توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فایل Gps مسیرهای کوهنوردی
majid_b
08-02-2012, 04:54 PM
من مسیر gps برای صعود به قله های ایران رو خیلی زیاد دارم، هم خودم رفتم، هم دوستام و هم تو سایت های مختلف پیداشون کردم ( که البته اونایی رو که پیدا کردمو خوذم تایید نیمکنم که حتما درسته :3: ) دوستانی که به طبیعت علاقه دارند و دنبال مسیر های صعود مطمئن میگردن ( در صورت آشنا نبودن به مسیر ) میتونن در همین جا قله مورد نظر یا کویر یا جنگلشون رو بگن، اگه مسیرشو داشتم، خوشحال میشم کمکی کرده باشم
سبز باشید
:5:
در ضمن ایمیل منم اینه، شاید اونجا سریعتر و بهتر بتونم مسیرهارو در اختیارتون قرار بدم
Majid.Barikani@gmail.com
majid_b
08-02-2012, 05:11 PM
اول کاری یه کار کردی همه بفهمن تازه کارمااااا:5: شاه البرز، کهار، توچال، پهنه حصار، پیمایش دشت لار، ارچنگ طالقان :1:، لشگرک بزرگ، یه بارم میخواستم برم قله دومیل طالقان، چون مسیر نداشتم اشتباهی رفتم رو قله کنار دومیل، که مسیر اونم هست که کسی بخواد بره، اونو میشه داد که یعنی اون نیست:3:
majid_b
08-02-2012, 05:15 PM
مسیرهایی رو دوستام رفتن البته خیلی زیاد تره، که زیاد میشه بنویسم، ولی تقریبا 90 قله های ایران رو دارم
majid_b
12-02-2012, 01:56 AM
hwhgتمام فابل های رو که داشتم که از سایت های زیادی جمع کردم، با عرض شرمندگی، همه سایت ها و کسایی که فایل ها رو ساختن رو یادم نیست، برای همین نمیتونم منبع track هارو ذکر کنم، امیدوارم اونام از اینکه مسیرهای کوهنوردیشون دسته همه میرسه و عده بیشتری میتونن ازش استفاده کنن خوشحال باشند،
You can see links before reply
***لینک اصلاح شد ***
بسیار ممنونم از زحمتی که کشیدید :)
بسیار مفید و کاربردی خواهد بود.
fumed
12-02-2012, 10:43 PM
سلام به همه دوستان و یه سلام ویژه به شما دوست عزیز
تمام فابل های رو که داشتم که از سایت های زیادی جمع کردم، با عرض شرمندگی، همه سایت ها و کسایی که فایل ها رو ساختن رو یادم نیست، برای همین نمیتونم منبع track هارو ذکر کنم، امیدوارم اونام از اینکه مسیرهای کوهنوردیشون دسته همه میرسه و عده بیشتری میتونن ازش استفاده کنن خوشحال باشند،
You can see links before reply
کم پیدا میشن همنوردهایی رو که اینقدر روح بزرگی داشته باشند که به راحتی اطلاعات اینچنینی رو در اختیار بقیه قرار بدن. شاید الان بتونم ادعا کنم با ایثار شما امروز انجمن گردشگری در کنار وبلاگ هایی مانند کلاهه، دیتاکوه و کوه قاف به یکی از بزرگترین مراجع فایل های gps مسیرهای کوهنوردی تبدیل شد.
دوباره سپاس
پی نوشت: برای دیدن این مسیر ها در نرم افزار GoogleEarth پسوند فایل ها رو از XML به GPX تغییر بدید. در ضمن اسم فولدرتون هم نباید فارسی باشه.
همیشه شاد و سلامت باشید :53:
majid_b
13-02-2012, 10:17 PM
هااااااااااااااااااااااا، یکی از همین سایتا کلاهه بوووود :دی:8:
orkideh farzaneh
13-03-2013, 11:15 AM
هااااااااااااااااااااااا، یکی از همین سایتا کلاهه بوووود :دی:8:
میشه لطفا منابع رو بگید
majid_b
13-03-2013, 03:46 PM
میشه لطفا منابع رو بگید
کلاهه، قله قاف ، گروه کوهنوردی مهر قم، و ... زیاد بودن، یادم نیست خیلیاشونو ، الان این سایتم فوق العاده اس You can see links before reply
salarmehr63
29-04-2019, 12:06 AM
با سلام
لینکها مثل اینکه خیلی قدیمی شدن و کار نمیکنن.
ممنون میشم اگه لینک جدیدی رو دوستان بزارن تا دانلود کنم.
سحرباتری
22-05-2019, 11:00 AM
آقا یه سوال؟؟
ارسال موضوع جدید کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:20:
vBulletin® v4.2.0, Copyright ©2000-2023, Jelsoft Enterprises Ltd.