PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کیسه خواب با دمای کامفورت -15 می خوام

soo_libra
29-01-2011, 11:12 PM
سلام
من هم تازه طبیعت‌گردی رو شروع کردم و هم امروز عضو اینجا شدم:5:

که از قضا از منیریه هم بر می‌گردم و از دیدن قیمت ِ کیسه خواب‌ها تعجب کردم!:13:

راستش من دنبال یه کیسه‌خوابم که برای این فصل کویر مناسب باشه.

بهم گفتن باید دمای کامفورتش 15- باشه.

یه کیسه خواب دیدم با همین دمای کامفورت و ریسک 25- با برند campsor که 80 تومن قیتش بود.

به نظرتون مناسبه؟

کیسه خوابهای دیگه ای که دیدم بین 200 تا 400 تومن قیمتشون بود که همچین پولی ندارم:2:

Shahram
29-01-2011, 11:31 PM
سلام

یه کیسه خواب دیدم با همین دمای کامفورت و ریسک 25- با برند campsor که 80 تومن قیتش بود.

به نظرتون مناسبه؟

کیسه خوابهای دیگه ای که دیدم بین 200 تا 400 تومن قیمتشون بود که همچین پولی ندارم:2:

با سلام و خوش آمد :53:
کامفورت 15- به قیمت 80 تومن قابل قبول نیست. باید قیمتش بیشتر از این حرفها باشه. :106:

JackLondon
29-01-2011, 11:37 PM
سلام
به نظرتون مناسبه؟

دوست عزیز شما میتونین برای اینکه ببینین چه کیسه خوابهایی و با چه قیمتی توی بازار هست به قسمت تجهیزبانینی در بخش تجهیزات برین....

اما در این دمایی که شما گفتین چیزی با این قیمت اصلا نداریم...هرکسی بهتون گفته قطعا میخواسته جنسش رو بندازه بره:3:

موفق باشین:3:

soo_libra
29-01-2011, 11:44 PM
از شهرام و جک لندن تشکر می‌کنم.
یه‌کم رودند کار با اینجا رو بلد نیستم.
ولی قول میدم زود یاد بگیرم!

خوشحالم که موفق نشدن چیزی بهم بندازن :10:

تجهیز بانینی رو دیدم.
ولی با اون تفاسیر بعیده با زیر 100 تومن بشه چیز قابلی تهیه کرد.

JackLondon
29-01-2011, 11:47 PM
از شهرام و جک لندن تشکر می‌کنم.
یه‌کم رودند کار با اینجا رو بلد نیستم.
ولی قول میدم زود یاد بگیرم!

خوشحالم که موفق نشدن چیزی بهم بندازن :10:

ولی متوجه نشدم گفتین از کجا می‌تونم لیست قیمت ها و اینا رو ببینم.
تجهیزبانینی؟؟؟ :17:

تجهیز بانینی اینجاست :3:

You can see links before reply

هممون در طول زندگی داریم از هم یاد میگیریم...:53::53:

farshid37
31-01-2012, 05:28 PM
من هم کیسه خواب کمپسور دارم که کامفورتش 15 تا 25 درجه زیر صفر و اکسترم 36 درجه زیر صفر زده. ولی در آزمایشی که اخیرا در اوان کردم به نظرم کامفورتش بیش از 5 درجه زیر صفر نمی تونه باشه. البته حدودی می گم ولی یک چیزی بین صفر درجه تا نهایت نهایت 10 درجه زیر صفره. به ارقام ذکر شده روی مارک های گمنامی که حتی یک سایت ندارند نمی شه اعتماد کرد. هرچند نسبت به قیمتش باز به نظرم ارزش خرید داشت. تو بانه تابستون 60 گرفتم فکر می کنم منیریه کمی بالای 100 باشه الان.

fumed
31-01-2012, 09:20 PM
سلام به همه دوستان
سلاممن هم تازه طبیعت‌گردی رو شروع کردم و هم امروز عضو اینجا شدم:5:که از قضا از منیریه هم بر می‌گردم و از دیدن قیمت ِ کیسه خواب‌ها تعجب کردم!:13:راستش من دنبال یه کیسه‌خوابم که برای این فصل کویر مناسب باشه.بهم گفتن باید دمای کامفورتش 15- باشه.یه کیسه خواب دیدم با همین دمای کامفورت و ریسک 25- با برند campsor که 80 تومن قیتش بود.به نظرتون مناسبه؟کیسه خوابهای دیگه ای که دیدم بین 200 تا 400 تومن قیمتشون بود که همچین پولی ندارم:2:
کیسه خواب با کامفورت منفی 15 جزو کیسه خواب های کمپینگ زمستونه به حساب میاد و دمای اکستریم مردونش حدود -30 تا -35 درجه میشه. اگه این کیسه خواب رو جایی زیر 3000 متر استفاده کنید خلاصه بگم از گرما میپزید!:26:
قیمت این کیسه خواب ها بستگی به رویه، سیستم تونل های پر، درصد پر و مقدار پف کردن داره و همگی از حدود 450 تومن شروع میشه و به طور متوسط 600 تا 700 هزار تومن قیمت دارن!:4:
خوش باشید :53: