PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کدام کیسه خواب مناسب تر است؟

JackLondon
03-09-2010, 01:58 PM
سلام

از همه ممنون که اطلاعات خیلی خیلی خوبی در رابطه با کیسه خواب گذاشتند

یه سوال داشتم...دمای comfort یک کیسه خواب اگه که 0 باشه خوبه؟یا مثلا بهتره که برم سراغ -7؟...دوتا کیسه خواب دیدم از جنس پر و الیاف که یکی 0 هستش و یکی -7...اولی 45000 تومان و دومی 80000تومان...البته بدون تخفیف...می خواستم بدونم که الان که می خوام دومین کیسه خوابم رو بگیرم کدومش بهتره؟قبلیه یه کیسه خواب نطامی آمریکایی بود که مال ابوی بوده اما خیلی گرمه و دیگه زهوارش هم در رفته...

ممنون از راهنمایی سروران گرامی!

Mehdi
04-09-2010, 10:41 AM
سلام

از همه ممنون که اطلاعات خیلی خیلی خوبی در رابطه با کیسه خواب گذاشتند

یه سوال داشتم...دمای comfort یک کیسه خواب اگه که 0 باشه خوبه؟یا مثلا بهتره که برم سراغ -7؟...دوتا کیسه خواب دیدم از جنس پر و الیاف که یکی 0 هستش و یکی -7...اولی 45000 تومان و دومی 80000تومان...البته بدون تخفیف...می خواستم بدونم که الان که می خوام دومین کیسه خوابم رو بگیرم کدومش بهتره؟قبلیه یه کیسه خواب نطامی آمریکایی بود که مال ابوی بوده اما خیلی گرمه و دیگه زهوارش هم در رفته...

ممنون از راهنمایی سروران گرامی!
بستگی داره بخوای از کیسه خوابت تو چه شرایطی استفاده کنی. اگر طبیعت گرد هستی که کانفورت 0 عالیه. چون تو برنامه های طبیعت گردی به ندرت اتفاق می افته که دما زیر صفر بیاد.
قیمت هایی که گفتی خیلی معقول نیست. کیسه خواب با کانفورت 0 را نمیتونی 45 بگیری مگر یه جای کارش ایراد داشته باشه و یا وزنش زیاد باشه.
وزن و ابعادش چقدره؟

tavakoli
12-08-2015, 02:55 PM
سلام و روز بخیر

من مدت زیادی رو افرود می رفتم و الان مدتی هست که به طبیعت گردی روی اوردم البته پیاده :4:
کیسه خوابی که دارم هم بزرگ و هم سنگینه و تا الان چون با ماشین میرفتم برام مهم نبوده.
دنبال یه کیسه خواب سبک برای طبیعت گردی با دمای مناسب هستم.
دوستان لطف کنن یه راهنمایی برای بنده انجام بدن.
قدم 178 و وزنم هم 105 کیلو هست... یه چیزی باشه توش جا بشم :21:

Mehdi
12-08-2015, 03:03 PM
سلام و روز بخیر

من مدت زیادی رو افرود می رفتم و الان مدتی هست که به طبیعت گردی روی اوردم البته پیاده :4:
کیسه خوابی که دارم هم بزرگ و هم سنگینه و تا الان چون با ماشین میرفتم برام مهم نبوده.
دنبال یه کیسه خواب سبک برای طبیعت گردی با دمای مناسب هستم.
دوستان لطف کنن یه راهنمایی برای بنده انجام بدن.
قدم 178 و وزنم هم 105 کیلو هست... یه چیزی باشه توش جا بشم :21:

قیمت جدید کیسه خواب های بازار - خرداد 1392 (You can see links before reply)