزای دیگه ای هم براشون مهمه.
من هستم.

Aliii
07-05-2012, 01:40 AM
برای گرم کردن غذا نیاز به مایکروفر برای دو روز بازارچه داریم، دوستانی که براشون امکان داره مایکروفر در اختیارمون قرار بدن، لطفا به من اطلاع بدن

عاطفه خانم مگه یادت رفته؟ ما که اینو کنترات برداشته بودیم.

Atefe
07-05-2012, 11:12 AM

ممنون علی آقا! راستش یادمه، تو بازارچه های قبل حسابی به شما و خانومتون زحمت دادم ،
پس بازم باهاتون هماهنگ می کنم
ممنونم

Parvaneh
07-05-2012, 11:52 AM

تا باشه از این کنتراتا!!!!:3:

دوره های قبل ابتکارت جالبی در حین اجرای این نوع برنامه ها انجام داده بودند،مثلا یه نفر که تهیه گل براش آسون بود در کنار سرویس غذایی،یه شاخه رز خوش رنگ هم می داد.
یه غرفه دیگه فال حافظ که به شکل زیبایی تزئین شده بود
یه غرفه دیگه تونسته بودن چند تا بلیط کارتینگ تهیه کنن و در غرفشون به قید قرعه، بلیط کارتینگ دادن .شاید ما بتونیم مثلا بلیط سفرهای یک روزه رو تو قرعه کشی بزاریم:3:

خیلی کارا میشه کرد فقط اگر بخواهیم و یه کوچولو فکر کنیم!

hnakhaei
09-05-2012, 08:45 AM
من چند تا بليط كارتينگ ميارم تا هر جور صلاح ميدونيد ارائه بشه.

Atefe
12-05-2012, 01:05 PM
ساعت فعالیت بازارچه 10 صبح الی 7 بعدازظهر اعلام شده است

منوی غذایی ما تا الان:

لازانیا ---------------- بهاره -- مهسا (خواهرزاده پروانه)
سمبوسه------------ فرزانه
فیله روسی---------- مهدی راهدوی
بلدرچین-------------- مهدی راهدوی -- عاطفه
پیراشکی------------- شهلا
موساکو--------------- عاطفه

دوستان مقدار لازانیا کمه، همچنان داوطلب برای تهیه لازانیا می خواهیم

دوستانی که تمایل به ارائه غذا دارند، لطفا سریعتر به من اعلام کنند

Dr Ernesto
12-05-2012, 04:28 PM
من برای خیرین، مسئولین و خریداران محترمی که در این برنامه خداپسندانه شرکت میکنن، تعداد دو سهمیه برنامه 5 خرداد، به قید قرعه کشی عاطفه خانم در نظر میگیرم.

You can see links before reply 9%85%DB%8C-%D8%AC%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D9%87%D8%B1%D8%A7%D8%B2-%D8%AC%D9%85%D8%B9%D9%87-5-%D8%AE%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AF-%D9%85%D8%A7%D9%87-1391&p=58570#post58570

Narcissus
12-05-2012, 11:29 PM
سلام عاطفه خانم عزیز
روی من هم برای آوردن لازانیا حساب کن

Atefe
13-05-2012, 01:57 PM
من برای خیرین، مسئولین و خریداران محترمی که در این برنامه خداپسندانه شرکت میکنن، تعداد دو سهمیه برنامه 5 خرداد، به قید قرعه کشی عاطفه خانم در نظر میگیرم.

You can see links before replyبرنامه-آموزشی-و-بازدید-از-پدیده-های-ژئوتوریسمی-جاده-هراز-جمعه-5-خرداد-ماه-1391&p=58570#post58570 (You can see links before reply 9%85%DB%8C-%D8%AC%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D9%87%D8%B1%D8%A7%D8%B2-%D8%AC%D9%85%D8%B9%D9%87-5-%D8%AE%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AF-%D9%85%D8%A7%D9%87-1391&p=58570#post58570)

ممنون آقای Ernesto، پس حتما برگه های قرعه کشی هم آماده می کنم:10:

Atefe
13-05-2012, 02:11 PM
سلام عاطفه خانم عزیز

ممنون دوست عزیز
لطفا مقدار و روزی که می تونید غذا رو بیارید رو هم به من اطلاع بدین

AZY
15-05-2012, 02:10 PM
عاطفه جانم دستت درد نکنه

انشالله اگه بتونم پنج شنبه ظهر بعد از ساعات کاری ام برای خوردن غذاهای خوشمزتون می یام. :3:

donkishot
15-05-2012, 07:46 PM
بي حرف پيش اميدوارم ظهر جمعه به اتفاق خانواده ناهار اونجا باشيم

Atefe
15-05-2012, 09:46 PM
سلام عاطفه خانم عزیز

نرگس ترابیان عزیز، آخه چرا یه اسمی می ذاری که نشناسمت عزیزم

Atefe
15-05-2012, 10:02 PM
منوی غذایی ما تا الان:

لازانیا ----------------------- نرگس ترابیان - بهاره - مهسا - مهرناز
سمبوسه ------------------- نرگس ترابیان - فرزانه نزاکتی
پیراشکی ------------------- شهلا قرقیزی
موساکو--------------------- عاطفه
پاچینی
فیله

دوستان اگر کسی مایله غذا برای بازارچه درست کنه، لطفا به من خبر بده

Najmeh
15-05-2012, 10:29 PM
سلام سلام

با توجه به برنامه قبلی یه پيشنهاد دارم:

اونجا سالاد بود ولی سالاد فصل ندیدم و تازه سالاد کلم هم گزینه خوبیه که بازدید کننده ها با غذاشون میل کنن

Narcissus
16-05-2012, 10:58 AM
نرگس ترابیان عزیز، آخه چرا یه اسمی می ذاری که نشناسمت عزیزم

سلام عاطفه خانم گل
جالبه چند تا دیگه از بچه های گروه هم بهم گفتن، موقع ثبت نام اسمم تکراری می نوشت و ثبت نمی شد :3:
یه چیز بامزه تعریف کنم دیروز رفنه بودم یه اداره دولتی و دنبال کاری بودم یکی از دوستانم رو دیدم و برنامه محک را براش گفتم اون هم همون موقع یه پاکت نامه دستش بود از کیفش یه کم پول در آورد گذاشت داخلش و داد به من و گفت خیلی دوست داشته شرکت کنه ولی مهمان داره نمی تونه بیاد و خواست من بجای اون پول را برسونم اون رفت و من هم دنبال کارم بودم هر دفعه که از اتاقی می رفتم به اتاق دیگه دنبال کاغذ بازیهای اداری توی دلم بدو بیراه می گفتم به عاملین این دواندن، همون موقع با خودم تصمیم گرفت هر دفعه توی دلم خواستم بهشون بد بگم یه هزاری بزارم تو پاکت محک، تا اینکه یه خانم و 2 تا آقای دیگه هم که مثل من بودند و اتاقهای این ساختمان بزرگ را چندین بار دو یده بودن به خودشون جرات دادن و پرسیدن خانم چکار میکنی که کارت راه می افته یا چی نذر میکنی و دعا میکنی و بعد پول میذاری تو پاکت، تو را خدا به ما هم بگو به خدا ما هم اعتقاد داریم و به نذرهامون عمل میکنیم .ماجرا رو براشون گفتم این پولها برای چیه اونهام که کلی دلشون پر بود در طول مسیر تا منو میدیدن بهم پول میدادن (برای مدیر اون قسمت) بامزه تر اینکه برای کسان دیگه هم گفته بودن من که از راهروها رد میشدم ازم می پرسیدن همون خانمی هستی که یه پاکت داری... تا ساعت 20/11 ظهر اونجا بودم توی راه بازگشت پاکت را شمردم 83 هزار تومان جمع شده بود. :10::3:{دوستان ببخشید که موضوع با تاپیک یه کم بی ربط بود ولی امتحان کنید جواب میده}

donkishot
16-05-2012, 01:54 PM
... تا ساعت 20/11 ظهر اونجا بودم توی راه بازگشت پاکت را شمردم 83 هزار تومان جمع شده بود. :10::3:{دوستان ببخشید که موضوع با تاپیک یه کم بی ربط بود ولی امتحان کنید جواب میده}

:36::113:

Armin
17-05-2012, 02:19 PM
عاطفه خانوم ممنون از شما و دوستان نیکوکار...
جمعه خدمت می رسیم....

Majid
18-05-2012, 08:02 PM
درود به همه شرکت کنندگان
تو این دو روز کلی از بچه ها رو دیدم
جای دوستانی که میخواستن بیان و نتونستن هم بسیار بسیار خالی بود.:3:
عاطفه خانم دست مریزاد خسته نباشید
زهره خانم و نرگس خانم و دوستان عاطفه خسته نباشید
آشپزهای عزیز شماهام خسته نباشید با غذاهای خوشمزتون
جا داره از مهدا خانم یه تشکر ویژه داشته باشیم به خاطر هماهنگی هاشون برای دعوت از هنرمندان و ورزشکاران برای حضور در غرفه
یه چندتا عکس هم از حضور خانم آناهیتا نعمتی در غرفه گرفتم. D:
به دلیل محدودیت عکاسی نتونستیم عکس زیاد بگیریم
ببخشید اگه کمه :1:

Solmaz.travel
18-05-2012, 09:39 PM
سلام بچه ها:5:
خسته نباشید:1:من تازه چند روزی که با این سایت و البته با جمع شما دوستان آشنا شدم،امیدوارم از این به بعد تو برنامه هاتون(حضوری) بتونم شرکت کنم...موفق باشید:36:

راستییییییییی:4: عکساتونم خیلیییی خوششششگله:36:

Shahram
18-05-2012, 10:24 PM
دوستان خسته نباشید. علی رغم برنامه ریزی نرسیدم امروز بیام. کلی معده رو صابون زده بودم. :32::10:

سلام بچه ها:5:
خسته نباشید:1:من تازه چند روزی که با این سایت و البته با جمع شما دوستان آشنا شدم،امیدوارم از این به بعد تو برنامه هاتون(حضوری) بتونم شرکت کنم...موفق باشید:36:

راستییییییییی:4: عکساتونم خیلیییی خوششششگله:36:

به نظر میاد شما خیلی مستعد اعتیاد به سفر هستین. امیدوارم به زودی تو برنامه ها هم شرکت کنید. برای شروع همراهی با گروه همین برنامه های خوشمزه خیلی خوبن.:3:

جهانگرد
19-05-2012, 08:36 AM
سلام بچه ها
به من كه خيلي خوش گذشت
عاطفه خانوم و زهره خانوم و بقيه دوستان كه زحمت پختن و توزيع غذا رو كشيدن خسسسسسسسته نباشين

AZY
19-05-2012, 11:39 AM
عاطفه جون واقعا خسته نباشید و دستت درد نکنه:8:
به خاطر تمام هماهنگی ها و خستگی های این چند وقته
دست تمام اشپزباشی ها هم درد نکنه
اونایی که ما خوردیم که فوق العاده خوشمزه بود

مجید پس عکس های روز اول چی شد؟:3:

Parvaneh
19-05-2012, 11:53 AM
دست همگی مریزاد :3:

بخصوص عاطفه و دوستاش، زهره،نرگس و مهدا و ...
عاطفه جان خودش می آد و گزارش برنامه رو می ده.

جمعتون جمع ودمتون گرم!
و لطفتون مستدام:1:

Majid
19-05-2012, 12:05 PM
عاطفه جون واقعا خسته نباشید و دستت درد نکنه:8:
به خاطر تمام هماهنگی ها و خستگی های این چند وقته
دست تمام اشپزباشی ها هم درد نکنه
اونایی که ما خوردیم که فوق العاده خوشمزه بود

مجید پس عکس های روز اول چی شد؟:3:

اونجا محدودیت عکاسی شدیدی بود
از روز اول نشد عکس بگیرم
البته روز اول یه عکاس موسسه رو در اختیار داشتیم و کلی عکس گرفتن، 2هفته ی دیگه باید برم محک عکس هارو بگیرم
به محض گرفتن عکسها، توی سایت میزارم حتما :)

ستاره بنیادی
19-05-2012, 12:24 PM
منم به همه دوستان یه خسته نباشید جانانه می گم ....

خداییش خیلی زحمت کشیدن ...

ما از بالای سرشون نظاره می کردیم ...

غرفه آنوبانینی همه اش پر بود...

خیلی خیلی خسته نباشید ...

:41::113:
You can see links before reply (You can see links before reply)You can see links before reply (You can see links before reply)You can see links before reply (You can see links before reply)

hnakhaei
19-05-2012, 12:47 PM
با تشكر از دست اندر كاران برگزاري مراسم . بخصوص عاطفه خانم ، زهره خانم و همه دوستاني كه ياريگر ايشان بودند. خسته نباشيد.

خاطره
19-05-2012, 01:31 PM
اینم از 3 تا عکس یواشکی که با دوربین من گرفته شده بود :1: از روز اول و حضور اقای نکیسا
بادکنک آرزوها
جمع دوستان در کنار غرفه آنوبانینی

12302
12303
12301

donkishot
19-05-2012, 03:01 PM
دوستان عزيز دستتون درد نكنه
از پستها و عكسها و عكسها معلومه كه مثل هميشه سنگ تمام گذاشتيد

عاطفه خانم درود بر شما كه باني اين امر بوديد

Aliii
20-05-2012, 01:23 AM
من هم خسته نباشید میگم به عاطفه خانم و بقیه دوستان که سنگ تموم گذاشتن.
من که آخرین لحظات اونجا بودم یه مقداری مواد اولیه که عمدتا فیله مرغ بود اضافه اومد.
پیشنهاد میکنم اگه همچنان باقی مونده هر کدوم از بچه ها که تمایل دارن از عاطفه خانم بخرن و پولش پس انداز بشه برای دفعه بعد که قراره مجددا مواد اولیه خرید بشه. :7:

donkishot
20-05-2012, 02:50 PM
من هم خسته نباشید میگم به عاطفه خانم و بقیه دوستان که سنگ تموم گذاشتن.
من که آخرین لحظات اونجا بودم یه مقداری مواد اولیه که عمدتا فیله مرغ بود اضافه اومد.
پیشنهاد میکنم اگه همچنان باقی مونده هر کدوم از بچه ها که تمایل دارن از عاطفه خانم بخرن و پولش پس انداز بشه برای دفعه بعد که قراره مجددا مواد اولیه خرید بشه. :7:

اگر فيله مرغ خام باشه همه رو من ميخوام (هر مقدار كه باشه)

Atefe
21-05-2012, 12:57 PM
اگر فيله مرغ خام باشه همه رو من ميخوام (هر مقدار كه باشه)

ممنون از پیشنهادتون، روز آخر هر چیزی که از غرفه مونده بود به خود محک تحویل دادیم تا هر جور که صلاح می دونن عمل کنن

Atefe
21-05-2012, 01:06 PM
یه برنامه دیگه از محک با کمک شما دوستان خوبم، با موفقیت به پایان رسید.

تشکر از تمام دوستانی که کمک کردند،

دوستانی که غذا پختند
دوستانی که در غرفه حضور داشتند
دوستانی که کمک مالی کردند
دوستانی که ملزومات غرفه رو در اختیارمون قرار دادند
دوستانی که تشریف آوردند
و همه کسانی که حمایتمون کردند

خوشحالم که دوستانی چون شما دارم ، آرزو می کنم روزی برسه که هیچ کودکی بیمار نباشه و همه بچه ها در همه جای دنیا در شادی و آرامش بدون غم نان زندگی کنند.

و در آخر اینکه با مشارکت تک تک شما دوستان، فروش ما در دو روز بازارچه به این ترتیب بود:

روز اول: 7/000/000 ریال
روز دوم: 10/420/000 ریال

شاد و موفق باشید