PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی برای خرید یک کیسه خواب مناسب برای سفر خارجی

ardeshir
10-10-2010, 12:41 AM
برای یک مسافرت به سبک هیچ‌هایکینگ در مسیر پاکستان، هند، نپال، بنگلادش، برمه، تایلند، مالزی و اندونزی چه کیسه خوابی رو پیشنهاد می‌کنید؟ توجه کنید که در این مسیر، هم جای مرتفعی مثل نپال هست که زمستان‌های مشهوری داره و هم منطقه‌ی استوایی اندونزی.
در واقع یک کیسه خواب جنرال می‌خوام که چهار فصل سال رو در ارتفاع ماکزیمم 3000 متری جواب بده

توی منیریه یک کیسه خواب دیوتر از جنس الیاف قیمت کردم، 270 هزار تومن. دمای کامفورت -8 بود. به نظر میومد که راه برای تخفیف هم داشت تا حدودی. خود فروشنده گفت برای چنین سفری بسیار مناسب هست.

ممنون می‌شم اگر راهنمایی کنید که 1-از کجا بخرم؟ 2- برای چنین سفری چه جنس (الیاف یا پر؟) و چه دمای کامفورتی جواب می‌ده؟ 3-نظرتون راجع به این کیسه خواب دیوتر که گفتم چیه؟

پیشاپیش ممنونم

Mehdi
10-10-2010, 10:19 AM
کیسه خواب ها هم دمای کانفورت دارن هم ماکسیمم کانفورت. باید ببینی ماکسیمم کانفورت اون کیسه خواب چنده. تعریف ماکسیمم کانفورت هم تو 1-2 تا پست قبل تر هست.

پیشنهاد:
من اگر جای شما بودم یه کیسه خواب میبردم و یه بیواک. اینجوری رنج دمایی که می تونی راحت بخوابی از بالا و پایین 7-8 درجه افزایش پیدا می کنه. بیواک سبک 300-400 گرمی هم بگردی می تونی پیدا کنی.

جای مطمئن برای کیسه خواب نمیشناسم. دلیلش هم اینه که اکثر فروشنده های ایرانی خودشون اینکاره نیستن. تست نمی کنن و بدون تست هیچ جوری نمیشه به اصل بودن یه برند پی برد. الان تقریبا همه چی چینی شده و تفاوت قائل شدن بین یه جنس چینی خوب و بد کار هر کسی نیست.

ardeshir
10-10-2010, 10:56 AM
پیشنهاد:
من اگر جای شما بودم یه کیسه خواب میبردم و یه بیواک.

برای استفاده در داخل چادر؟

Mehdi
10-10-2010, 11:07 AM
برای استفاده در داخل چادر؟
نفهمیدم منظورت چیه. بیواک هم داخل چادر و هم بیرون چادر قابل استفاده است. بیواک عملا یه لایه پارچه نازک از جنس گورتکس بیشتر نیست.

ardeshir
10-10-2010, 12:51 PM
نفهمیدم منظورت چیه. بیواک هم داخل چادر و هم بیرون چادر قابل استفاده است. بیواک عملا یه لایه پارچه نازک از جنس گورتکس بیشتر نیست.

درباره پیشنهاد شما پرسیدم. این رنجی که گفتی به دمای کیسه خواب اضافه میشه در صورت استفاده از بیواک در داخل چادر هست یا بدون چادر؟
یه سوال دیگه، استفاده از کیسه خواب در داخل چادر و بدون بیواک تاثیر مشابهی داره؟
مرسی

Mehdi
10-10-2010, 03:45 PM
من توضیح میدم بیواک چیکار می کنه خودت جواب سوالتو فکر میکنم پیدا کنی
علاوه بر اضافه شدن یک لایه به کیسه خواب، بین بیواک و کیسه خواب یه فضای هوایی مختصر ایجاد میشه که به شکل عایق عمل می کنه. همین عایق باعث میشه گرمای داخل کیسه خواب دیرتر به بیرون منتقل بشه.

ardeshir
10-10-2010, 05:30 PM
من توضیح میدم بیواک چیکار می کنه خودت جواب سوالتو فکر میکنم پیدا کنی
علاوه بر اضافه شدن یک لایه به کیسه خواب، بین بیواک و کیسه خواب یه فضای هوایی مختصر ایجاد میشه که به شکل عایق عمل می کنه. همین عایق باعث میشه گرمای داخل کیسه خواب دیرتر به بیرون منتقل بشه.

ممنون متوجه شدم کاملا
حالا برای مناطقی که توضیحش رو دادم، یک کیسه خواب با دمای کامفورت -8 با یک چادر دو پوش مناسب و یک بیواک کفایت می کنه در زمستان؟

Mehdi
10-10-2010, 05:47 PM
ممنون متوجه شدم کاملا
حالا برای مناطقی که توضیحش رو دادم، یک کیسه خواب با دمای کامفورت -8 با یک چادر دو پوش مناسب و یک بیواک کفایت می کنه در زمستان؟
من شرایط دمایی اون منطقه را نمی دونم. اما اگر درباره کیفیت تجهیزات مطمئنی فکر می کنم تا منفی 10-15 درجه با خیال راحت می تونی بخوابی.

نکته:
مراقب باش که کیسه خوابت واقعن کانفورتش -8 باشه. خیلی از فروشنده ها عدد لیمیت را به جای کانفورت می گن.
در ضمن به نظرم با این قیمتی که شما فرمودی کیسه خواب -8 با وزن کم نمیشه خرید. ببین اگر وزنش پایینتر از 1.5 بود یه جای کار ایراد داره.
یکی از دوستان ما کیسه خواب صفر درجه با حدود 1 کیلو وزن اخیرا با قیمت حدود 350 خریده.